Nibiru, Anunnaki-kotiplaneetta Immaru-tähtijärjestelmässä

Pohtiessani näitä Arkkeja (1,2) ja niiden mahdollista menneisyyteemme liittyvää informaatiota, tottakai historiamme Anunnaki-vaikutteet tulivat mieleeni. Paljon on kirjoitettu heistä ja monet kanavoinnit ovat ne maininneet, mutta minusta tuntuu että monilla on oma varianttinsa heistä, ja vaikka Zecharia Sitchinin työ (3) on uraauurtavaa, sekään ei ole absoluuttinen totuus.

(kuvakaappaus videolta (4), syyskuun 14, 2012)

Kun Eleena Danaanilta tulee nyt ulos kaikkea tätä uutta informaatiota Maailmojen Galaktisesta Liitosta, mielestäni on ihan hyvä miettiä mitä he kertovat meille heidän omasta planeetastaan. Missä se on? Kiertääkö se Siriuksen ja oman aurinkokuntamme väliä? Missä planeetta on nyt? Kuoleeko se? jne.

NIBIRU JA IMMARU-tähtijärjestelmä
Elenan kirjasta ‘The Gift of the Stars‘ voi lukea Anunnakista (5) ja hän myös vahvistaa Nibiru-planeetan olemassaolon, mutta että se ei ole meidän oman ulottuvuutemme tasolla. Lainaus kirjasta:

“Heidän kotimaailmansa on Nibiru, rinnakkaisulottuvuudessa. Heidän käyttämänsä ulottuvuusportaali löytyy Orionin alueelta, minkä takia me assosioimme heidät siihen kvadranttiin. He tulevat kaksoistähtijärjestelmäst, ja Nibirun kierros kestää 4000 vuotta. Heidän päätähtensä on nimeltään Immaru, pieni ruskea kääpiö, jossa on monia maailmoja. Kuudennella planeetalla, Nibirulla, on kaksi kiertolaista, ja se muistuttaa Terraa, korkeammassa ulottuvuudessa.” (5, p.230)

1. Isatum
2. Sarru
3. Napisiti
4. Urri
5. Matim
6. Nibiru (kiertolaiset Nanna ja Amelserru)
7. Atu
Imarru-töhden planeetat, jossa Isatum on sisin ja Atu uloin (6)

 

Kun etsiskelin Immarusta tietoja, törmäsin hienoon videoon ‘johnnysvensons’-kanavalla (4). Video on julkaistu vuonna 2012, ja siinä näkyy sekä Nibirun että kuuden muun planeetan nimet, jotka kiertävät pientä Immaru-kääpiötähteä. Koska planeettojen nimet eivät ole Elenan kirjassa, ne on laitettu tähän tiedoksi. Jos joku voi valaista tämän informaation lähdettä, odotan innolla. Videon kuvauksessa puhutaan ‘Georgian tietoisen median uskonkappaleesta‘.

Kuvitella, että me voimmee saada nyt vilauksen Anunnaki-maailmasta, sekä planeetoista kun he katsovat taivailleen (korkeammassa ulottuvuudessa). Jos me ihmiskuntana olemme perineet heiltä geenejä, voitaisiin sanoa, että katselemme tähteä, joka on osa myös omaa galaktista historiaamme.

Aion kirjoittaa Anunnakeista itsestään lisää, mutta tämä informaatio on ollut hauska laittaa tähän nyt. Jos haluat tietää Anunnakeista enemmän, voit lukea  (5) tai esim. tutkia Orion-informaatiota, joka oli aiheena toukokuussa 2021 (6).

LINKIT
(1) The Arks and the Prime Directive
(2) Joint US China Mission to Giant ET Space Ark under Atlantic Ocean
(3) Official Website Zecharias Sitchen
(4) Nibiru är planet nr 6 i den bruna dvärgen Immarus solsystem (video 14 september 2012)
(5) Elena Danaan (2020) A Gift from the Stars. Amazon Press.
(6) Q&A Orion – May 25, 2021 (video)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.