PALJASTETTU: Salainen USA:n suunnitelma käyttää alienien hyökkäyksen pelkoa PSYKOLOGISEEN SODANKÄYNTIIN

Järkyttävän suunnitelman yksityiskohdat on haudattu keskustiedustelupalvelun (CIA) UFO-tietoihin jotka on julkaistu viraston verkkosivuilla. Tieteellisen tiedustelun apulaisjohtaja Marshall Chadwellin CIA:n keskustiedustelun johtaja kenraali Walter Bedell Smithille lähettämässä muistiossa puhuttiin potentiaalisesta aseesta. Kirje lähetettiin lokakuussa 1952, jolloin CIA oli syvästi mukana UFOjen ja lentävien lautasten tutkimuksessa, kun niitä oltiin nähty suurin joukoin taivaalla.
Muistio lähetettiin kylmän sodan kireimpään aikaan, ja siinä pohdittiin mikäli UFO-havaintojen lukumäärää voitaisiin ennustaa tai kontrolloida, tai pahaenteisemmin, jopa ”käyttää psykologisen sodankäynnin tarkoituksiin, joko hyökkäys- tai puolustustarkoituksessa”. Siinä sanottiin, että tutkimukset olivat näyttäneet kansan olevan huolissaan, ei ainoastaan USA:ssa vaan laajemmin, ilmiöstä joka oli niin voimakas, että monet ihmiset ovat mahdollisesti ehdollistettuja hyväksymään kaikenlainen uskomaton todeksi maailmassa. Muistio lisää, että uutiset potentiaalisesta avaruuslentojen aktiviteetista saattavat saada aikaan massahysterian ja paniikin. Vuodesta 1947 eteenpäin ilmatekniikan tiedustelukeskus oli vastaanottanut 1500 virallista havaintoraporttia, ja siihen päälle kansalaisten ja lehdistön raportit.
Heinäkuussa 1952 tehtiin 250 havaintoa, ja kaikista havainnoista 20 prosenttia pysyy edelleen selittämättömänä. Kun niin monta havaintoa tehdään, on vaarana hälytyskellojen sointi vääristä syistä kun Neuvostoliitto on oikeasti hyökkäämässä, tai vieläkin pahempaa, todellinen hyökkäys tulkittaisiin väärin UFOjen ”haamuksi”, muistiossa lukee. Raportti lisää: ”Välittömiin toimiin on ryhdyttävä parantamaan sekä visuaalisten että sähköisten haamuilmiöiden tunnistamista, jotta hyökkäyksen tapauksessa välitön ja positiivinen tunnistus vihollisten lentokoneista tai ohjuksista voidaan tehdä. ”Tutkimus tulisi tehdä tavalla, joka määrittää mitä, jos mitään, käyttöä näillä ilmiöillä olisi Yhdysvaltain psykologisen sodankäynnin suunnittelijoille.” Kylmän sodan paranoia käy selväksi muistiosta, joka puhuu neukkujen pelottavasta suunnitelmasta käyttää UFOjen pelkoa amerikkalaisia vastaan. Muistio lisää, että sen tarvitsee selvittää “mitä, jos mitään, puolustuskeinoja tulisi suunnitella neukkujen suunnitelmaa vastaan käyttää niitä”.
Chadwell jatkaa: ”Muita tiedusteluongelmia, jotka vaativat määrittämistä, ovat: mahdolliset neuvostoliittolaisten aikeet ja kyvykkyydet käyttää näitä ilmiöitä Yhdysvaltain turvallisuusintressejä vastaan.” Muistio pyytää myös tutkimusta siitä miten paljon Neuvostoliitolla oli tietoa UFOista, ja syytä sen taustalla miksi avaruusolennoista ja lentävistä lautasista ei ollut koskaan mitään mainintaa venäläismediassa. Chadwell lopettaa muistion lisäämällä: ”Pidän tätä ongelmaa niin tärkeänä, että se pitäisi tuoda kansallisen turvallisuuden neuvoston tietoon, jotta koko yhteisön laajuinen koordinoitu pyrkimys kohti ratkaisua voitaisiin saattaa alulle.” Julkaisusta ei käy ilmi mitä työtä tämän jälkeen tällä alalla on tehty, mutta yhtään tapausta ei ajatella olevan tiedossa USA:ssa tai Venäjällä UFO-pelkojen käyttämisestä minkään muotoisessa hyökkäyksessä, puolustuksessa tai psykologisessa sodankäynnissä. Kuitenkin UFO-paljastus tulee todennäköisesti liekittämään salaliittoteorioita, jotka väittävät USA:n armeijan ja tiedustelupalveluiden pitävän aihetta edelleen tärkeänä.   Artikkelin julkaissut express.co.uk

2 vastausta artikkeliin ”PALJASTETTU: Salainen USA:n suunnitelma käyttää alienien hyökkäyksen pelkoa PSYKOLOGISEEN SODANKÄYNTIIN”

 1. Vaikka venäläismedia salasi UFOt pitkään, niin Neuvostoliitto on tutkinut UFOja intensiivisesti. Yksityinen ufotutkimus ja julkaisutoiminta on kuitenkin erillaisesta järjestelmästä johtuen vähäistä jopa kiellettyä, mistä syystä ufoharrastus oli osa varsin laajaa maanalaista ”vaihtoehtokulttuuria”. Virallinen tutkimus oli kaikesta päätellen yhä perusteellista, joskin vielä salaisempaa kuin Yhdysvalloissa.

  Neuvostoliitossa UFOt eivät kuuluneet harrastuksiin, joiden parissa kansalaisten toivotaan vapaa- aikaansa viettävän. Monet neuvostoliittolaiset, jotka olivat kiinnostuneet UFOista ja parapsygologiasta, olivat joutuneet voimakkaan painostuksen kohteeksi. UFOt eivät olleet siis Neuvostoliitonkaan viranomaisillekaan leikin asia.

  Osasyynä harrastuskieltoon lienee naapurimaamme holhoava huolehtivuus kansalasten henkisestä hyvinvoinnista. Viranomaiset pelkäsivät rajatiedon harrastusten hämärtävän toverien yhteiskunnallista ajattelua. Syynä voivat olla myös aihepiiriin, varsinkin parapsykologia oppiin yliluonnollisista psyykeen liittyvistä ilmiöistä, joihin liittyvät henkiset ja uskonnolliset ulottuvuudet, joiden epäillään olevan ristiriidassa materialistisen valtion ideologian kanssa.

  Kolmas syy lienee sama, minkä vuoksi eri maiden ilmavoimat mieluumin salaavat ufotutkimuksensa, sillä salaperäiset UFOt vievät luottamuksen ja uskottavuuden, joka kansalaisilla pitäisi olla ilmavoimia kohtaan.
  Tilanne kuitenkin muuttui Neuvostoliitossa perestroikan, muutoksen aikaan, jonka myönteinen vaikutus ulottui joka päivä uusille alueille.

  Vuonna 1984 Neuvostoliitossa perustettiin virallinen ufotutkimuskomitea lähes 20 vuoden tauon jälkeen. Sen alaisuuteen perustettiin 22 tutkimusryhmää eripuolille Neuvostoliittoa, muun muassa Eestiin.
  Useimmat maailman ufokirjat ovat keskittyneet Yhdysvaltain ja Euroopan ufotilanteen kuvaamiseen ja tietoja sen aikaisesta Neuvostoliitosta on julkaistu varsin vähän.

  Kun Yhdysvallat aloitti vakavahenkisen ufotutkimuksen jo 40-luvun lopulla, Neuvostoliitossa ensimmäiset vakavahenkiset ufokirjoitukset julkaistiin vasta vuonna 1965.

  Kaikessa hiljaisuudessa Neuvostoliitto todennäköisesti oli aloittanut ufotutkimuksen jo 50-luvulla, olihan se avaruustutkimuksessakin edellä Yhdysvaltoja. Muualla Euroopassa ufotutkimus oli pitkään yksityisten ufotutkijoiden ja tutkimusjärjestöjen varassa. Todennäköisesti suurvaltojen ufotutkimusta pyrittiin seuraaman melko tarkasti NATOon ja Varsovanliittoon kuuluvissa maissa. Vaikuttaa kuitenkin siltä, että vasta 70-luvulla eurooppalainen ufotutkimus pääsi vauhtiin.

  Ufoja nähty suurin joukoin taivaalla, Ufoaallot: https://fi.wikipedia.org/wiki/Ufoaalto

  • 1954 Huhti-joulukuussa maailmanlaajuinen
  • Neuvostoliitto, Kazakstan 1965

 2. Ufoaalto Kazahstanissa 1965

  Vuonna 1965 Kazahstanin alueella tehtiin niin runsaasti ufohavantoja, että virallinen propaganda, eli aatteen tai opin järjestelmällinen, mielipiteitä muokkaava levitys ei pystynyt niitä vaientamaan. Kun kansa havaitsi, etteivät hallitus ja sen tiedemiehet kyenneet selittämään outoja ilmiöitä taivaalla, niin tuntemattoman pelko sai sen hakemaan apua kirkon helmoista ja uskonnosta. Itse Neuvostoliiton johtaja Leonid Brežnev kävi Kazahstanin pääkaupungissa Alma-Atassa nuhtelemassa paikallisia puoluejohtajia moraalin laskusta kansan keskuudessa.

  Tilanteen rauhoittamiseksi paikallinen Kazahstan Pravda julkaisi lopulta 10.9.1965 myötämielisen kirjoituksen ufoista. Kirjoituksessa kerrottiin, että Chilessä on tehty vakavasti otettavia havaintoja lentävistä lautasista. Chileläiset tiedemiehet ovat aloittaneet Tutkimukset. Lisäksi paljastettiin että Neuvostoliittolainen tiedemies, tri Miltrovan Zverev on erikoistehtävissä chileläisessä observatoriossa ja on ilmoittanut, että ”tuntemattomat esineet, joita me emme voi tajuta, liikkuvat vapaasti ympäri maapalloa”.

  Tunnettu ufotutkija ja -kirjailija Frank Edwards kertoi kirjassaan ”Lentävän lautasen arvoitus” vuonna 1966, että Neuvostoliiton hallitus on lähettänyt vuonna 1965 useita Neuvostotiedemiehiä tutkimaan ufotapauksia Etelä-Amerikan maihin. Heinäkuussa 1965 Argentiinan laivastoministeriö oli julkaissut useita mielenkiintoisia uforaportteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.