Pentagon vihdoin myöntää tehneensä kokeita UFOn palasilla

Pentagon on viimein myöntänyt, että sillä on hallussa ja se on testannut haaksirikkoutunutta UFOa, kun tutkija sai varmuuden hypoteesille siitä, että kuuluisan New Mexicon Roswelliin olisi törmännyt UFO vuonna 1947.

Tutkija Anthony Bragalia teki paljastuksen blogissaan UFO Explorations kertoen miten hän oli saanut haltuun 150 sivua USA:n puolustustiedustelupalvelu DIA:lta sen jälkeen, kun virasto oli vastannut hänen jättämäänsä FOIA-tietopyyntöön kolme vuotta sitten.

”Vaikka raportit on suurimmaksi osaksi sensuroitu, yksyityiskohtia voidaan saada kaivettua papereista koskien teknologiaa, joka on kvanttihyppy ihmisen tuntemien materiaalien ominaisuuksissa”, Bragalia kirjoittaa blogiinsa.

Tutkija Anthony Bragalia on saanut haltuunsa yli 150 sivua USA:n puolustustiedustelupalvelu DIA:lta sen jälkeen, kun virasto vastasi hänen kolme vuotta vanhaan tietopyyntöönsä.

Papereissa oli toistuvasti maininta ”kehittyneiden teknologioiden raporteista” koskien Nitinolia (nikkelititaani), jota kuvataan muotonsa säilyttäväksi metallilejeeringiksi. Bragalia kertoo, että Nitinolilla on samanlaisia ominaisuuksia kuin vuonna 1947 Roswellin maahansyöksypaikalta löytyneellä ”muistimetallilla”.

Bragalian FOIA-tietopyyntö oli ”merkityksessään yksiselitteinen”, tutkija itse sanoo, ja hän on ylpeä löytäessään porsaanreiän informaatiosta, jota yleensä pidetään salaisena.

”Alkuperäinen DIA:lle vuonna 2017 tehty FOIA-tietopyyntö pyysi fyysisiä kuvauksia, ominaisuuksia tai koostumuksia UFO/UAP-materiaaleista, joita valtiolla ja sen alihankkijoilla on hallussaan”, hän sanoo. Hän lisää, että se viittaa ”UFO/UAP-materiaaliin ja fyysiseen romuun, jota puolustusministeriö on löytänyt jäänteinä, hylkytavarana, ylijäämänä tai törmänneistä UAP:sta tai tunnistamattomista lentävistä esineistä”.

Bragalia liitti FOIA-tietopyynnön ja osia viidestä dokumentista, joihin hänelle annettiin pääsy, jotka ovat yhteensä hänen haltuunsa saamat 154 sivua. Tutkija kertoi, että useita dokumentteja oli vahvasti sensuroitu.

Dokumentista käy ilmi, että Bigelow Aerospace, lasvegasilainen avaruusfirma, on tehnyt kokeita yksityisellä sopimuksella puolustusministeriön alihankkijana.

”Vaikka monet näistä raportin yksityiskohdista on sensuroitu, se mitä tästä jää käteen on, että teknologiat ovat oikea kvanttihyppy ihmisten tuntemien materiaalien ominaisuuksissa”, hän kirjoitti blogiinsa.

Bragalia alleviivaa, että yli 40 Roswellin törmäyksen silminnäkijää mainitsi, että paikalta löydetty metalli kykeni ”muistamaan muotonsa” kun sitä taivuteltiin tai fyysisesti muokattiin.

Sivuissa on mukana toistuvia mainintoja ”kehittyneen teknologian raporteista” koskien Nitinolia, jota kuvataan muotonsa säilyttäväksi metallilejeeringiksi.

FOIA-raportin sivut kertovat, että Pentagon tutki olisiko Nitinol voitu ottaa käyttöön ihmiskehoon terveyden parantamiseksi, tutkija kirjoittaa blogissaan.

Romu törmäyspaikalta lennätettiin Wright Fieldiin Greenen piirikuntaan, ja Battelle Memorial Institute sai pian tämän jälkeen sopimuksella alkaa tuottaa muistimetallia — käyttäen nikkeliä ja ultrapuhdasta titaania.

1960-luvulla tutkija Kevin Randle ja kenraali Arthur Exon kävivät keskustelua, joka oli nauhoitettu talteen. Exon sanoi, että palasia UFOsta oli testattu, ja se koostui ”erityisellä tavalla prosessoidusta” titaanista. Exon oli nähnyt törmäyspaikan lentäessään sen yli vuonna 1947.

Kaksi kuukautta Roswellin tapauksen jälkeen syyskuussa kenraali George Shulgen ilmatiedustelusta sanoi, että lentävien lautasten ”rakennusmateriaali” oli mahdollisesti ”komposiittia tai kerrosrakenne, jossa käytettiin eri metalleja ja muoveja”.

”Saamissani DIA:n sponsoroimissa raporteissa oli erittäin jalostettua materiaalia nimeltä ”metamateriaali”, joka koostui ”komposiittimediasta”, Bragalia kirjoitti. ”Metamateriaalit voidaan kerrostaa metallin ja muovin kanssa.”

Hän lisää: ”Perustuen saamaani dokumentaatioon, vaikuttaa siltä että taltuun noudetut romut esittelivät muitakin poikkeuksellisia kyvykkyyksiä. Sen lisäksi että nämä materiaalit ”muistavat” muotonsa niitä murskattaessa tai taivutettaessa, jotkut futuristisista materiaaleista ovat potentiaalisesti tuhoutumattomia, ”puristavat” sähkömagneettista energiaa ja jopa hidastavat valonnopeutta.”

Bragalia kertoi UFO-hylyn palasten nykyisen olinpaikan olevan tuntematon, ja lisää että Bigelow Aerospace potki pellolle lähes kaikki 85 työntekijäänsä maaliskuussa 2020.

Firman edustaja sanoi, että ”täydellinen ongelmien paskamyrsky”, mm. koronapandemia, on irtisanomisten syynä.

 

Artikkelin julkaissut Daily Mail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.