Puolustusministeriö ei julkista ’huippusalaisia’ UFO-tietoja

USA:n laivasto varoitti, että eräiden ”HUIPPUSALAISTEN” UFO-tietojen julkistaminen tietopyynnön pohjalta (Freedom of Information Act, FOIA) saattaisi ”vakavasti vaarantaa” USA:n kansallisen turvallisuuden.

Vicen mukaan tietopyynnön vastauksena laivaston tiedustelupalvelun (Office of Naval Intelligence, ONI) edustaja vahvisti, että virastolla on hallussaan useita huippusalaisia dokumentteja ja ainakin yksi salaiseksi luokiteltu video, jotka liittyvät vuoden 2004 UFO-kohtaamiseen.

ONIn edustaja sanoi, että nämä dokumentit olivat joko luokiteltu ”SALAISIKSI” tai ”HUIPPUSALAISIKSI” ja niiden jakaminen kansalle ”saisi aikaan poikkeuksellisen vakavaa vahinkoa USA:n kansalliselle turvallisuudelle”.

RT American Natasha Sweatte raportoi. Entinen NASAn astronautti Leroy Chiao puhuu Scottie Nell Hughesin kanssa UFOista ja siitä mitä videolla saattaisi näkyä.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

2 vastausta artikkeliin ”Puolustusministeriö ei julkista ’huippusalaisia’ UFO-tietoja”

 1. tämä todistaa että usa on kaiken takana ,pääsevät tämän verukkella jokaiseen maahan amerikka kusettaa omiaan

 2. Mielestäni Pentagon on jo julkaissut virallisesti kolme lyhyttä videota, joka näyttää ”tuntemattomia ilmailmiöitä”, jotka oli aiemmin julkaissut yksityinen yritys. Tuloksena saatu kolme videota, nimeltään ”GIMBAL.wmv”, “GOFAST.wmv” ja “FLIR.mp4”, joiden tarkoituksena on näyttää Nimitzin ja Theodore Rooseveltin hävittäjä lentäjien kohtaamisia epätavallisen muotoisista, nopeasti liikkuvista kohteista ja liikettä seurattu infrapunakameroiden avulla.

  Nämä Navy-videot on julkaistu ensimmäisen kerran joulukuun 2017 ja maaliskuun 2018 välisenä aikana To The Stars Academy of Arts & Sciences, entisen Blink-182-muusikon Tom DeLongen yhteisyrityksen perustama yritys, jonka mukaan se tutkii tuntemattomia ilmailmiöitä.

  Vuonna 2017 yksi lentäjistä, jotka näki tuntemattoman esineen vuonna 2004, kertoi CNN: lle, että se liikkui tavalla, jota hän ei pystynyt selittämään.

  ”Tämän kohteen liike oli erittäin äkillinen, kuten pingispallopallo, olisi pompannut seinältä. Se liikkuu äkisti toiseen suuntaan.”

  Vuodesta 2020 lähtien Yhdysvaltain puolustusministeriö luonnehtii Nimitzin ja Rooseveltin tapahtumista kirjattuja ilmailmiöitä ”tunnistamattomina”. Pentagon poisti tunnistamattoman myöhemmin luokituksesta vuonna 2020.

  ”Elizondo kertoi tutkituista esineistä että nämä ilma-alukset – ovat ominaisuuksiltaan sellaisia, jotka eivät tällä hetkellä ole Yhdysvaltain luettelossa, eikä missään tiedossa olevassa ulkomaisessa inventaariossa”, – Hän sanoo eronneen puolustusministeriöstä vuonna 2017 protestoidessaan ohjelman ympäröivän salaisuuden ja sen sisäisen vastustuksen puolesta sen rahoittamiseksi.

  Eipä nämä kolme esitettyä videota ole juurikaan vakavasti vaarantaneet USA:n kansallisista turvallisuutta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.