Raportin mukaan UFO-salailu voi päättyä jo ennen joulua

Totuus UFOjen mysteeristä ja siitä mitä Yhdysvaltain hallitus todella niistä tietää saatetaan viimein paljastaa, väittää uusi raportti.

Liberation Timesille avautuneet lähteet sanoivat, että avaruusolentojen aktiviteettia omin silmin todistaneet sisäpiiriläiset voisivat puhua kongressin edessä.

Sivusto raportoi, että julkista kongressin kuulemista tunnistamattomista ilmailmiöistä (UAP) tulisi odottaa tapahtuvaksi, kun National Defense Authorization Act on saatettu voimaan laiksi.

Raportin mukaan NDAA — joka tarjoaa ohjausta ja rahoitusta kansallisen turvallisuuden virastoille — sisältää nyt ilmaisuja Intelligence Authorization Act -laista, jossa tarjotaan todistajansuojelua.

Congress could hold public hearings on Unidentified Aerospace-undersea Phenomena before Christmas this year, a new report claims
Kongressi voisi pitää julkisen kuulemisen UAP:sta ennen joulua, väittää uusi raportti (kuva: AFP)
The hearings could feature whistleblowers connected to UFO activity information, per the report
Kuulemisissa voisi olla sisäpiiriläisiä, jotka kytkeytyvät jollain tavalla UFO-aktiviteettiin, raportti kertoo (kuva: Getty)

Jos nuo ilmaisut pysyvät lakiesityksessä ja NDAA saatetaan voimaan laiksi, lähteet ovat sanoneet sivustolle, että UFO-aktiviteettiin liittyvät sisäpiiriläiset saavat kutsun tulla todistamaan kongressin eteen.

Eräillä näistä lähteistä raportin mukaan on  “merkittävä määrä informaatiota liittyen salamyhkäisiin UAP-nouto-operaatioihin ja takaisinmallinnusohjelmiin”, jonka myös  “kongressi on vahvistanut.”

Vaikka päivämääriä ei olekaan lyöty lukkoon Venäjän Ukrainahyökkäyksen ja mahdollisesti välivaalien jälkeisten hektisten tunnelmien takia, Liberation Times väittää, että parhaassa tapauksessa kongressin kuulemiset järjestetään ennen joulua.

Yhdysvaltain senaatin tiedustelukomitea ei vastannut The Sunin kommenttipyyntöön.

”Mitä tulee UFOjen mysteeriin, hopealuoti on tulossa”, journalisti Jeremy Corbell sanoi sivustolle.

”Hetki jolloin kansa ymmärtää, että me olemme sekä saaneet avaruusaluksen haltuumme — jonka on valmistanut älykäs ei-ihminen — että me olemme yrittäneet takaisinmallintaa tuota teknologiaa vuosikymmenten ajan… Pandoran lipas on vihdoin auki”,  hän lisää.

Corbell väittää, että NDAA tarjoaa “armahduksen ja syytesuojan” niille, jotka haluavat astua esiin.

“Olen henkilökohtaisesti puhunut useiden henkilöiden kanssa, joilla on ollut rooleja näissä vanhoissa UFO-ohjelmissa”, hän väittää.

Corbell sanoo, että aina on ollut  pelko ”kostoiskusta” jos aikoo paljastaa tietoja, ja puolustusministeriö on hangoitellut vastaan ”jopa ihan tänä vuonna.”

“Ja aivan kuten ennustettiin — mitä lähemmäs kansa pääsee herkkua — sitä enemmän vastaanhangoittelu on lisääntynyt. Usko pois…. maailma on repeämässä UFO-todellisuuden painolastista”, hän sanoo.

“Ja nyt meillä on mahdollisuus saada tämä totuus julki, ja yhteiskuntamme muuttuu siitä ikuisesti.”

Senaatin odotetaan äänestävän NDAA:sta tulevina viikkoina marraskuun 8. päivän välivaalien jälkeen.

Lokakuun 11. päivänä senaatti kokoontui — vaikkakin harvalukuisena — keskustelemaan laista.

NDAA on vastatuulessa läpimenon kanssa tasan 50-50 jakautuneessa senaatissa, kun edustajainhuoneen vapausryhmä on aktiivisesti koittanut saada republikaanit äänestämään lakiesitystä vastaan sen ilmastomäärärahojen ja rokotusvaatimusten takia, kirjoittaa Politico.

Roll Callin mukaan tähän mennessä lakiesitykseen on esitetty jo yli 900 lisäystä.

 

Artikkelin julkaissut The Sun

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.