MKULTRA

Serge Monast: Project Blue Beam (1994)

[Huom: Serge Monast [1945 – joulukuun 5, 1996] sekä eräs toinen journalisti, jotka molemmat tutkivat Project Blue Beamia, kuolivat “sydänkohtaukseen viikkojen päässä toisistaan vaikka kummallakaan ei ollut historiaa sydänsairaudesta. Serge oli Kanadassa. Toinen kanadalainen journalisti oli vierailemassa Irlannissa. Ennen hänen kuolemaa, Kanadan hallitus sieppasi Sergen tyttären taivutellakseen hänet lopettamaan Project Blue Beamin tutkimuksensa. Hänen tytärtään ei koskaan palautettu. Pseudo-sydänkohtaus on se menetelmä, jolla Project Blue Beam tappaa.]

[Päivitys Ken Adachilta: helmikuun 17, 2009: Alan vasta nyt tajuta Serge Monastin panosta ihmiskunnalle ja sitä uskomatonta rohkeutta, jota hän demonstroi paljastaessaan nämä uskomattomat asiat, jotka katuvaiset poliitikot, tiedusteluihmiset tai armeijan sotilaat ovat hänelle antaneet salassa tai anonyymisti, joilla oli edelleen jäljellä omatunto ja ihmisyyden tunnetta.

Tämän artikkelin rinnakkaisartikkeli on huikean tarkka Sergen esittämä kertomus Quebecin vapaalle lehdistölle Kanadassa. NASA/Illuminatin suunnittelema käsikirjoitus, jonka Serge paljasti vuonna 1994 voitaisiin viedä suoraan nykypäivän uutisotsikoihin. Esityksen puhtaaksikirjoitus löytyy täältä: http://educate-yourself.org/cn/sergemonast1994transcript.shtml

(n. joulukuussa 1996)

sivulta: http://www.despatch.cth.com.au/Despatch/vol91_Concern.html

Dorothy Dart raportoi, että kanadalainen New Age -globalismin tutkija SERGE MONAST on kuollut “sydänkohtaukseen”. Tämä mies on uskollisesti paljastanut Uutta Maailmanjärjestystä viimeisen vuosikymmenen ajan. Hänen lapsensa olivat saaneet kotikoulutuksen, minkä vuoksi viranomaiset veivät hänen 8-vuotiaan tyttärensä, sitten hänen 7-vuotias poikansa vietiin. He sanoivat, että vanhemmat kiusasivat häntä emotionaalisesti estämällä hänen pääsynsä osavaltion kouluun. Isä pidätettiin, ja hän oli yön putkassa. Seuraavana päivänä kotonaan hän sai “sydänkohtauksen”. Hän oli 46-vuotias. Tältä urhoolliselta mieheltä jäi vaimo, jolla ei nyt ole ollenkaan perhettä. Rukoilkaa, että hän saa lapsensa takaisin. Lähteemme sanovat, että kanadalainen tutkija Serge Monast kirjoitti hänelle Australiaan jokin aika sitten sanoen, että häntä oli uhkailtu useasti, ja että hän ei odottanut selviävänsä.]

SergeMonasteditcrop300w


NASA:n Project Blue Beam

kirjoittanut Serge Monast (1994)

Kuuluisa NASA:n [National Aeronautics and Space Administration] Blue Beam -Projekti toteutetaan neljässä vaiheessa Antikristuksen johtaman new age -uskonnon käyttöön ottamiseksi. Meidän tulee muistaa, että new age -uskonto on uuden maailmanhallituksen perusta, jota ilman uuden maailmanjärjestyksen diktatuuri olisi täysin mahdotonta. Toistan: Ilman universaalia new age -uskontoa uusi maailmanjärjestys on mahdotonta! Siksi Project Blue Beam on niin tärkeä heille, mutta se on ollut hyvin piilossa tähän asti.

Tahallaan aiheutetut maanjäristykset ja feikatut ‘löydökset’

Ensimmäinen askel NASAn Blue Beamissa liittyy kaiken arkeologisen tiedon uudelleenarviointiin. Se liittyy keinotekoisesti luotuihin maanjäristyksiin, tietyissä paikoissa planeetallamme, joissa tullaan tekemään oletetusti uusia löytöjä jotka tulevat viimein selittämään kaikille ihmisille kaikkien uskonnollisten doktriinien perustavanlaatuisen “virheen”. Falsifioitua informaatiota tullaan käyttämään siihen, että kaikki maailman maat saadaan uskomaan, että uskonnolliset doktriinit ovat olleet vuosisatojen ajan väärin ymmärrettyjä ja väärin tulkittuja. Psykologiset valmistelut tuota ensimmäistä vaihetta varten on jo esitetty elokuvassa, ‘2001: Avaruusseikkailu’; Star Trek -sarjassa sekä elokuvassa ‘Independence Day’; jotka kaikki liittyvät avaruudesta tehtävään hyökkäykseen ja kaikkien kansakuntien yhteenliittymiseen hyökkääjien pois ajamiseksi. Elokuva ‘Jurassic Park’ käsittelee evoluutioteoriaa, ja väittää että Jumalan sana ei ole totta. http://i.am/jah/evolut.htm

Feikatut ‘löydökset’

On tärkeää ymmärtää, että ensimmäinen askel on nuo maanjäristykset, mitkä osuvat eri puolille Maapalloa, joissa tieteelliset ja arkeologiset opetukset ovat vihjanneet siihen, että sinne on haudattu muinaisia mysteerejä. Maanjäristyksillä tieteentekijöiden on mahdollista löytää uudelleen muinaiset mysteerit, joita tullaan käyttämään kaikkien uskonnollisten doktriinien häpäisyyn. Tämä on ihmiskuntaa varten luodun suunnitelman ensimmäinen askel, koska he haluavat tuhota kaikki kristittyjen ja muslimien uskonkappaleet tällä planeetalla. Sen tehdäkseen, he tarvitsevat jotain väärennettyä ‘todistusaineistoa’ muinaisesta menneisyydestä, joka tulee todistamaan kaikille kansakunnille, että heidän uskontonsa on väärin tulkittu ja väärin ymmärretty.

Iso avaruusooppera taivaalla

Seuraava askel NASA:n Project Blue Beamissa liittyy giganttiseen ‘avaruusoopperaan’, jossa käytetään kolmiulotteisia optisia hologrammeja ja ääniä, useiden hologrammikuvien laserprojektiota eri puolilla maailmaa, joista jokainen saa eri kuvan joka liittyy sillä alueella olevaan dominanttiin uskontoon. Tämä uusi ‘jumalan’ ääni puhuu kaikilla kielillä. Tämän ymmärtämiseksi meidän pitää tutkia eri salaisten palvelujen tekemää tutkimusta viimeiseltä 25 vuodelta. Neuvostoliitossa kehitettiin erittäin kehittynyt tietokone, ja niitä vietiin jopa ulos maasta, ja koneille syötettiin minuuttitason psykofyysistä tietoa ihmiskehon anatomiasta ja elektromekaanisesta koostumuksesta sekä sähköisistä, kemiallisista ja biologisista ihmisaivojen ominaisuuksista. Nämä tietokoneet saivat tietoa kaikkien ihmiskulttuurien kielistä ja merkityksistä. Kaikkien kulttuurien murteet on syötetty tietokoneeseen satelliittilähetyksin. Neuvostoliittolaiset alkoivat syöttää tietokoneilleen ohjelmia uudesta messiaasta. Ilmeisesti neuvostoliittolaiset — uuden maailmanjärjestyksen porukka — ovat turvautuneet itsetuhoisiin menetelmiin ihmisyhteisössä antamalla sähköinen taajuus jokaiselle ihmiselle ja jokaiselle yhteiskunnalle ja kulttuurille, jotta heille ilmestyisi itsetuhoisia ajatuksia jos henkilö ei suostuisi uuden maailmanjärjestyksen vaatimuksiin.

Toisella vaiheella on kaksi eri aspektia.

Ensimmäinen on ‘avaruusooppera’. Mistä tällainen show tulee? Avaruusoopperassa holografisia kuvia käytetään simuloimaan lopputilannetta, jossa kaikille kansakunnille näytetään profetiat todeksi vahvistavia näkymiä, jotka ovat heidän toiveidensa mukaisia.

Näitä projisoidaan satelliiteista natriumkalvolle, joka on arviolta 96 kilometriä maanpinnan yläpuolella. Me näemme kokeita tästä aina välillä, mutta niitä kutsutaan UFOiksi ja “lentävien lautasten” havainnoiksi.

Näiden tarkoituksella lavastettujen tapahtumien lopputulos on näyttää maailmalle uusi ‘kristus’, uusi messias, Matraia (Maitreya), uuden maailmanuskonnon välittömäksi käyttöön ottamiseksi. Totuutta ujutetaan tarpeeksi niin, että mitään aavistamaton kansa tarttuu syöttiin. “Sillä väärät Kristukset ja väärät prophetat nousevat, ja tekevät suuria ihmeitä ja merkkejä: niin että myös, jos taitais tapahtua, valitutkin eksytettäisiin.”

Projekti on hionut huippuunsa tiettyjen laitteiden kyvyn [joista ufologit puhuvat “vetosäteinä”] nostaa ilmaan suuria määriä ihmisiä kerralla, niinkuin Ylöstempauksessa, ja pyyhkäistä kokonainen ryhmä mikämikämaahan. Me näemme tämän laitteen koekäyttöä testattavan siepattaviin ihmisiin, joita mystiset harmaat avaruusolennot vievät sängyistään ja ikkuinoista heitä odottaviin “emoaluksiin”. Universaalia uskontoa ja uutta messiasta vastaan suunniteltu laskelmoitu vastarintaliike sekä siitä seuraavat uskonsodat tulevat johtamaan ihmiskunnan historiassa ennennäkemättömiin määriin kuolonuhreja.

Project Blue Beam tulee leikkimään olevansa muinaisten profetioiden täyttymys, yhtä suuri kuin 2000 vuotta sitten tapahtuneet asiat. Se tulee käyttämään taivasta elokuvateatterin kankaana (90 km suuruista natriumkalvoa) kun savaruudessa olevat satelliitit projisoivat samanaikaisia kuvia planeetan kaikkiin neljään kolkkaan jokaisella kielellä ja murteella kunkin maantieteellisen alueen mukaisesti. Siinä käsitellään uuden maailmanjärjestyksen uskonnollista aspektia ja se on suuren mittakaavan petkutusta ja viettelystä.

Tietokoneet tulevat koordinoimaan satelliitteja ja ohjelmistot ovat jo olemassa, jotka pyörittävät taivaalla näkyvää show’ta. Holografisia kuvia näytetään lähes identtisellä signaalilla, joiden avulla tuotetaan kuva tai hologrammi, jolla on syvyysperspektiivi. Sitä voidaan samalla tavalla soveltaa akustisiin ELF-, VLF- ja LF-aaltoihin ja optisiin ilmiöihin. Show tulee koostumaan useista holografisista kuvista eri puolilla maailmaa, joissa jokainen alue saa eri kuvan perustuen kyseisen alueen valtauskontoon. Yksikään alue maailmassa ei jää ilman kuvaa. Tietokoneanimaatio ja äänet vaikuttavat välittyvän suoraan avaruudesta, ja eri uskontojen seuraajat katselevat oman messiaansa paluuta aidon elämän kaltaisessa vakuuttavassa todellisuudessa.

Sitten Jeesuksen, Muhammedin, Buddhan, Krishnan jne. projektiot tulevat sulautumaan yhdeksi, kun asianmukaiset mysteerien ja paljastusten selitykset on kerrottu kansalle. Tämä yksi jumala tulee, itse asiassa, olemaan Antikristus, joka tulee selittämään että eri pyhät tekstit on ymmärretty ja tulkittu väärin, ja että vanhat uskonnot ovat vastuussa siitä, että ne ovat kääntäneet veljen toista vastaan ja kansakunnan toista vastaan. Näin vanhat uskonnot tulee hävittää, jotta tehdään tilaa new age -maailmanuskonnolle, jonka yhtenä jumalana on Antikristus.

Luonnollisesti tämä huikealla tavalla lavastettu vale johtaa yhteiskunnalliseen ja uskonnolliseen hajaannukseen suuressa mittakaavassa, jossa jokainen maa syyttää toista petkutuksesta, ja tämän seurauksena miljoonat ohjelmoidut uskonnolliset fanaatikot päästetään vapaaksi ennennäkemättömän laajan demoonisen riivaamisen avulla.

Lisäksi tämä tapahtuma tapahtuu aikana, jolloin vallitsee syvällinen maailmanlaajuinen poliittinen anarkia ja yleinen sekasorto, jonka jokin maailmanlaajuinen katastrofi on aiheuttanut. Yhdistyneet Kansakunnat suunnittelee nytkin käyttävänsä Beethovenin ’Oodia ilolle’ hymninä uuden ajan yhden maailmanuskonnon esittelyssä. Jos asetamme tämän avaruusnäytöksen rinnakkain Tähtien sota -ohjelman kanssa, saamme tämän: sähkömagneettisen säteilyn ja hypnoosin yhdistelmä, joka on myös ollut intensiivisen tutkimuksen kohteena. Esimerkiksi vuonna 1974 tutkija G. F. Shapits sanoi eräästä tutkimusehdotuksesta, että ”…tässä tutkimuksessa osoitetaan, että hypnotisoijan puhumat sanat voidaan myös muuntaa sähkömagneettisen energian avulla suoraan ja ihmisen aivojen alitajuntaan ilman, että käytetään mitään mekaanista laitetta viestin vastaanottamiseksi tai siirtämiseksi ja ilman, että tällaiselle vaikutukselle altistuvalla henkilöllä on mahdollisuutta kontrolloida tietoisesti syötettyä tietoa.”. Voidaan olettaa, että rationalisoitua käyttäytymistä pidetään omasta vapaasta tahdosta tapahtuneena.

Kaikkien, jotka tutkivat niin sanottuja kanavointi-ilmiöitä juuri nyt, olisi viisasta ottaa tämä tutkimusalue huomioon. On huomattava, että ne, jotka pitävät itseään ”kanavoijina”, ovat lisääntyneet nopeasti sen jälkeen, kun tämäntyyppinen tutkimus tehtiin. On uskomatonta, miten samanlaisia heidän viestinsä ovat huolimatta siitä, minkä tahon he väittävät olevan heidän jumalallisen opastuksensa lähde. Ehdotan, että jokaisen, joka harkitsee kanavoidun tiedon uskottavuutta, olisi oltava tarkkaavainen ja arvioitava kriittisesti, mistä heidän vastaanottamansa viesti on peräisin ja ovatko viestit erityisen hyödyllisiä uudelle maailmanjärjestykselle.

Sydney Morning -sanomalehti julkaisi 21. maaliskuuta 1983 artikkelin, jossa kerrottiin, että Neuvostoliitto oli valloittamassa ihmismielen, ja artikkelin oli toimittanut ulkomaantoimittajalle tohtori Nathan Abnuengy, Aasian maataloustieteellisen tiedekunnan apulaisprofessori. On syytä lainata artikkelia pitkälti, vaikka hänen kielioppinsa on hieman vanha. Tämä artikkeli liittyy neuvostoliittolaisiin, jotka loivat supertietokoneen, josta keskustelimme aiemmin ja joka on todella tärkeä, koska tämäntyyppisiä tietokoneita voidaan käyttää satelliittien ja avaruuden kautta. Tietokoneisiin syötettiin kaikki eri kielet ja niiden merkitykset, kaikkien kansojen murteet syötettiin tietokoneisiin objektiivisilla ohjelmilla. Mutta nyt ei enää puhuta neuvostoliittolaisista, vaan Yhdistyneistä Kansakunnista, uuden maailmanjärjestyksen kätyreistä, jotka syöttävät tietokoneisiin tarvittavat tiedot.

Sen kolumnin toimittaja, jossa artikkeli julkaistiin, jopa toteaa, että artikkeli sisälsi liian tärkeitä asioita, joita ei voi jättää huomiotta. Mielestäni on mahdollista, että henkilöt, jotka ovat luoneet tämän megamielenhallintaohjelman, voisivat myydä ohjelmiston jollekin organisaatiolle eivätkä olisi tietoisia siitä, että asiakas saattaa käyttää ohjelmaa ja tietoja koko ihmiskunnan orjuuttamiseen. Kuvitelkaa, miten pitkälle he ovat edenneet sen jälkeen, kun tuo artikkeli julkaistiin!

Keinotekoinen ajatus & viestintä

Tekniikoiden kehittyminen vie meidät kohti Sininen säde -hankkeen kolmatta vaihetta, joka liittyy telepaattiseen ja elektronisesti vahvistettuun kaksisuuntaiseen viestintään, jossa ELF-, VLF- ja LF-aallot tavoittavat jokaisen ihmisen hänen omasta mielestään ja vakuuttavat jokaisen siitä, että heidän oma jumalansa puhuu heille heidän oman sielunsa syvyyksistä. Tällaisia satelliiteista tulevia säteitä syötetään sellaisten tietokoneiden muistista, jotka ovat tallentaneet massiivista tietoa jokaisesta ihmisestä maapallolla ja heidän kielistään. Sitten säteet sekoittuvat heidän luonnolliseen ajatteluunsa muodostaen niin sanotun diffuusin keinotekoisen ajattelun.

Tällainen teknologia liittyy 1970-, 1980- ja 1990-luvun tutkimuksiin, joissa ihmisen aivoja on verrattu tietokoneeseen. Tietoa syötetään, sitä käsitellään ja integroidaan, minkä jälkeen muodostetaan vastaus ja toimitaan sen mukaan. Mielenohjaimet käsittelevät tietoa samalla tavalla kuin kielioppitietokone käsittelee tietoa. Tammikuussa 1991 Arizonan yliopistossa järjestettiin konferenssi nimeltä ”The NATO Advanced Research Workshop on Current and Emergent Phenomena and Biomolecular Systems”. Mitä se tarkalleen ottaen tarkoittaa? Se tarkoittaa tätä: Viittaamme erääseen konferenssissa pidettyyn paperiin, joka erottuu erilaisella asenteellaan tuolloin käsiteltävänä olleeseen kehitykseen. Se oli itse asiassa vastalause ja kylmäävä varoitus läsnä olleille tutkijoille heidän tutkimustulostensa mahdollisesta väärinkäytöstä.

Heidän tuloksissaan todettiin tietenkin, että Yhdysvallat on jo kehittänyt viestintälaitteita, jotka saavat sokean näkemään, kuuron kuulemaan ja ramman kävelemään. Se voi vapauttaa kuolemansairaat kivuista ilman lääkkeitä tai leikkausta. En puhu tieteiskirjallisuudesta. Ihminen voisi säilyttää kaikkien kykyjensä käytön aina kuolemaansa asti. Tämä viestintävälineistö riippuu täysin uudesta tavasta tarkastella ihmisen aivoja ja hermo-lihasjärjestelmiä sekä erittäin matalilla taajuuksilla toimivia säteilypulsseja. Osa näistä laitteista on nyt käytössä CIA:ssa ja FBI:ssä. Sitä ei koskaan käytetä sokeiden näkemiseen, kuurojen kuulemiseen ja rampojen kävelemiseen, koska se on keskeistä George Bushin ja hänen uuden maailmanjärjestyksen marionettimestariensa sisäpoliittisen agendan ja ulkopolitiikan kannalta.

Kotimaassa uusia viestintävälineitä käytetään kiduttamaan ja murhaamaan henkilöitä, jotka sopivat profiileihin, joiden kuvitellaan sopivan tietyn väestön seulomiseen terroristien varalta; kiduttamaan ja murhaamaan kansalaisia, jotka kuuluvat järjestöihin, jotka edistävät suvaitsevaisuutta, rauhaa ja kehitystä Keski-Amerikassa; kiduttamaan ja murhaamaan kansalaisia, jotka kuuluvat järjestöihin, jotka vastustavat ydinaseiden kehittämistä ja käyttöönottoa, ja luomaan rotu orjakulttiautomaateista, joita kutsutaan kansanomaisesti ”Mantsurian kandidaateiksi”. Ulkomailla tehdään kokeita Yhdysvaltojen ja Kanadan, Ison-Britannian, Australian, Saksan, Suomen ja Ranskan panttivangeilla. Lisäksi brittiläisten tietojenkäsittelytieteilijöiden, joilla kaikilla on ollut jonkinlainen yhteys Yhdysvaltain laivastoon, keskuudessa on ollut pitkä sarja outoja itsemurhia.

Ennen tällaista kauhun psykologiaa on mahdollista kysyä seuraavaa: edistäisikö mikään hallitus, yritys tai psykiatri tahallaan tällaista kauhua nykyään? Vastaus on aivan ilmeisesti ”Kyllä”.

Valtion virastot ja niiden kanssa uuden maailmanjärjestyksen aikaansaamiseksi työskentelevät yhtiöt ovat valmiita edistämään kaikkea, mikä auttaa heitä saavuttamaan tavoitteensa täydellisestä yhteiskunnallisesta valvonnasta. Mitä tulee kysymykseen miksi: He sallivat teidän toteuttaa ankaraa lainvalvontakäytäntöä, riisua heidät aseista ja pitää heistä laajoja rekistereitä, ja heidän on vain kerrottava teille, että kaikki tämä on tietysti teidän suojelunne vuoksi. Toiseksi se edistää nykyisten demokraattisten poliittisten järjestelmien muotojen rappeutumista ja saa yhteiskunnat etsimään vaihtoehtoisia poliittisen ideologian menetelmiä. Vaihtoehto on tietenkin jo suunniteltu. Sitä kutsutaan Uudeksi maailmanjärjestykseksi, eikä se ole teidän turvallisuutenne tai etunne sydämen asia. Kuten George Bush sanoi: ”Lue huuliltani”. Valtaapitävä eliitti on aina käyttänyt pelkoa massojen hallintaan ja alistamiseen.

Vanhaa sanontaa ”hajota ja hallitse” käytetään maailmanlaajuisesti äärimmilleen, jotta varmistetaan, että kaikki pelkäävät henkilökohtaisen turvallisuutensa puolesta ja ovat epäluuloisia kaikkia muita kohtaan. Tämäkin on mielenhallintaa. Jotta voisimme käsitellä tarkemmin uutta teknologiaa, joka on NASA:n Blue Beam -hankkeen perustana, meidän on otettava huomioon tämä psykologi James V. McConnellin lausunto, joka julkaistiin Psychology Today -lehden 1970-luvun numerossa. Hän sanoi: ”On koittanut päivä, jolloin voimme yhdistää aistien puutteen, huumehypnoosin sekä palkkioiden ja rangaistusten ovelan manipuloinnin ja saada yksilön käyttäytymisen lähes täydelliseen hallintaan. Silloin pitäisi olla mahdollista saada aikaan hyvin nopea ja erittäin tehokas positiivinen aivopesu, jonka avulla voisimme tehdä dramaattisia muutoksia ihmisen käyttäytymiseen ja persoonallisuuteen.

Kun puhuimme aiemmin tuollaisesta säteilystä ja telepaattisesta ja elektronisesti lisätystä kommunikaatiosta, sellaisesta säteilystä, jota syötetään sellaisten tietokoneiden muistista, jotka tallentavat massiivista tietoa ihmisistä, ihmisten kielestä ja murteista, ja sanoimme, että ihmiset tavoitetaan sisältäpäin, saaden jokaisen ihmisen uskomaan, että hänen oma jumalansa puhuu suoraan hänen omasta sielustaan, viittaamme tuollaiseen teknologiaan ja ajattelutapaan, jota sama psykologi kannatti, siis: että koska heillä on teknologia siihen, kenenkään ei pitäisi nyt saada omaa yksilöllistä persoonallisuuttaan, koska heillä on teknologia siihen, kenenkään ei pitäisi saada omaa yksilöllistä persoonallisuuttaan. Tämä lausunto ja nämä ajatukset ovat tärkeitä, koska Yhdistyneiden Kansakuntien perusopetus on, että kukaan ei omista omaa persoonallisuuttaan. Ja samainen psykologi väittää, että kenelläkään ei ole mitään sananvaltaa siitä, millaisen persoonallisuuden hän hankkii, eikä ole mitään syytä uskoa, että ihmisellä on oikeus kieltäytyä uuden persoonallisuuden hankkimisesta, jos vanhaa persoonallisuutta pidetään ”epäsosiaalisena”.

Tärkeää tässä julistuksessa on se, että uusi maailmanjärjestys perustetaan nykyisen järjestelmän päälle, mikä tarkoittaa, että vanhaa ajattelu- ja käyttäytymistapaa ja uskontoa pidetään ”vanhana” ja vääränä ajattelutapana, ja että sitä voidaan muuttaa jollakin YK:n hävitysleirillä, jotta varmistetaan, että kaikki, joilla on tällainen ”epäsosiaalinen” käyttäytyminen, hävitetään nopeasti, jotta muut muuttuneet yksilöt voivat täyttää uuden maailmanjärjestyksen tarpeet ja agendat ilman, että totuus häiritsee heitä.

Voisiko tämä olla kaikkien aikojen suurin mielenhallintaprojekti?

NASA:n Blue Beam -hanke on uuden maailmanjärjestyksen ensisijainen ohjeistus koko maapallon väestön absoluuttista hallintaa varten. Suosittelen, että tutkitte tätä tietoa huolellisesti ennen kuin hylkäätte sen fanaattisena hulluutena. Jos tutkimme tarkemmin esittämiämme eri raportteja, huomaamme, että mielenhallintatoimiin ja -tekniikkaan kuuluu lähetin, joka lähettää samalla taajuudella kuin ihmisen hermostojärjestelmä, ja tätä lähetintä valmistaa Loral Electro-Optical System Pasadenassa, Kaliforniassa. Loral, merkittävä puolustusalan alihankkija, on aiemmin tehnyt tutkimusta suunnatusta energia-aseesta Yhdysvaltain ilmavoimien kenraaliluutnantti Leonard Perezille, joka etsi asetta, jolla voitaisiin istuttaa viestejä vihollisen mieleen ja samalla kannustaa omia joukkojaan yli-inhimillisiin urhoollisuuksiin! Laitteessa käytetään gigahertsitaajuuksista [mikroaaltoja] sähkömagneettista säteilyä, joka on pulssitettu erittäin matalilla taajuuksilla (ELF). Sitä käytetään kiduttamaan ihmisiä sekä fyysisesti että henkisesti etäältä.

Tämäntyyppisiä aseita uskotaan käytetyn brittiläistä naista vastaan, joka protestoi amerikkalaisten risteilyohjusten läsnäoloa Greenham Commonin lentotukikohdassa 1970-luvulla. Tällä aseella voidaan aiheuttaa täydellinen aistivaje lähettämällä signaaleja kuulohermoon niin suurella teholla, että se estää henkilöä kuulemasta itseään ajattelemasta!

Tällaisen ELF-teknologian käyttämää prosessia kuvataan useissa Yhdysvaltain puolustusministeriön julkaisuissa, mukaan lukien kapteeni Paul E. Tylerin, Yhdysvaltain laivaston lääkintäkomentajan, kirjoittamassa julkaisussa ”The Electromagnetic Spectrum and Low Intensity Conflict” (Sähkömagneettinen spektri ja matalan intensiteetin konflikti), joka sisältyy everstiluutnantti David G. Deanin (USAF) kokoelmaan ”Low Intensity Conflict and Modern Technology Edict” (Matalan intensiteetin konflikti ja moderni teknologiaediktio). Esitelmä pidettiin vuonna 1984, ja kokoelman julkaisi 1986 Air University Press, Maxwell Airforce Base, Alabama. Toisella pulssimikroaaltolaitteella voidaan antaa äänimerkkejä suoraan henkilölle, mutta se ei ole havaittavissa kenellekään muulle. Tekniikka on hyvin yksinkertainen, ja se voidaan rakentaa käyttämällä tavallista poliisin tutkalaitetta. Laitteen tuottama mikroaaltosäde moduloidaan äänitaajuuksilla, ja sillä voidaan lähettää viestejä suoraan aivoihin. Tässä tullaan NASA:n Blue Beam -hankkeeseen. Alitajuisen kaksisuuntaisen viestinnän ja kuvien lähettäminen avaruuden syvyyksistä vastaa suoraan tällaista teknologiaa.

Kirjassaan ’The Body Electric’ Nobel-palkintoehdokas tohtori Robert O. Becker kuvaa Allen Frien 1960-luvun alussa tekemiä kokeita, joissa tämä ilmiö osoitettiin, sekä myöhempiä kokeita, jotka tohtori Joseph C. Sharp suoritti vuonna 1973 Walter Reedin armeijan tutkimusinstituutissa. Hän kävi henkilökohtaisesti läpi testit, joissa hän osoitti voivansa kuulla ja ymmärtää viestejä, jotka hänelle toimitettiin kaikuttomassa eristyskammiossa pulssimaisen mikroaaltoaudiogrammin avulla, joka on analoginen analogia sanan äänivärähtelylle, joka sädetettiin hänen aivoihinsa. Becker jatkaa sitten: ”Tällaisella laitteella on ilmeinen sovellus salaisiin operaatioihin, joiden tarkoituksena on tehdä kohde hulluksi tuntemattomilla äänillä tai toimittaa huomaamattomia ohjeita ohjelmoidulle salamurhaajalle.”

Kun kuulemme tuon äänen uudelta maailmanmessiaalta, joka puhuisi avaruudesta kaikille järkeville (?) maan asukkaille, jotka voisivat antaa ohjeita kiihkoilijoille ja uskonnollisille fanaatikoille, näkisimme hysteriaa ja sosiaalista sekasortoa mittakaavassa, jota ei ole koskaan ennen nähty tällä planeetalla. Mikään maailman poliisivoimista ei pystyisi edes yhdistettynä rintamana selviytymään siitä sekasorrosta, joka siitä seuraisi! James C. Lynnin vuonna 1978 ilmestyneessä kirjassa ”Microwave Auditory Effect and Application” (Mikroaaltojen kuulovaikutus ja soveltaminen) kuvataan, miten kuultavia ääniä voidaan lähettää suoraan aivoihin. Tämän tekniikan avulla sokeat voisivat itse asiassa nähdä ja kuurot kuulla. Sen sijaan siitä on tehty ase maailman orjuuttamiseksi.

Allen Frie raportoi myös pystyneensä nopeuttamaan, hidastamaan tai pysäyttämään eristettyjen sammakoiden sydämet synkronoimalla mikroaaltosäteen pulssinopeuden itse sydämen kanssa. Tohtori Robert Beckerin mukaan samanlaisia tuloksia on saatu elävillä sammakoilla, mikä osoittaa, että sydänkohtausten tuottaminen ihmisen rintakehän läpäisevillä säteillä on teknisesti mahdollista.

[TOIMITTAJAN HUOMAUTUS: Sekä tämän raportin kirjoittaja että hänen kollegansa kuolivat ”sydänkohtauksiin” vain päivien välein. Mainittakoon myös, että tohtori Becker EI osallistu tällaiseen tutkimukseen.]

On osoitettu, että keskitetyillä ultrakorkeataajuisilla UHF-sähkömagneettisilla energiasäteillä voidaan saada aikaan huomattavaa levottomuutta ja lihasaktiivisuutta tai lihasheikkoutta ja letargiaa. Mikroaaltoja voidaan käyttää myös polttamaan ihmisen ihoa ja tukemaan lääkkeiden, bakteerien ja myrkkyjen vaikutusta tai vaikuttamaan koko aivojen toimintaan. CIA paljasti kaikki nämä vaikutukset yksityiskohtaisesti 21. syyskuuta 1977 terveys- ja tieteellisen tutkimuksen alakomitealle antamassaan todistuksessa. Tohtori Sidney Gottlieb, joka tuolloin johti MK-Ultra-ohjelmaa, joutui keskustelemaan CIA:n tutkimuksen laajuudesta, jonka tarkoituksena oli löytää tekniikoita, joilla ihmisen elimistöä voidaan aktivoida elektronisilla etäkeinoilla. Tämä on siis jotakin, joka on olemassa juuri nyt, jota on tavoiteltu korkeimmalle tasolleen, jota voidaan käyttää avaruudesta käsin tavoittamaan kuka tahansa ihminen, missä tahansa maapallon päällä.

Jos menemme syvemmälle tähän ihmisten mielenhallintaprosessiin, huomaamme, että laitteita ja teknologiaa on käytetty vaikuttamaan politiikkaan paljon suoremmin. Michael Dukakis, George Bushia vastaan vuoden 1988 vaaleissa pyrkinyt demokraattien ehdokas, joutui mikroaaltoteknologian kohteeksi, jotta hänen esiintymisensä julkisissa puheissa estettäisiin, kun mielipidetutkimukset osoittivat, että hän oli vakava uhka Bushin vaalinäkymille. Hän väittää myös, että laitteita käytettiin Kitty Dukakisia vastaan ja ajoivat hänet itsemurhan partaalle. Yhdysvaltain politiikan Disneyland-maailmassa presidenttiehdokas, jolla on tällaisia ongelmia, häviää selvästi kisan Valkoiseen taloon. Joulukuussa 1980 ilmestyneessä U.S. Army Journalin Military Review -nimisessä numerossa everstiluutnantti John B. Alexanderin kolumnissa otsikolla ”The New Mental Battlefield: Beam Me Up, Spock” tarjoaa lisätietoa laskenta-asiamiehen käytössä olevista teknisistä valmiuksista. Hän kirjoittaa:

“Useat esimerkit osoittavat, millä aloilla on edistytty. On raportoitu energian siirtämisestä organismista toiseen, kyvystä parantaa tai aiheuttaa sairauden siirtyminen etäisyyden yli, mikä voi aiheuttaa sairauden tai kuoleman ilman näkyvää syytä, telepaattisesta käyttäytymisen muokkaamisesta, johon sisältyy kyky aiheuttaa hypnoottisia tiloja jopa 1000 kilometrin etäisyydelle asti.

Telepaattisen hypnoosin käyttöön liittyy myös suuria mahdollisuuksia. Tämän kyvyn avulla agentit voitaisiin istuttaa syvälle ilman tietoista tietoa heidän ohjelmoinnistaan. Elokuvassa Mantsurian Candidate elää, eikä se vaadi edes puhelinsoittoa. ”Muitakin mielen ja mielen välisiä induktiotekniikoita harkitaan. Jos tämä kyky saadaan täydelliseksi, se voisi mahdollistaa ajatusten suoran siirtämisen telepatian välityksellä yhdestä mielestä tai mielten ryhmästä valikoituun kohdeyleisöön. Ainutlaatuinen tekijä on se, että vastaanottaja ei tiedä, että ajatus on istutettu ulkopuolisesta lähteestä. Hän uskoo, että ajatukset ovat alkuperäisiä.”

Juuri tästä me puhuimme.

NASA:n Blue Beam -projektin kolmas vaihe on nimeltään telepaattinen elektroninen kaksisuuntainen viestintä. Everstiluutnantti John Alexanderin artikkeli jatkuu:

“Jos on mahdollista syöttää keinotekoista ajatusta multigeeniseen kenttään satelliitin kautta, koko planeetan mielenhallinta on nyt mahdollista. Yksilön ainoa vastarinta olisi kyseenalaistaa jatkuvasti ajatustensa taustalla olevat motiivit ja olla toimimatta sellaisten ajatusten mukaan, jotka ovat heidän mielestään heidän omien ideologisten, uskonnollisten ja moraalisten rajojensa ulkopuolella.”

Jälleen kerran on viisasta pohtia, miten televisiota, mainontaa, nykyaikaista koulutusta ja erilaisia sosiaalisia paineita käytetään näiden rajojen manipuloimiseen. Everstiluutnantti Alexander on sanonut Military Review -artikkelinsa tiivistelmässä seuraavaa,

”Jotkut pitäisivät tässä esitettyjä tietoja tällaisesta teknologiasta naurettavina, koska ne eivät vastaa heidän todellisuuskäsitystään. Mutta jotkut ihmiset uskovat edelleen, että maailma on litteä.

Tämä merkitsee paljon, koska jos ihmiset eivät usko, että tällainen teknologia on mahdollista tai että se on tieteiskirjallisuutta, he asettavat itsensä suureen vaaraan, koska sinä yönä, jolloin nuo tuhat tähteä loistavat avaruudesta, sinä yönä, jolloin uusi messias esitellään maailmalle, he eivät ole valmistautuneet, eikä heillä ole aikaa valmistautua pelastautumaan tuollaista teknologiaa vastaan. He eivät usko eivätkä he ota aikaa valmistautumiseen.

(Juuri näin käy ihmisille, jotka Saatana on saanut vakuuttuneiksi siitä, ettei häntä ole olemassa, joten heillä ei ole mitään puolustautumista häntä vastaan. – JAH.)

Universaaliset yliluonnolliset ilmentymät elektroniikan kautta
Neljäs vaihe koskee universaalia yliluonnollista ilmentymistä elektronisin keinoin. Se sisältää kolme eri suuntausta.

Yksi niistä on saada ihmiskunta uskomaan, että avaruusolentojen hyökkäys on tapahtumassa jokaiseen suureen kaupunkiin maapallolla, jotta jokainen suuri kansakunta provosoituisi käyttämään ydinaseitaan vastaiskun toteuttamiseksi. Tällä tavoin Yhdistyneiden Kansakuntien tuomioistuin vaatii kaikkia ydinaseet laukaisevia kansakuntia riisumaan aseet, kun hyökkäys osoittautuu vääräksi. Ja mistä Yhdistyneet Kansakunnat tietää, että hyökkäys oli väärä? He ovat tietenkin lavastaneet sen.

Toinen on saada kristityt uskomaan, että ylöstempaus tapahtuu, kun oletettavasti muukalainen sivilisaatio tulee pelastamaan maan asukkaat julmalta ja armottomalta demonilta. Sen tavoitteena on hävittää kaikki merkittävät Uuden maailmanjärjestyksen toteuttamista vastustavat tahot yhdellä suurella iskulla, itse asiassa muutamassa tunnissa taivasnäytöksen alkamisesta!

Neljännen vaiheen kolmas suuntaus on sekoitus elektronisia ja yliluonnollisia voimia. Tuolloin käytettävät aallot sallivat ”yliluonnollisten voimien” kulkea optisten kuitujen, koaksiaalikaapeleiden (TV) sähkö- ja puhelinlinjojen läpi tunkeutuakseen kerralla kaikkien ulottuville suurten laitteiden kautta. Upotetut sirut ovat jo paikallaan. Tavoitteena ovat maailmanlaajuiset saatanalliset aaveet, jotka heijastetaan ympäri maailmaa, jotta kaikki väestöt saatetaan hysterian ja hulluuden partaalle ja hukutetaan itsemurhien, murhien ja pysyvien psykologisten häiriöiden aaltoon. Tuhansien tähtien yön jälkeen maailmanlaajuiset väestöt ovat valmiita uudelle messiaalle, joka palauttaa järjestyksen ja rauhan hinnalla millä hyvänsä, jopa vapaudesta luopumisen hinnalla.

Käteisen rahan ja itsenäisyyden asteittainen poistaminen

Neljännessä vaiheessa käytetyt tekniikat ovat täsmälleen samat, joita käytettiin aiemmin Neuvostoliitossa ihmisten pakottamiseksi hyväksymään kommunismi. Samaa tekniikkaa tulevat käyttämään Yhdistyneet Kansakunnat uuden maailmanuskonnon ja uuden maailmanjärjestyksen toteuttamiseksi. Monet ihmiset kysyvät, milloin tämä tapahtuu ja miten he toteuttavat näkyjä tuhannen tähden yöstä ja tapahtumia, jotka viittaavat niihin päiviin, jolloin se alkaa.

Saamiemme monien raporttien mukaan uskomme, että se alkaa jonkinlaisella maailmanlaajuisella talouskatastrofilla. Ei täydellistä romahdusta, mutta tarpeeksi, jotta he voivat ottaa käyttöön jonkinlaisen välivaluutan ennen kuin he ottavat käyttöön sähköisen käteisrahansa, joka korvaa kaiken paperi- tai muovirahdin. Välivaluuttaa käytetään pakottamaan kaikki, joilla on säästöjä, kuluttamaan tai luovuttamaan käteisvaransa, koska he ymmärtävät, että ihmiset, joilla on rahaa ja jotka eivät ole riippuvaisia heistä, saattavat olla juuri niitä, jotka aloittavat kapinan heitä vastaan. Jos kaikki ovat vararikossa, kukaan ei voi rahoittaa minkäänlaista sotaa: paperivaluutta lakkaa olemasta. Tämä on yksi ensimmäisistä merkeistä.

Maailmanlaajuisen sähköisen rahan järjestelmän toteuttamiseksi kaikkien niiden, joilla saattaa tulevaisuudessa olla rahaa, on kuitenkin pystyttävä siirtämään rahaa sähköisesti. Sitä ennen kaikki ovat käyttäneet kaikki käteisvaransa, varantonsa ja varansa ennen vuotta 2000. Kaikkien on oltava 100-prosenttisesti riippuvaisia neuvostosta olemassaolonsa osalta. Estääkseen kaikenlaisen itsenäisyyden uusi maailmanjärjestys on jo istuttanut mikrosiruja villieläimiin, lintuihin, kaloihin jne. Miksi? He haluavat varmistaa, että ihmiset, jotka eivät hyväksy uutta maailmanjärjestystä, eivät voi metsästää tai kalastaa missään päin maailmaa. Jos he yrittävät, heitä seurataan ja jäljitetään satelliittien avulla, sitten heidät metsästetään ja vangitaan tai tapetaan.

Uusi maailmanjärjestys on jo muuttamassa kaikkien kansakuntien lakeja, jotta kaikki olisivat riippuvaisia yhdestä ainoasta ruoka- ja vitamiinivarastosta. He muuttavat uskontoa ja psykiatrisia häiriöitä koskevia lakeja, jotta voidaan tunnistaa kaikki NWO:lle mahdollisesti uhkaavat henkilöt. Ne, joiden todetaan olevan viallisia, lähetetään hävitysleireille, joissa heidän elimensä otetaan ja myydään eniten tarjoaville. Niitä, joita ei suoralta kädeltä tapeta, käytetään orjatyövoimana tai lääketieteellisissä kokeissa. Diktatuurin tavoitteena on hallita kaikkia, kaikkialla planeetalla, häikäilemättömästi ja poikkeuksetta. Siksi kaikkialla käyttöön otettava uusi teknologia on teknologiaa ihmisten hallitsemiseksi. 1940- ja 1950-luvun teknologiaa käytettiin auttamaan ihmisiä elämään helpommin ja tuottavammin.

Uusi teknologia on suunniteltu ja rakennettu jäljittämään ja valvomaan ihmisiä kaikkialla. Tätä teknologiaa valmistetaan tiettyä tarkoitusta varten, ja jos kieltäydytään näkemästä ja tunnustamasta tätä tarkoitusta, joka on koko maailman väestön orjuuttaminen, kieltäydytään Antikristuksen ilmestymisestä ja uuden maailmanjärjestyksen uskonnon ja hallituksen perustamisesta. Jos ette pysty näkemään, jos ette pysty oppimaan, jos ette pysty ymmärtämään, niin te ja teidän perheenne ja ystävänne altistutte niiden krematorioiden tulipaloille, jotka on rakennettu jokaiseen osavaltioon ja jokaiseen suureen kaupunkiin maapallolla ja jotka on rakennettu käsittelemään teitä. Kukaan ei ole turvassa totalitaarisessa poliisivaltiossa!

Serge Monast

——————————————————————————–

Linkkejä

Project Blue Beamin tavoitteet

Lisää Project Blue Beamista

The Project Blue Beam/British Israel Brain Wash from the Islamic Side (July 5, 2006)

The Coming “Official” Announcement of the Alien Presence on Earth

Recent Announced Developments in Hologram Technology (May 12, 2011)

Artikkelin julkaissut Educate Yourself

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.