Steven Greeriltä tulossa uusi UFO-paljastustilaisuus kesäkuussa 2023

Tohtori Steven Greer aikoo räjäyttää pankin tänä kesänä pitämällä uuden Disclosure-tapahtuman National Press Clubilla Washingtonissa. Tilaisuudesta lähetetään suora livelähetys youtuben kautta ilmaiseksi. Tällä kertaa hänellä on mukanaan UFO-historian tutkija Michael Schratt, jonka kanssa he käyvät yhdessä läpi yli 100 UFO-tapausta, myös UFO-aluksen noutotapauksia. Tilaisuudessa on mukana myös neljä muuta todistajaa, joiden nimeä ei vielä ole paljastettu:

1.  Joku, joka työskenteli urakoitsijan palveluksessa Dugwayn koealueilla, joka näki eri yhteyksissä: hybridiavaruusolennon ruumiinavauksen, massiivisen maanalaisen laitoksen avautumisen — yli 1000 neliökilometriä — ja avaruusaluksen, jota työstettiin.

2. Toinen henkilö oli parin Raytheonin työntekijän kanssa katsomassa UFOa, joka näytti hologrammilta, ja he viittasivat siihen, että Raytheon oli tehnyt sen.

3. Etelänavalla työskentelevä urakoitsija, joka näki neutriinovalojoukon, jota käytetään UFOjen jäljittämiseen.

4.  Eräs sotilas näki ARV:n (ihmisen tekemä UFO, alien reproduction vehicle), jota käytettiin huumekauppaan.

Michael Schratt on aiemminkin esitelmöinyt salaisista projekteista:

Steven Greerin aiemmasta paljastustilaisuudesta kirjoitettiin vuonna 2001 myös lehdissä. Alla on Washington Timesin artikkeli:

Valtio salailee UFO-todisteita, ryhmä sanoo

perjantai, 11.5.2001

Yhdysvaltain hallitus on salannut todisteita Maan ulkopuolisista vierailuista yli 50 vuoden ajalta, sanoi keskiviikkona 20 eläkkeellä olevaa ilmavoimien, ilmailuhallinnon ja tiedustelupalvelun upseeria. He vaativat kongressia järjestämään kuulemistilaisuuksia siitä, mitä he sanovat Yhdysvaltojen pitkäaikaiseksi salaiseksi sekaantumiseksi UFOihin ja avaruusolentoihin.

Virkamiehet, jotka kutsuivat itseään UFOihin liittyvien tapahtumien silminnäkijöiksi, kutsuivat sitä ”1900-luvun suurimmaksi salaisuudeksi” ja kuvailivat sarjaa sotilastutkimuksia, joita he sanoivat nähneensä: muukalaisten avaruusalusten maahansyöksyjä, muukalaisolentojen ruumiita, hallituksen salaisia asiakirjoja, jopa James Bond -tyylisiä liikaa tienneiden ihmisten ”pyyhkimisiä”.

”Henkilöt, joilla on näitä havaintoja, vaihtelevat lentäjistä ja sotilaslentäjistä poliiseihin, niihin ihmisiin, joista teidän elämänne on päivittäin riippuvainen”, kertoi eläkkeellä oleva ilmavoimien everstiluutnantti Charles Brown epäileville toimittajille.

”He ovat erittäin hyvämaineisia ja luotettavia ihmisiä”, hän sanoi.

”Ala on täynnä huijauksia ja petoksia”, sanoi tohtori Steven Greer, todistajia keränneen Disclosure Project -järjestön johtaja. ”Mutta se ei tarkoita, että kaikki olisi sitä.”

Hänen mukaansa 20 todistajaa oli vain murto-osa niistä 400 ihmisestä, jotka ovat halukkaita todistamaan valaehtoisesti ja kongressin koskemattomuuden turvin valtion salamyhkäisestä osasta, jonka he sanovat riistäytyneen käsistä.

UFOt ovat kiehtoneet amerikkalaisia jo pitkään, myös useita Yhdysvaltain presidenttejä. Webster L. Hubbell, presidentti Clintonin entinen apulaisoikeusministeri, on kuvaillut omaelämäkerrassaan epäonnistunutta pyrkimystään selvittää hallituksen osuutta aiheeseen.

John Callahan, FAA:n entinen onnettomuus- ja tutkintaosaston päällikkö, sanoi, että CIA:n virkamiehet ohjasivat häntä salaamaan 18. marraskuuta 1986 tapahtuneen tapauksen, jossa UFO ja japanilainen matkustajakone olivat osallisina lähellä Anchoragea Alaskassa.

”Me kaikki vannoimme vaitiolovelvollisuuden velvoittamana, ettei tätä tapahtumaa koskaan tapahtunut”, hän sanoi.

Michael Smith, entinen Yhdysvaltain ilmavoimien lennonjohtaja, joka oli sijoitettuna Klamath Fallsin lähelle Oregon osavaltioon 1960-luvulla ja 1970-luvun alussa, kertoi nähneensä eräänä yönä UFOn leijumassa 80 000 jalan korkeudessa.

”Minulle sanottiin, että pidä se omana tietonasi”, hän sanoi. ”NORAD [North American Aerospace Defense Command] soitti minulle eräänä yönä ja sanoi, että Kalifornian rannikkoa pitkin on tulossa UFO. Kysyin heiltä, mitä tehdä. He sanoivat, ettei mitään, ei mitään, älä kirjoita siitä mitään ylös.”

Kun hän oli sijoitettuna toiseen sotilastukikohtaan Michiganissa, UFOt olivat hänen mukaansa niin lähellä yhtä laskeutumisrataa, että kaksi saapuvaa B-52-konetta oli ohjattava niiden ympäri.

The Disclosure Project, Crozetissa, Virginiassa sijaitseva tutkimusorganisaatio, joka on kerännyt hallituksen todistajia useiden vuosien ajan, sanoo, että sen syy julkisuuteen menemiseen on se, että Yhdysvaltain hallituksella on jo pitkään ollut tietoa painovoiman kumoavista työntövoimajärjestelmistä. Niitä on löydetty pudonneista avaruusaluksista, kuten Roswellissa, New Mexicossa heinäkuussa 1947 tapahtuneeksi väitetyn maahansyöksyn jäljiltä.

Nämä työntövoimajärjestelmät, jotka käyttäisivät sähkömagneettista ja ”nollapiste-energiatilan” teknologiaa tuottamaan valtavia määriä energiaa ilman saasteita, muuttaisivat radikaalisti maailman öljypohjaista taloutta. Tällaiset energialähteet eivät edellyttäisi maailman jokien patoamista tai voimalaitosten, siirtolinjojen tai muiden kalliiden infrastruktuurien rakentamista, joita tarvitaan sähkön tuottamiseen maailman 6 miljardille asukkaalle.

Tällaisen sähkögravitaatioteknologian avulla ihmiset voisivat myös liikkua täysin maanpinnan yläpuolella, jolloin tiet olisivat tarpeettomia. Useat silminnäkijät puhuivat näiden alusten osoittamista uskomattomista nopeuksista, jotka tutkateknikot arvioivat olevan yli 10 000 mailia tunnissa. Nopein tunnettu ihmisen rakentaman lentokoneen nopeus on 3 000 mailia tunnissa.

Maan ulkopuolisia nopeuksia koskevia tietoja ei kuitenkaan koskaan julkisteta, sanoi Project Disclosure -hankkeen asianajaja Daniel Sheehan. Jopa Vatikaanin kirjastossa on hänen mukaansa salattua tietoa UFOista.

Donna Hare, NASA:n suunnittelijakuvittaja, jolla on salainen turvaluokitus, sanoi, että UFOt poistettiin rutiininomaisesti ilmapyyhkäisyllä Maapallosta otetuista korkealla otetuista valokuvista ennen kuin ne julkaistiin yleisölle.

”Me poistamme ne aina kuvankäsittelyllä ennen kuin julkaisemme ne yleisölle”, eräs teknikko kertoi hänelle. Uteliaana hän alkoi kysellä ympäri virastoa.

”Eräs vartija kertoi, että häntä oli pyydetty polttamaan joitakin valokuvia eikä katsomaan niitä”, hän sanoi. ”Häntä vartioi toinen vartija, joka katseli, kun hän poltti valokuvia. Hän katsoi yhtä, ja siinä oli kuva UFOsta, ja hän sai heti iskun päähänsä, ja hänen otsaansa tuli iso haava.”

Apollo-astronautit olivat hänen mukaansa havainneet UFOja, mutta heitä ”käskettiin pitämään tämä salassa ja olemaan puhumatta siitä”, hän sanoi. Yksi heistä, Edgar Mitchell, joka käveli kuussa osana Apollo 14 -ryhmää, on Project Disclosure -hankkeen todistaja.

Karl Wolf, ilmavoimien kersantti, joka työskenteli NSAn palveluksessa, kertoi, että kuun pimeältä puolelta löydettiin salaperäisiä rakenteita, kun Yhdysvallat kartoitti sen pintaa ennen vuoden 1969 kuuhun laskeutumista. Myös nuo valokuvat poistettiin julkisista tiedoista.

Pentagon ei kommentoi UFOja muuten kuin sanomalla, että niitä ei ole olemassa ja että tällaiset esineet ovat korkealla lentäviä ilmapalloja, suokaasua tai sotilaslentokoneita.

Huolimatta siitä, että valtio kieltäytyy keskustelemasta asiasta, useat silminnäkijät ovat myös kertoneet olleensa sotilastukikohdissa tai ydinohjuksia sisältävien siilojen läheisyydessä, kun UFO kiersi ohi. Sen jälkeen sotilasupseerit huomasivat, että ohjukset oli väliaikaisesti tehty toimintakyvyttömiksi.

 

Artikkelin julkaissut Washington Times


Tarkkasilmäinen lukija huomaa, että ylläoleva artikkeli ei väitä, että Edgar Mitchell olisi sanonut, että Kuussa on rakennuksia. Väitteen esitti Karl Wolf. Kaikki eivät kuitenkaan pitäneet siitä miten artikkeli oli kirjoitettu. Artikkelin julkaisemisen aikoihin Edgar Mitchell suuttui ja halusi, että hänen nimensä poistetaan kaikilta Sirius Disclosuren sivuilta, sillä hän ei halunnut nimeänsä mainittavan missään yhteydessä, jossa puhutaan rakennuksista Kuussa. Jack Sarfatti, joka on mukana nykyisessä UFO-buumissa tieteentekijänä, haastatteli Edgar Mitchelliä vuonna 2001 ja lähetti haastattelun Jeff Renselle. Edgar Mitchell ei missään vaiheessa sanonut nähneensä rakennuksia Kuussa.

Ed Mitchell oli mitä tyytymättömin siihen, että Greer käytti hänen nimeään todistajana tietojen paljastamisessa

Lähettäjä: tri Jack Sarfatti, sarfatti@well.com
Aihe: Washington Timesin jutusta, joka koskee
Greerin UFO-paljastuskonferenssista
Vastaanottaja: Edgar Mitchell
Organisaatio: Internet Science Education Project
13.5.2001

”Steve Greer… alkoi jatkuvasti ylikorostaa tietojaan”
— Edgar Mitchell

(Edgar Mitchell) Jack ja muut: Washington Timesin (juttu) UFOjen paljastamisesta mainitsee nimeni Disclosure Projectin todistajana — jota en ole …enkä ole ollut.

(Jack Sarfatti) En ole lainkaan yllättynyt. Jos katsotte, kuka johtaa tuota CSETI Horse and Pony Disinfo Show & Tell -show’ta, tunnistatte tuttuja nimiä. Ottakaa huomioon lähde. Merivoimien miehenä ja NASA:n astronauttina, joka todella oli siellä, tiedätte mitä tarkoitan 🙂

(Edgar Mitchell) Tein yhteistyötä Steve Greerin kanssa muutama vuosi sitten, mutta hän alkoi jatkuvasti ylikorostaa tietojaan, minkä vuoksi minun ja uskoakseni useiden muidenkin oli pakko vetäytyä. Olen pyytänyt, että minut poistettaisiin kaikista verkkosivuista, ilmoituksista jne., mutta näköjään näin ei ole tapahtunut.

(Jack Sarfatti) Tyypillistä poliittisesti perustelluille vaikuttamistoimille. Lehdistöklubin tapahtuman todellinen motiivi oli avaruuden militarisointi, ei UFOt, josta järkevät hyvää tarkoittavat ihmiset voivat tietysti olla eri mieltä. Koska monet miljoonat äänestäjät uskovat, että UFOt ovat todellisia, UFO-liikkeen hallintaan saaminen on selvästi kaikkien toimijoiden ensisijainen tavoite.

(Edgar Mitchell) Vaikka uskon vakaasti, että valtion on aika olla avoin ja paljastaa tietoja, vastustan sitä, että minua käytetään väärin tällä tavoin ja että saan syyllisyyttä tiettyjen väitteiden perusteella, jotka eivät yksinkertaisesti ole totta.

(Jack Sarfatti) Tunnen täsmälleen samoin kuin te. Luulen, että te, Don Ecker (toim.huom. myös Don Ecker puhui Kuussa olevista tukikohdista) ja minä olemme tässä asiassa samaa mieltä.

(Edgar Mitchell) Minä en, eikä yksikään miehistö, jossa olin mukana (olin kolmessa Apollo-miehistössä), saanut ennen lentoja tai niiden jälkeen minkäänlaista tiedotusta UFO-tapahtumista, nähnyt avaruudessa mitään, mikä viittaisi UFOihin tai rakennuksiin Kuussa jne. Me teimme sen juuri niin kuin virallisissa raporteissa sanottiin. Ainoa väitteeni siitä, että tiedän näistä tapahtumista, on peräisin henkilöiltä, enimmäkseen menneiltä henkilöiltä, jotka olivat hallituksessa, tiedustelupalvelussa tai armeijassa; he olivat paikalla, näkivät sen, mitä näkivät, ja ovat nyt sitä mieltä, että se pitäisi julkistaa. En kuitenkaan väitä, että minulla olisi omakohtaista tietoa, eikä minulla ole sellaista. Välittäkää se eteenpäin muulle verkolle, jos haluatte.

–Edgar Mitchell

Huomaa, että Mitchell kuitenkin myöhemmin antoi ymmärtää pysyneensä Greerin joukoissa mukana, kun hän meni puhumaan Steven Bassettin tilaisuuteen samaiselle pressiklubille muutama vuosi myöhemmin (mutta ei sanallakaan sanonut että hän itse olisi nähnyt omin silmin mitään):

Kritiikki Greeriä vastaan kumpuaa vuoden 2001 UFO-paljastustilaisuudesta, joka käsitteli UFO-ilmiötä liian kapeakatseisesti. Tuon aikainen MUFONin johtaja Jerry Glass kommentoi tilaisuutta Stephen Bassettille näin:

Kunnioittavasti, enemmistö MUFONin jäsenistä, joille teimme kyselytutkimuksen, uskoi, että Greerin ”paljastushanke” ei onnistunut. Lisäksi useimmat olivat sitä mieltä, että se oli takaisku ufologialle. Seuraavassa oli joitakin heidän perusteluistaan:

Ufologia sekoittui muihin asioihin — kuten avaruuspohjaisen puolustuksen käyttöönottoon. Avaruusasejärjestelmät ovat Bushin hallinnon ensisijainen painopistealue. Ja onko tarkoitus ajatella, että vannoutuneet upseerit ja arvostetut West Pointin, Annapolisin ja ilmavoimien akatemian tutkinnon suorittaneet ovat hölmöjä, jotka eivät pidä Yhdysvaltain yleisöä kiinnostuneena puolustusasioista?

Todistajat olivat julkisesti tiedossa ennen julkistamista — kukaan ei ollut sisäpiiriläinen. Vain yksi henkilö väitti, että hän näki silminnäkijänä  avaruusolentojen ruumiita. Kun häneltä kysyttiin, miltä ET:t näyttivät, Clifford Stonen lausunto oli naurettava. Herra Bassett, olivatko nämä parhaat niistä 400 todistajasta, jotka tohtori Greer tarkasti?

Avaruusolennot eivät ole vihamielisiä… Mitä sitten teemme tohtori Jacobsin työn (ja muiden tutkijoiden 50 vuoden UFO/ET-tutkimusten), siepattujen, ET-hybridien, implanttien, karjan ja ihmisten silpomisen ja vihamielisten tekojen (Brasilia ja Etelä-Afrikka) kanssa.

Herra Bassett, ellei kongressi toimi, Paradigmakellonne asettamista aikaan 23:59 pitäisi harkita uudelleen…

Kunnioittaen,
Jerry Glass,
MUFONin johtaja
Riverside County, CA

 

 

Artikkelin julkaissut rense.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.