Vladimir Putin: ”Miehet mustissa” johtavat USA:aa

Venäjän presidentti Vladimir Putin, haastattelussaan ranskalaislehti Le Figarolle, on paljastanut että USA:n presidentti on useimmiten jotain aivan muuta kuin valtion päämies.

Tietty henkilö voi tulla vaaleissa kansan valitsemaksi meriiteillään ja ideoillaan — mutta harvoin tämä ihminen kykenee sanelemaan politiikkaa.

Putin selitti että ”byrokratia” USA:ssa, joka paremmin tunnetaan nimellä Varjovaltio (Deep State), on erittäin voimakas ja sellaisenaan se ei salli mitään todellista suunnanmuutosta.

“Presidentit tulee ja menee, mutta politiikka pysyy samana” Sellaisena yksilö, jolla saattaa olla omia välkkyjä ideoitaan, valitaan Valkoiseen taloon ainaoastaan tyydyttämään illuusiota demokraattisen prosessin toteutumisesta.

Todellisuudessa, Putin selitti, mustasalkkuiset kaverit tulevat vierailulle hänen luokseen, hyvin pukeutuneena, mustissa puvuissaan, hieman kuten minulla, paitsi että punaisen solmion tilalla on musta tai laivastonsininen.

Nämä  “miehet mustissa” pysyvät anonyymeina vaalikarjalle ja jatkavat USA:n eliitin hyvin vakiintuneiden intressien tavoittelua jokaisen hallinnon aikana.

Yksi vastaus artikkeliin ”Vladimir Putin: ”Miehet mustissa” johtavat USA:aa”

  1. J-Rod: Putin is right. The MIB working in the Area 51 don´t give any public information about the Aliens. sanoo:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.