MKULTRA

Elektroninen mielenhallinta

kirjoittanut Rixon Stewart

”Mitä enemmän me teemme tätä sinulle, sitä vähemmän sinä tunnut uskovan sitä että me teemme tämän sinulle.”
— Joseph Mengele, Auschwitzin leirilääkäri, kuuluisa vangeilla tekemistään kokeista

”Vuonna 1961 Alan H Frey tarjosi näyttöä siitä, että kuurot kykenivät aistimaan ääniä kun heitä säteilytettiin päähän matalatehoisella, pulssimoduloidulla UHF-aallolla… kyky muokata ihmisen käyttäytymistä stimuloimalla äänikorteksia… aivojen rytmin muokkaaminen ja monet muut mikroaaltojen biologiset sovellutukset ovat osoitettu toimiviksi kerta toisensa jälkeen 1950-luvulta lähtien. ” Joulukuun 19. päivänä 1994 julkaistuissa Project Pandoran sotatiedoissa lukee:

Se on se mistä unet on tehty. Sellainen fantasia jota Hitlerin, Stalinin ja Maon kaltaiset pyörittelevät mielessään. Ei ainoastaan kontrolloida vaan täysin kontrolloida jokaista elämän osa-aluetta, ei laeilla tai ulkoisilla rajoitteilla, vaan sisäpuolelta pakotettuna: kontrolli kohteen ajatuksista ja tunteista.
Täydellinen tyrannia. Se on jokaisen diktaattorin unelma ja painajainen kaikille muille, jotka arvostavat vapautta.

Implantit ja mielenhallintateknologia eivät ole pelkkää paranoidien salaliittoteoreetikoiden keksintöä, eikä tieteiskirjallisuuden sepitettä. Ne ovat todellisia: osoitettu ja todistettavissa oleva fakta ja tämän artikkelin aikeena on pyrkiä valaisemaan ilmiötä, joka on valtamediassa jäänyt suurelta osin huomiotta. Teknologia on olemassa, laitteisto on jo paikallaan, patentit ja tietotaito ja käyttöaikomus ovat karmeaa todellisuutta.

Jopa jo 1940-luvulla tehtiin tutkimusta implanttiteknologialla ja mielenhallinnalla, niinkuin Seekerin ensimmäinen numero (1) kertoo. Siitä lähtien tutkimus on jatkunut minkään julkisuuden tai median huomion sitä häiritsemättä; joten kun Oklahoma Cityn väitetty pommittaja Timothy McVeigh väitti, että Yhdysvaltain armeija oli hänet implantoinut, media tuskin kykeni pidättelemään nauruaan. Media oli sanonut, että Timothy McVeigh oli pelkkä yksittäinen äärioikeiston sekopää, jonka olkapäässä oli siru. Vai oliko hän?

Jeff Camp, joka työskenteli McVeigh’n kanssa vartijana New Yorkin osavaltiossa, kertoi Newsweekille, että pommittaja oli ”erittäin omituinen henkilö. Se oli kuin hänellä olisi ollut kaksi erillistä persoonaa.”

Todellakin. Vuonna 1992 McVeigh meni töihin Burns International Security Servicesille Buffaloon ja hänet laitettiin turvamieheksi Calspanille, Pentagonin alihankkijalle joka tekee salaista tutkimusta kehittyneillä sähköisillä aseilla. Al Salandra, Calspanin edustaja, sanoi toimittajille että McVeigh oli ”mallityöntekijä.” ”Hän oli todella erilainen”, Todd Regier, McVeigh’n työkaveri, sanoi Boston Globelle. ”Jotenkin kylmä. Hän oli kuin robotti.”

Juuri sellainen työntekijä, jota Burns International Security Servicesin kaltainen teknologiafirma, jolla on läheisiä suhteita Pentagoniin, halusi riveihinsä. Niin paljon, että hänen pomonsa olivat suunnitelleet antavan hänelle ylennyksen. Ennen kuin he kykenivät McVeigh’n ylentämään, McVeigh väitti että liittovaltion agentit olivat siruttaneet hänet mikrosirulla, mikä oli jättänyt häneen selittämättömän arven.

Persianlahden sodan veteraanimme ei kuitenkaan ollut ainoa. Viisi kuukautta Oklahoma Cityn pommituksen jälkeen San Fransiscon läheisillä moottoriteillä oli satunnaisia ammuskeluja. David Morillas ja hänen vaimonsa matkustivat moottoritietä, kun takaikkuna hajosi, ja heidän nukkuvan viisivuotiaan poikansa päälle satoi lasinsiruja. Sekunteja myöhemmin he näkivät punaisen Toyotan lähtevän hitaasti ja kääntyvän oikealle kaistalle tiellä, Morillas seurasi ja hidasti auton viereen, ja huusi avonaisesta ikkunasta: ”Näittekö mitä minun ikkunalleni tapahtui?”

”En nähnyt mitään” auton kuski vastasi, mutta Morillasin mukaan ”Hän puhui tavallaan omituisesti, mumisten. En ymmärtänyt häntä.”

Pian tämän jälkeen oli lisää ammuskeluja seuraavina viikkoina ja poliisi lopulta sai kiinni syyllisen, erään Christopher Scalleyn, samaisen punaisen Toyota-pickupin omistajan. Scalleyn mukaan hän oli saanut käskynsä ”sähkölaitteilta.” Kun häntä kuulusteltiin tästä, hän sanoi poliisille että hän oli saanut viestejä radioaalloilla ja että hän oli kuullut ”telepaattisesti ääniä ohikulkevista autoista.”

Toki Scalley on voinut olla sekaisin, tai ainakin näin meidän pitäisi ajatella. Niin omituista kuin se onkin, se mitä Scalley kertoi voi olla lähempänä totuutta kuin kukaan meistä haluaa myöntää. Fakta on, että Yhdysvaltain patenttitoimistolla on nyt kymmeniä patentteja laitteisiin, jotka kommunikoivat suoraan henkilöille ajatusten avulla. Niinkuin Seekerin ensimmäisessä numerossa (2) kerrottiin, oletetut avaruusolentojen sieppaukset ja implantit ovat olleet peitetarina teknologian kenttäkokeille, ja että armeija on kiinnittänyt tähän erityistä huomiota. Eräs raportti (3), jonka Yhdysvaltain ilmavoimat on julkaissut vuonna 1996, ehdotti eräänlaisten kybersotilaiden luomista aivoihin implantoiduilla mikrosiruilla; sellaisilla keinoilla kybersotilaat keskustelisivat tietokoneen kanssa Maata kiertävien satelliittien välityksellä, identifioisivat kohteita ja pyytäisivät ilmatukea kehittyneiltä aseilta satelliiteissa.

Tähtien Sota -elokuvassa tällainen ei olisi pistänyt silmään, mutta se että patenttitoimistossa on jo tällaisia patentteja. Näin meillä on
U.S. Patent 5,159,703 – HILJAINEN SUBLIMINAALINEN KOMMUNIKAATIOJÄRJESTELMÄ.
U.S. Patent 5,507,291 – MENETELMÄ JA SIIHEN LIITTYVÄ LAITE HENKILÖN EMOTIONAALISEN TILAN MÄÄRITTÄMISEKSI ETÄÄLTÄ.
U.S. Patent US5629678: IMPLANTOITAVA VASTAANOTIN – Laite ihmisten seuraamiseksi ja paikantamiseksi.
U.S. Patent 6,014,080 – KEHOON LAITETTAVA AKTIIVINEN JA PASSIIVINEN SEURANTALAITE.
U.S. Patent 5,868,100 – GPS:LLÄ TOIMIVA AIDATON ELÄINTEN SIJAINTITIETOJEN KONTROLLIJÄRJESTELMÄ.

Lisääkin on mutta pitää todeta, että tämä teknologia menee kahteen erilliseen kategoriaan; ensimmäinen tyyppi vaatii, että jonkinlainen implantti asennetaan jotta se toimisi. Toinen kategoria taas ei vaadi minkäänlaista käyttöliittymää vaan toimii suoraan kohteena olevaan henkilöön tai ryhmään.

US PATENT 3,951,134 – LAITE JA MENETELMÄ AIVOAALTOJEN TARKKAILEMISEKSI JA MUUTTAMISEKSI ETÄÄLTÄ — Kohteen aivoaaltoja etäältä mittaava laite ja menetelmä, jossa sähkömagneettisia eri taajuuksisia signaaleja lähetetään samanaikaisesti kohteen aivoihin, jossa signaalit interferoivat keskenään ja tuottavat aaltomuodon, jota kohteen omat aivoaallot moduloivat. Aivot lähettävät takaisin interferenssiaaltomuodon, joka kuvaa aivoaaltojen aktiivisuutta, lähettimeen jossa se demoduloidaan ja vahvistetaan. Demoduloitu aaltomuoto sitten piirretään visuaalista tarkastelua varten ja viedään tietokoneeseen jatkokäsiteltäväksi ja -analysoitavaksi. Demoduloitua aaltomuotoa voidaan käyttää myös tuottamaan kompensaatiosignaali, joka lähetetään takaisin aivoihin sähköiseen aktiviteettiin halutun muutoksen aikaansaamiseksi.

Olisi virhe olettaa, että tällainen voisi tapahtua ainoastaan Amerikassa. Fakta on, että Britannia on ollut tällaisen kehityksen eturintamassa jo jonkin aikaa. Tämä käy ilmi Marina Findlayn tarinasta. Hänen tapauksensa on mielenkiintoinen ja useasta syystä: ensinnäkin se paljastaa jotain tämän teknologian kaameita vaikutuksia, toiseksi se paljastaa sen käyttäjän järkyttävän mentaliteetin.

Marina on sanavalmis ja tehokas ympäristöasioiden aktivisti. Hänen narratiivinsa alkoi 1990-luvun puolessavälissä, kun hän sai selville skandaalin, jossa Windsorien kuningasperhe oli mukana. Marinan mukaan muinaisia metsäalueita, joita virallisesti suojeltiin, oikeasti hakattiin täysin matalaksi niin, että saataisiin puuta Windsorin linnan korjauksiin vuoden 1992 tulipalon jälkeen.

”Kuninkaalliset arkkitehdit työskentelivät metsähallituksen kanssa ja 2 tai 3 suurta metsäyhtiötä ottivat kohteekseen kaikkein pyhimmät muinaismetsät”, Marina kirjoittaa, ”ja tämän alueen suojeluinventaariota käytettiin paikallistamaan arvokkaita alueita, joiden omistajiin otettiin yhteys ja metsäyhtiöt tarjosivat heille kymmeniä tuhansia puntia.”

Marina alkoi pitää mekkalaa tästä ongelmasta, mutta hän havahtui siihen, että salaisen palvelun agentit olivat ottaneet hänet kohteekseen ja käyttivät häneen psykotronisia aseita. Tästä seurasi viikkojen, kuukausien ja lopulta vuosien mentaalinen ja fyysinen kidutus. Hän kuuli päässään kaksi ääntä: miehen ja naisen äänet, jotka sanoivat olevansa ”Windsor-jengiä” ja jotka pilkkasivat, uhkailivat ja häiritsivät häntä tunteja putkeen. Tämän lisäksi häntä ammuttiin mikroaalloilla, jotka olivat suunnattu hänen sisäelimiin, mm. hänen munasarjoihinsa.

Nykyään hän on hedelmätön.

Marinan tapaus on niin järkyttävä että se on epäuskottava; onhan valtamedia jättänyt puhumatta minkäänlaisesta mielenhallintateknologiasta, huolimatta siitä että sen olemassaolo on hyvin dokumentoitu, mikä tekee hänen väitteistään vieläkin omituisempia. Se on juuri sitä mitä he haluavat; muista tämä kun seuraavan kerran kuulet yksinäisestä sekopäätappajasta joka kuulee ääniä päässään. Tai mikset itse ota selvää mitä tapahtuu ja käy läpi artikkelilähteitä, koska valtamedia ei ainakaan tästä tule puhumaan. Niinkuin sitä sanotaan, totuus on tuolla jossain… eikä se tarkoita ”Salaisia Kansioita”.

Lähteitä:
http://www.isleofavalon.co.uk/local/h-pages/pro-freedom/free_marina.html
http://www.surfingtheapocalypse.com
Mind Control & Timothy McVeigh’s Rise from ”Robotic” Soldier to Mad Bomber
by Alex Constantine.
Timothy McVeigh was Telling the Truth, Kathy Kasten kkasten@mednet.ucla.edu
(1) From Alien Abductions Via MKULTRA to an Implanted Cyber-Situation,
Dr Helmut Lammer, The Seeker No 1
(2) Ibid.
(3) Information Operations. A New War-Fighting Capability. Air Force 2025.
Developed by the Air Force Base, Alabama, 1996.

http://www.thetruthseeker.co.uk/article.asp?ID=

 

Artikkelin julkaissut thewatcherfiles.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.