Harvinaisia punaisia haamuja Oklahomassa

Paul Smith kuvasi harvinaisen taivasilmiön nimeltään punainen haamu Oklahomassa toukokuun 24. päivänä 2018 ja sanoi: ”Paljon otoksia Oklahomasta tänään ja tämä on paras tähän mennessä. Otettu klo 0.55 25.4.2018 suuntana länsiluode Pohjois-Edmondissa, Oklahomassa. Sillä on jopa siniset/purppurat lonkeron päät.”

Kuva: Paul Smith.

 

Paulin mielestä on mielenkiintoista, että ilmiö on ensi kertaa dokumentoitu varsin hiljattain — punaiset haamut erityisesti, joita on ennen pidetty harvinaisina, mutta niitä havaitaan nykyään yhä enemmän.

Ja myrskyjen siirtyessä luoteeseen, Paul tallensi toisen haamun salamoinnin yhteydessä sen koko komeudessaan. Pätkä todella kertoo sähkön liittymisestä ilmiöön — sen välke näyttää erittäin sähköiseltä. Video ensin näkyy reaaliajassa ja sen jälkeen kymmenen kertaa hitaampana.

Kuva: Paul Smith.

 

TLE tarkoittaa transienttia valoilmiötä,  (Transient Luminous Event), joihin kuuluu yläilmakehän sähköiset ilmiöt jotka tunnetaan haamuina ja tonttuina. Nämä korkealla tapahtuvat purkaukset ovat sivuutettu pitkään, ja vasta vuonna 1989 meteorologeilla oli idea siitä mikä ilmiö on kun kuvallista dokumentaatiota näistä väitteistä alkoi olla saatavilla.

Selkeästi planeetalla tapahtuu suuria muutoksia. Eikä ainoastaan meidän planeetallamme.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Yksi vastaus artikkeliin ”Harvinaisia punaisia haamuja Oklahomassa”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.