fbpx

John Lear vahvistaa: avaruusaluksia noudettiin 12-15 kappaletta vuonna 1987

Tunnistamattomat lentävät esineet eli UFOt ovat aina olleet aihe, joka on herättänyt kiehtovuutta, epäilyksiä ja usein myös kiivaita keskusteluja. Kun UFOt, joita kutsutaan myös tunnistamattomiksi ilmailmiöiksi (Unidentified Aerial Phenomena, UAP), on viime vuosina hyväksytty yhä enemmän vakavasti otettavaksi tutkimusaiheeksi, tämä mysteeri on saanut varsin jännittävän käänteen. Keskustelufoorumit ovat täynnä mielipiteitä ja spekulaatioita — voisivatko ne olla kehittynyttä sotilasteknologiaa? Ovatko ne todisteita maan ulkopuolisista sivilisaatioista? Vai kenties tuntemattomien tahojen kehittynyttä psykooppia?

Yksi näissä keskusteluissa toistuvista aiheista on puolustusministeriön ja sotateollisen kompleksin (DoD/MIC) väitetty salainen operaatio. Salaliittolaisten mielestä verkkofoorumien käyttäjien lisäksi myös kongressi on vedetty mukaan tähän suureen temppuun, mikä johtaa teorioihin mahdollisista salaisista kehittyneistä projekteista (SAP). Mielenkiintoista on, että vaikka tällaiset väitteet saattavat vaikuttaa kaukaa haetuilta, ne saavat Kiinan ja muut maailmanvallat arvioimaan uudelleen strategisia suunnitelmiaan Yhdysvaltoja kohtaan.

John Lear, UFO-yhteisön kiistelty hahmo, väitti vuonna 1987, että Yhdysvaltain hallituksella oli kätkössä ainakin tusina avaruusolentojen avaruusalusta. Mielenkiintoista on, että tuoreempi ilmiantaja David Grusch kertoi samanlaisesta määrästä talteen otettuja aluksia. Tällaiset näennäisesti toisiaan tukevat lausunnot johtavat luonnollisesti syvällisempiin spekulaatioihin — onko näissä väitteissä totuuden siemen? Vai onko tämä kaikki huolellisesti rakennettu kertomus, jolla mahdollisesti pyritään disinformaatioon tai harhaanjohtamiseen?

Joidenkin henkilöiden keskuudessa vallitsee yleinen yksimielisyys siitä, että monet vuosien varrella esiin tulleista ilmiantajista, kuten Bob Lazar, Wolff ja Schneider, puhuivat itse asiassa totta. He olivat mahdollisesti perehtyneet salaisiin hankkeisiin ja kohtasivat kokemuksia, jotka eivät ylitä valtavirran ymmärrystä.

Kiehtovaa on myös näiden väitettyjen avaruusolentokohtaamisten ympärillä olevien kertomusten välinen kahtiajako. Toisaalta John Lear esittää, että merkittävä osa näistä avaruusolennoista on vihamielisiä. Toisen merkittävän alan vaikuttajan, tohtori Steven Greerin, vastakohtana on, että kaikki tällaiset olennot ovat hyväntahtoisia ja että tiedotusvälineet tai false flag -operaatiot tekevät niistä uhkia.

Ja vaikka keskustelu vaihtelee synkistä spekulaatioista ihmisiä syövistä avaruusolennoista koomisiin viittauksiin Twilight Zonen jaksoon To Serve Man, perustellumpi näkökulma viittaa siihen, että Maan ulkopuolisen elämän mahdollisuus ei ole enää marginaalinen uskomus. Kun otetaan huomioon nopea teknologinen edistyksemme ja kosmoksen laajuus, on tilastollisesti uskottavaa, ettemme ole yksin.

Kasvavasta hyväksynnästä ja kiehtovista todistuksista huolimatta alalla on kuitenkin myös epäilijöitä. Monet vaativat kiistattomia todisteita ja ovat väsyneitä perustelemattomiin väitteisiin. Kuten eräs käyttäjä toteaa: ”Haluan kerrankin todellisia todisteita, jotain kiistatonta.”

Loppujen lopuksi tämä suuri kosminen mysteeri jatkuu edelleen arvoituksellisella tavallaan. Jokaisella paljastuksella, väitteellä tai vastaväitteellä syvennymme syvemmälle tähän labyrinttiin, aina vain lähemmäs totuutta, mutta emme kuitenkaan koskaan aivan saavuta sitä. Etsintä jatkuu, ja joka päivä raja tieteiskirjallisuuden ja mahdollisen tieteellisen tosiasian välillä näyttää hämärtyvän hieman enemmän.

 

Artikkelin julkaissut Latest UFO Sightings

Dokumentti: The UFO Conclusion

On yleisesti tunnustettu tai ehkä edelleen kiistelty totuus, että emme ole yksin maailmankaikkeudessa. UFOjen ja Maan ulkopuolisten elämänmuotojen käsite on vaivannut ihmisen tietoisuutta jo ammoisista ajoista lähtien, lähtien selittämättömistä havainnoista aina sieppauskertomuksiin. Tänään tutkimme tämän juonittelun syvyyksiä ja selvitämme niiden henkilöiden kokemuksia, jotka ovat olleet UFO- ja avaruusolentokohtaamisten eturintamassa The UFO Conclusion -dokumentin siivittämänä.

Betty & Barney Hillin kohtaaminen

Ufokohtaamisten historian ehkä keskeisin kertomus on Betty ja Barney Hillin kertomus. Tavallisesta amerikkalaispariskunnasta tuli poikkeuksellisten olosuhteiden keskipiste vuonna 1961, kun he ilmoittivat joutuneensa avaruusolentojen sieppaamiksi.

Kathleen Marden, Bettyn ja Barney Hillin veljentytär ja innokas UFO-tutkija, antaa hyytävän kuvan heidän kokemuksistaan. Mardenin mukaan maan ulkopuoliset olennot olivat erittäin kiinnostuneita pariskunnan biologisesta rakenteesta, tutkivat heidän luurankorakennettaan, hermostoa ja ottivat jopa ihonäytteitä.

Näitä olentoja, joiden kerrottiin olevan ”harmaita”, kiehtoi niiden oman ja ihmiskehon väliset jyrkät erot. Heidän kiinnostuksensa ei kuitenkaan päättynyt siihen. Kaappaus viittasi myös pahaenteiseen ”hybridiagendaan”. ET:t ottivat lisääntymisnäytteitä sekä Bettystä että Barneysta, mikä sai monet arvelemaan, että he olivat mahdollisesti kiinnostuneita hybridien luomisesta.

Bettyn ja Barneyn hypnoosisessioista saamat muistot maalasivat elävän kuvan avaruusaluksen sisätiloista. Kuvaukset olivat pelottavan yhdenmukaisia: sinertävän valkoisen valon valaisema karu huone, piirakanmuotoiset osastot ja hammaslääkärin tuolia muistuttava tuoli. Heidän pelostaan huolimatta avaruusolennot vakuuttivat telepaattisesti kommunikoiden, etteivät ne tarkoittaneet pahaa ja palaisivat turvallisesti takaisin.

Mardenin kertomus, jota on rikastuttanut hänen henkilökohtainen suhteensa pariskuntaan ja vuosien perusteellinen tutkimustyö, lisää kiistatta uskottavuutta kertomukseen.

Viljakuviot

Viljakuviot, salaperäisen tarkat ja taidokkaat kuviot pelloilla, ovat aina herättäneet uteliaisuutta ja keskustelua. Patty Greer, viljakuvioiden tutkija ja elokuvantekijä, uskoo, että nämä kuviot eivät ole vain todellisia, vaan ne ovat Maan viestejä meille, ja niitä auttavat Maan ulkopuoliset naapurimme.

Greerin mukaan viljakuvioon astuessaan voi kokea voimistuneen sähkömagneettisen kentän, joka saa hiukset nousemaan pystyyn ja kehon syttymään. Tunnetun tiedemiehen William Levengoodin sanotaan todistaneen, että viljaympyrät syntyvät plasman valopalloista, jotka saavat energiaa vastakkain pyörivien pyörteiden kautta ja painautuvat Maapallolle sekunneissa.

Nämä usein binäärisesti koodatut viljakuviot sisältävät kriittisiä viestejä historiastamme ja maailman ahdingosta. Greer väittää intohimoisesti, että viljakuvioiden siemenet voivat tuottaa jopa 400 prosenttia enemmän ruokaa ja 75 prosenttia enemmän ravintoarvoa, ja viittaa siihen, että ne, joille tästä tiedosta aiheutuu tappioita, tukahduttavat sen.

Eikö nyt ole jo aika paljastaa?

Samalla kun pohdimme todistusaineistoa ja kertomuksia, yksi kysymys on yhä olemassa — milloin Maan ulkopuolisten läsnäolo julkistetaan virallisesti? Monet uskovat, että olemme lähestymässä tätä todellisuutta, ja todisteiden painoarvo on liian suuri jätettäväksi huomiotta.

Joillekin kyse ei ole valtion painostamisesta tunnustamaan, vaan siitä, että he jättävät valtion taakseen ja omaksuvat totuuden itsenäisesti. Kun kehittyneet sivilisaatiot ovat mahdollisesti miehittäneet planeettamme menneisyydessä ja kun ei-ihmisolentoja on mahdollisesti läsnä nykyäänkin, Maan ulkopuolisen elämän tunnustaminen näyttää vahvemmalta kuin koskaan.

Kathleen Mardenin ja Patty Greerin kaltaisten tutkijoiden keskuudessa vallitsee yksimielisyys siitä, että älykkäästi ohjatut Maan ulkopuoliset avaruusalukset vierailevat luonamme. Tämän todellisuuden seuraukset ovat monumentaaliset, ja ne merkitsevät mahdollisesti vuosituhannen suurinta paljastusta. Tämän paljastuksen välttämättömyys ylittää pelkän inhimillisen uteliaisuuden tyydyttämisen; se voi muuttaa käsitystämme elämästä ja paikastamme kosmoksessa.

Tällainen paljastus saattaa tuntua ylivoimaiselta, mutta on tärkeää lähestyä tätä paljastusta kasvun ja ymmärryksen näkökulmasta. Ihmisinä olemme aina oppineet sopeutumaan ja kasvamaan uusien löytöjen ja haasteiden edessä. Maan ulkopuolisen elämän virallinen tunnustaminen olisi nähtävä jälleen yhtenä merkittävänä askeleena loputtomassa tiedon ja ymmärryksen tavoittelussamme.

Betty ja Barney Hillin tapaus, arvoitukselliset viljakuviot ja odotettu paljastuminen ovat kaikki monimutkaisen kosmisen palapelin palasia. Kun syvennymme näihin ilmiöihin, pääsemme lähemmäs UFOihin ja Maan ulkopuoliseen elämään liittyvien mysteerien ratkaisemista ja samalla myös kohti parempaa ymmärrystä maailmankaikkeudestamme ja itsestämme. Nämä kohtaamiset, nämä viestit, nämä välittömät paljastukset — ne kaikki ovat todisteita asuttamamme maailmankaikkeuden kauneudesta, laajuudesta ja monimutkaisuudesta.

Ja samalla kun katsomme taivaalle etsiessämme vastauksia, kääntykäämme myös sisäänpäin, kohti omaa tietoisuuttamme ja potentiaaliamme, ja ymmärtäkäämme, että mekin olemme olennainen osa tätä upeaa kosmista kokonaisuutta. Jatkaessamme tätä poikkeuksellista matkaa UFO-ilmiön parissa pitäkäämme mielemme avoimena, valmiina ottamaan vastaan totuudet, jotka odottavat paljastumistaan, ja mysteerit, joita ei ole vielä selvitetty. Tämä etsintä saattaa olla aikakautemme suurin kirjoitettu tarina — tarina itsensä löytämisestä, kosmisesta yhteydestä ja universaalista veljeydestä.

 

Artikkelin julkaissut Latest UFO Sightings

Keskustelua käydään avaruusolentojen sekaantumisesta ihmisten asioihin

Viime aikoina on keskusteltu ja spekuloitu paljon Maan ulkopuolisten olentojen läsnäolosta Maapallolla. Vaikka valtavirtatiede etsii edelleen lopullisia todisteita Maan ulkopuolisesta elämästä, yhä useammat anekdoottiset raportit, ilmiantajien todistukset ja salaliittoteoriat viittaavat syvällisempään ja mahdollisesti pahaenteisempään näkökohtaan avaruusolentojen vuorovaikutuksessa planeettamme kanssa.

Teorian mukaan kehittynyt Maan ulkopuolinen rotu on ollut läsnä Maapallolla muinaisista ajoista lähtien. Muinaisten tekstien, kuten sumerilaisten savitaulujen, mukaan näiden olentojen, joihin usein viitataan nimellä Anunnaki, väitetään tulleen tähdistä, ja niillä oli keskeinen rooli ihmisen varhaisen sivilisaation muotoutumisessa. Näiden kertomusten mukaan ihmiset luotiin alun perin näiden olentojen työvoimaksi, mikä johti maanviljelyn, kulttuurin ja jopa uskonnon kehittymiseen heidän johdollaan.

Nykyaikana on esitetty, että näiden Maan ulkopuolisten entiteettien vaikutus on edelleen olemassa, vaikkakin peitellymmin. Salaliittoteorioissa arvellaan, että avaruusolennot ovat jatkaneet ihmisyhteiskunnan manipulointia, ja niillä on mahdollisesti pitkän aikavälin tavoite, joka ylittää pelkän tarkkailun tai hyväntahtoisen vuorovaikutuksen.

Yksi tämän keskustelun merkittävimmistä henkilöistä oli Phil Schneider, entinen geologi valtion palkkalistoilla ja insinööri, joka väitti kohdanneensa suoraan vihamielisiä Maan ulkopuolisia olentoja. Schneiderin 1990-luvun puolivälissä julkisuuteen tulleet väitteet sisälsivät kuvauksia maanalaisista tukikohdista, hallituksen salaisista sopimuksista avaruusolentojen kanssa ja kehittyneestä avaruusolentoteknologiasta, jota Yhdysvaltain hallituksen salaiset ryhmittymät käyttivät. Hänen ennenaikainen ja epäilyttävä kuolemansa lisäsi spekulaatioita hänen väitteidensä totuudesta ja mahdollisesta peittelystä.

Erityisen huolestuttava osa näitä teorioita on ajatus avaruusolennon ja ihmisen hybridien luomisesta. Joidenkin teoreetikkojen mukaan näiden hybridien tarkoituksena on luoda olentoja, joilla on ihmisten kestävyys ja avaruusolentojen kehittyneet henkiset kyvyt. Tämän risteytyksen uskotaan olevan osa laajempaa suunnitelmaa, jonka tarkoituksena on toteuttaa uusi maailmanjärjestys — totalitaarinen maailmanhallitus, jota nämä maan ulkopuoliset voimat hallitsevat tai johon ne ovat vahvasti vaikuttaneet.

Väitetään, että erilaiset maailmanlaajuiset tapahtumat ja poliittiset muutokset ovat askelia kohti tämän uuden maailmanjärjestyksen perustamista. Näihin kuuluu sellaisten kansainvälisten järjestöjen ja sopimusten muodostaminen, joiden väitetään heikentävän kansallista itsemääräämisoikeutta ja yksilönvapauksia. Teoreetikot väittävät, että perimmäisenä tavoitteena on korvata kansalliset hallitukset yhdellä ainoalla, autoritaarisella maailmanhallituksella.

Vaikka nämä teoriat ovat monien mielestä vakuuttavia, tiedeyhteisö ja valtavirtayhteiskunta suhtautuvat niihin epäilevästi. Konkreettisten todisteiden puute, väitteiden usein fantastinen luonne ja anekdoottisiin todistuksiin tukeutuminen tekevät näiden teorioiden hyväksymisestä sellaisenaan haastavaa.

Keskustelu Maan ulkopuolisesta vaikutuksesta Maapallolla herättää merkittäviä kysymyksiä paikastamme maailmankaikkeudessa ja näkymättömistä voimista, jotka saattavat muokata kohtaloamme. Riippumatta siitä, perustuvatko nämä teoriat todellisuuteen vai ovatko ne mielikuvituksellisten spekulaatioiden tulosta, ne heijastavat syvälle juurtuneita inhimillisiä huolenaiheita hallinnasta, vapaudesta ja olemassaolomme tuntemattomista puolista.

Kun Maan ulkopuolisen elämän etsintä jatkuu sekä aurinkokunnassamme että sen ulkopuolella, keskustelu avaruusolentojen vaikutuksesta Maahan muistuttaa meitä kosmoksen valtavista, tutkimattomista mysteereistä ja jatkuvasta pyrkimyksestämme ymmärtää paikkamme siinä.

 

Artikkelin julkaissut Latest UFO Sightings

UFO-havainto valaisee Arizonan taivaan Phoenixissa

Arizona: osavaltio, joka on kuuluisa loistavista auringonlaskuistaan, kunnioitusta herättävästä Grand Canyonista ja 22. kesäkuuta 2023 alkaen UFO-havaintojen upeasta spektaakkelista, joka on kiehtonut paitsi paikallisia asukkaita, myös koko maailmaa. Salaperäinen tapahtuma avautui iltataivaalla, ja siinä näkyi hämmentävä 8-10 valon joukko, joka liikkui hitaasti pohjoisen suuntaan, ja koko ilmiö tallentui unohtumattomalle videolle.

Arizonan UFO-havainnot ovat lumoava lisä UFO-kohtaamisten kasvavaan joukkoon. Kun nämä havainnot ovat viime aikoina lisääntyneet, selitysten, todisteiden ja selkeyden kysyntä ei ole koskaan ollut suurempaa. Näiden havaintojen yleistyminen on synnyttänyt kiinnostuksen aallon verkkoalustoilla, minkä vuoksi ”ufohavainnot” on yksi viime aikojen etsityimmistä termeistä.

Tämän äskettäisen Arizonassa tapahtuneen havainnon todistaja antaa huomattavan omakohtaisen kertomuksen tapahtumasta. ”Näin taivaalla 8-10 valoa, jotka olivat ryhmittyneet yhteen. Ne liikkuivat hitaasti kohti pohjoista”, hän raportoi. Kiehtovuutta lisää se, että hän kuvasi koko tapahtuman videolle, mikä on harvinainen mahdollinen todiste tunnistamattomien lentävien esineiden etsinnässä.

Videolla nähdään lumoava valojen ryhmittymä, joka on erilainen kuin mikään muu, mitä yötaivaalla tavallisesti näkee. Niiden liikkeet ovat hitaita ja tarkoituksellisia, ja ne kulkevat johdonmukaisesti pohjoiseen. Tapahtuman selittämätön luonne tekee siitä merkittävän merkinnän ufohavaintojen kasvavaan luetteloon.

 

Artikkelin julkaissut Latest UFO Sightings

Selittämättömiä valoja Ohiossa

Ohion Middletownin indigonvärisen taivaan alla tapahtui myöhään keskiviikkoiltana poikkeuksellinen tapahtuma. Rauhallinen kaupunki kietoutui maailmanlaajuiseen kertomukseen tunnistamattomien lentävien esineiden (UFO) havainnoista. Salaperäisten vihreiden valojen näyttämö nosti kaupungin sekä UFO-harrastajien että epäilijöiden tutkaan.

Odottamaton ilmiö tapahtui 22. kesäkuuta 2023 noin kello 22.30, kun Middletownin asukkaat ilmoittivat nähneensä outoja, pyöriviä vihreitä valoja, jotka liikkuivat yötaivaalla. Silminnäkijöiden kertomusten mukaan UFO liikkui myötäpäivään, leijui hetken aikaa, ennen kuin se syöksyi taivaan poikki ja katosi eetteriin.

Asukkaat, mukaan lukien Bryce Garrick ja Caden Little, jotka jaksoivat tallentaa tapahtuman, jäivät hämmästyneinä. Epäselvyys tapauksen ympärillä on lisännyt spekulaatioita, ja monet pohtivat Maan ulkopuolisen toiminnan mahdollisuutta. Cincinnatin tähtitieteellisen yhdistyksen puheenjohtajan Bryan Simpsonin mukaan valojen poikkeuksellinen nopeus, jolla ne lähtivät liikkeelle, ei vastaa tunnettujen lentokoneiden tai dronejen käyttäytymistä. Simpson muistuttaa kuitenkin myös, että tällaisiin tapauksiin on suhtauduttava terveellä skeptisyydellä, sillä väärennetyt videot ovat yleisiä.

Middletownin tapauksesta tekee kiehtovamman se, että se tapahtuu maailmanlaajuisessa kontekstissa. Middletownin havainto tapahtui sen jälkeen, kun NASA:n paneeli piti julkisen kokouksen, jossa tutkittiin satoja vastaavia raportteja. Nämä UFO-havainnot ovat pysyneet suurelta osin selittämättöminä, vaikka niiden alkuperää ja ominaisuuksia on yritetty selvittää perusteellisesti. Raporttien kohteet olivat usein pieniä tai pyöreitä esineitä, jotka yleensä näyttivät hopeisilta, läpikuultavilta tai valkoisilta. Useimmissa havainnoissa kerrottiin, että kohteet lensivät noin 10 000-30 000 jalan korkeudessa, ja niiden nopeus vaihteli paikallaanolosta Mach 2:een.

Vaikka tämä mysteeri ei koske pelkästään Middletownia tai Yhdysvaltoja, se tuo kuitenkin uuden kiehtovan kerroksen UFO-havaintojen kasvavaan maailmanlaajuiseen aineistoon. Nämä havainnot yhdessä NASAn pyrkimysten kanssa poistaa tällaisista tapauksista ilmoittamiseen liittyvä leimautuminen tarjoavat hedelmällisen maaperän vakavalle tutkimukselle ja julkiselle keskustelulle maan ulkopuolisten olentojen olemassaolosta.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Middletownin vihreät valot ovat jälleen yksi kiehtova luku UFO-havaintojen historiassa. Olipa kyseessä sitten maanpäällinen ilmiö tai aito maan ulkopuolinen vierailu, se pitää varmasti harrastajat, tutkijat ja epäilijät varpaillaan. Juonittelun lisääntyessä yksi asia pysyy selvänä: uteliaisuutemme tuntemattomasta, paikastamme maailmankaikkeudessa ja kysymyksestä ”olemmeko yksin?” on kaukana tyydytyksestä.

 

Artikkelin julkaissut Latest UFO Sightings

Metallinen orbi Puolassa

Kesäkuun 20. päivänä 2023 tapahtui poikkeuksellinen tapahtuma. UFO-havainto Puolan yläpuolella on aiheuttanut jännitystä, juonittelua ja spekulointia sekä harrastajien että epäilijöiden keskuudessa.

Kyseessä oli keskellä kirkasta päivää kuvattu tunnistamaton lentävä esine. Metallinen pallo, joka leijui ja liikkui saumattomasti kaupunkimaiseman yllä, tallentui videolle ja valokuviin, mikä lisäsi konkreettisia todisteita arvoituksellisesta ilmiöstä.

Videolla, joka on 23 sekunnin mittainen salaperäisyyden mestariteos, näytetään tämä arvoituksellinen esine täydessä, säteilevässä loistossaan. Siinä metallinen pallo ensin seisoo aavemaisen staattisena taivaalla ja sitten lentää ketterästi ympäriinsä — näytös, joka uhmaa tavanomaista fysiikan ja ilmailun ymmärrystä. Yhdessä videon kanssa neljä kristallinkirkasta valokuvaa tarjoaa lisänäkökulmia tähän arvoitukselliseen UFO-havaintoon.

Tuntemattomasta kiehtoville tämä kuvamateriaali tarjoaa uuden jännittävän mysteerin pohdittavaksi. Auringonvalossa hohtava metallinen pallo on kuin toisesta maailmasta. Sen kyky pysyä paikallaan ja liikkua sitten nopeasti taivaalla herättää haastavia kysymyksiä sen alkuperästä ja tarkoituksesta.

Onko tämä havainto välähdys meille tuntemattomasta kehittyneestä teknologisesta todellisuudesta? Vai onko se luonnonilmiö, jota tiedemiehemme eivät vielä täysin ymmärrä? Lukemattomat mahdollisuudet ovat herättäneet kiivasta keskustelua verkossa ja muualla, ja ne ovat antaneet Puolassa tehdyille UFO-havainnoille oman elämänsä.

Puola, maa, jolla on runsaasti historiaa ja kulttuuria, on nyt saanut uuden sulan hattuunsa — UFO-havainto, joka on herättänyt maailmanlaajuista kohua. Kiinnostus tapahtumaa kohtaan kasvaa nopeasti, ja lukemattomat internet-käyttäjät ovat kerääntyneet katsomaan kuvamateriaalia ihmetelläkseen arvoituksellista spektaakkelia.

Tämän tuoreen kiinnostuksen myötä Puolasta on tullut UFO-harrastajien suosikkikohde, ja kaikki ovat innostuneita tästä merkittävästä havainnosta ja sen herättämistä kysymyksistä. Satunnaisista tarkkailijoista vannoutuneisiin tutkijoihin, kaikki pitävät Puolaa ja sen uutta kosmista yhteyttä silmällä.

Tämä tapahtuma on merkittävä merkintä maailmanlaajuisissa ufohavainnoissa. Puolalainen UFO-havainto on todellakin lumoava kohtaaminen, joka muistuttaa meitä kaikkia siitä, että maailmankaikkeus sisältää yhä monia mysteerejä, jotka ovat valmiina purettaviksi.

Mitä mieltä sinä olet tästä kiehtovasta tapahtumasta? Koska tämä tarina kehittyy edelleen, kehotamme sinua pysymään ajan tasalla, jotta saat lisää päivityksiä näistä UFO-havainnoista. Sillä välin katso alla oleva video ja todista upea kuvamateriaali itse.

 

Artikkelin julkaissut Latest UFO Sightings

Cisco Groven mysteeri

Syyskuussa 1964 kapteeni McLeod ja kersantti Barnes lähetettiin Wright-Pattersonin tukikohdasta Ohiossa tutkimaan UFO-havaintoa Pohjois-Kaliforniassa.

Wright-Pattersonin tukikohta sai paljon UFO-havaintoraportteja. 99% niistä voitiin selittää. Ja monta prosenttia havainnoista oli myös huijauksia, joissa tavoiteltiin vain huomiota.

1% havainnoista luokiteltiin UFOiksi ja lähetettiin Project Blue Bookille. McLeod ei tiennyt mitä raporteille siellä tapahtui. Se, että hänet oltiin lähetetty toiselle puolelle maata, tarkoitti tämän olevan ilmavoimille tärkeää.

McLeod oli saanut kopion UFO-tarkkailuviraston sähkösanomasta. Siinä oli normaali ”Priority”-leima. Teksti kuului:

”Ohjusteknikko Tahoessa, Sacramentossa raportoi UFOn laskeutuneen ja aluksesta sisältä tulleen ulos olentoja. Käsky: Tutki ja rajaa välittömästi havainto käyttäen yleisiä protokollia.”

McLeodin ensitoimi oli haastatella silminnäkijöitä. 17 vuoden tutkijanuransa aikana tämä oli omituisin UFO-tarina, jonka hän oli koskaan kuullut.

Silminnäkijäraportin tiivistelmä: Silminnäkijä Donald Shrum oli hämmentynyt ja erossa metsästystovereistaan, minkä vuoksi hän päätti viettää yön turvallisesti puussa, kaukana mahdollisista saalistajista.

Shrum havaitsi epätavallista valoa, kun hän istui valitsemassaan männyssä, joka oli 12 jalkaa maanpinnan yläpuolella. Hänen yllätyksekseen sen lähde muistutti massiivisen sikarinmuotoisen aluksen ajovaloa…

Tämän jälkeen pienempi alus tuli esiin yhdestä emoaluksen valtavasta suorakulmaisesta portista. Tästä toissijaisesta aluksesta nousi joukko olentoja, joita Shrum saattoi kuvailla vain humanoideiksi.

Näillä olennoilla oli avaruuspuvut yllään, ja heidän mukanaan oli jonkinlaisia robotteja, joiden tehtävänä näytti olevan paikallisen kasviston tutkiminen.

Kun Shrum pysytteli piilossa puussa, olennot tulivat tietoisiksi hänen läsnäolostaan, ja muutamat heistä näyttivät päättäneen siepata hänet tuntemattomasta syystä. Shrum ei lannistunut, vaan vastusti näitä tunkeilijoita raivokkaasti käyttäen kaikkea käytettävissään olevaa ja onnistui lopulta torjumaan heidät.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Jacques Vallee, Trinity ja uutta informaatiota

kirjoittanut Kevin Randle

Jacques Vallee on jälleen kerran puolustanut järjetöntä tarinaa UFO-onnettomuudesta San Antonion lähellä New Mexicossa vuonna 1945. Douglas Dean Johnsonin mukaan tuo puolustus julkaistiin lyhyesti Paola Harrisin verkkosivustolla. Voit tutustua asiaan tarkemmin täällä:

https://douglasjohnson.ghost.io/crash-story-file-my-dad-is-a-pathological-liar/

https://douglasjohnson.ghost.io/trinity-ufo-crash-fictions-clash-with-real-atomic-history/

Kuten totesin täällä muutama kuukausi sitten, olin ollut yhteydessä tohtori Valleen kanssa Tom Careyn tekemästä ja nauhoittamasta Reme Bacan haastattelusta. Sydämellisessä sähköpostiviestissä Vallee ehdotti, että se, että Baca halusi ansaita rahaa kokemuksellaan, ei eroa mitenkään meistä kaikista, jotka tutkimme, tutkivat ja kirjoitamme UFOista. Voit lukea osan tuosta analyysistä täältä:

http://kevinrandle.blogspot.com/2023/05/my-latest-communication-with-jacques.html

Myönnän sen varmasti. Monet meistä ovat tienanneet rahaa tutkimuksellamme lehtiartikkeleissa, kirjoissa ja jopa elokuvissa. Vitsailen usein siitä, mitä kutsun SAGA-apurahakseni. SAGA-lehti julkaisi UFO Report -lehteä 1970-luvulla, ja pystyin myymään sille niin paljon artikkeleita, että se käytännössä maksoi yliopistomaksuni. Huomautan, että minulla oli myös muita tulovirtoja, mutta se on toinen tarina.

Lähetin tohtori Valleelle sähköpostia, jossa kerroin, etten ollut niinkään kiinnostunut Bacan taloudellisista motiiveista, vaan tarinan suurista muutoksista, jotka liittyivät Careyyn ja Harrisille ja tohtori Valleelle kerrottuun tarinaan. Kysyin siitä erityisiä kysymyksiä. Epäilen, ettei noihin kysymyksiin ollut hyvää vastausta, koska en kuullut asiasta enempää.

Tom Carey

 

Haastattelin tohtori Valleeta ja Paola Harrisia radio-ohjelmassani/podcastissani, kun heidän kirjansa julkaistiin ensimmäisen kerran. Voit kuunnella tuon haastattelun täältä:

http://kevinrandle.blogspot.com/2021/06/x-zone-broadcast-network-jacques-vallee.html

https://www.spreaker.com/user/xzoneradiotv/adp20210602ep162emjacquesvalleeandpaoloh_1

Douglas Johnson on julkaissut verkkosivuillaan useita artikkeleita, joissa hän paljastaa ristiriitaisuudet ja suoranaiset valheet, joita tästä väitetystä tapahtumasta kerrotaan. Uskon, että jokainen, joka lukee nämä artikkelit kiihkottomasti, ymmärtää, että San Antonion lähellä ei ollut mitään onnettomuutta, ei vuonna 1945, kuten nyt väitetään, eikä vuonna 1947, kuten alun perin väitettiin.

Todellinen pelko tässä on se, että ne valtiolla, jotka ovat yhtäkkiä kiinnostuneita UFOista, tarkoitan UAP:stä, ottavat tämän väitetyn tapahtuman vakavasti tohtori Valleen maineen vuoksi. He eivät vaivaudu kaivamaan kirjaa ja tohtori Valleen haastattelua syvemmältä. He eivät käy Douglas Johnsonin verkkosivustolla, koska he eivät tiedä, kuka hän on, vaikka tietäisivätkin verkkosivustosta. He eivät ole tietoisia suurista ristiriidoista ja suoranaisista valheista, joita todistajat ovat kertoneet tästä tapauksesta.

Sen sijaan, kun he lopulta saavat tietää totuuden, he olettavat, että kaikki tarinat UFOista ja UAP:ista ovat jonkinlaisia maanpäällisiä ilmiöitä tai jopa valheita. He muistavat vain sen, että tämä arvostetun tiedemiehen mainitsema tapaus on nyt todettu huijaukseksi, ja he olettavat, että muut tapaukset kuuluvat samaan kategoriaan.

Jos David Grusch ja muutamat muut todistajat, joiden väitetään todistaneen kongressin komiteoiden tai eri tiedusteluorganisaatioiden edustajien edessä, tukevat tätä tapausta, se viittaa siihen, että suuri osa muista mainituista havainnoista selittyy samalla tavalla.

Jos olisin vainoharhainen ja jos en tietäisi, että paras tapa sinetöidä tiedusteluvuoto on pumpata vuotoon huonoa tietoa sen epäuskottavuuden lisäämiseksi, olisin sitä mieltä, että tässä on nähtävissä jotain sellaista. Tietenkään tiedusteluyhteisön ei tarvinnut tutkia huonoa tietoa. Heillä oli Reme Bacan tarina lähtökohtana. Työntäkää mukaan vuoden 1933 mustamaalattu Italian UFO-onnettomuus, ja monet ihmiset vain nyökkäävät ja sanovat: ”Tiesin sen.”

Kun tähän lisätään vielä Auroran onnettomuus Texasissa vuonna 1897, voidaan hyvin vahvasti osoittaa, että tämäntyyppiset tarinat ovat tulosta aktiivisesta mielikuvituksesta ja huijauksista, joita kerrotaan henkilökohtaisen hyödyn tavoittelemiseksi, ja kokonaiset tutkimukset romahtavat. Mainitsen Auroran vain siksi, että se esiintyy Vallee/Paolan Trinity-kirjassa. Tutkin tapausta ennen kuin siitä tuli kuuluisa, kun asuin Teksasissa. Voit lukea tuon tutkimuksen tulokset täältä:

http://kevinrandle.blogspot.com/2005/03/aurora-texas-story-that-wont-die.html

http://kevinrandle.blogspot.com/2018/04/aurora-texas-again.html

http://kevinrandle.blogspot.com/2013/09/ufo-crashes-fifty-years-before-roswell.html

Kuten sanoin, olen huolissani siitä, että hallituksen tutkimuksia suorittavat tahot hyväksyvät tohtori Valleen sanat ilman kriittisiä kommentteja. Kun he saavat tietää totuuden Trinityn UFO-onnettomuudesta, he alkavat hylätä kaikki muut samanlaiset tiedot Trinityn huonon tutkinnan vuoksi. He olettavat, että kaikki tutkimukset ovat yhtä virheellisiä. Ja he käyttävät tätä kuvaillessaan työtään yleisölle.

Kyllä, olen nähnyt tämän ennenkin. Lähes kaikki pilkkasivat Project Mogulin selitystä Roswellin romuista, kun se esitettiin ensimmäisen kerran 1990-luvun puolivälissä. Nyt, meidän maailmassamme, tuota ratkaisua esitetään ilman kriittisiä kommentteja, vaikka asiakirjat todistavat, ettei Mogul ollut vastaus.

Olen kiinnostunut siitä, mitä muut ajattelevat tästä analyysistä ja mitä he uskovat Trinityn UFO-onnettomuudesta, kun otetaan huomioon nykyisin saatavilla oleva tieto.

 

Artikkelin julkaissut kevinrandle.blogspot.com

Richard Doty kertoi harvinaisessa tilaisuudessa 8.6.2024 oman versionsa Bennewitzin tarinasta

kirjoittanut Norio Hayakawa, 9.6.2024

Keväällä 1979 Paul Bennewitz teki havaintoja UFOista Manzanon asevarastoalueen yllä. Paul asui aivan Manzanon varastoalueen ulkopuolella. Paul asensi videokamerat, Canon AE-1 -laitteen, jossa oli zoom-objektiivi, infrapunakameran ja muita tieteellisiä mittalaitteita. Paul suuntasi nämä laitteet kohti Manzanon varastoaluetta ja Kirtlandin ilmavoimien tukikohdan ja Albuquerquen kansainvälisen lentokentän aktiivista kiitorataa. Paul vietti useita päiviä viikoittain tallentaen outoja valoja ja keräten tieteellisiä lukemia Manzanon alueelta. Kerättyään nämä tiedot Paul otti yhteyttä erääseen eläkkeellä olevaan USAF:n everstiin, joka asui hänen lähellään. Paul raportoi joistakin näistä havainnoista myös APRO:lle (Aerial Phenomena Research Organization) , jonka päämaja sijaitsee Tucsonissa, Arizonassa. Paul oli erittäin huolissaan siitä, että nämä alukset voisivat olla vaaraksi kansalliselle turvallisuudelle. Paul oli myös tekemisissä ”avaruusolentojen sieppausten” kanssa. Paul otti lopulta yhteyttä majuri Ernie Edwardsiin, Manzanon tukikohdan 1608. turvallisuuspoliisilaivueen komentajaan.

TÄSSÄ ON NYT HÄNEN PUOLENSA TARINASTA, HÄNEN PROJECT SEVEN LAMBS -DOKUMENTTINSA MUKAAN. Kaikki hänen lausuntonsa ovat lainausmerkeissä:

“Majuri Edwards oli aluetta vartioineen USAF:n henkilöstön ryhmän komentaja. Majuri Edwards otti sen jälkeen yhteyttä minuun, joka olen vastavakoilu-upseeri ilmavoimien erityistutkimusvirasto AFOSIssa, 7. piiri, Kirtlandin lentotukikohta. AFOSI aloitti Paul Bennewitzin hankkimien valokuvien ja tieteellisten tallenteiden tutkimisen. Laadin raportin tästä tapauksesta ja lähetin sen AFOSI:n päämajaan. Esimieheni käskivät minua haastattelemaan Paulia. Järjestin Paul Bennewitzin haastattelun…” 

”AFOSI:n päämaja pyysi Paulilta lisätietoja. Järjestettiin toinen tapaaminen. Mukanani toisessa haastattelussa oli Jerry Miller, GS-15, ilmavoimien testaus- ja arviointikeskuksen tekninen asiantuntija. Hän oli myös entinen Bluebook-tutkija, Tutkittuaan ilmavoimille, DIA:lle ja NSA:lle lähetetyn aineiston AFOSI luokitteli tiedot Top Secret-Silent Star -luokkaan. Ennen toista tapaamista minulle annettiin huippusalainen turvallisuusbriiffi, joka koski NSA:n toimintaa. Toisen haastattelun aikana Paul näytti meille tarkalleen, miten hän keräsi kaikki valokuvansa ja tieteelliset lukemat. Paul toimitti meille lisätodisteita kokoelmistaan.”

MYRNA HANSENIN TAPAUS. Yksi Bennewitzin löytämistä UFO-siepatuista oli Myrna Hansen, jonka hän oli järjestänyt Wyomingin yliopiston tohtori Leo Sprinklen hypnoottisen regression alaiseksi. Hypnoosissa hän väitti, että hänet oli kaapattu vuonna 1979 yhdessä poikansa kanssa ja viety Dulcen tukikohtaan. Hän kertoi, että ihmisiä oli laitettu kylmävarastoon ja että suuret sammiot olivat täynnä karjan jäännöksiä ja ihmisen ruumiinosia. Nämä olivat Bennewitzin toiminnan kiistanalaisin näkökohta, mutta yhdistettynä elektronisiin kuunteluihinsa, videotallenteisiinsa ja yhteydenottoihinsa hän tuli vakuuttuneeksi siitä, että ne sopivat avaruusolentoharhautusten yleiseen kuvioon, vastuuseen karjan silpomisesta ja kaapattujen siviilien massiivisista ihmisoikeusloukkauksista.”

ORBITAPAUS PAULIN TALOSSA, FOUR HILLSIN ALUEELLA ALBUQUERQUEN KAAKKOISOSASSA. Jerry Miller, agentti Adsit ja minä osallistuimme illalliselle Paulin talossa. Illallisen jälkeen, istuessamme Paulin olohuoneessa, me kaikki havaitsimme kirkkaan orbin. Orbi liikkui olohuoneen alakulmasta ylös kattoon. Sitten orbi liikkui huoneen yläpuolella ja pysähtyi suoraan Paulin yläpuolelle. Paul huomautti: ”Katsokaa, mihin ne pystyvät”. Valopallo jatkoi liikkumistaan huoneen ympäri vielä 10 minuuttia. Sitten orbi katosi kattoon. Emme löytäneet mitään selitystä tälle pallotapahtumalle.”

”Soitin Paulille hänen toimistoonsa, Thunder Scientific Corporation Labsiin. Sovimme haastattelun hänen toimistoonsa. Paul kertoi minulle kiinnostuksensa UFOihin, muukalaisteknologiaan ja karjan silpomiseen. Hän tapasi Carolyn Nettlesin, USAF:n tiedustelupalvelusta eläkkeelle jääneen.”

”Paul tapasi Tamara Lindcroftin, DIA:n virkamiehen, joka työskenteli Albuquerquen kenttätoimistossa (650. Yhdysvaltain armeijan tiedustelupalvelu)”.

”Karjan silpomista koskevan henkilökohtaisen tutkimuksensa aikana Paul tapasi konstaapeli Gabe Valdezin, New Mexicon osavaltion poliisin. Paul sekaantui Myrna Hansenin väitettyyn ufokaappaukseen.”

”Palasin AFOSI-toimistoon ja kerroin esimiehelleni majuri Thomas Tzehille Paul Bennewitzin haastattelusta. Majuri Thomas Tzehin  28. lokakuuta 1980 allekirjoittamassa virallisessa raportissa, joka myöhemmin julkaistiin tietopyynnön perusteella, majuri Tzeh kirjoitti: ”26. lokakuuta 28. lokakuuta 1980 SA (erikoisagentti) Doty haastatteli KAFB:ssä sijaitsevan ilmavoimien testaus- ja arviointikeskuksen tieteellisen neuvonantajan Jerry Millerin (GS-15) avustuksella tri Bennewitziä. Bennewitziä hänen kotonaan Four Hillsin alueella Albuquerquessa, joka on Manzanon tukikohdan pohjoisrajan vieressä – – Tohtori Bennewitz on tehnyt itsenäistä tutkimusta ilmailmiöistä viimeisten 15 kuukauden ajan. Tohtori Bennewitz on myös tuottanut useita elektronisia nauhoja, joiden väitetään osoittavan, että Manzanon/Coyoten alueelta lähtee voimakkaita sähkömagnetismin jaksoja. Tohtori Bennewitz esitti myös useita valokuvia lentävistä esineistä Albuquerquen alueen yllä. Hänellä on useita elektronisia valvontalaitteita suunnattuna Manzanoon ja hän yrittää tallentaa korkeataajuisia sähköisiä sädepulsseja. Tohtori Bennewitz väittää, että nämä ilma-aluksen kohteet tuottavat näitä pulsseja. Analysoituaan tohtori Bennewitzin keräämät tiedot Miller kertoi, että todisteet osoittavat selvästi, että filmille on saatu jonkinlaisia tunnistamattomia ilmaobjekteja; mitään johtopäätöksiä ei kuitenkaan voitu tehdä siitä, aiheuttavatko nämä kohteet uhkaa Manzanon/Coyote Canyonin alueille.”

”Kun AFOSI ei ryhtynyt mihinkään toimiin, Bennewitz otti yhteyttä silloiseen New Mexicon senaattoriin Harrison Schmittiin, joka vaati saada tietää, miksi Bennewitzin väitteitä ei tutkittu.” (Albuquerquen kirjastossa järjestettiin julkinen kokous tästä asiasta vuonna 1979. Tähän kokoukseen osallistui yli 150 ihmistä, pääasiassa karjankasvattajia New Mexicon pohjoisosista, mukaan lukien toimisto Gabe Valdez, New Mexicon osavaltion poliisi ja Paul Bennewitz. Myöhemmin Uuden Meksikon osavaltio määräsi Gabe Valdezin Dulcen alueen vastuuhenkilöksi tutkimaan karjan silpomistapauksia. Osavaltio antoi Valdezille ja hänen perheelleen talon Dulcessa asumista varten).

”William L. Moore (Bill Moore). Bennewitzin työ oli herättänyt paljon huomiota ja johti pian AFOSI:n salaisiin ponnisteluihin hänen mustamaalaamiseksi. Vuonna 1989 Mutual UFO Network (MUFON) -konferenssissa tunnettu UFO-asiantuntija William L. Moore (Bill Moore) aiheutti kohua, kun hän ilmoitti avoimesti, että hänet oli vuonna 1982 otettu mukaan tähän pyrkimykseen ja että hän alkoi välittää Bennewitzin toimintaa koskevia tietoja AFOSI:lle ja että hänellä oli osuutensa Bennewitzin tietojen syöttämisessä. Moore kuvaili tapahtumaa seuraavasti: ”Kun tulin mukaan Bennewitziin kohdistuvaan disinformaatio-operaatioon…., minusta näytti siltä,,,,, että olin melko ainutlaatuisessa asemassa. Siellä olin jalka… ovella salaisessa vastavakoilupelissä, joka antoi kaiken vaikutelman, että se liittyi jotenkin suoraan hallituksen korkean tason ufohankkeeseen, ja päätellen niiden ihmisten asemasta, joiden tiesin olevan suoraan mukana siinä, sillä oli varmasti jotain tekemistä kansallisen turvallisuuden kanssa!”. En missään nimessä aikonut antaa tilaisuuden mennä ohitseni oppimatta edes jotain siitä, mistä oli kyse. Pelasin disinformaatiopeliä ja likaisin käteni vain riittävän usein saadakseni prosessia ohjaavat tahot uskomaan, että tein juuri sitä, mitä he halusivat minun tekevän, ja samalla jatkoin kaivautumista matriisiin oppiakseni mahdollisimman paljon siitä, kuka sitä ohjasi ja miksi.

“Mooren julkinen ilmoitus vahvisti, että Bennewitz oli ainakin osittain onnistunut valvomaan elektronisesti ET:n aluksia alueella, kommunikoimaan ET:iden kanssa Dulcen tukikohdassa ja valvomaan ET:iden hallintaa alueella kaapattujen henkilöiden suhteen. Tämä saattaa auttaa selittämään, miksi AFOSI aloitti voimakkaan salaisen toiminnan Paul Bennewitzin mustamaalaamiseksi. AFOSI:n kampanjan perusstrategiana oli antaa ymmärtää, että Bennewitzin väitteiden törkeimmät seikat – Dulcen tukikohta paikkana, jossa ihmisiä kaapattiin geneettisiä kokeita varten, sijoitettiin kylmävarastoon ja jopa käytettiin ET:iden ravinnonlähteenä – olivat pikemminkin disinformaatiota kuin tarkkoja raportteja ET:iden läsnäolon luonteesta Pohjois-New Mexicon alueella. Moore väitti, että kun hän tapasi Bennewitzin vuonna 1982, suurin osa Bennewitzin tiedoista oli jo AFOSI:n syöttämää disinformaatiota.”

“Tohtori Bennewitzin päämajaan lähettämät tiedot tutkittiin useissa muissa virastoissa, kuten USAF:n tiedustelupalvelussa, DIA:ssa ja . AFOSI:n päämaja ilmaisi olevansa erittäin kiinnostunut asiasta. Sain AFOSI:n esikunnalta yksityiskohtaisen viestin Paulin aineistosta. Päämaja oli pääasiassa kiinnostunut palloista, jotka havaitsimme Paulin talossa.”

“Paulin uskottiin siepanneen erittäin salaisia signaaleja NSA:n laitoksesta Kirtlandissa. Minulle annettiin täydet valtuudet jatkaa tutkimuksiani.”

“VAKOILU? Eräällä Paulin työntekijällä oli yhteyksiä tunnettuihin KGB:n agentteihin. AFOSI otti yhteyttä FBI:hin, joka keskusteli Paulin kanssa useaan otteeseen tästä asiasta.”

“SABOTAASI. Paul kuvasi UFOn Kirtlandin ilmavoimien tukikohdan erittäin salaisen lasertutkimuslaitoksen yllä. Tämän jälkeen laserpeili vaurioitui.‘

“AFOSI pyysi meitä jatkamaan tutkimuksia selvittääksemme, miten Paul hankki signaalikokoelmansa. Tutkimukseni aikana Paul ihastui tiedonkeruuseensa. Paul oli vakuuttunut siitä, että kaikki hänen tietonsa olivat peräisin ET:ltä. Hän oli niin vakuuttunut, että hän päätteli avaruusolentojen hyökkäävän Maahan. Paul itse asiassa uskoi, että avaruusolennot olivat peräisin lähimmän aurinkokuntamme planeetalta. Paul otti valokuvia tietokoneensa näytöiltä oudoista symboleista ja väitti niiden olevan peräisin avaruusolennoilta. Paul otti yhden valokuvan oudon näköisestä olennosta, jota hän piti muukalaisten johtajana. Paulia ei koskaan uhkailtu eikä häntä painostettu lopettamaan tutkimuksiaan. Olin yksinkertaisesti samaa mieltä siitä, että Paul saattoi olla yhteydessä todellisiin avaruusolentoihin. Paul oli vakuuttunut siitä, että hän oli yhteydessä avaruusolentoihin.”

“Mitä Paul keräsi? Paul kuvasi USAF:n erittäin salaisia droneja. Paul kuvasi USAF:n salaisia lentokoneita (F-117) Pohjois-New Mexicon yllä sattuneessa välikohtauksessa. Paul keräsi elektronisia signaaleja GHZ-alueella. Paul kuvasi todellisia ET-aluksia. Paul keräsi erittäin kehittyneitä signaaleja oudosta lähteestä avaruudesta. Mistä nämä signaalit tulivat? Kuka niitä tuotti? USG ei tiennyt.”

“Monet UFO-tutkijat olivat epätoivoisia löytääkseen totuuden siitä, mitä Dulcessa tapahtui, koska Bennewitzin ympärillä huhuttiin kiertävän disinformaation sumua ja ilmavoimien ja/tai muiden tiedustelupalvelujen järjestämiä erilaisia toimia, jotka kohdistuivat Bennewitziin ja hänen kannattajiinsa. Vallitseva näkemys oli, että Bennewitz oli ehdottomasti jyvällä jostakin, mutta hän oli sortunut uskomuksiin, jotka mitätöivät hänen varhaisen ja vakuuttavimman työnsä. Eräs UFO-tutkija väitti, että disinformaatiota välitettiin kuunneltujen viestien välityksellä — ”siitä, mistä totuus alkoi ja mihin se päättyi Bennewitzin keräämässä tiedossa, voidaan kiistellä, mutta yksi asia on epäilemättä totta — kuunneltujen viestien sisältö aiheutti varmasti sen, että Bennewitzistä tuli paranoidi ja harhainen mies, joka lopulta kärsi kolossaalisen hermoromahduksen vuonna 1985.”

“Hänen tutkimustensa intensiivisyys ja virallisen tahon reaktiot rasittivat Bennewitziä henkilökohtaisesti ja aiheuttivat hänen hermoromahduksensa. Myöhemmin hän vetäytyi kokonaan kaikesta julkisesta keskustelusta Dulcen tukikohdasta ja lopetti osallistumisensa UFO-kysymyksiin. Huolimatta hänen kiistanalaisesta vetäytymisestään UFO-aiheista, Bennewitzin uskottavuutta kiistattomana elektroniikkanerona ei kyseenalaistettu, ja laaja tietopohja filmeistä, valokuvista ja raa’asta elektronisesta viestinnästä UFO/ET-ilmiöistä oli vahva todiste siitä, että Archuleta Mesan ympärillä tapahtui jotain. Bennewitzin keräämien raakojen fyysisten todisteiden lisäksi useat ilmiantajat ovat antaneet uusia todisteita ja jopa fyysisiä todisteita Dulcen maanalaisesta tukikohdasta ja avaruusolentojen syyllistymisestä ihmisoikeusloukkauksiin siepattuja siviilejä kohtaan. Ennen kuin analysoin Dulcen maanalaista tukikohtaa koskevia ilmiantajien todistuksia, huomautan ilmiantajien oikeudellisesta asemasta salassa pidettävien tietojen paljastamisessa, koska tämä selittää osaltaan, miksi suhteellisen harvat henkilöt ovat astuneet esiin vahvistaakseen väitteet massiivisista ihmisoikeusloukkauksista Dulcessa ja muissa valtion ja avaruusolentojen yhteisissä maanalaisissa tukikohdissa.”

Viimeiset mietteeni Richard C. Dotysta

Yksi asia, joka minut yllätti täysin, oli kun hän vastasi yleisön kysymykseen: “Mitä olet mieltä erittäin merkittävästä Farmingtonin UFO-tapauksesta, joka sattui vuonna 1059 Farmingtonin kunnan yllä New Mexicossa?” Johon hän vastasi: “En ole koskaan kuullutkaan siitä tapauksesta”. (David Marler tutki vuoden 1950 Farmingtonin tapauksen läpikotaisin, ja myös minä tutkin sitä, ja edesmennyt Stanton Friedman tuki täysin sen autenttisuutta. Myös FARMINGTON DAILY TIMES julkaisi siitä jutun maaliskuun 18. päivä 1950.)

Hänen vastauksensa herätti minussa jotenkin epäilyksiä Rick Dotya kohtaan tietyissä asioissa, ehkä monissa asioissa. Rick vaikutti hyvin sympaattiselta, kohteliaalta, ystävälliseltä, herrasmieheltä ja oppineelta ihmistyypiltä, ja sitä hän onkin. En usko, että hän on ”disinformaatioagentti” sinänsä. Hän oli vastavakoilu-upseeri, jonka oli tehtävä, mitä hänen oli tehtävä, ehkä monista syistä, joita emme tiedä varmasti. Mutta häntä itseään näyttää ympäröivän tiheä sumu käsittämätöntä ”mysteeriä”. Olen kuitenkin niin iloinen, että annoin hänelle tilaisuuden antaa hänen puhua omasta näkökulmastaan.

Kuuntele myös:

 

Artikkelin julkaissut noriohayakawa.wordpress.com

Itseään ylläpitävä UFOjen kaikukammio

kirjoittanut William Pullin

Tervehdys. UFO-aihe on tieteellisen tutkimuksen arvoinen. Edesmennyt Carl Sagan sanoi niin, ja aihe on edelleen oikeutetun tieteelliseen tarkasteluun. Tällaisessa tutkimustyössä, kuten kaikissa muissakin tutkimuksissa, tehdään erilaisia johtopäätöksiä, jotka riippuvat konkreettisten todisteiden, pätevien asiakirjojen ja täsmällisen tiedon saatavuudesta. Jotkin selitykset ovat luonteeltaan arkipäiväisiä, kun taas toiset saattavat olla vähemmän arkipäiväisiä. Jotkin selitykset vahvistavat aiemmin omaksuttuja uskomuksia ja mielipiteitä, kun taas monet muut ovat täysin vastoin ennakkoasenteita ja kantoja. Tällainen on tilanne tutkimuksissa, riippumatta siitä, mitä asiaa tarkastellaan.

UFO-ilmiön osalta tilanne on olennaisesti erilainen, ja yritän olla ystävällinen (mikä on vastoin luontoani). UFO-ongelmaa tutkitaan objektiivisesti vain harvoin, ja uskottavien arkistonhoitajien, tutkijoiden ja tutkijoiden määrä on verrattavissa afrikkalaisten mustien sarvikuonojen maailmanlaajuiseen populaatioon. Kaikilla ihmisillä on jonkinasteinen subjektiivinen puolueellisuus, mutta uskottavat UFO-alan työntekijät pystyvät seuraamaan todistusaineistoa loogiseen johtopäätökseen, riippumatta siitä, mihin kohtaan selitystaulukkoa arvio osuu. Suurin osa UFO-tutkijoista ei noudata näin tiukkoja standardeja, mikä kertoo heidän ammatillisen rehellisyytensä puutteesta, mutta muutamat noudattavat niitä. Ufologian mustat sarvikuonot: Jeff Knox, Jack Brewer, David Marler, Erica Lukes, Steve Long, Jan Aldrich, Venus Pullin, Kevin Randle, James Clarkson, Barry Greenwood ja muutamat muut, jotka eivät ole tässä kirjoittaessani enää hämärässä muistissani, liputtavat ylpeästi uskottavuuden ja ammatillisen rehellisyyden lippua UFO-tutkimusyhteisössä. He kaikki ansaitsevat täyden tukemme ja tunnustuksemme.

UFO-ongelmasta käytävän objektiivisen keskustelun sijaan alakulttuuri on lukittunut itseään ylläpitävään kaikukammioon, ja avain on heitetty UFOjen kaninkoloon, eikä sitä enää koskaan nähdä. Jimmy Churchin ”Fade to Black” -ohjelman äskettäisessä lähetyksessä useat aiheen ”tutkijat” puhuivat pitkään UFOista. Puhuiko kukaan heistä historiallisista huijauksista? Ei. Tarjosiko kukaan heistä mahdollisuuksia, jotka olisivat jotain muuta kuin Maan ulkopuolisia tai ei-maapallolta luonteeltaan? Ei. Esittikö kukaan heistä ”tutkimustensa” tuloksia? Ei. Huomaatko kaavan?

Keitä olivat edellä mainitut ”tutkijat”? Jason Quitt, Billy Carson, Scott Wolter, Danny Sheehan, Richard Dolan, Christina Gomez, Whitley Strieber ja yksi ufologian pyhistä lehmistä, Linda Moulton Howe. Esitys muistutti suurta enemmistöä muista esityksistä, luennoista ja esitelmistä; täysin subjektiivisia, ahdasmielisiä kaikukammioita, joissa ei ole mitään todisteita. Jos ohjelmassa olisi ollut vain hieman enemmän väärää tietoa tai perustelematonta hölynpölyä, olisin luullut kuuntelevani Dave Scottin halveksittavaa ”Spaced Out Radio” -ohjelmaa. Paskanjauhantamittari on täydessä vauhdissa UFO-alakulttuurissa.

Ovatko väitetyt UFOjen silminnäkijät viattomia sivullisia? Ehdottomasti eivät, sillä he ahmivat innokkaasti ja silmää räpäyttämättä järjetöntä sisältöä. He ovat lukittuneet samaan kaikukammioon, eivätkä haluaisi sitä toisin. Kaikki on avaruusolentoa. Mitään ei koskaan huijata tai tunnisteta väärin. Kaikki todistajanlausunnot hyväksytään sellaisenaan ja hyväksytään totena. Punaiset liput jätetään huomiotta. Kysymyksiä ei koskaan esitetä. Ihmiset, jotka ovat varovaisia ja epäileviä, mustamaalataan ja heitä murhataan. Minulla itselläni on ollut tilaisuus saada kuulla monia vähemmän kohteliaita nimityksiä, vaikka on todettava, että muutamat minua kohtaan heitetyistä leimoista ovat täysin paikkansapitäviä. Jos joku huutaa ”Kusipää!” tai ”Skeptikko!”, vastaukseni on aina ”Niin? Voinko auttaa?”. Vuosikymmeniä UFO-ongelmaa tutkiessani en ole koskaan kuullut UFO-ongelman todistajan sanovan: ”Luulen, että tunnistin väärin dronen tai tähden, mitään avaruusolentoa ei tapahtunut.” Kuulen kuitenkin versioita seuraavista lausunnoista: ”Tiedän, mitä näin”, ”Näin UFOn, avaruusaluksen” tai ”Näin jotain, mitä en osaa selittää, joten sen täytyy olla avaruusolentoja”. Miten helvetissä joku voi sanoa nähneensä UFOn, tunnistamattoman lentävän esineen, ja sitten ilmoittaa, että se mitä hän näki, oli jotain Maan ulkopuolista. Se hämmentää mieltä. Kun niin monet ihmiset esittävät näin epäloogisia lausuntoja, se asettaa lajimme älylliset kyvyt vahvasti kyseenalaisiksi. Tutkijat etsivät jatkuvasti älyllistä elämää maailmankaikkeudesta, mutta onko älyllistä elämää täällä Maapallolla? Ehdottomasti, mutta kun on kyse Homo sapiensista, tuomaristo ei ole varma.

Kiitos ajastanne ja huomiostanne.

 

Artikkelin julkaissut williamgpullin.blogspot.com

Eksopolitiikka, UFOt, Paranormaalit ilmiöt, Tietoisuus

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com