Eliitin pedofilia pyrkii normalisoimaan lasten ja aikuisten välisen seksin (osa 2)

Tämä on toinen osa kirjoitussarjasta. Ensimmäisen osan voit lukea täältä:

http://eksopolitiikka.fi/tietoisuus/eliitin-pedofilia-pyrkii-normalisoimaan-aikuisten-ja-lasten-valisen-seksin/


Ennen kuin siirrytään puhumaan Illuminatin yrityksestä muuttaa yhteiskunnan näkökulmaa pedofiileihin ja pedofiliaan, yksi asia pitää lisätä ensimmäisen osan keskusteluun lasten seksualisoinnista. Se käsittelee Planned Parenthoodia.

Planned Parenthood syntyi aikana, jolloin jotkut seksuaalisen vapautumisen aspektit olivat, uskoakseni, tärkeä askel läntisten yhteiskuntien kehittymisessä pois jäykistä kulttuurinormeista. Kuitenkin, niinkuin keskusteltiin artikkelissa ‘Illuminati Pedophilia: What Is The Role Of The Awakening Community?‘, organisaatioihin, jotka perustetaan ihmiskunnan parhaat intressit mielessä,
johtava eliitti soluttautuu helposti ja kaappaa sen omiin tarkoituksiinsa.

Planned Parenthood on korruptoitunut

En usko, että minun tarvitsee mennä kauhean kauas vakuuttaakseni teidät siitä, että Planned Parenthood on negatiivisten voimien korruptoima ja kaappaama. Todisteet siitä, että organisaatio myy abortoitujen sikiöiden ruumiinosia rahasta, tulisi jo riittää. Itse asiassa, todisteita on niin hämmentävän paljon, että Snopes ei kykene lyömään enää perinteistä ”VALETTA”-leimaansa tarinaan, vaan lähinnä sen täytyy käyttää sekavaa ”SEKALAISTA”-leimaa minimoidakseen kumoamattomat väitteet.

Planned Parenthood on muuttunut jättiläismäisen paljon rahaa saavaksi organisaatioksi, jolla on vaikutusvaltaa ottaa YK mukaan sen mandaatilla. Tämä on artikkelista ‘Pedophilia is Central to Illuminati Agenda‘:

Kansainvälinen Planned Parenthood -järjestö kannattaa “oikeutta” suostua seksiakteihin, joista tulee YK:n “Lasten oikeuksien” sopimuksen perusta. Kansainvälinen aborttia ajava järjestö julkisti kaksi dokumenttia, joita lasten seksuaalisuutta ajavat tahot voivat käyttää osana mediakampanjaa, joka ohjaa kaiken ikäisiä lapsia “tutkimaan seksuaalisuutta”, ja joka suoraa hyökkää vanhempien roolia vastaan lasten suojelijoina.

Planned Parenthood, joka toimii kulissina homo- ja pedofiilijärjestöille, haluaa heteroseksuaalisten arvojen kuten siveyden ja suojaikärajan muutettavaksi rikkeiksi lasten “seksuaalioikeuksia” kohtaan.

“Valtioiden tulee kunnioittaa, suojella ja toteuttaa kaikki seksuaalioikeudet nuorille”, julkaisu esittää. Opas on suunniteltu tekemään nuorista seksin puolestapuhujia.

Lukiessani huolellisesti läpi Planned Parenthoodin kirjallisuutta, se mitä löysin oli harkitusti luonnostellut argumentit, jotka tuntuivat puhuvan ihmisten itseilmaisun vapauden puolesta. Mutta lopulta, jos käyttää arvostelukykyä, käy selväksi että lasten viattomuutta ja turvallisuutta ei tässä suojella. On olemassa selkeä agenda viedä aikuisilta oikeudet ja velvollisuudet kasvattaa lapsensa omien moraalisten ja henkisten normien mukaan, ja siirtää tuo vastuu valtiolle. Eikä ainoastaan tuota, meillä on käsissämme valtio jolla on varsin äärimmäisiä mielikuvia seksuaalisuudesta, seksuaalisesta suuntautumisesta ja lapsen kyvystä valita itse, joista ei paljoakaan puhuta vanhempien kanssa yhteiskunnassa. Tällä hetkellä luonnostellaan lakiehdotuksia, jotka sallisivat valtion laillisesti rankaista vanhempia, jos valtion mielipiteitä ei hyväksytä.

Vaikka et uskoisikaan teoriaa siitä, että tämä on osa laajempaa, yksimielistä suunnitelmaa ”valmistella lapsia yhteiskunnassa seksuaaliseen hyväksikäyttöön”, niinkuin artikkeli esittää, selvästikin on käynnissä valtapeli, jossa yksi yhteiskunnan faktio muuttaa mielipiteensä erottamattomiksi juridisiksi ”oikeuksiksi”, joiden seuraamatta jättämisestä toiset voivat joutua syytteeseen. Jos mietit tätä hetken, tämä on täysin ristiriidassa ”naisella on oikeus valita”-argumentin ydinarvojen kanssa, jotka ovat vastaan kaikkea syyttämistä oikeudessa yksilöllisisiä moraalivalintoja koskevissa asioissa. Yhtäkkiä vanhempien ja muitten laillisten valvojien yksilölliset moraaliset valinnat tavoissa kasvattaa heidän huostassa olijoitaan onkin uhattuna. Selvästikin Planned Parenthoodin sponsoroimassa agendassa on jotain mätää.

”Mielisairauden” nimeltä pedofilia normalisointi

Siirtykäämme seuraavaan ongelmaan. Osana yritystä normalisoida pedofilia yhteiskunnassamme pitää sisällään pyrkimyksen nähdä pedofiilisia tekoja suorittavat ihmiset suuremmalla armeliaisuudella ja hyväksynnällä kuin mitä ihmiset nykyään tekevät. Tämä ongelma on monitahoinen, koska mielestäni ihmisiä ei tulisi tuomita siitä mitä he ovat tai mitä he tuntevat, ja erottelisin tämän niistä valinnoista ja teoista joita he tekevät. Kuitenkin, tarkastellaan uudelleen Joachim Hagopianin kommentteja lähtökohtana keskustelulle:

Jonkin aikaa jo ovat yhteiskunnan manipulaattorit elitistisistä piireistä vallankumouksellisesti työskennelleet kohti pedofilian normalisointia ja sen ajamista pelkkänä elämänvalintana, puskien sen kannattajille viestiä ”harmittomuudesta” ja ”juridisista oikeuksista”. Pääesimerkkinä vuonna 2014 New York Times kirjoitti artikkelissaan, että pedofilia on mielisairaus mutta ei rikos, ja että pedofiili tuntee vetoa esiteini-ikäisiin mutta ei koskaan tee näille impulsseilleen mitään, eikä näin siis tee rikosta. Vaikka tämä onkin totta kapeassa kontekstissa, ongelman rationalisointi ei silti ota huomioon pedofilian pakonomaista, joskus täysin hallitsematonta luonnetta, joka ajaa tästä kärsivät toteuttamaan seksuaalisuuttaan lapsia kohtaan, ja useammin kuin ei muuttumaan sarjapedofiileiksi tai pederasteiksi.

Samansuuntaisen destigmatisaation hengessä American Psychiatric Associationin (APA) viimeisin vuoden 201 DSM-5 taudinkuvaus pedofiileistä alunperin kosketti pedofiileja jotka eivät koskaan toteuta seksuaalisia halujaan lapsiin, ja tätä pidettiin seksuaalisuuntauksena ennemmkinkin kuin muodollisena mielisairautena. Vahvan vastustuksen alla APA pakotettiin muuttamaan kantaansa, ja näin se erotteli seksuaalisen kiinnostuksen (ei suuntautumisen) samalla kun APA edelleen tunnustaa, että pedofiilinen häiriö on sekä mielisairaus parafiilisten mielisairauksien joukossa, mutta samalla myös rikos. Kuitenkin, “virhe” sivulla 698 jää jokaisen diagnooseja tekevän painettuun “raamattuun”, kunnes seuraava painettu versio tulee, ja pelkästään verkkoversio e-DSM-5 on korjattu. Läpinäkyvän yhtämittaisessa pakottamisessa (ellei jopa kiirehtimisessä) kulttuurillisesti normalisoida pedofilia APAn “Freudilainen” saattaa hyvin olla barometrinen kurssin muutos koittaa kepillä jäätä sen suhteen millainen on toleranssi pedofilialle, joka edelleen pysyy vakavana seksirikoksena.

Aamulehden pedofilia-artikkeli
Aamulehden pedofilia-artikkeli

Huomaamaton artikkeli siellä, toinen täällä, yritys määritellä uudelleen, kontekstualisoida uudelleen, tai kuvitella uudelleen pedofilia. On vaikeaa sanoa onko mikään tietty taho saanut komentonsa suoraan Illuminatin komentoportaalta, mutta kokonaiskuvassa on selvästikin viitteitä siitä, että yksimielisesti on käynnissä pyrkimykset liikuttaa kansaa askel askeleelta kohti pedofilian suurempaa toleranssia, ja antaa sille normaaliuden vaikutelma. Tämä Free Thought Projectin artikkeli painottaa seuraavaa pointtia:

Häiritsevällä yrityksellä normalisoida pedofilia valtavirran ”seksuaaliseksi suuntautumiseksi” pedofiileja uudelleenbrändätään ”Alaikäisiin vetoa tuntevina henkilöinä”, toiveena se että heidät hyväksyttäisiin osaksi LGBT-yhteisöä.

Viihdeteollisuuden viittaukset

Puhuttaessa huomaamattomista artikkeleista, selvästikin on liuta esimerkkejä pedofiliaan menevistä viittauksista, jotka tuntuvat tulevan esiin nykypäivinä ja saavat huomiota. Artikkelissani Disney-johtaja sai potkut: Pelkäävätkö he että heitä aletaan tarkkailemaan pedofiliassa mukanaolosta? me näimme useita twiitteja johtaja James Gunnilta, jotka tulivat esiin ja johtivat hänen potkuihinsa.

Näimme myös Jackass-tähti Steve O:n varsin provokatiivisen tatuoinnin:

Vauva myöhemmin kuuluisasti peitettiin strutsitatuoinnilla. Sitten meillä on myös Louis C.K., joka ajaa sitä että jos me emme vihaisi pedofiileja, lapsia murhattaisiin vähemmän sen jälkeen kun heitä on käytetty seksuaalisesti hyväksi:

Myös muitten koomikoiden jutuissa ja kuvissa on ollut pedofiliaa mukana. On myös useita julkisuuden henkilöitä, jotka ovat julkaisseet häiritseviä kuvia, jotka tuntuvat esittävän tietynlaista ”ripittäytymistä”, joka näyttää hyväksyvän pedofilian muiden saatanallisten menojen mukana.

Pointti on, jälleen kerran, että on vaikeaa katsoa mitään esitystä ja yhdistää se suoraan suurempaan Illuminatin agendaan. Mutta uusien pedofilian määritelmien laajuus ja syvyys, sekä pyrkimykset kääntää julkisen keskustelun suuntaa ja vaikuttaa mielipiteisiin eivät vain voi jäädä sivuutetuiksi mihinkään liittymättöminä yksittäisinä tekoina yhteiskunnassa. Jotain on käynnissä, olipa kyse sitten julkimoista, jotka ovat Illuminatin vallan alla ja joille sanotaan suoraan että käyttää tiettyjä symboleja ja kuvia tai sanoa tiettyjä asioita, tai sitten se pelkkä psykologinen ehdollistaminen jonka alla he ovat, joka on saanut heidät osallistumaan pedofiliaan ja muihin okkulttisiin tekoihin, ja tällä on vaikutus missä joko tunnetaan helpotusta tai mielihyvää siitä, että ollaan saatu paljastettua vihjein sitä mitä he tekevät ja tuntevat.

Normalisaatio ei tapahdu koskaan

Nyt kun olen sanonut kaiken tämän, on vankka mielipiteeni, että tämä yksimielinen pyrkimys normalisoida pedofilia ei tule koskaan onnistumaan. Toki on tarve poistaa stigma ihmisiltä jotka ovat ”pedofiileja”, niinkuin Dictionary.com sen määrittelee ”aikuisten lapsia kohtaan kohdistuvana seksuaalisena haluna”. Mutta suuremmassa mittakaavassa ongelma ei ole se että ollaan tekemisissä hajallaan olevien yksittäisten ihmisten kanssa, joilla on syntymästä asti ”mielisairaus” nimeltä pedofilia.

Se oikea ongelma on, että yläluokan siniveriset perheet ovat järjestäneet valtarakenteensa okkultistisien käytänteiden ympärille, joissa lasten seksuaalinen hyväksikäyttö on vain yksi monista muista kauheuksista. Nämä käytänteet eivät välttämättä sisällä kiintymystä lapseen, vaan enemmänkin lapset nähdään kauppatavarana, leikkikaluina, esineinä joita voi käyttää ja hyväksikäyttää kaikkein hirvittävimmillä tavoilla, ja sitten murhata ne ja heittää pois.

Se syy sille, että nämä aktiviteetit ovat niin vallitsevia johtavan eliitin keskuudessa on, että jokainen jäsen poikkeuksetta käy läpi intensiivisen, brutaalin koulutuksen heti syntymästään lähtien, johon monesti kuuluu seksuaalista hyväksikäyttöä ja kidutusta heitä itseään kohtaan. Tavoite on, että jokainen jäsen saavuttaa erityisen psykopatian muodon. Heidän koulutuksensa ja elämänsä pyörivät perhejärjestelmässä ylöspäin edistymisen ympärillä, ja heitä kasvatetaan valta-asemaan ja johtajiksi kaikille ihmiselämän osa-alueille.

Jos uskot, että psykopaatti ei kykene pitämään valta-asemaansa maailmassa tai ei kykene piilottelemaan psykopatiaansa muilta, olet väärässä molempien kohdalla. Se on nimenomaan myötätunnon, luottamuksen ja yhteyden puute Illuminatin jäsenten tahoilta joka liekittää heidän määrätietoista, häikäilemätöntä draiviaan kohti valtaa, materiaalista vaurautta ja muiden hallitsemista.

Me olemme kaikki yhteydessä

Pedofilian normalisointi ja siihen liittyvien okkultististen käytänteiden hyväksyntä eivät tule koskaan tapahtumaan maailmassamme, koska me, ihmisolentoina, olemme luonnollisesti yhteydessä toisiimme, ja me koemme, toiset enemmän ja toiset vähemmän, rakkauden ja myötätunnon aikaansaamaa syvää täyttymystä. Me voimme luottaa siihen, että suurin osa ihmiskunnasta kokee suurta iloa nuorista lapsista, eikä heillä oli absoluuttisesti mitään halua — eikä usein mitään ymmärrystä sellaisesta halusta — käyttää lapsia hyväksi tai nähdä heitä vahingoitettavan millään tavalla. Tämä rakkauden voima, yhteyden voima, on se joka auttaa meidät tämän vaikean ajan yli.

Me olemme edelleen pisteessä jossa pelkkä pedofilian ja lasten hyväksikäytön maininta aiheena on meille vaikeaa kuulla. Mutta todella, meidän ei tarvitse — me emme voi — pelätä tai tuntea voimattomuutta kuin tällainen aihe nousee esiin. Kollektiivina meidän tulee nähdä kaikkien lasten hyväksikäyttötekojen ja muiden saatananpalvontahommien paljastaminen porttina omaan vapautumiseen, sekä yhteiseen parantumiseemme.

 

Artikkelin julkaissut Collective Evolution

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.