Mielenhallinnan uhri todistaa

Puhtaaksikirjoitus – Neljäs tapaaminen, Sessio 10 – Maaliskuun 1. 2011 – Presidential Commission for the Study of Bioethical Issues – Mielenhallinnan uhrin todistus

Puhtaaksikirjoituksen alkuperäinen URL: http://www.bioethics.gov/cms/node/203

Katso video tästä tapaamisesta


bioethical-issues-seal bioethical-issues-gutmann-chairpsd

Päivämäärä

Maaliskuun 1. 2011

Sijainti

Washington, D.C.

Puhtaaksikirjoitus

TRI. GUTMANN: Maksimoidaksemme sen ajan joka yleisöllä on esittää kommentteja, esittää kysymyksiä, me emme mene tauolle vaan siirrymme suoraan yleisön kommentteihin. Mikrofoni liikkuu yleisöllä. Joku — kenellä on mikrofoni? Näenkö minä kenellä on mikrofoni? Okei. Joten teidän ei tarvitse möyriä toistenne päältä.

Ja jos pitäisitte kommentit lyhyinä, arvostaisin sitä. Koska jos ette pidä, joudun valitettavasti tekemään aikaa muille. Hetki vain.   Me otamme aikaa, pidämme kaikki puhujat ajassa. Tuossa on kello.

RVA. BONHAM: Jos voin selventää. Meillä oli useita henkilöitä jotka ovat pyytäneet puhua ja meillä oli julkinen ilmoittautuminen etupöydällä kun me puhuimme tästä koko viime viikon ihmisten kanssa, jotka pyysivät päästä puhumaan. Sen takia kaikki te ihanat ihmiset jonossa, olen pahoillani mutta käyn tätä listaa läpi järjestyksessä. Joten pyydän että kaikki voisivat istua alas ja minä kutsun nimeltä ja tuon tämän teille. Okei? Kiitos paljon.

TRI. GUTMANN: Pyydän, Val, aloita. Ja pyytäisin jokaista henkilöä, jota Val kutsuu, nousemaan ja jos voisitte esitellä itsenne meille, me arvostaisimme sitä kovasti. Kiitos.

RVA. BONHAM: Hienoa. Joten ensimmäinen henkilö meillä on Michael S. Loistavaa. Kiitos paljon.

HRA. SHANEYFELT: Nimeni on Michael Shaneyfelt. Olen Birminghamista, Alabamasta. Kysymys jonka tuon lautakunnalle on, että vuonna 2000 laivaston sukellusvenekuljettaja lähestyi minua ja hän toi tietooni ääniaseen käytön, jonka hän varasti Yhdysvaltain laivastolta. Hän kertoi minulle tästä aseesta jonka hän varasti laivastolta, ja hän kertoi minulle miten ase vaikuttaisi ihmisen keskushermostoon. Ja hän halusi minun auttavan häntä tietyissä asioissa.

Ja vuonna 2006 elämäni muuttui. Heräsin yhtenä päivänä ja tunsin vahvan sähköshokin rinnassani. Siitä eteenpäin minulla on ollut sydänvaivoja. Minulla alkoi olla rytmihäiriöitä. Menin sairaalaan. Tohtorit selvittivät, että olin saanut sähköshokin rintaani. Sitten menin leikkaukseen, ablaatio. Ja tämä kaikki vain jatkuu ja jatkuu. Siitä se levisi keuhkoihini ja siitä munuaisiini. Sitten se levisi rakkooni. Ja siitä se levisi suoleeni ja se vain leviää ja leviää.

Lääketieteellisesti minua on tutkittu ja käyty läpi aina vain toistamiseen. Veljeni, hän on lääkäri. Sisareni, hän on hoitaja. Veljenpoikani on hoitaja. Ja minulla on ihmisiä, jotka ovat puhuneet minulle lääketieteellisistä tilanteista ja lääketieteen näkökulmista. Ja tiedän tasan tarkkaan, että se mitä tapahtuu on väärin ja minusta tuntuu kuin olisin koehenkilö. Ja olen ilmoittanut valtiolle ja valtio on vastanut takaisin, mutta en ole nähnyt mitään tekoja. Olen antanut teille raportin ja voitte kaikki lukea kirjeitäni joita olen lähettänyt.

HRA. SCHATZ: Kiitos. Nimeni on Gerald Schatz ja olen lakimies ja eläköitynyt professori, etiikan ja oikeustieteen apulaisprofessori Michigan State Universityssa. Haluan ottaa kantaa muutamaan asiaan nopeasti. Yksi on haavoittuvaisuuden teema ja sen tunnustaminen. Me olemme siirtyneet erittäin pohdiskelevasta ajasta, ja mielestäni asiallisella tavalla tutkijoiden moraalisten velvoitteiden tunnustavasta ajasta, aikaan jossa puhutaan sääntelyn taakasta. Mielestäni se on epäsoveliasta.

Toinen pointti on, että on olemassa lainsäädäntöä. Bioetiikan yhteisö on ollut laput silmillä sitä kohtaan, mutta on olemassa kansainvälistä lainsäädäntöä. On olemassa kansainvälinen siviili- ja poliittisen oikeuden kovenantti (International Covenant on Civil and Political Rights) jonka Yhdysvallat on ratifioinut vuonna 1992, ja se tekee suostumuksesta absoluuttisen vaatimuksen, ilman poikkeuksia, ei edes hätätapauksissa, alisteisen normaalille potilaan suostumuksen juridiselle fiktiolle kun puhutaan lääketieteellisestä hoidosta ja niin poispäin. Lisäksi Geneven konventit ja lisäprotokollat Geneven konventteihin tekevät tutkimuksesta erittäin, erittäin vaikeaa tai se on kokonaan kielletty niiltä tahoilta, jotka käyvät sotaa tai aseellisia konflikteja.

Michigan State Universityn laitos vastasi OHRP-kommenttipyyntöön vuonna 2005 samanlaisista suojeluista. Mielelläni annan kommentteja ja lainauksia ja joitain lisämateriaaleja komissiolle. Kiitos.

TRI. GUTMANN: Kiitos.

HRA. RYAN: Paljon kiitoksia. Nimeni on Cina Ryan. Olen amerikkalainen. Olen elänyt täällä vuodesta 1976.   Puheenjohtajattaren kysymykseen vastatakseni sitä tulee edelleen tapahtumaan ja sitä on edelleen käynnissä, vakuutan teille että edelleen tehdään kokeita ja eräs elossa oleva koehenkilö seisoo edessänne. Vakaasti uskon, että minut on otettu aivotutkimuksen kohteeksi syyskuusta 2008 lähtien, ilman suostumustani. He kontrolloivat mieltäni ja käyttävät sähköisiä etälaitteita lähettääkseen käskyjä. Viimeisen kahden ja puolen vuoden aikana minut on altistettu jatkuville sähköshokeille, unihäiriöille, univajeelle, hapenpuutteelle, pahoille kivuille eri puolilla kehoani, puhelimen ja kellon pirinälle päässäni ja korvissani, lämpöaalloille ympäri kehoani, painajaisille, yhtäkkisen pelon ja huolen aikaansaamiselle mieleeni.

He tekevät tätä pääosin kun olen asunnossani, mutta joskus kaikki tämä tapahtuu, joskus se tapahtuu kun olen ulkona yksin tai ilman mitään laiteta. Tätä kokeilua tehdään minulle ilman että kosketan ketään tai mitään tai näen ketään ihmistä.

Tähän epäinhimilliseen ja tuskalliseen kidutusmenetelmään kuuluu ajatusteni ja muistojeni lukeminen. He ovat kyenneet kontrolloimaan minua ja alistamaan minut tuskille joista olen kärsinyt viimeisen 29 kuukauden ajan. Terveyteni on romahtanut tänä aikana eikä minulla ole sairausvakuutusta. Elämäni on vaarassa ja tarvitsen apuanne valtiolta. Ja pyydän ainoastaan, että he lopettaisivat tuskallisen kiduttamiseni ja jättäisivät minut rauhaan niin, että voisin palata elämääni. Kiitos.

TRI. GUTMANN: Kiitos.

APULAINEN: Tri. John Hall.

TRI. HALL: Nimeni on Tri. John Hall. Olen lääketieteen tohtori Teksasista. Kuten ymmärrän presidentin muistiosta, te voitte määrittää onko nykyinen lainsäädäntö riittävää suojelemaan henkilöitä ja onko käynnissä mitään kokeita. Common Rulea läpikäydessäni on varsin selvää, että suostumuksessa on paljon porsaanreikiä. Kaikki kaameat kokeilut, joita on mainittu, Willowbrook, MKULTRA, säteilykokeet, tehtiin kaikki ilman suostumusta. Puolustusministeriö ja tiedusteluvirastot rahoittivat niitä, mutta en ole varma tiedättekö te oliko tuolloin IRB, tai oliko IRB jossa kysyttiin kenenkään suostumusta. Lääkärinä joka liittyy siihen mistä puhumme nyt tänään, näen yhä enemmän valituksia sähkömagneettisten aseiden käytöstä. Mikroaaltojen kuulemisilmiö, hiljaisen äänen spektri, EEG-kloonaus, joka on tuonut laboratorion jokaiseen kotiin. Suurin osa tämän tutkimuksen asioista, jota me käymme läpi, voidaan tehdä etäältä. Se tuntuu olevan enemmän asetutkimusta kuin lääketieteen tutkimusta.

Olen käynyt henkilökohtaista kirjeenvaihtoa arviolta 1500 uhrin kanssa, jotka kaikki valittavat identtisistä oireista jokaisessa valtion osavaltiossa, että heidät altistetaan sähkömagneettiselle ionisoimattomalle säteilylle käyttäytymisen muuttamiseksi tai kognitiivisen kontrollin toteuttamiseksi.

Olen lähettänyt tutkielman teille ja tässä on toinen tutkielma, joka on lähetetty jokaiselle komission jäsenelle toiselta lääkäriltä Kansas Citystä, joka puhuu samasta asiasta. TRI. GUTMANN: Kiitos.

APULAINEN: Rva. Millicent Black.

RVA. BLACK: Nimeni on Millicent Black. Olen Tennesseesta, mahdollisesti transsukupuolinen henkilö jonka perheenjäseniä on käytetty ainakin kolmen sukupolven ajan ja minä olen toinen. Isäni oli mahdollisesti ensimmäinen, joka otettiin Nashvillen sairaalaan käpyrauhasen kasvaimen takia ja hänet jätettiin sinne levy päässään hänen takaraivon kohdalle, ei hänen pään etuosaan jossa käpyrauhanen olisi ollut. Hänen kuoleman aikaan hain — itse asiassa ennen hänen kuolemaansa hain juridista apua kaameaan hoitoon jota hän oli saanut hoitokodissa, joka oli Nashvillen sairaalan kumppani, ainoastaan saadakseni tietää, että tuomari sanoi lakimiehille että hän jättää syyttämättä tapauksen.

Olen osa ryhmää, joka on täällä tänään edustamassa niitä joita kidutetaan sähkömagneettisesti ja jopa tyttäreni viiden kuukauden vanhana haluttiin samaan sairaalaan sen jälkeen, kun paikallinen sairaala oli kieltäytynyt hoitamasta häntä. Uskon, että hän on myös sähkömagneettisen kidutuksen uhri. Milloin tämä loppuu? Milloin meille annetaan takaisin oikeutemme ihmisinä ja kansalaisina? Tekeekö afroamerikkalaisuus meistä ei-mustia tai ei-valkoisia, ei-amerikkalaisia kansalaisina ja ei-amerikkalaisia ihmisinä? Tässä on kaksinaismoraali. TRI. GUTMANN: Kiitos.

APULAINEN: Hra. Marshall? Rva. Marshall.

RVA. MARSHALL: Hyvää iltapäivää. Nimeni on Connie Marshall. Olen entinen pormestariehdokas Louisvillesta, Kentuckysta. En ole koskaan ollut mukana rikollisuudessa. Löysin dokumentin pankkitililtäni, joka puhui ongelmasta Kentuckyn hallinnon kanssa. Tarkastakaa liittovaltion paperit ennen kuin annatte mitään tietoa kenellekään. Olen kahdeksan vuoden ajan ollut kohdistettujen energia-aseiden hyökkäysten uhri. Se kidutus, jota olen kokenut, on ollut mm. kehon kuumenemista, kehon äärimmäistä kylmenemistä, kouristuksia, sydänkipuja, korvakipuja, kutinaa silmien takana, polttoa silmien takana, turvotusta, päänsärkyä, raajojen itsestään liikkumista, väsymistä, sydämen tykytyksiä ja rytmihäiriöitä, hiustenlähtöä kourallisittain niinkuin olisin kemoterapiassa, mielen lamaannusta, hypnotisoitumista tai transsitilan tyyppistä mielentilaa, dronen tai satelliitin seurantaa, kontrolloituja unia, univajetta, V2K eli ääntä kallon sisällä, projisoituja ääniä, äärimmäisiä lihaskramppeja, pakotettua kaatumista, sinisiä renkaita silmieni pupillien ympärillä ja olen täällä ja voitte katsoa miltä ne näyttävät, matalan taajuuden ääniä kotonani, korkean taajuuden ääniä kotonani, seksuaalista kiihotusta. Useat sähkölaitteet kotonani ovat tuhoutuneet, neljä tietokonetta, kaksi faksia, seitsemän puhelinta, neljä CD-soitinta, videot, DVD-soitin, neljä uunin sähkökytkin, tiskikone ja kuivauskone, ilmastointilaite. Lisäksi autoradio, CD-soitin ja moottori ovat tuhoutuneet. Minua tarkkaillaan kotonani 24 tuntia päivässä ja seurataan kaikkialle minne menen, vaikka minulla ei ole rikostaustaa.

Kun olin ehdokkaana kaupunkini pormestariksi, minua kohti myös hyökättiin debateissa ja foorumeilla. Verkkosivuni on www.justiceforallcitizens.com. Kiitos. Ja jätän teille myös nämä flyerit. Kiitos. TRI. GUTMANN: Kiitos.

APULAINEN: Hra. Allen Hornblum.

HRA. HORNBLUM: Nimeni on Allen Hornblum. Olen philadelphialainen kirjailija, joka on kirjoittanut kirjoja mafiarikollisuudesta neuvostoliittolaiseen vakoiluun. Mutta tässä tapaamisessa olen kirjoittanut kaksi kirjaa vankien käytöstä koekaniineina. Saatatte olla kuullut jommasta kummasta. Työskentelen parin kollegani kanssa huostaanotettujen lasten tutkimuskoekaniineina käytön historiasta. Ja voin vakuuttaa teille, että osa materiaalista, jonka olen löytänyt, on varsin hämmästyttävää, mm. Nobel-palkinnon voittajat, jotka menivät henkisesti vammaisten hoitolaitokseen ja käyttivät heitä ihmiskokeisiin.

Ja haastatellessani ihmisiä näinä vuosina, ei ainoastaan koehenkilöitä, jota teen jatkuvasti, vaan myös lääkäreitä jotka näitä kokeita tekivät, näitä kliinisiä kokeita. Puhun ihmisistä kuten Albert Kligman ja Hilary Koprowski, Chester Southam, eräitä 1900-luvun huippututkijoita, joista useimmat ovat kuuluisia ja toiset pahamaineisia. On hämmästyttävää, että lähes kaikki heistä sanovat miten vähän lääketieteellistä etiikkaa opetettiin lääkiksessä tuohon aikaan. Ja minun on oli puhuttava siitä, minun oli kerrottava eräälle heistä, itse asiassa, erikseen Nürnbergin säännöstöstä. Kun mainitsin sen, he eivät edes tienneet siitä.

Nämä ongelmat lääketieteen etiikassa ovat edelleen olemassa. Toistuvasti pidän esityksiä yliopistojen lääkiksissä, ja on hämmentävää kun menen kirjakauppaan yliopistossa, ja näen siellä ehkä yhden kirjani. Tottakai olen hieman häiriintynyt kun heillä ei ole, mutta en näe myöskään mitään Harriet Washingtonilta tai James Jonesilta, Bad Blood, tai Jonathan Morenon kirjaa. Lääketieteen etiikka on orpolapsi nykypäivän lääketieteessä. Se on siellä jossain sivussa. He todella hyssyttelevät  sitä ja se on jatkuva ongelma.

Lääkärit, kuten Dan sanoi aiemmin, kun he tekevät näitä tutkimuksia, se on kustannushyötyanalyysi ja hyötyjä on paljon enemmän kuin pelkkä tutkimuksen teko, jopa silloin kun se rikkoo sääntöjä ja lakeja ja menee sieltä mistä aita on matalin, mieluummin kuin seuraa sääntöjä. Ja siksi uskon, että komission on erittäin vahvasti tuomittava tri. Cutler ja ne laitokset ja lääkärit joiden kanssa hän on työskennellyt, ei ainoastaan Tuskegeen ja Guatemalan suhteen, vaan tapauksia on paljon enemmänkin.

Kuten Susan sanoi, me jatkuvasti löydämme näitä lisää. Tulee olemaan toinen komissio kuten tämä kymmenen vuoden päästä tarkastamassa mihin te nyt kiinnititte huomiota ja mihin ette. Joten kannustaisin, että olisitte niin aggressiivisia kuin mahdollista, ette ainoastaan kuvaisi sitä mitä on tapahtunut, vaan todella tuomitsisitte ne, jotka ovat rikkoneet lakia, koska lääkärit tekevät päätöksiä juuri nyt, ja ne päätökset menevät väärään suuntaan.

TRI. GUTMANN: Kiitos.

APULAINEN: Rva. Debra Poulson tai Debra Paulson.

RVA. POULSEN Hei, olen Debra Poulsen Kenoshasta, Wisconsinista. Viittaan professori McCoyn Wisconsinin yliopistosta kirjoittamaan tutkimukseen, joka käsittelee kidutusta ilman ihmiskosketusta. Hän puhuu hyökkäyksestä kaikkia aisteja ja herkkyyksiä kohtaan, kuuloaisti, näköaisti, tuntoaisti, ajantaju, lämpötila ja selviytymisvaisto, joita on kehitetty vuosien harjoituksen ajan. Aistien hämmentäminen nojaa kombinaatioon aistien ylikuormittamista ja aistien tukahduttamista banaaleilla proseduureilla, eristyksellä ja äärimmäisellä kuulustelulla, kuumalla ja kylmällä, valolla ja pimeydellä, melulla ja hiljaisuudella tai systemaattisella hyökkäyksellä kaikkia aisteja kohtaan.

Olen ollut ihmiskoekaniinina melkein kaksi vuotta ja olen ollut yhteydessä tri. Halliin, edustan erittäin suurta ryhmää. Anteeksi jos olen hermostunut mutta olen erittäin väsynyt siitä, että oikeuteni viedään minulta. Ja kiitos kun kuuntelitte minua ja kiitos muille. Haluaisin apua. Kiitos.

[Yleisö taputtaa]

TRI. GUTMANN: Kiitos.

APULAINEN: Rva. Lisa Becker.

RVA. BECKER: Kiitos. Nimeni on Lisa Becker. Olen myös Wisconsinista. Olen koehenkilö, joka ei suostu koekaniiniksi armeijan ja lääketieteen tutkimukseen. Minä, myös, uskon kokemukseeni viitattavan kidutuksena ilman ihmiskosketusta, käyttäen puolustustekniikkaa.

Jonathan Moreno, hän periaatteessa ennusti tämän kaiken vuosia sitten kirjassaan Undue Risk. Pyydän teitä auttamaan kongressin tutkimuksen käyntiin saattamisessa. Me olemme tulleet pitkän matkan. Tämä on se mitä tarvitaan. Me haluamme, että kertomukset näistä äärimmäisistä ihmisoikeuksien rikkomuksista, joita maassamme tapahtuu, dokumentoitaisiin ja kuultaisiin, kaikki ne kertomukset.

Me tarvitsemme myös sitä mitä Clintonin aikaan oli, joka on suuri joidenkin näiden dokumenttien julkistaminen, joita he piilottelevat siitä mitä on tapahtunut.

Puhun monien puolesta kun sanon, että olemme kärsineet tarpeeksi. Henkilökohtainen kokemukseni on kestänyt kymmenen vuotta. Minua on parjattu. Minua on kidutettu. Minulla on palovammoja kehossani. Olen amerikkalainen. Minulla on oikeuteni. Vastaus kysymykseen, suureen kysymykseen tänään, voisiko se tapahtua tänään, on kyllä. Se tapahtuu tänään. Se tapahtuu joillekin meille joka päivä. Rukoilen teitä auttamaan meitä. Kiitos.

[Yleisö taputtaa]

TRI. GUTMANN: Kiitos.

APULAINEN: Hra. James Wollet — Walbert.

HRA. WOLLET: Nimeni on James Wollet. Tähän päivään asti minulla on yksi vahvimmista dokumentoiduista tapauksista koskien epäeettisiä rikoksia yhteiskuntaamme vastaan.

Johtuen siitä seikasta, että minulla on sellaisia ammattilaisia mukana tässä tapauksessa, olen kyennyt osoittamaan että tämä rikos toisia ja minua vastaan on todellinen ja se on syy huolestua.

Toivon, että kykenen osoittamaan saman asian tälle komitealle, ja näyttämällä ne todisteet, joita minulla on näytettäväni komitealle, minä ja minun kanssani rikosta käsittelevät haluaisimme komitean tarkastelevan näiden dokumenttien esilletuontia presidentille yhä kasvavan huolen takia. Pitäen mielessäni toiveen tälle tarkastelulle, haluaisin pyytää komiteaa harkitsemaan näiden epäeettisten rikkeiden tutkimusta, joista minä ja muut tämän rikoksen uhrit olemme kärsineet. Näiden ongelmien tutkimusta tarkastellessa haluaisin esittää myös, että monet ammattilaiset ovat dokumentoineet myös kaikenlaisia rikoksia lapsia kohtaan ja minä työskentelen näiden parissa. Ammattilaiset ovat dokumentoineet näitä rikoksia, ja ne liittyvät moniin näiden rikosten uhreihin. He ovat osoittaneet tämän huolen validiksi, siten kun sen tälle komitealle esitän. Kasvava huoli on myös niistä osavaltioista, jotka ovat saattaneet voimaan lainsäädäntöä, jotka mahdollistavat RFID-sirun työntämisen kehoon. Nämä osavaltiot ovat nyt hyväksyneet sellaisen lain. Colorado House Bill 071082; North Dakota Senate Bill 2415; Oklahoma State Senate Bill 47, House Bill 072092; Missouri House Bill 550; Pennsylvania Bill; Georgia Senate Bill 235; ja lista vain jatkuu ja jatkuu.   Halusin myös tiedustella voisinko esittää 12 ammattilaisen portfolion, lähtien poliittisesta tuesta aina lääketieteen tutkimuksiin, sekä yksityisetsivien tutkimuksiin tukemaan komiteaa sekä läpikäynti.

TRI. GUTMANN: Voitte. Kiitos paljon.

HRA. WOLLET: Kiitos.

[Yleisö taputtaa]

APULAINEN: Hra. Peter Rosen.

HRA. ROSENHOLM: Hei, olen Peter Rosenholm. Olen Rhode Islandilta. Kuten muut, me kaikki käymme tätä läpi päivittäin, ainakin 14 vuotta minua on kidutettu. Se on ollut ihmiskokeilua johon en ole halunnut suostua. Se tehdään etäältä. Se on salaista. Sitä on monesti vaikea osoittaa todeksi. Monet näistä hyökkäyksistä on tehty mikroaaltoaseilla, MEDUSA on niistä yksi. Kaikissa epikriiseissä, kun minut on viety sairaalaan, minulle on sanottu että minua on ammuttu säteilyaseilla, että voisin kuulla ääniä. MEDUSA nyt myöntää kaikki nuo kyvykkyydet.

Olen myös merisotakoulun kongressialueella, ja minut on diagnosoitu väärin, huumattu. Olen kutakuinkin osoittanut tuon kaiken vääräksi. Minulla ei enää ole lääkitystä mutta minua silti kidutetaan. Se jatkuu joka päivä kaikille näille ihmisille. Se mitä haluaisin, olisi että joku ryhmästämme pääsisi mukaan oikeasti osallistumaan komiteaamme. Onko tämä mahdollista, koska me olemme uhreja? Me olemme kuin guatemalalaiset, joita kidutettiin. Onko sellaista mahdollisuutta? Kuuletteko minua?

TRI. GUTMANN: Te olette —

HRA. ROSENHOLM: Onko mahdollisuutta, että jokin ryhmä tai henkilö meistä voisi olla komiteassa mukana?

TRI. GUTMANN: Meidät on presidentti koollle kutsunut ja kommentoimme julkisesti ja voitte kirjoittaa meille ja me luemme kaiken, jonka te meille kirjoitatte.

HRA. ROSENHOLM: Selvä.

TRI. GUTMANN: Presidentti on se, joka — presidentti Obama nimittää komission.

HRA. ROSENHOLM: Toinen asia, jonka kanssa painimme tässä on COINTELPROn hyökkäys. Lainvalvojat hyökkäävät kimppuumme, pilkkaavat meitä, laittavat meidät mielisairaalaan jos me yritämme liian ḱovaa. Nämä ihmiset eivät kaikki halua mennä lääkäriin. Patriot Actissa on kohdat siitä mitä lääkärit saavat sanoa. Joten kaikki ihmiset eivät saa heidän hampaitaan korjatuiksi, eivät pääse lääkäriin. Me olemme huonossa tilanteessa. Kiitos.

TRI. GUTMANN: Kiitos.

APULAINEN: Hra. Kenneth Rhoads tai Rhands. Hra. Kenneth Rhoads.   (Ei vastausta.)

APULAINEN: Rva. Letitia Peters.

RVA. PETERS: Rouva puhemies, bioetiikan komitean jäsenet, minun nimeni on Letitia Peters ja minä olen Trentonista, New Jerseystä. Minä olin liittovaltion työntekijä 16 vuoden ajan sähköinsinöörinä, täällä Washington DC:ssa. Sairastuin täällä altistuksesta myrkyllisille metalleille. Ja kun aloin valittaa siitä ja käyttää oikeuksiani, uskon nyt viiden vuoden valtion hommista poissa olleena, että 16 vuoden palveluksen jälkeen minut laitettiin tähän 24/7 teloituskammioon. Ja minä myös haluan kongressin tutkivan tätä asiaa. Minun pitäisi olla tietovuotajien suojelulain alaisuudessa ja minä, myös, haluaisin jättää dokumentteja joita esitän. Minulta on evätty pääsy lääketieteelliseen hoitoon. Minua on pidetty ei-ihmisenä. Kaikkia minun oikeuksiani on rikottu. Vanhempani ja minä elämme nyt yhdessä Trentonissa, New Jerseyssä, ja matalalla lentävät lentokoneet ruiskuttavat biologisia aseita talojemme päälle joka päivä tappaakseen minut. Ja minä vain haluan näyttää jotain todisteita teille, joita minulla on, koska olen yrittänyt saada presidenttiin yhteyden mutta tiedän, että kaikki informaationi on lähetetty muualle. Joten minä myös pyydän, että kongressi tutkisi asiaa. Voinko esittää tämän informaation teille?

TRI. GUTMANN: Voitte. Kiitos paljon.

APULAINEN: Rva. Tammy Battaglia.

RVA. BATTAGLIA Hei, nimeni on Tammy Battaglia. Minulle on tehty psykologisia kokeita 13-vuotiaasta lähtien ilman suostumustani. Olen käyttänyt vuosia selviytyäkseni hypnoosista, fyysisestä ja biologisista kokeista, joihin olen joutunut vuosikymmenten ajan valtion rahoittamien lääkärien, korporaatio-thinktankkien ja tutkijoiden tekemissä kokeissa.

Olen kokenut valtavaa menetystä ja traumaa vuosien altistamisesta kokeisiin, joihin en ole suostunut, mikä on romauttanut elämäni. Ihmiset, jokta näitä kokeita tekevät toisilla ihmisillä eivät mieti niitä kaamean tuhoisia vaikutuksia, joille he uhrit altistavat. Tämän johdosta kokeiden jälkeen ei ole kuntoutusta. Mitään ajatusta ei uhrata usein vakavalle psykologiselle ja fyysiselle traumalle, josta koehenkilöt, jotka eivät kokeisiin ole suostunut, kärsivät lähes jatkuvasti.

Monet uhrit, kuten minä, ovat saaneet diagnoosin olemattomille mielisairauksille ja sen tuloksena meidän odotetaan syövän vaarallisia lääkkeitä, joita me emme tarvitse. Ei ole keinoa etsiä oikeutta sille mitä me olemme joutuneet kärsimään, koska Amerikassa, vapaassa maassa, oikeudenmukaisuus ei ole vapaata.

Kokeet rikkovat jokaista kuviteltavissa olevaa oikeutta eivätkä ne tarjoa helpotusta mihinkään. Jos minä tai kuka tahansa uhri lähestymme lainvalvojaa tai valtion virastoja, meille nauretaan ja joissain tapauksissa viedään väkisin hoitolaitokseen. En ole suostunut koehenkilöksi millekään valtion haaralle, armeijalle tai lääkäriliiton jäsenille.

Alkuvaiheen kokeet käynnistyivät päätöksistä, jotka tehtiin puolestani kun olin lapsi, aikana jolloin en kyennyt ymmärtämään mihin suostuin tai mitkä sen seuraukset voisivat olla. Ansaitsen vapautuksen näistä kokeista välittömästi, niinkuin kaikki muutkin meistä. Kiitos.

[Yleisö taputtaa]

TRI. GUTMANN: Kiitos.

APULAINEN: Rva. Rose Gapinski.

RVA. GAPINSKI: Amy, rakastan kysymystäsi jossa me yritämme selvittää mikä se suuri ongelma on, todella analysoida ja päästä sen juurille. Ja minä luulin aluksi, että se oli hallintaa, joka johtaa asioihin kuten false flagit ihmisten sekoittamiseksi. Se johtaa ihmisten ahdisteluun heidän pilkkaamiseksi tai toimintakyvyttömäksi tekemiseksi, ne uhrit. Se johtaa mahdolliseen korruptioon, salailuun, mahdolliseen pelkoon vankilaan joutumisesta niiden taholta, jotka näitä asioita tekevät.

Ja sitten tajusin, että hallinnan alla, salailu-hallinnan sateenvarjon alla, on todella räikeä Yhdysvaltain kyvyttömyys edes pyytää anteeksi mistään. Kyetä sanomaan, että olen pahoillani, muu maailma odottaa meidän sanovan että olemme pahoillamme tai myöntävämme jotain. Minussa on vikaa. Kaikissa on. Ja vastoin Pentagonin myyttiä, että niin ei pitäisi tehdä ollaksesi vahva, vastoin sitä myyttiä, se tekee ihmisestä vahvemman. Täten se tekee myös maasta vahvemman. Toiset maat hyvin paljon arvostaisivat sitä.

Sanokaa olemme pahoillamme, kahden sekunnin hiljaisuus nyt ja sitten voimme jatkaa elämäämme.

TRI. GUTMANN: Kiitos.

[Yleisö taputtaa]

APULAINEN: Hra. Jeremy Radlow.

HRA. RADLAR: Nimeni on Jeremy Radlar. Olen tullut kertomaan teille, että Yhdysvalloissa on käynnissä ihmiskokeet ilman suostumusta. Olen ollut tällaisten kokeiden kohteena yli viisi vuotta. Näitä toimia kokeiksi kutsuminen on totuudenmukaista, mutta mahdollisesti harhaanjohtavaa. Mielestäni kriteeri, joka hallitsee koehenkilöiden valintaa, osoitautuu paljon suuremmaksi skandaaliksi kuin itse kokeet.

Psykologinen kidutusprotokolla, joka on osa niinkutsuttua koetta, sisältää muunmuassa ei-tappavien aseiden käyttöä ja mieleen tunkeutuvaa teknologiaa, univajausta, kipuhermojen stimulointia ja pahempaa, joita kaikkia käytetään koehenkilöihin.

Vaikka jotkut koehenkilöt ovat löytäneet tuntemattomia esineitä kehoistaan, mikä viittaa implantointiin, suurin osa ei ole. Vastaanottimettoman mieleen tunkeutuvat teknologiat on osoitettu laboratorio-olosuhteissa, mutta todennäköisin selitys on, että koehenkilöt ovat saaneet implantin joko niin pienestä esineestä, että kaupallisesti saatavilla oleva skannauslaite ei sitä löydä, tai että se on suunniteltu erottamattomaksi ympärillä olevasta kudoksesta. Nämä aktiviteetit ovat erittäin petollisia, käyttävät salaista teknologiaa ja kaikessa tässä on CIA:n sormenjäljet yltympäri.

On järjetöntä odottaa tällaista hoitoa saavien eristyksissä olevien henkilöiden antavan todisteita. Tarvitaan läpikotaiset tutkimukset. Kiitos ajastanne.

TRI. GUTMANN: Paljon kiitoksia.

[Yleisö taputtaa]

APULAINEN: Rva. Kathryn Nestor.

RVA. NESTOR: Nimeni on Kathryn Nestor ja olen Pennsylvaniasta.   Tämä kommissio on puhunut ihmiskoehenkilöiden pitkästä hyväksikäytön historiasta. Vaikka kukaan ei ole maininnut tänään MKULTRAa, presidentti Clinton on pyytänyt tätä anteeksi. Nuorin lapseni ja minä olemme olleet koehenkilöitä tahtomattamme. Meidät on altistettu COINTELPRO-väijynnälle, etäältä toteutetulle neuromonitoroinnille ja sähkömagneettiselle kidutukselle, mikä on johtanut psykologisiin ja fyysisiin vaurioihin. Ja en mene yksityiskohtiin täsäs koska minulla on neljä sivua kirjoitettuna. Se on erittäin paljon samanlainen kuin Connien todistus.

Pyydän ettette odota 70 vuotta tutkiaksenne tätä. Pyydän tri. Amy Gutmannia aloittamaan tänään. Komissiolle on uusia hommia ihmiskoehenkilöiden suojelussa. Ja antakaa meille dramaattinen vastaus, Susan. Ja antakaa meille kongressin kuuleminen. Kiitos.

[Yleisö taputtaa]

TRI. GUTMANN: Kiitos.

APULAINEN: Rva. Miriam Snyder.

RVA. SNYDER: Hei. Nimeni on Miriam Snyder. Olen kouluttaja, pappi, ihmisoikeuksien ajaja. Työskentelen monien kanssa, jotka ovat kärsineet rajoittamattomista, kuolettavista ihmiskokeista. Koska olen ottanut tämän esiin, minusta on myös tullut uhri. Itse asiassa aiemmin olin sellainen. Minulla on kolme kysymystä, joihin haluaisin komissiolta vastauksen ja sitten haluaisin antaa joitain ehdotuksia niin, että meidän ei tarvitse käydä tämän tyyppistä kuuntelun, kuuntelun foorumia ja sitten meidän on pakko kiirehtiä tätä vakavaa salamurhaohjelmaa. Ihmiskokeilua käytetään salamurhaamaan viattomia ihmisiä ja mielestäni nyt on aika, että tämän siivoamisessa menee enemmän kuin kaksi minuuttia. Vihaan sitä. Kuuntelin ja pyydän teitä kuuntelemaan.

Ensinnäkin, Guatemalan ja Tuskegeen kokeilujen jälkeen on ymmärretty, että käynnissä on ihmiskokeilu, joissa annetaan tiettyjä rokotteita viattomille ihmisille. Haluaisin komission ottavan kantaa siihen, mitä ollaan tekemässä sille, että ihmisille annetaan pistoksia joista kukaan ei tiedä mitään.

Haluaisin tietää komission vastauksen siihen mitä rangaistuksia ja suojelua on olemassa tutkijoille. Tutkijoiden vangitseminen, jotka luovat kuolettavia aseita ja viruksia. Mitä tehdään sille, että estetään kuolettavien, ihmisten luomien virusten päästäminen laboratoriosta ihmiskehoihin? Ja milloin me alamme vangita tutkijoita? Selvä?

Kolmanneksi. Kuka valvoo energiateknologiaa, erityisesti sähkökidutusta? Se on suuri ongelma. Odottakaa vain. Minä odotin kaksi päivää. Sähkökidutus. Kaikki nämä ihmiset täällä puhuvat siitä, että heitä kidutetaan. He ovat hitaasti kuolemassa säteilyyn.

Säteilyohjelmista tulee ulos lapsia huulet turvonneina. Tutkimukset näyttävät sen. Olen antanut teille dokumentteja. Meillä on lapsia huulet turvonneina johtuen sääntelemättömistä säteilytutkimuksista. Mitä tehdään tämän lopettamiseksi?

Nämä ihmiset kärsivät siksi, että säteilytutkimuksia, ihmiskokeita ei valvota. Ja rahoitus on valtaisaa ja ihmiset kuolevat. Mitä tehdään sen lopettamiseksi? Okei.

Neurokuvantamisesta puhuttaessa löysin paljon tutkimusta koskien injektioilla aikaansaatuja kouristuksia. Miksi ihmistutkimus sallii kokeet, jotka sallivat ruiskulla ja sähköteknologialla aiheutetut kouristukset?

Nyt suosituksiini. Toivoisin, että tämä komitea perustaisi erityiskomitean ottamaan kantaa näihin ongelmiin ihmisoikeusasiantuntijoilla, joukkomurha-asiantuntijoilla, ihmisillä jotka ovat tutkineet massamurhia; on ymmärretty että nämä asiat eivät tapahtu massamurhien kautta ja voin antaa teille listan ihmisistä, joilla on tästä dokumentaatiota; ja tutkikaa kansalaisten valitukset koskien mielenhallinta-aseita, erityisesti energiateknologiaa satelliiteista; satelliittien aikaansaamia kohtauksia; mikraaltojen kuulemisvaikutukseen perustuvia aseita; kaikkia valtion sponsoroimia psykologisia operaatioita; mikrosiruttamista injektioilla.

Ennen kaikkea me pyrimme luomaan keinon, jolla injektiot jouduttaisiin tarkastamaan ennen kuin ne joutuvat ihmiskehoon, keinon jolla syyttää kaikkia jotka käyttävät näitä kuolettavia taktiikoita vahingoittamaan ihmisiä. Ja me haemme korvauksia kaikille uhreille, jotka ovat jättäneet valaehtoisen todistuksen, jossa dokumentoidaan nämä kauheudet joissa on mukana valvomattomia ja kuolettavia ihmiskokeita, joista he ovat kärsineet, ja jotka tietovuotajat ovat paljastaneet.

Paljon kiitoksia ja pitäkää foorumi jossa meidän ei tarvitse kiirehtiä. Odotin kaksi päivää ja en tykkää kun kiirehditään tällä tavoin, en todellakaan tykkää. Kiitos.

[Yleisö taputtaa]

TRI. GUTMANN: Paljon kiitoksia.

APULAINEN: Hra. Nigel Nicholson.

HRA. NICHOLSON: Hei, hyvää iltaa. Nimeni on Nigel Nicholson ja olen ollut psykologisessa pakkomielenhallintaohjelmassa. Se alkoi vuonna 2002 kun minut pidätettiin väärin perustein, minut huumattiin ja uskon, että minut hypnotisoitiin. Pian sen jälkeen poliisit ahdistelivat minua ja New York Cityn palolaitos piti melukampanjaa. Tarkoitan, että koko vuoden ajan, aina kun poistuin kämpiltäni, minua pommitettiin melulla joka sai minulle aikaan psykologisen romahduksen. Minua on hakattu joukolla. Minut on laitettu salamurhan tyyppiseen ohjelmaan. Minusta on tehty syntipukki. Ystäväni ovat jättäneet minut täysin, vaikka olen jatkuvasti ottanut heihin yhteyttä.

Uskon olleeni neuromonitoroinnin alaisena. Kun mietin jotain ja menen ulos ja joku kävelee ohitseni ja toistaa mitä juuri sanoin, tiedän etten ole hullu. Ookoo? Huolimatta siitä mitä on sanottu, he ovat antaneet näiden ohjelmien uhreille diagnoosin psykiatrisesta sairaudesta peittääkseen nämä rikokset, koska me kaikki tiedämme, että henkilön pilkkaamiseksi mielenterveysdiagnoosin antaminen tai mielisairauden antaminen heille on sellainen mitä kukaan ei usko. Kukaan ei usko sinua ja näin he piilottavat nämä rikokset.

[Yleisö taputtaa]

TRI. GUTMANN: Kiitos, herra.

APULAINEN: Rva. Micheline Jones.

RVA. JONES: Hei, nimeni on Micheline Jones. Olen täältä Washingtonista. Elän kaupungin asunnossa ja mainitsen tämän, koska tämä on se missä suurin osa köyhistä on, erityisesti näinä päivinä kun talous menee miten menee. Minä olen MKULTRA-mielenhallinnan kohde. Olen myös sähkömagneettisen säteilyn kohde ja minulla on monia videoita näyttääkseni sen. Olen kuvannut nämä videot sanomalehteen ja eri paikkoihin, mm. CDC:lle, ja kaikki ovat vain kääntäneet päänsä pois aivan kuin tämä olisi hyshys. Lakimiehet ovat evänneet minulta apunsa koska he sanovat, että tämä on liian suurta.

Joten alkuvaiheen tutkimuksissani sain selville, että entinen kongressiedustaja Cynthia McKinney pyysi lisätutkimusta lain H.R. 1026 nojalla tutkimaan COINTEL-vastatiedustelua. Minua väijytään jatkuvasti. On paljon salaisia toimijoita, jotka ovat seuranneet minua. Univajaus, minulla ei ole sitä paljoa koska pakotan itseni, kellot, radiot, liian paljon nestettä yöllä, mitä tahansa jotta nousisin ylös ja lähtisin ulos kämpästä. Olen pyytänyt kaupungin asuntotoimea aina kaupunginjohtajasta lähtien pitämään reilun kuulemisen ja asia odottaa edelleen, jotta pääsisin pois tästä paikasta, mutta nyt minua alkaa huolestuttaa olisiko siinä enää mitään virkaa. Olen muuttanut kolme tai neljä kertaa ja sheriffi tai piirikunnan poliisi on sanonut minulle, että tämä tulee mukana. Joten kun he valitsevat kohteensa, sitten se seuraa perässä. Haluaisin kaiken tämän lääketieteellisen väärinkäytöksen tutkittavan, jos mahdollista, että raportoisitte takaisin meille. En tiennyt tästä tapaamisesta kuin vasta eilen ja kiitän siitä, että annoitte minun puhua. Kiitos.

TRI. GUTMANN: Kiitos, Rva. Jones.

APULAINEN: Hra. Timothy White.

HRA. WHITE: Haluaisin kiittää komissiota siitä, että he antavat minun puhua julkisesti näistä ongelmista. Ja se on ollut paljon informaatiota ja se on ollut erittäin hyvää ja valaisevaa. Ja näen, että olen oikeassa paikassa tarjoamassa informaatiotani. Ja kyllä, Tuskegeen kokeet ovat edelleen käynnissä ja Guatemalan kokeet ovat edelleen käynnissä. Mutta ne ovat käynnissä johtuen signaaliteknologian ja kognitiivisen neurotieteen teknologian ja neurofysiologisen tutkimuskokeilun edistyksestä ja kehitys on mahdollistanut näiden asioiden tapahtua ja sallii uudenlaiset haavoittuvaisuudet kansalaisille, jotka eivät kykene suojautumaan tältä.

Me tarjoamme kansalaisille, jotka tällä hetkellä ovat tahtomattaan kognitiivisen neurotieteen uhreja neurofysiologisessa tutkimuksessa ja kokeilussa, mitä toteutetaan etäältä äärimmäisen matalien taajuuksien teknologialla tietokoneesta aivoihin. Tämä teknologia on olemassa, ja se voidaan vahvistaa koehenkilöillä erittäin suurella tarkkuudella, käyttäen neurokuvantamisteknologiaa.

Tämä on rikos joka on ollut käynnissä vuosia. Ja Tuskegeen kokeet ovat selvästi komission toimintavallan alla. Jos näiden väitteiden todenperäisyydestä on mitään epäilystä, silloin komissio voi tehdä omat riippumattomat tutkimuksensa käyttämällä funktionaalista aivokuvantamistekniikkaa.

Me pyydämme komiteaa vain oman organisaatiomme, Freedom from Covert Harassment and Surveillance, olemassaolon takia meillä on tuhansia ihmisiä, jotka ovat ottaneet meihin yhteyttä väittäen olevansa tämän uhreja. Olemassaolomme on oikeutus sille, että teidän tulisi tutkia tätä tapausta lisää.

Me tarvitsemme testin, jolla määrittää onko kansalaista vahingoittanut kognitiivinen ase. Nämä ovat kognitiivisia aseita, joiden kanssa nämä ihmiset jollain tavalla joutuvat koekaniineiksi. Ja yleensäkin teidän tulisi kieltää tieteen ja teknologian epäeettinen käyttö kaikkia kansalaisia kohtaan kaikista syistä ja kaikissa muodoissa. Kiitos.

TRI. GUTMANN Kiitos.

NAISOSALLISTUJA: Voinko laittaa nimeni listaan?

TRI. GUTMANN: Minulla ei ole listaa.

NAISOSALLISTUJA: No, kävi niin että minut kutsuttiin ja huomattiin että tämä avattaisiin jotta voisin oikeasti puhua jotta voisin laittaa nimeni listaan. Ja kun pääsin sinne, minulle ei kerrottu että oli jokin lista jonka kautta minun olisi pitänyt ilmoittautua. Pyydän yhtä minuuttia.

TRI. GUTMANN: Kyllä, saatte yhden minuutin. Meillä on noin viisi minuuttia jäljellä.

NAISOSALLISTUJA: Okei. No, vien viisi minuuttia.

TRI. GUTMANN: Ei, ei.   (Naurua.)

TRI. GUTMANN: Jos on joku toinen. Okei, kiitos.

NAISOSALLISTUJA: Yritän.

TRI. GUTMANN: Kaikin mokomin. Kiitos.

NAISOSALLISTUJA: Kuten näette, meillä on, itse asiassa tässä on vähemmistö meitä. Sanotaanko arviolta, että olen puhunut noin 3000 ihmisen kanssa. Hän on noin 1500 ja hän noin 5000 kanssa. Meitä on monia ympäri USA:a. Ja varmasti on tilastoja, että jos huomaat että jokin on menossa pieleen, että jossain kohtaa jonkun on pakko tehdä tutkimus. Jos on tietty määrä sairautta, on pakko tehdä tutkimus. Jos on tietty määrä syöpää alueella, samoin kuin Brockovich meni ja teki tutkimuksen, hän löysi tietyn määrän. No, me esitämme asiamme nyt. Te sanoitte, että te halusitte tietää. Me kerromme teille nyt informaation niin, että te tiedätte. Jotain on tapahtumassa. Se on sähkömagneettinen ongelma ja se liittyy kännyköihin ja ohjattuun energiaan. Ja mielestäni eilen jotkut kollegat menivät ja sanoivat, että me emme kunnolla puhu siitä onko energia-aseita olemassa vaiko ei, mutta meillä on tuhansia ja tuhansia dokumentteja energia-aseista itsessään ja ainoa mitä me pyydämme, että te tutkisitte tätä. Ihmisiä satutetaan. Ihmisiä kidutetaan ja ihmisiä tapetaan. Ja mielestäni on aika tärkeää bioeettiselle komitealle tutkia tätä. Ainoa mitä me pyydämme on, että te tekisitte niin. Ja maaliskuun ensimmäinen 2011 me tulimme teidän luoksenne ja kerroimme teille. Ja en tiedä miten monta muuta oli. Ystäväni ovat kuolleet. Kidutettu kuoliaiksi elektronisilla aseilla ja en tiedä miten moni tulee kuolemaan. JA toivon, että tulen olemaan täällä uudestaan jos teillä on tämä ensi vuonna.

TRI. GUTMANN Paljon kiitoksia.

APULAINEN Lista loppui.

TRI. GUTMANN Aiommeko me —

APULAINEN: Lista loppui.

TRI. GUTMANN Okei. Hetki vain. Kiitos.

MIESOSALLISTUJA Teen parhaani mihin kykenen kun oman maamme tuottama maanpuolustusase on satuttanut minua. Rakastan maatani mutta minä olen kontaktissa ja olen ollut Department of Defense Fraud, Waste and Abusen kuuman linjan johtajaan yhteydessä. Hän on työskennellyt kanssani ja vaimoni kanssa kaksi vuotta. Ja hän meni Pentagoniin sen jälkeen, kun meitä ruiskutettiin aerosoleillla 150-200 mailia tunnissa, minua ja vaimoani. Sen takia naamani on leikattu ja hän on kotona huolehtimassa satapäisestä karjalaumasta aivokasvain päässä. Minulta on poistettu kolme. Pointtini varmaan olisi tämä, että puolustin tätä ohjelmaa, ja se oli yhteisoperaatiojärjestelmä, jonka maamme on rakentanut yhdessä ei-tappavan, vähemmän kuin tappavan järjestelmän kanssa. Ja minä olen ainoa maailmassa, poislukien ne ihmiset jotka tätä järjestelmää ovat rakentaneet, joka on oikeasti hengissä ja on kuvannut sen kameralla. Ja haluaisin antaa teille sen levyn. Mutta ehkäpä minulla on yksi kysymys. Se on ok, Eli, sinun ei tarvitse hakata minua mikrofonilla. Kysymys joka minulla on ensinnäkin, että haluaisin antaa teille tämän niin nopeasti kuin mahdollista ja kysyä jokaiselta teistä, että 90 prosenttia teitä lähestyneistä ihmisistä puhui samalla tavalla kuin minä, pelokkaasti mutta puhui kuitenkin — He puhuvat suunnatun energian aseista. Se korvautui ei-tappavilla ja vähemmän kuin tappavilla ohjelmilla. Ja me tiedämme sen. Suurin osa tietää ainakin. Haluaisitteko pelastaa elämäni, rouva?

[Yleisö taputtaa]

TRI. GUTMANN Pyydän että jätätte sen mitä teillä on ja me teemme voitavamme. Kiitos.

MIESOSALLISTUJA Ja teidän nimenne oli?

TRI. GUTMANN Minun nimeni —

MIESOSALLISTUJA Kyllä, rouva.

TRI. GUTMANN — on tohtori Amy Gutmann.

MIESOSALLISTUJA Tri. Amy Goodman, aion antaa teille tämän ja jos kuolen tähän, silloin olen aika varma että joku muu käy läpi todisteet. Kiitos ajastanne.

TRI. GUTMANN Kiitos.

MIESOSALLISTUJA Arvostan sitä, rouva.

Artikkelin julkaissut Zersetzung.org

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.