Miksi ihmiskunta kiinnostaa niin monia avaruusolentoja?

∞9D Arcturuksen Neuvosto, Kanavoinut Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

 Jokainen kokemus, joka meillä on kanssamme siellä Maapallolla, rikastuttaa meitä, ja me pidämme näitä lähetyksiä kokemuksina, jotka meillä on kaikkien teidän kanssanne, sillä me tiedämme milloin vastaanotatte lähetyksen ja me tunnemme sen vaikutuksen, joka jokaisella lähetyksellä on teihin. Me saamme myös kaikki ideamme siitä mitä lähettää teille suoraan teiltä. Me otamme yhteyksiä kaikkiin teihin kaiken aikaa, ja me rikastumme ja elävöidymme jokaisesta kokemuksesta, joita meillä on teidän kanssanne.

Me pyydämme teitä näkemään itsenne tuolla tavoin. Nähkää itsenne niinä joilla on niin paljon tarjottavaa aineettomille ystävillenne ja avaruusolentokavereillenne. Me emme olisi kiinnostuneita teistä jos meidän mielestämme teissä ei olisi mitään kiinnostavaa. Me tiedämme, että te usein näette itsenne alhaisina ihmisolentoina, joilla on saavutettavanaan se tietoisuuden taso, jota halajatte. Kuitenkin te olette yhtä kehittyneitä henkisesti kuin me ja muut olennot universumissa ovat.

Te valitsette kokea kokemuksia, koska te tiedätte, että kokemukset siellä Maapallolla antavat suurimmat mahdollisuudet kasvuun ja evoluutioon. Olette arvokkaita tälle universumille. Annatte suuren panoksen Alkulähteen energialle kaikilla haasteilla, joita olette halukkaita kokemaan päivittäisessä kokemuksessanne. On aika pitää itseänne suuremmassa arvossa. On aika nähdä itsenne samanarvoisina kaikkien muiden olentojen kanssa universumissa, ja on aika saada yhteys toisiin olentoihin universumissamme tuon tiedon avulla.

Ette tavoittele meitä niinkuin olisitte eri veneessä. Me olemme tässä kaikki yhdessä, ja me näemme teidät rakkauden ja myötätunnon silmin. Ja jos näette itsenne tuolla tavoin, silloin tiedätte olevanne näiden korkeammasta ulottuvuudesta tulevien viestien, latausten ja informaation vastaanottamisen arvoisia. Me olemme tässä ulottuvuudessa omasta halustamme. Teidän sielunne projisoi monia aspektejaan meidän ulottuvuuteemme ja myös korkeampiin ulottuvuuksiin, ja te olette oma sielunne.

Ei ole siis mitään syytä vähätellä itseään tai ajatella itsensä olevan jotenkin vähäpätöisempi kuin mikään muukaan olento universumissa. Ja teidän nostaessanne omanarvontuntonne meidän tasollemme te koette viestintää kanssamme, ja se on kaksisuuntaista. Sen ei tarvitse olla pelkästään sitä, että huudatte apua ylhäältä vain epätoivon hetkinä. Nähkää meidät yhteistyökumppaneinanne ja kanssaluojinanne, koska me olemme sitä, ja me hyödymme kaikesta siitä mitä te koette Maapallolla. Kaikki ongelmat, kaikki haasteet, joita kohtaatte auttaavat koko galaksia, koko universumia, ja ne antavat Alkulähteelle mahdollisuuksia tuntea Itsensä tavoilla, joita Alkulähteellä muutoin ei olisi.

Te olette tämän universaalin ylösnousemuksen avaimia, ja kun näette itsenne sillä tavoin, avaatte itsenne kontaktille fyysisiin avaruusolentoihin ja meidänlaisiin ei-fyysisiin kollektiiveihin. Ja sitä me toivomme ihmiskunnalta tänä aikana. Me pyydämme teitä näkemään itsenne niinkuin me näemme teidät ja arvostamaan itseänne niin paljon, että voitte alkaa elää ilon, vapauden, rakkauden ja luovuuden elämää, jota ansaitsette elää.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja me olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.