10 miljoonaa vuotta vanha salaisuus: muinaiset Vimana-UFOt

Daniel Liszt haastattelee vaikutusvaltaista kirjailijaa ja kirjan Forbidden Archeology kirjoittajaa Michael Cremoa hänen kiistellystä tutkimuksestaan ihmisen alkuperän aikamääritykseen, muinaisiin sivilisaatioihin ja mahdollisesti laajalle levinneeseen avaruusolentojen vaikutukseen ihmiskunnan kehityksessä.

Cremon älykäs tutkimus esihistorialliseen aiheeseen muuttui sarjaksi anomalioita jotka vahvasti viittaisivat siihen, että ihmiskunta on saanut alkunsa paljon aiemmin. Näihin kuuluu myös hienorakenteiset kuulat jotka on löydetty Etelä-Afrikasta. Niiden iäksi on arvioitu käsittämättömät kaksi miljardia vuotta!

Tieteellisen tiedon peittely

Cremo on vahvasti eri mieltä valtavirran tieteellisten ja arkeologisten väitösten kanssa, jotka sanovat ihmiskunnan saaneen primitiivisen alkunsa luolissa asuvina olioina noin 200 tuhatta vuotta ennen Kristuksen syntymää, ja että meillä olisi ollut suhteellisen kehittynyttä kulttuuria vain kuuden tuhannen vuoden ajan.

Hän on luetteloinut shokeeraavia artifakteja ja fyysisiä todisteita yli 20 vuosikymmenen ajan. Nämä kertovat siitä että on ollut olemassa kehittynyt tulvaa edeltävä kulttuuri paljon ennen kirjoitetun historian alkua, mutta että sitä edelsi kehittyneen ihmisyhteisön perintö 10 miljoonaa vuotta ennen.

Hän näkee tieteellisissä piireissä olevan käynnissä massiivisen salailun. Heidän fokuksensa on hitaasti liikkunut kohti rajattua tieteellistä materialismia viimeisen kahden vuosisadan aikana.

UFOjen arvoitus ja muinaiset sanskriitinkieliset kirjoituksen Vimanoista

Cremo on raapinut kasaan varhaiset sanskriitinkieliset todisteet tuhoisasta vaikutuksesta joka korkean teknologian lentävillä koneilla oli maailmaan muinaisten ”Vimanojen” aikana.

Ramayanan ja muiden sanskriitinkielisten tekstien mukaan vimanat kykenivät projisoimaan itsensä moneen paikkaan yhtä aikaa. Nykyaikana tällaista kutsuttaisiin kvanttisuperpositioksi.

Täten heitä vastaan puolustautuminen oli mahdotonta. Tämä mielenkiintoinen lentävä ihme oli vastuussa Dwarkan tuhosta, muinaisen paratiisin joka muistuttaa Platonin kuvausta legendaarisesta Atlantiksesta.

Silmiinpistävä yhdenmukaisuus modernin UFO-havainnon ja yksityiskohtaisen muinaisen Vimanan kuvauksen välillä kertoo meille, että mitä tahansa UFO-ilmiö sitten edustaakin, se on ollut ihmiskunnan mukana erittäin pitkän ajan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.