11 UFOa liikkuu Auringon ympärillä

Mitä ovat nämä massiiviset kappaleet, jotka liikkuvat Auringon lähellä/yllä/ympärillä?

Joulukuun 15. päivänä 2019 taivastarkkailija Shadab Shaikh Mangaloresta, Intian Etelä-Karnatakasta testasi kameraansa, jossa oli aurinkosuodatin (10stop ND filter) kuvatakseen vuosittaista 94-prosenttista auringonpimennystä, joka oli näkyvillä Mangaloressa 26. joulukuuta 2019.

Testin aikana hän kuvasi 30 sekunnin videon Auringosta, ja sen jälkeen katsoessaan videota koneellaan hän havaitsi 11 pyöreää UFOa liikkumassa Auringon edustalla.

Jotkut UFOista näyttävät olevan nopeasti liikkuvia ja jotkut hitaita. Jotkut liikkuvat suoraan ja jotkut kaarevaa reittiä, ja eräs UFOista ohitti Auringon, tekee U-käännöksen ja liikkuu takaisin samaan suuntaan mistä se tulikin.

Mikä voisi olla syynä, että niin monta avaruusolentojen alusta pyörii Auringon ympärillä?

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

2 vastausta artikkeliin ”11 UFOa liikkuu Auringon ympärillä”

  1. Ensinnäkin, koronan takia mobiilidata tökkii. Aivan mahdotonta ladata videota hyvällä tarkkuudella. Muistan vieläkin auringon purkauksen, joka aiheutti valtavat revontulet ja jatkuvat sykäyksittäin räiskyvät revontulet. Koronakin jäänee muistiin.

    Toiseksi, youtuben videotoistin selaimessa on tabletilla tosi hankala. Jos vähänkin hipaset aluetta, jossa soitin, heittää soitin toistokohdan ja alkaa pyörimään toi ympyrähärpäke. Todella paha hallita. Jos kelaat taakse, taas pyörii. Todella paha.

    Mutta koronan varmaan syyllinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.