Hitaasti liikkuvia liekehtiviä esineitä taivaalla

Jotain omituista on tapahtumassa. Huhtikuussa monet ympäri maailman näkivät hitaasti liekehtiviä kappaleita putoavan taivaalta.

Asiantuntijat uskovat epätavallisten sattumien olevan meteoreja, mahdollisesti liittyen jokavuotiseen Lyyridien meteorisuihkuun. Katsokaa kuitenkin näitä epätavallisia liekehtiviä kappaleita. On vaikea kuvitella niiden olevan meteorisuihkuun liittyviä.

1. Kirkas liekehtivä kappale tippuu taivaalta Iowan yllä.

Yhdysvaltain kansallinen sääpalvelu Des Moinesissa, Iowassa, kirjoitti Facebook-sivullaan: Tietääkö kukaan mitä tapahtui tänä huhtikuun 21. päivän 2020 aamuna noin kello 6:20 itäänpäin katsottaessa. Olin matkalla Pellaan kun huomasin ”räjähdyksen”. Se näytti jonkinlaiselta räjähdykseltä. Olisi kauheaa kuvitella sen olevan lentokone, mutta en ole varma mikä muu se voisi olla. Voit nähdä tumman vanan ja sitten suuren pölähdyksen savua ja kirkkaan kappaleen putoavan. Tiedän, että tänä iltana on meteorisuihku…. ehkäpä tämä on hiukan ennenaikainen?

2. Hitaasti liikkuva omituinen tulipallo Hullissa, UK:ssa

Sunnuntai-iltana (huhtikuun 19. päivä 2020) mystinen palava kappale havaittiin taivaalla Kingston-upon-Hullin pohjoistaivaalla, itäisessä Yorkshiressa, Englannissa. Silminnäkijä ehdotti, että kappale liikkui liian hitaasti ollakseen meteori.

Rebecca Holmes näki sen hänen puutarhastaan lähellä Kingston upon Hullia ja sanoi, ”Se oli omituinen, se näytti joko lentokoneelta tai raketilta tai sensellaiselta”.

3. Liekehtiviä esineitä UK:ssa ja Kanadassa

Vasemmalta oikealle: Kappale 3A – Kappale 3B ja Kappale 3C

 

3AMystinen liekehtivä kappale havaittiin Cambridgeshiren yllä Englannissa. Mystinen liekehtivä kappale pyöri alas taivaalla Cambridgeshiressa, Englannissa. Silminnäkijä havaitsi sen huhtikuun 15. päivänä 2020 kello 20 aikaan. Silminnäkijät kuvasivat näkyä paksuksi kemikaalivanaksi, jolla oli ”liekkejä tulossa sen perästä”.

3B. Liekehtivä kappale pystysuorassa vapaassa pudotuksessa Lontoon yllä kuvattiin huhtikuun 14. päivä 2020. Katso kappale 5.

3C. Palava kappale putoaa taivaalta Winnipegissa, Manitobassa, Kanadassa huhtikuun 14. päivä 2020. Havainto raportoitiin MUFONille. Silminnäkijä kertoo: Ajoin Winnipegiin noin 8:30 aamulla. Taivaalla oli musta vana, joka ei liikkunut. Luulin sen olevan aluksi kemikaalivana, mutta sillä ei ollut alkua eikä loppua, eikä se näyttänyt hälvenevän. Se vain oli siinä 15 minuuttia ja katosi.

4. Omituisia palavia kappaleita putoaa taivaalta

 

Liekehtivä kappale putoaa taivaalla ja vaikka sijainti ei ole tiedossa, me voimme nähdä V-muotoisen kappaleen jolla on liekehtivä vana perässään. Video.

5. Toinen omituinen savuinen kappale, joka putosi taivaalta Islannissa huhtikuun 14. päivänä 2020. Video.

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.