UFO-laivasto Kaliforniassa Los Angelesin taistelun malliin

Havaintopäivämäärä: maaliskuun 30, 2022
Havaintopaikka: Kalifornia, USA
Lähde: Google Earth -kartta, katso videolta

 

Löytämäni UFOt ovat puoliksi läpinäkyviä, mikä tarkoittaa siis verhottua, mutta jostain syystä satelliitti otti kuvan niistä ja nyt ne ovat näkyvillä. UFOt ovat Los Angelesin laitamilla ja ne liikkuvat linjamuodostelmassa, samaan tapaan kuin mitä Yhdysvaltain ilmavoimien hävittäjät.

Los Angeles on myös kuuluisa samanlaisesta havainnosta vuodelta 1942, johon viitataan usein Los Angelesin taisteluna. Silloin ovaalinmuotoisten metallisten alusten laivue lensi Los Angelesin ylle mereltä. Amerikka oli valmiina odottamassa ja ampui niitä, luullen että ne olivat japanilaisia toisen maailmansodan hävittäjiä. Niihin suunnattiin valonheitin ja tuli ilmatorjuntatykkien tuli avattiin… useimmat niistä osuivat aluksiin, mutta se ei vaikuttanut UFOjen nopeuteen tai suuntaan, ja ne jatkoivat eteenpäin ilman mitään merkkejä vahingoista.

UFOt jotka nyt näytän teille ovat samantyyppisiä UFOja, 50 metrin mittaisia kartan mukaan. Ne ovat sumeita ja läpinäkyviä. Ne lentävät matalalla, skannailevat koteja ja oppivat ihmisistä lisää. Tämä on 100-prosenttista näyttöä siitä, että UFOt ovat olemassa ja liittyvät Los Angelesin taisteluun.

Scott C. Waring,  Taiwan

Huom! Scott Waringin vanha Youtube-kanava meni lukkoon kopiosuojajuttujen takia. Uusi kanava löytyy Youtubesta, mutta nämä videot eivät näy tätä kirjoitettaessa. Havainnosta on onneksi kuvakaappauksia, mutta videota ei ole saatavilla. — päätoimittaja

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.