Miksi 92% UFO-havainnoista tehdään Amerikassa?

Oletko koskaan katsellut yötaivasta ja miettinyt, olemmeko todella yksin maailmankaikkeudessa? Et ole ainoa. Joka vuosi tuhannet ihmiset eri puolilla maailmaa kertovat nähneensä taivaalla selittämättömiä ilmiöitä, mikä herättää laajaa kiinnostusta ja uteliaisuutta. Yksi kansakunta kuitenkin erottuu tässä kosmisessa arvoituksessa edukseen: Yhdysvallat, jossa tehdään huikeat 92 prosenttia kaikista raportoiduista ufohavainnoista.

Miksi näin on? Mikä tekee Yhdysvalloista tällaisen kasvualustan näille taivaallisille mysteereille? Tutustutaanpa tarkemmin ufohavaintojen ilmiöön ja paljastetaan tosiasiat, jotka ovat nostaneet Amerikan maan ulkopuolisten kohtaamisten eturintamaan.

Tutustutaan ensin tietoihin. BonusFinder.com-sivuston laajan tutkimuksen perusteella Yhdysvalloissa on raportoitu 126 094 ufohavaintoa siitä lähtien, kun tietojen kirjaaminen aloitettiin. Kanada on kaukana toisena 5 696 raportoidulla havainnolla, kun taas Yhdistynyt kuningaskunta on kolmantena 3 146 havainnolla. Mutta mikä tekee näistä ”tunnistamattomista lentävistä esineistä” niin kiehtovia? Ne uhmaavat ymmärrystämme fysiikasta, ja ne näkyvät usein oudon muotoisina valoina, jotka tekevät taivaalla erikoisia liikkeitä.

USA UFO sightings

 

On kiehtovaa huomata, että näiden havaintojen kestossa on eroja Yhdysvaltojen ja sen pohjoisen naapurin Kanadan välillä. Vaikka ufoilmiöt ovat yleisempiä Yhdysvalloissa, ne viipyvät Kanadassa yleensä pidempään, ja keskimääräinen havainto kestää yli viisi tuntia.

Yhdysvalloilla on kuitenkin oma osuutensa pitkäkestoisista UFO-kohtaamisista. Pennsylvaniassa, joka on kuudenneksi eniten UFO-havaintoja tekevässä osavaltiossa, nämä salaperäiset esineet ovat yleensä näkyvissä vajaat 40 minuuttia vierailua kohden, mikä on huomattavasti pidempi aika kuin missään muussa osavaltiossa.

Yhdysvalloissa Kalifornia on kärjessä 15 480 raportoidulla ufohavainnolla, ja sen jälkeen tulevat Florida (7 835), Washington (6 889), Texas (5 814) ja New York (5 627). Tämä maantieteellinen moninaisuus lisää UFO-havaintojen arvoituksellisuutta entisestään, mikä tekee niistä todella kansallisen ilmiön.

Mutta yleisö ei ole ainoa, joka ilmoittaa näistä havainnoista. Tuore tutkimus paljastaa, että lähes viidesosa yhdysvaltalaisista akateemisista tutkijoista on kohdannut tunnistamattomia ilmailmiöitä (UAP), joka on virallinen termi, jota nykyään käytetään laajalti UFOjen sijasta. Tämä viittaa siihen, että ilmiöön suhtaudutaan yhä vakavammin, ja monet tutkijat ovat ilmaisseet kiinnostuksensa tutkia UAP-ilmiöitä.

Huolimatta siitä, että UFO-havaintojen tutkiminen on salaperäisyyden peitossa, se on vähitellen siirtymässä marginaalista valtavirran tieteelliseen keskusteluun, mikä johtuu osittain armeijan ufohavainnoista tehdyistä paljastuksista ja hallituksen lisääntyvästä sitoutumisesta aiheeseen.

Kun jatkamme maailmankaikkeutemme syvyyksien tutkimista, Yhdysvalloissa tehtyjen ufohavaintojen arvoitus on edelleen kiehtova aihe. Se on tutkimusala, joka kutsuu meitä kyseenalaistamaan, pohtimaan ja ehkä jonain päivänä ymmärtämään. Kun seuraavan kerran huomaat tuijottavasi yötaivasta, pidä silmäsi auki. Koskaan ei voi tietää, mitä saatat nähdä.

 

Artikkelin julkaissut Latest UFO Sightings

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.