Feikattu avaruusolentojen hyökkäys: Kuinka Wernher von Braun paljasti NASAn suunnitelman aseistaa avaruus

FEIKATTU AVARUUSOLENTOJEN HYÖKKÄYS:

KUINKA WERNHER VON BRAUN PALJASTI NASAN SUUNNITELMAN ASEISTAA AVARUUS

Kirjoittanut Dr. Carol Rosin

<Toimittanut Robert D. Morningstar>

*******

Henkilökohtainen kertomus siitä miten Wernher Von Braun paljasti tohtori Carol Rosinille NASAn suunnitelman oikeuttaa aseiden rahtaaminen avaruuteen tekaistulla avaruusolentojen uhalla

Tri. Carol Rosin oli ensimmäinen Fairchild Industriesin naisjohtaja ja Wernher Von Braunin asiamies hänen elämänsä viime vuosina. Hän perust Institute for Security and Cooperation in Outer Spacen Washington DC:hen ja hän on todistanut kongressin edessä monta kertaa avaruuden aseistamiseen liittyvissä kysymyksissä. Von Braun paljasti tri. Rosinille suunnitelman, jolla oikeutettaisiin aseiden rahtaaminen avaruuteen tekaistulla avaruusolentojen uhalla. Hän oli myös läsnä tapaamisissa 70-luvulla, kun Persianlahden sotaa suunniteltiin.

Toim. Huom.: -> Allaolevassa haastattelun transkriptiossa CR on Carol Rosinin kommentaaria ja SG viittaa tri. Steven Greerin esittämiin kysymyksiin.

Videoversio haastattelusta artikkelin lopussa

CR: Nimeni on Carol Rosin.  Olen kouluttaja, josta tuli ilmailu- ja avaruusalan yrityksen Fairchild Industriesin ensimmäinen naispuolinen yritysjohtaja. Olen avaruus- ja ohjuspuolustuskonsultti ja olen konsultoinut useita yrityksiä, organisaatioita ja ministeriöitä, jopa tiedusteluyhteisöä. Työskentelin TRW:n konsulttina MX-ohjuksen parissa, joten olin mukana siinä strategiassa, joka osoittautui esikuvaksi siitä, miten avaruuspohjaisia aseita myydään yleisölle. MX-ohjus on jälleen yksi asejärjestelmä, jota emme tarvinneet.

Perustin Washington DC:ssä sijaitsevan Institute for Security and Cooperation in Outer Space -ajatushautomon. Olen kirjailija ja olen todistanut kongressissa ja presidentin avaruuskomission edessä.

Kun olin Fairchild Industriesin yritysjohtajana vuosina 1974-1977, tapasin edesmenneen tohtori Wernher Von Braunin.   Tapasimme ensimmäisen kerran vuoden 1974 alussa.  Von Braun oli tuolloin kuolemaisillaan syöpään, mutta hän vakuutti minulle, että hän eläisi vielä muutaman vuoden kertoakseen minulle pelistä, jota pelattiin, eli pyrkimyksestä aseistaa avaruus, hallita maapalloa avaruudesta käsin ja itse avaruutta. Von Braun oli työskennellyt aiemmin asejärjestelmien parissa.  Hän oli paennut Saksasta ja tullut tähän maahan, ja hänestä oli tullut Fairchild Industriesin varatoimitusjohtaja, kun tapasin hänet. Von Braunin tarkoituksena oli elämänsä viimeisinä, kuolemaisillaan olevina vuosina valistaa yleisöä ja päätöksentekijöitä siitä, miksi avaruusaseet ovat typeriä, vaarallisia, epävakautta aiheuttavia, liian kalliita, tarpeettomia, toteuttamiskelvottomia ja epätoivottava ajatus, sekä käytettävissä olevista vaihtoehdoista.

Hän käytännöllisesti katsoen piti minulle kuolinvuoteella puheen, jossa hän valisti minua näistä käsitteistä ja siitä, ketkä ovat tämän pelin pelaajia.  Koska hän oli kuolemaisillaan, hän antoi minulle vastuun jatkaa tätä ponnistelua ulkoavaruuden aseistamisen estämiseksi.  Kun Wernher Von Braun oli kuolemaisillaan syöpään, hän pyysi minua olemaan hänen tiedottajansa ja esiintymään silloin, kun hän oli liian sairas puhuakseen.  Ja niin minä tein tämän.

Minua kiinnosti eniten eräs toistuva lause, jonka hän sanoi minulle yhä uudelleen niiden noin neljän vuoden aikana, jolloin minulla oli tilaisuus työskennellä hänen kanssaan.  Hän sanoi, että strategia, jota käytettiin yleisön ja päättäjien valistamiseen, oli pelottelutaktiikan käyttäminen… Näin me tunnistamme vihollisen.

Wernher Von Braun opetti minulle strategian, jonka mukaan venäläisiä pidetään ensin vihollisina.  Itse asiassa vuonna 1974 he olivat vihollinen, tunnistettu vihollinen.  Meille kerrottiin, että venäläisillä oli ”tappajasatelliitteja”.  Meille kerrottiin, että he olivat ”tulossa hakemaan meitä” ja hallitsemaan meitä — että he olivat ”kommareita”.

Sitten, kun venäläinen uhka oli ohi (kommunismin ”kaatumisen” myötä), seuraavaksi uhkaksi tunnistettiin terroristit, ja se oli pian edessä.  Seuraavan vuosikymmenen ajan kuulimme tiedotusvälineissä paljon terrorismista.  Sitten oli tarkoitus tunnistaa kolmannen maailman maiden ”hulluja”. Nyt kutsumme niitä ongelmallisiksi kansakunniksi. Mutta hän sanoi, että se olisi kolmas vihollinen, jota vastaan rakentaisimme avaruuspohjaisia aseita.

Seuraava vihollinen oli asteroidit. Tässä vaiheessa hän tavallaan naurahti, kun hän sanoi sen ensimmäisen kerran. Asteroidit — asteroideja vastaan aiomme rakentaa avaruuspohjaisia aseita.  Ja kaikista hauskin oli se, mitä hän kutsui muukalaisiksi, avaruusolennoiksi. Se olisi viimeinen pelottelu. Ja neljän vuoden aikana, jolloin tunsin hänet ja pidin puheita hänen puolestaan, hän toi yhä uudelleen ja uudelleen esiin tuon viimeisen kortin. ”Ja muista, Carol, viimeinen kortti on muukalaiskortti. Meidän on rakennettava avaruusaseita avaruusolentoja vastaan, ja kaikki se on valetta.”

Luulen, että olin tuolloin liian naiivi ymmärtääkseni, miten vakavasti järjestelmää pyöritettiin. Ja nyt palaset alkavat loksahtaa paikoilleen. Rakennamme avaruuspohjaista asejärjestelmää lähtökohdan perusteella, joka on valhe, kieroilu. Wernher Von Braun yritti vihjata minulle tästä jo 70-luvun alussa ja aina siihen asti, kun hän kuoli vuonna 1977.

Hän kertoi minulle, että käynnissä on nopeutettu toiminta. Hän ei maininnut aikataulua, mutta hän sanoi, että se nopeutuu nopeammin kuin kukaan voisi kuvitellakaan. Että pyrkimys lähettää aseita avaruuteen ei perustuisi vain valheeseen, vaan se kiihtyisi niin, että ihmiset eivät edes ymmärtäisi sitä ennen kuin se olisi jo siellä ja liian myöhäistä.

Kun Von Braun oli kuolemaisillaan edessäni, heti ensimmäisenä päivänä, kun tapasin hänet, hänen kyljestään tuli ulos putkia. Hän koputti pöytään ja sanoi minulle: ”Tulet Fairchildiin.” Olin opettaja. Hän sanoi: ”Tulet Fairchildiin ja olet vastuussa aseiden pitämisestä poissa avaruudesta.” Hän sanoi: ”Tulet Fairchildiin ja olet vastuussa aseiden pitämisestä poissa avaruudesta.” Tapa, jolla hän sanoi sen niin intensiivisesti silmissään, ja lisäsi heti ensimmäisenä päivänä, kun tapasin hänet ensimmäisen kerran, että avaruusaseet olivat vaarallinen, epävakautta aiheuttava, liian kallis, tarpeeton, testaamaton ja toteuttamiskelvoton ajatus.

Viimeinen kortti, jota pidettiin kädessä, oli maan ulkopuolisen vihollisen kortti. Intensiteetti, jolla hän sanoi sen, sai minut ymmärtämään, että hän tiesi jotain, mitä hän ei uskaltanut mainita.  Hän ei uskaltanut puhua siitä.  Hän ei kertonut minulle yksityiskohtia.  En ole varma, olisinko omaksunut niitä, jos hän olisi kertonut minulle yksityiskohtia, tai olisinko edes uskonut häntä vuonna 1974.  Mutta ei ollut epäilystäkään siitä, että tämä mies tiesi ja että hänellä oli tarve tietää, sain myöhemmin tietää.

Minulla ei ole epäilystäkään siitä, että Wernher Von Braun tiesi avaruusolentokysymyksestä.  Hän selitti minulle syyt, miksi aseita aiottiin lähettää avaruuteen, viholliset, joita vastaan aiottiin rakentaa nämä aseet, ja että kaikki tämä oli valetta.  Hän mainitsi, että avaruusolennot oli tarkoitus määritellä lopulliseksi viholliseksi, jota vastaan aiottiin rakentaa avaruuteen perustuvia asejärjestelmiä vuonna 1974.  Tapa, jolla hän sanoi sen minulle, ei jättänyt epäilystäkään siitä, että hän tiesi jotain, mistä hän ei uskaltanut puhua.

Wernher Von Braun ei koskaan puhunut minulle mistään muusta yksityiskohdasta, jonka hän tiesi avaruusolentoihin liittyen, paitsi siitä, että jonain päivänä avaruusolennot tunnistettaisiin viholliseksi, jota vastaan aiomme rakentaa valtavan avaruuspohjaisen asejärjestelmän. Wernher Von Braun itse asiassa kertoi minulle, että tämä kierre oli valetta – että avaruusaseiden lähtökohta, perustelut, joita aiottiin esittää, viholliset, jotka aiottiin tunnistaa — kaikki perustuivat valheeseen.

Olen seurannut avaruusaseita koskevaa kysymystä noin 26 vuoden ajan.  Olen keskustellut kenraalien ja kongressin edustajien kanssa.  Olen todistanut kongressille ja senaatille.  Olen tavannut ihmisiä yli 100 maassa.  En ole kuitenkaan pystynyt tunnistamaan, ketkä ovat ne ihmiset, jotka ovat toteuttamassa tätä avaruusasejärjestelmää.  Näen uutiset.  Näen hallinnolliset päätökset, joita tehdään (riippumatta siitä, kuka on presidentti tai mikä puolue hallitsee kongressia), ja tiedän, että ne kaikki perustuvat valheisiin ja ahneuteen.  Mutta en ole vielä pystynyt tunnistamaan, ketkä ovat suunnitelman takana, jonka tarkoituksena on aseistaa avaruus.  Ja tä on tapahtunut 26 vuoden ajan, kun olen seurannut tätä asiaa.

Tiedän, että suuria salaisuuksia pidetään salassa, ja tiedän, että yleisön ja päättäjien on aika kiinnittää huomiota niihin ihmisiin, jotka nyt paljastavat totuuden.  Sen sijaan, että aseistamme ulkoavaruuden, meidän on tehtävä joitakin selkeitä muutoksia ja rakennettava avaruuteen järjestelmä, joka hyödyttää jokaista ihmistä, kaikkia eläimiä ja tämän planeetan ympäristöä.  Teknologia on olemassa.  Ratkaisut maapallon kiireellisiin ja pitkän aikavälin mahdollisiin ongelmiin ovat olemassa.  Minulla on tunne, että kun alamme tutkia tätä maan ulkopuolista asiaa, kaikkiin kysymyksiin, joita minulla on ollut 26 vuoden ajan, saadaan vastaus.

*******

Olen kuitenkin tullut siihen tulokseen, että suunnitelma ulkoavaruuden aseistamisesta perustuu muutamiin ihmisiin, jotka aikovat tehdä paljon rahaa ja saada maailmanlaajuista valtaa.  Suurelta osin kyse on myös egosta.

Kyse ei ole olemuksestamme ja siitä, keitä me todella olemme tällä planeetalla ja siitä, että rakastamme toisiamme ja olemme rauhassa ja teemme yhteistyötä.  Suunnitelmassa ei ole kyse teknologian käyttämisestä ongelmien ratkaisemiseen ja ihmisten parantamiseen tällä planeetalla.  Siinä ei ole kyse siitä ollenkaan.  Kyse on muutamasta ihmisestä, jotka todella pelaavat vanhaa, vaarallista ja kallista peliä pönkittääkseen omaa kukkaroaan ja käydäkseen globaalia valtataistelua.  Siitä tässä on kyse.

Uskon, että koko tämä avaruuteen perustuva asepeli on aloitettu juuri täällä Yhdysvalloissa.  Toivon, että uusi hallinto tekee näiden paljastettujen tietojen perusteella sen, mikä on oikein.  Se on sotapelin muuttaminen avaruuspeliksi niin, että käytämme saatavilla olevaa teknologiaa, ei vain sotateknologian sivutuotteena, vaan suorina teknologisina sovelluksina rakentaaksemme yhteistyöhön perustuvan avaruusjärjestelmän, joka hyödyttää koko maailmaa ja joka antaa meille mahdollisuuden kommunikoida niiden maan ulkopuolisten kulttuurien kanssa, jotka ovat ilmeisesti ”tuolla jossain”.

*******

Kuka hyötyisi näistä avaruusaseista?  

He ovat ihmisiä, jotka työskentelevät tällä alalla, ihmisiä armeijassa, teollisuudessa, yliopistoissa ja laboratorioissa, tiedusteluyhteisössä.  Tämä ei koske vain Yhdysvaltoja, vaan koko maailmaa.  Tämä on maailmanlaajuinen yhteistyöjärjestelmä.  Sodat ovat yhteistyöhön perustuvia.

Aivan kuten rauha tulee olemaan, kun se puhkeaa.  Mutta juuri nyt on paljon ihmisiä, jotka hyötyvät tuhosta.  Tähän on perustunut taloutemme tässä maassa vuosikymmenien ajan, ja nyt se leviää ympäri maailmaa. Sotia käydään voiton tavoittelemiseksi, ei vain poliittista politiikkaa.  Sen seurauksena miljoonat ihmiset kärsivät.

Se ei ole reilua.  Se ei ole koskaan ollutkaan.  Profeetat ovat ennustaneet ja ihmiset ovat huutaneet: takokaamme aseista auroja, olkaamme rauhassa ja pitäkäämme kädestä kiinni ympäri maailmaa”, mutta se ei ole toiminut, koska liian monet ihmiset hyötyvät joukkotuhosta, jonka jokainen sota tuo mukanaan.  He eivät ainoastaan hyödy taloudellisesti, vaan kokemukseni mukaan on ihmisiä, jotka itse asiassa uskovat, että Harmageddonin pitäisi tapahtua juuri siksi, että meidän täytyy käydä näitä sotia.

Avaruuden aseistamista koskeva propaganda kulkee siis sotateollisen kompleksin suunnitelmista ja tilipussista uskonnolliseen oikeistoon: jotkut ihmiset todella uskovat, että meidän on käytävä sotia näistä uskonnollisista syistä (väittäen, että ”se on Raamatussa”).

On ihmisiä, jotka rakastavat sotaa. 

Olen tavannut sotureita, jotka vain rakastavat käydä sotaa.  Sitten on hyviä ihmisiä, sotilaita, jotka vain tottelevat käskyjä.  Heidän on ruokittava lapsensa ja lähetettävä heidät yliopistoon, joten he haluavat pitää työpaikkansa.  Laboratorioissa työskentelevät ihmiset ovat kertoneet minulle, että he eivät halua työskennellä sotateknologian parissa, mutta jos he eivät tee niin, he eivät saa palkkaa.  Kuka heille maksaa?  Näen kuitenkin, että näille teknologioille ei ole vain kaksitahoisia käyttötarkoituksia, vaan samoille teknologioille on monia käyttötarkoituksia.

Voimme rakentaa tiloihin sairaaloita, kouluja, hotelleja, laboratorioita, maatiloja ja teollisuutta.  Se saattaa kuulostaa kaukaa haetulta, mutta jos emme tee sitä, rakennamme taisteluasemia ja aseita, jotka kohdistuvat meidän kaikkien päähän ja takaisin avaruuteen.  Ilmeisesti olemme jo tehneet jotain sellaista.  

Meillä on nyt mahdollisuus valita.  Voimme kaikki hyötyä siitä – kaikki sotateollisuuskompleksin, tiedusteluyhteisön, yliopistojen ja laboratorioiden ihmiset Yhdysvalloissa ja kaikkialla maailmassa — me kaikki voimme hyötyä siitä.  Voimme muuttaa tuota teollisuutta niin helposti kurssimuutoksella, asennemuutoksella, päätöksellä, joka perustuu korkeimpaan tietoisuuteemme, henkisyyteemme ja siihen, että meillä ei ole valinnanvaraa, ellemme kaikki halua kuolla.  Ja on selvää, ettemme halua.  Voimme siis kaikki hyötyä taloudellisesti, henkisesti, sosiaalisesti ja psykologisesti poistamalla aseet ulkoavaruudesta.  Tämä on teknisesti ja poliittisesti mahdollista.  On mahdollista muuttaa tämä peli nyt, ja kaikki maapallolla hyötyvät siitä.

Vuonna 1977 olin Fairchild Industriesin kokouksessa kokoushuoneessa, jota kutsuttiin ”sotahuoneeksi”.   Huoneessa oli seinillä paljon taulukoita, joissa oli vihollisia, tunnistettuja vihollisia.  Siellä oli muitakin hämärämpiä nimiä, kuten Saddam Hussein ja Gaddafi.  Mutta silloin puhuimme terroristeista, potentiaalisista terroristeista.  Kukaan ei ollut koskaan aiemmin puhunut tästä, mutta tämä oli seuraava vaihe venäläisten jälkeen, joita vastaan aiottiin rakentaa avaruuteen perustuvia aseita.  Nousin ylös tässä kokouksessa ja sanoin:

”Anteeksi, mutta miksi puhumme näistä mahdollisista vihollisista, joita vastaan aiomme rakentaa avaruuteen perustuvia aseita …”.

jos itse asiassa tiedämme, että he eivät ole vihollisia tällä hetkellä?”

*******

No, he jatkoivat keskustelua siitä, kuinka he aikoivat suututtaa nämä viholliset ja että jossain vaiheessa Persianlahdella olisi sota, Persianlahden sota!  Tämä oli vuonna 1977, 1977!

Ja jo silloin puhuttiin sodan aloittamisesta Persianlahden alueella, kun avaruusaseohjelmaan oli vielä varattu 25 miljardia dollaria, joita ei ollut vielä tunnistettu.   Ainakaan sitä ei kutsuttu strategiseksi puolustusaloitteeksi,…   Se oli vasta vuonna 1983.

Tämä asejärjestelmä oli siis ilmeisesti ollut käynnissä jo jonkin aikaa, enkä tiennyt siitä mitään.  Joten nousin ylös tässä kokouksessa vuonna 1977 ja sanoin:

”Haluaisin tietää, miksi puhumme avaruusaseista näitä vihollisia vastaan.

Haluaisin tietää tästä enemmän. Voisiko joku kertoa minulle, mistä tässä on kyse?”

Kukaan ei vastannut. He vain jatkoivat kokousta ikään kuin en olisi sanonut mitään.   Yhtäkkiä nousin huoneessa seisomaan ja sanoin:

”Jos kukaan ei voi kertoa minulle, miksi suunnittelette sotaa Persianlahdella, kun budjetissa on tietty määrä rahaa, jotta voitte luoda seuraavan joukon asejärjestelmiä, joiden avulla aletaan myydä yleisölle, miksi tarvitsemme avaruusaseita, niin harkitkaa seuraavaa: eroan.  Ettekä kuule minusta enää koskaan!”

Eikä kukaan sanonut sanaakaan, koska he suunnittelivat sotaa Persianlahdella, ja se tapahtui juuri niin kuin he suunnittelivat, ja aikataulussa!

SG: Kuka oli tässä kokouksessa?

CR:  Huone oli täynnä ihmisiä pyöröovipelissä.  Siellä oli ihmisiä, jotka olin nähnyt kerran armeijan univormussa ja toisen kerran harmaassa puvussa ja teollisuusasussa.  Nämä ihmiset pelaavat pyöröovipeliä.  He työskentelevät konsulttina, teollisuushenkilöinä ja/tai sotilas- ja tiedustelupalvelun työntekijöinä.  He työskentelevät teollisuudessa ja he kiertävät näiden ovien kautta suoraan hallituksen virkoihin.

Nousin tässä kokouksessa ylös ja kysyin, kuulinko oikein, nimittäin, että kun avaruusaseiden budjettiin oli varattu 25 miljardia dollaria, että Persianlahdella olisi sota, jota olisi kannustettu, luotu, jotta he voisivat sitten myydä seuraavan vaiheen aseita yleisölle ja päättäjille?  

Tämä sota luotiin, jotta he voisivat hylätä vanhat aseet ja luoda kokonaan uusia aseita.  Niinpä minun oli erottava tästä tehtävästä.  En voinut enää työskennellä tällä alalla.

Eräänä päivänä vuonna 1990 istuin olohuoneessani ja katselin rahaa, joka oli käytetty avaruuspohjaisten aseiden tutkimus- ja kehitysohjelmiin, ja tajusin, että summa oli noussut tuohon määrään, noin 25 miljardiin dollariin, ja sanoin miehelleni:

”Aion nyt lopettaa kaiken.  Aion nyt pysähtyä ja istua katsomaan CNN-televisiota ja odotan, että sota tapahtuu.”

Mieheni sanoi: ”No, olet vihdoin mennyt yli äyräitten. Olet sekaisin.” Ystävät sanoivat: ”Tällä kertaa olet todella mennyt liian pitkälle. Persianlahdella ei tule sotaa, kukaan ei puhu Persianlahden sodasta.”

Vastasin:  ”Persianlahdella tulee sota. Aion istua tässä ja odottaa Persianlahden sotaa.”

Ja se tapahtui aivan aikataulun mukaisesti.

*******

Osana Persianlahden ”sotapeliä” meille yleisölle kerrottiin, että Yhdysvallat onnistui ampumaan alas venäläisiä Scud-ohjuksia.  Rationalisoimme uusia budjetteja tämän menestyksen perusteella.  Itse asiassa saimme myöhemmin, kun seuraavan asevaiheen talousarviot oli hyväksytty, tietää, että se oli valetta.

Emme olleet onnistuneet ampumaan alas niin kuin meille kerrottiin. Kaikki oli valetta, jotta budjettiin saataisiin lisää rahaa uusien aseiden valmistamiseen.  Olin yksi ensimmäisistä ihmisistä, jotka lähtivät itsenäisesti Venäjälle, kun kuulin, että heillä oli ”tappajasatelliitteja”.

[Ks. tohtori Paul Czyszin todistus. SG].

Emme olleet onnistuneet ampumaan alas niin kuin meille kerrottiin. Kaikki oli valetta, jotta budjettiin saataisiin lisää rahaa uusien aseiden valmistamiseen.  Olin yksi ensimmäisistä ihmisistä, jotka lähtivät itsenäisesti Venäjälle, kun kuulin, että heillä oli ”tappajasatelliitteja”.

[Ks. tohtori Paul Czyszin todistus. SG].

Kun kävin Venäjällä 70-luvun alussa, sain tietää, ettei heillä ollut tappajasatelliitteja, että kaikki oli valetta.  Itse asiassa Venäjän johtajat ja kansa halusivat rauhaa.  He halusivat tehdä yhteistyötä Yhdysvaltojen ja maailman ihmisten kanssa.

Toisen kerran soitin Saddam Husseinille, kun hän oli sytyttämässä öljykenttänsä tuleen.  Mieheni oli keittiössä, kun soitin tämän puhelun.  Hänen ensimmäinen attaseansa soitti minulle takaisin, ja Saddam Hussein oli lähellä, ja hän kysyi:

”Oletteko toimittaja? Oletteko agentti?  Miksi haluatte tietää?”

Sanoin: ”Ei, olen vain kansalainen, joka auttoi aloittamaan liikkeen ulkoavaruuden aseistamisen estämiseksi, ja olen huomannut, että monet tarinat, joita minulle on kerrottu asejärjestelmistä ja vihollisista, eivät ole totta. Halusin selvittää, mikä tyydyttäisi Saddam Husseinia, jotta hän lopettaisi näiden öljykenttien sytyttämisen tuleen ja lopettaisi ihmisten vastustamisen.” 

Saddam Husseinin ykkösmies vastasi: 

”No, kukaan ei ole koskaan kysynyt häneltä, mitä hän haluaa.”…

Joten kun kuulen, että on olemassa mahdollinen ”avaruusolentojen uhka” — ja katson tuhansien vuosien historiaa mahdollisista avaruusolentojen vierailuista, ja kuulen rehellisten sotilas- ja tiedustelupalvelun ihmisten paljastuksia, joilla on ollut kokemuksia ufoista, törmäyksistä ja laskeutumisista, avaruusolentojen elävistä ja kuolleista ruumiista — tiedän, että se on valetta.

Ja jos minulle joskus sanotaan, että nämä ovat vihollisia, joita vastaan meidän on rakennettava avaruuspohjaisia asejärjestelmiä, tiedän, että se on valetta, koska olen työskennellyt sotateollisuudessa asejärjestelmien ja sotilasstrategian parissa. Se on valhe.

En vain aio uskoa sitä, vaan aion mennä ulos niin kovaan ääneen kuin voin ja kehottaa kaikkia katsomaan sitä.  He [ET:t] eivät ole vielä vieneet meitä pois.  Olemme yhä täällä tuhansia vuosia kestäneiden ”niiden” vierailujen jälkeen…   Jos he itse asiassa vierailevat meillä vielä nytkin, eikä meitä ole vahingoitettu hem, niin meidän on katsottava näitä vierailuja asiana, joka ei ole vihamielinen tapahtuma.

Toiveeni ja aikomukseni olisi tehdä kaikkeni työskennelläkseni niiden ihmisten kanssa, jotka pyrkivät kommunikoimaan ja tekemään yhteistyötä näiden maan ulkopuolisten olentojen kanssa.  Ne eivät selvästikään ole vihamielisiä.  Me olemme täällä.  Se on minulle riittävä todiste.

Ei ole mitään rajaa sille, miten ihmiset voivat päättää elää tällä planeetalla.  Meillä on siihen mahdollisuus, ja uskon, että ikkuna sulkeutuu nopeasti.  En usko, että meillä on paljon aikaa tehdä ja toteuttaa tuo päätös.  Olemme liian lähellä liian monella tavalla siihen, että tapahtuu jokin kauhea katastrofi tai että jonkinlainen ”pahin sota” tapahtuu, olipa se sitten korkean teknologian tai eksoottisen asejärjestelmän aiheuttama.

Tarvitsemme johtajuutta, ja sen on alettava Yhdysvaltojen presidentistä, ja meidän kaikkien on tavoitettava hänet.  Jos olette kansainvälisiä, jos olette eri puolilla maailmaa, jos olette Yhdysvalloissa, jos kuulutte mihin tahansa puolueeseen, uskontokuntaan tai uskontokuntaan – Yhdysvaltojen ylipäällikkö, Yhdysvaltojen presidentti on se henkilö, joka on tavoitettava.  Meidän on sanottava, että haluamme lopullisen, kattavan ja todennettavissa olevan kiellon kaikille avaruusaseille.

 

Tohtori Carol Rosin

The Disclosure Project

7. heinäkuuta 2016

http://ufology.wikia.com/wiki/Disclosure_Project

http://ufology.wikia.com/wiki/

*******

 

Artikkelin julkaissut ufodigest.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.