Paljastaako Hillaryn sähköposti haudatun Nephilimin sijainnin?

Joulukuun 13. päivänä 2018, Denetra D Senigar lähetti sähköpostin seuraavalla otsikolla: ”Pyydetään dokumentteja jotka liittyvät Gilgameshin ylösnousemuskammioon, haudatun Nephilimin ja ruumiin sijaintiin”.

Miksi Hillary Clinton on niin kiinnostunut Nephilimin ylösnousemuskammiosta?

Mitä hän tietää näistä jättiläisistä?

Mitä hän oikein etsii?

Voit lukea mahdollisen vastauksen näihin kysymyksiin osoitteessa:

 

Gilgamesh-tarina on mahdollisesti vanhin kirjoitettu teksti Maan päällä. Se tulee muinaisesta Sumeriasta, ja se on alunperin kirjoitettu 12 savitauluun nuolenpääkirjoituksella. Se kuvaa historiallisen semimyyttisen Urukin Gilgamesh-kuninkaan seikkailuja (joskus vuosien 2750-2500 e.Kr. välillä).

Lisää Gilgameshista täällä ja täällä.

Linkki foia.state.goviin Hillaryn sähköposteista:

https://foia.state.gov/search/Results.aspx?searchText (collection=Clinton_Email)%20AND%20(nephilim

Aukeavasta dokumentista sivu 470 – CLOSED.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Yksi vastaus artikkeliin ”Paljastaako Hillaryn sähköposti haudatun Nephilimin sijainnin?”

 1. Paljastaako Hillaryn sähköposti haudatun Nephilimin ja ruumiin sijainnin?

  Jotain salaista sieltä on kaiketi löydetty, kun Linkki foia.state.goviin Hillaryn sähköposteista: F-2019-02110 Denetra D Serigar videolla sivulla 470 linkin aukaisutila on suljettu.

  Gilgameshin eepos on kenties vanhin kirjoitettu tarina maan päällä. Eepos laaja runomittainen, kertova teos, laaja kertomus yleisesti. Gilgmesh eepos itsessään käsittelee kuolemattomuutta, ja on toiminut mallina kaikille vastaaville sittemmin kirjoitetuille tarinoille.

  Legendan mukaan Gilgmesh haudattiin Eufrat joen pohjalle Mesopotammiaan hedelmällisen puolikuun alueelle, joka on nykyisin Irakin valtion aluetta. Yleisen käsityksen mukaan sillä, onko puolimyyttinen, puoliperätön uskomus Gilgmesh jumalaistarusto, ollut olemassa, ei ole enää merkitystä, koska hahmo on saanut oman elämänsä kirjoitetuista tarinoista vuosisatojen ajan.

  Nykyään Gilgameshista puhutaan ja siitä kirjoitetaan edelleen. Saksalainen arkeologiryhmä väittää löytäneensä Gilgameshin haudan huhtikuussa 2003 CE. Arkeologiset kaivaukset, jotka on tehty nykyaikaisen tekniikan avulla, johon liittyy magnetointia Eufratin vanhan joen pohjassa ja sen ympäristössä, ovat paljastaneet puutarhakaappeja, erityisiä rakennuksia ja rakenteita, jotka on kuvattu Gilgameshin eepoksessa, mukaan lukien suuren kuninkaan hauta. Legendan mukaan Gilgmesh haudattiin Eufratin pohjalle, kun Eufratin vedet erkanivat hänen kuolemansa jälkeen.

  Tämä Saksalainen arkeologiryhmän hautalöydös kuitenkin viittaa siihen että itse Gilgmesh on ollut todellinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.