HAARP, kemikaalivanat ja muuta kovan luokan teknologiaa

Uudessa vuoden 2016 episodissaan Dark Journalist haastattelee uuden kirjan ”Chemtrails, HAARP, and the Full Spectrum Dominance of Planet Earth” kirjoittajaa Elana Freelandia. Foliohatut tosi kierälle, sillä tämä tavara on kohtuullisen tanakkaa.

Elanan 20-vuotinen matka ilmastonmuokkauksen ihmemaassa on paljastanut maailmanlaajuisen älyverkkorakenteen jolla ionisoidaan ilmakehää, keskitetään hallintaa ja luodaan kansalaisten valvontakeinoja.

Elanan tutkimukset pohjaavat tiedemiesten Nick Begich ja Clifford Carnicom työhön. Hän paljastaa armeijan politiikan nimeltä ”Full Spectrum Dominance” joka liittyy salaisiin agendoihin kontrolloida ilmakehää, sodankäyntiin sääilmiöillä, DNA:n manipulaatioon ja tuhokapitalismiin.

Tutkimuksissaan hän on havainnut että kehittynyt teknologia on Strategic Defence Initiativen (SDI) luomaa, joka alkoi Reaganin ja hänen jälkeentulleiden presidenttien aikana. Tätä kutsuttiin mediassa nimellä ”Star Wars”. Tämän teknologian myöhempi kehitys johti projekteihin kuten ”The Space Fence” jossa kaikki maapallon elämä oli tarkoitus saattaa manipulaation alaiseksi nanosensoreilla joissa satelliitit valvoivat maanpäällistä toimintaa. Älypuhelinten viihteestä langattomaan valvontaan, data miningiin ja WIFI-taajuuksien säteilytorneihin, kansa maksaa nyt näistä samoista työkaluista joita on käytetty heidän valvontaansa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.