Onko UFO-paljastus livahtamassa käsistämme?

kirjoittanut Kevin Randle

Viime viikko näytti olevan minun viikkoni kaikenlaiselle paljastamiselle. Coast-to-Coast AM -ohjelmassa annoin joitakin viimeisimpiä tietoja kongressin pyrkimyksistä ajaa läpi lainsäädäntöä hallituksen tiedostojen avaamisesta avoimuutta silmällä pitäen ufoja koskevissa asioissa, joita he nyt vaativat kutsumaan UAP:ksi.

(Katso Steve Bassettin kanssa tekemäni haastattelu, jossa keskustellaan UAP:n käytöstä UFO:n sijasta A Different Perspective -ohjelman radio- ja televisioversiossa. Linkki alla.)

Edustajainhuoneen republikaanit vastustavat senaatin enemmistöjohtajaa Chuck Schumeria, joka senaattori Mike Roundsin kanssa ehdotti lakiehdotusta, jolla perustettaisiin lautakunta, jonka tehtävänä olisi hallituksen ufoja koskevien asiakirjojen salassapidon poistaminen.

Vuoden 2023 poikkeavia ilmiöitä koskevalla lailla (The Anomalous Phenomena Act of 2023) pyrittiin lisäämään UAP-ilmiöiden avoimuutta. Laissa hahmotellaan UAP-tietueiden julkistamisprosessi. Schumerin mukaan edustajainhuoneen republikaanit ”yrittävät tappaa toisen järkevän kahden puolueen toimenpiteen… lisätä läpinäkyvyyttä sen suhteen, mitä hallitus tietää ja mitä se ei tiedä tunnistamattomista ilmailmiöistä”.

The Byten mukaan AARO:n johtajana toiminut Sean Kirkpatrick sanoi, että hallituksen salailu johtaa salaliittoteorioihin. Jos tiedossa on tyhjiö, sen täyttävät oikeistolainen yleisö ja erilaiset salaliittoteoriat ja syytökset. Tämä on tietysti vanha kiertotie, jolla silminnäkijät ja UFOista kiinnostuneet leimataan hieman todellisuuden ulkopuolella oleviksi. Kun tähän liitetään jokin leima, kuten oikeistolaisuus, voidaan viestiä harhauttaa, vaikka tosiasiat perustuisivatkin todellisuuteen.

Sean Kirkpatrick tiedottaa muutamalle Yhdysvaltain senaatin jäsenelle.

 

Kirkpatrick meni jopa niin pitkälle, että syytti ilmiantajia AAROn työn vaarantamisesta, mikä vaikuttaa viittaavan siihen, että ilmiantajat eivät välitä luotettavaa tietoa. Koska Kirkpatrick on perimmäinen sisäpiirin mies, vihjaus on, että hän tietäisi totuuden siitä, mitä hallituksen tiedostoissa on, mutta me emme saa nähdä sitä. Se siitä avoimuudesta.

Mutta tässä on kyse vastavakoilusta. Kun havaitset vuodon, pakotat väärää tietoa vuotoon, jotta kaikki kyseisestä lähteestä peräisin oleva tieto saataisiin epäuskottavaksi. Ja yritätte mustamaalata lähteitä vihjaamalla niiden aiheuttavan sekaannusta. Sen sijaan, että AARO:lla olisi agenda selittää kaikki UAP-havainnot, Kirkpatrick ehdottaa, että ongelmat johtuvat näiden ilmiantajien sensaatiomaisista väitteistä.

Itse asiassa Kirkpatrick väittää, että hänen työtään jarruttivat sensaatiomaiset väitteet maahansyöksyneistä UFOista, mutta väitteille ei ollut tukea. Maahansyöksyneitä UFOja koskevien väitteiden puolestapuhujat ovat jättäneet huomiotta ristiriitaiset todisteet, mutta nämä väitteet ovat kiinnittäneet yleisön ja hallitusten poliittisten päättäjien huomion. Hän ei tietenkään ole myöskään todistanut väitettään.

Joidenkin hylkyjen etsintää koskevien tarinoiden väitteet on kuitenkin tuettu luotettavilla silminnäkijätodistuksilla, hallituksen asiakirjoilla ja ilmeisesti puoliksi suunnitelluilla peitetarinoilla, kuten Project Mogul -hankkeella, joka selittää Roswellin romut. Tämän selityksen hyväksyminen tarkoittaa, että hylkäätte tohtori Albert Craryn kenttämuistiinpanot ja päiväkirjamerkinnät. Crary vastasi New Mexicossa kesäkuussa 1947 tapahtuneista ilmapallojen laukaisuista. Näiden tuolloin kentällä tehtyjen muistiinpanojen mukaan Mogulin lento nro 4, joka väitetysti pudotti romut Roswellin ulkopuolelle, oli peruttu. Jos se ei lentänyt, se ei voinut olla vastuussa Mack Brazelin löytämistä romuista, ja tämä selitys romahtaa. Tämä on ristiriitaista todistusaineistoa, jonka Kirkpatrick yhdessä eri yleisön jäsenten, skeptikkojen ja joidenkin valtion virastojen kanssa jätti huomiotta.

Hän sanoi, että AAROn tehtävänä oli selvittää UFOjen luonne eikä metsästää avaruusolentoja. Kirkpatrick kertoi CNN:lle, että usein ilmoitetut oudot alukset olivat salaisia sotilasajoneuvoja. Tämä on sama tekosyy, jota muun muassa CIA on tarjonnut aiemmin, mutta asiakirjojen tarkastelu ei vahvista tätä väitettä millään tavalla. Kirkpatrick lisäsi, että avoimuus ja viestien välittäminen ovat avainasemassa, jotta yleisö ei tekisi hätiköityjä johtopäätöksiä villien spekulaatioidensa kanssa. Sanon, että avoimuus auttaisi meitä pääsemään totuuteen paljon nopeammin, mikä se totuus sitten onkin… ellei ole virastoja, jotka eivät halua totuuden paljastuvan.

Toisessa ääripäässä ilmiantaja David Grusch, entinen ilmavoimien tiedustelu-upseeri, kertoi hiljattain korkea-arvoisille henkilöille, että hän oli saanut tietää hallituksen talteen ottamasta neljänkymmenen jalan pituisesta aluksesta, joka pystyi manipuloimaan aikaa ja avaruutta niin, että se oli sisältä jalkapallokentän kokoinen. Ne, jotka tuntevat brittiläisen tieteisfantasiaohjelman Dr. Who:n, tunnistivat tämän yhdeksi TARDIS:n, tohtorin aikakoneen, jolla hän matkustaa galaksin ympäri, ominaisuuksista.

Tässä on jotain, mitä Grusch sanoi, joka muuttaa keskustelua, jos tiedot ovat oikeita. Gruschin mukaan hänet ja muut tiedusteluviranomaiset koulutettiin jäljittämään ilmakehässä tai kiertoradalla olevia UAP:ita käyttämällä UAP:n lähettämää ainutlaatuista taajuutta. Tällä saattaa olla jotain tekemistä niiden sähkömagneettisten vaikutusten kanssa, joita raportoidaan joidenkin UFOjen lähestyessä läheltä. Äärimmäisin esimerkki tästä ovat marraskuussa 1957 Teksasin Levellandissa ja sen ympäristössä tehdyt havainnot ja autojen moottoreiden pysähtyminen, jotka ilmavoimat kirjasivat pallosalamoiksi, mikä oli naurettava idea. Kirjoitin kirjan noista havainnoista ja joistakin uskomattomista paljastuksista joidenkin silminnäkijöiden osalta. Kirjan nimi oli ovelasti Levelland.

Grusch sanoi, että jossain vaiheessa yksi Yhdysvaltojen kilpailijoista aikoi kertoa muiden kuin ihmisälyjen olemassaolosta saadakseen jonkinlaisen edun Yhdysvaltoihin nähden. Tämä saattaa olla viittaus valtionpäämieheen, joka vahvisti, että on olemassa törmäyksessä talteen otettuja ajoneuvoja. Steve Bassett toi esiin joitakin mielenkiintoisia näkökohtia tästä keskustellessani hänen kanssaan juuri viime viikolla. (Kyllä, linkki on alla).

Grusch kertoi yhden toisen asiaan osallistuneen poliisin, Jay Strattonin, nimen. Tämä liittyi väitteisiin, joiden mukaan häntä, Gruschia ja muita ilmiantajia oli uhkailtu heidän vaientamisekseen.

Stratton palveli yli 32 vuotta armeijassa, ilmavoimissa, ilmavoimien reservissä ja liittovaltion siviilipalveluksessa (kuten minäkin, lukuun ottamatta liittovaltion siviilipalvelusta). Olin sen sijaan armeijan kansalliskaartissa). Hänen nykyinen tehtävänsä on vanhempi analyytikko Nimitzin operatiivisessa tiedustelukeskuksessa, ONI:ssä (kiinnostuneille tiedoksi, että minun nykyinen tehtävä on eläkkeellä oleva upseeri). Hänen vastuullaan on toimittaa laivaston johdolle kattavia tiedustelutietoja, joihin sisältyy tietoja onnettomuuksien takaisinperinnästä.

Kaikki tämä viittasi siihen, että UFO-paljastus ei ole lähellä. Olin kerran uskonut, että se oli, erityisesti sen jälkeen, kun Leslie Kean ja Ralph Blumenthal avasivat osittain tuon oven vuonna 2017 paljastaessaan havaintoja USS Nimitzin ympärillä. Bassett keskusteli myös tästä hänen kanssaan käymässäni keskustelussa. Voit kuunnella tuon haastattelun täältä, jossa käsitellään joitakin edellä esittämiäni kohtia:

https://www.spreaker.com/episode/a-different-perspective-with-kevin-randle-interviews-stephen-bassett-disclosure-update–59658370

Video löytyy täältä:

https://rumble.com/v4rknk0-a-different-perspective-with-kevin-randle-interviews-stephen-bassett-disclo.html?mref=yqkns&mc=7zk0c

Keskustelu oli laaja-alainen ja antoi mahdollisuuden nähdä joitakin kulissien takana tapahtuneita toimia, joita on tehty viime vuosina. Hän esitteli mielenkiintoista historiaa julkistamista koskevan ”taistelun” taustalla ja antoi vastauksen siihen, miksi hallitus pitää salaisuutta yllä kaikkien näiden vuosien jälkeen.

Kirjassa UFOs and the Deep State annan myös selityksen. Näkökulmamme eivät eroa toisistaan kovinkaan paljon. Yleinen paniikki nykymaailmassa ei ole yksi näkökohdista, kun otetaan huomioon, miten paljon yhteiskunta on muuttunut vuodesta 1947.

Bassett kuitenkin ehdottaa, että kiistettävyyden verho poistettaisiin, kun valtionpäämies väittäisi, että UFOt eli UAP:t ovat Maan ulkopuolisia eli Maan ulkopuolisia aluksia. Salailu säilyy, kunnes julkisuudessa tapahtuu jotain, mitä ei voi kieltää, kuten jos avaruusaluksen jäänteet ja ruumiit löytyisivät niin, että hallitus ei voisi kieltää sitä tai jos valtionpäämies tekisi asiasta ilmoituksen.

Stephen Bassett

 

Bassett ehdotti, että David Grush muutti UFO-paljastussuunnitelmia keskustelemalla siitä, mitä hän tiesi, ennen kuin jotkin muut seikat olivat valmiina. Kuten sanoin, voitte kuunnella Bassettin kommentin jostakin edellä mainituista linkeistä ymmärtääksenne kokonaiskuvan.

Löydät linkkejä A Different Perspective -ohjelmaani tästä blogista. Ne vaihtelevat UFOja koskevista aiheista satunnaisiin kommentteihin kadonneista aarteista ja kultakaivoksista sekä muutamista muista minua kiinnostavista esoteerisista aiheista.

 

Artikkelin julkaissut kevinrandle.blogspot.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.