Entinen Australian suurlähettiläs näki UFOja Shirley MacLainen kanssa

Shirley MacLaine paljastaa että hän oli bongailemassa UFOja entisen USA:n Australian-suurlähettilään Andrew Peacockin kanssa. MacLaine kertoi väitteistään hetki sitten pidetyssä ABC Sydneyn haastattelussa ja paljasti myös havainneensa UFOn. MacLaine tunnetaan kiinnostuksestaan UFOja ja paranormaaleja ilmiöitä kohtaan, sekä bongailusessioistaan useiden tunnettujen ihmisten kanssa. Eräs näistä julkimoista on Dennis Kucinich jonka kanssa he näkivät yhdessä UFOn. Kucinich vahvisti tämän kun häneltä kysyttiin tästä presidentinvaalien alla keskustelutilaisuudessa. Hän sanoi, että useampi ihminen on USA:ssa nähnyt UFOn kuin hyväksyy George Bushin presidenttiyden.

Mitä Peacockin havaintoon tulee, MacLaine sanoo että he menivät Meksikon tulivuorelle jossa havaitaan usein UFOja. Kun ABC:n kuuluttaja kysyi häneltä onko totta että hän vei entisen ulkoministerin bongaamaan UFOja, MacLaine vastasi että he menivät Popocatepetl-vuorelle ja näkivät UFOja.

avaruusolio, avaruusolento, ufo, juhan af grann, eksopolitiikka, avaruus, fysiikka, ufohavainto, ufo havainto

MacLaine paljastaa myös samassa haastattelussa, että Andrew oli hyvin avoin kaikelle mutta että myös erittäin lojaali vannomilleen valoille jotka estivät häntä puhumasta näistä asioista turvallisuuden nimissä.

Alice Springsissä on satelliittien valvonta-asema noin 11 mailia lounaaseen kaupungista. Valvonta-asemaa ajaa USA:n tiedustelupalvelut NRO, NSA ja CIA. Sitä käytetään maailmanlaajuiseen valvontaan. Jotkut uskovat että sitä käytetään myös salattuun UFO-tutkimukseen.

Popocatepetl on tulivuori Meksikossa ja se on ollut UFO-havaintojen pesäke jo vuosia. Monet raportit tulivuoren yli lentävistä UFOista tukevat silminnäkijöiden todistuksia.

 

Artikkelin julkaissut Latest UFO Sightings.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.