Kolmio-UFO havaittiin Pohjois-Karoliinassa yökameralla

Mufon kertoo:

Minulla oli pieni teleskooppi ja yritin saada hyviä kuvia kuusta. Minulla oli myös pimeänäkölinssi, PVS-14 3x zoomilla tripodin päässä ja siihen oli kiinnitetty videokamera. Kaulassani oli PVS-7D pimeänäkökiikarit. Minulla on yleensä kiikarit mukanani jos on kirkas ilta. Pilviä ei näkynyt sinä iltana. Katsoin kiikareilla ja huomasin ”lentokoneen” tulevan kohti pohjoisesta, liikkuen etelään. Se oli suhteellisen matalalla, noin 1,5 kilometrin korkeudella tai lähempänä. Olen varsin hyvä arvioimaan etäisyyksiä, olen kokenut laskuvarjohyppääjä ja pitkän matkan ampuja. Mielestäni oli hieman outoa etten kuullut sen tulevan minua kohti. Luulin että Doppler-efekti esti äänen, joten aloitin kuvaamaan PVS14:lla. Havaitsin että se oli ehkä noin 75°:n kulmassa.

Kun se lensi ylitseni, en kuullut edelleenkään MITÄÄN! Ei minkäänlaista ääntä. Katsoin ympärilleni kiikareilla ja nauhoitin linssillä samaan aikaan. Kun katsoin sitä, huomasin että sen ohittaessa tähdet, pystyin näkemään tähdet sen läpi! Näin tähdet aluksen ”rungon” läpi!

Myöhemmin varmistin tämän kun katsoin videota uudestaan. Alus oli kolmionmuotoinen. Kaksi valoa oli sen takana, pyöreitä, vilkkuvia valoja, ja alus niiden keskellä joka oli hieman takavaloja ylempänä. Etuvalo oli triangelin itsensä muotoinen, pieni pyöreä valo sen takana. Yhteensä viisi valoa. Minä olen tottakai nähnyt lentokoneita ja helikoptereita pimeänäkökameralla, niiden äänen kuulee 1,5 kilometrissä helposti. Ne kuulee myös 4,5 kilometrissä ja 6 kilometrissä. Tämä lensi matalalla ja hiljaa!

Kun se lensi ohitseni, jatkoin seuraamista. Seurasin sitä yhteensä noin 8 minuuttia ja 30 sekuntia. Viimeisin minkä havaitsin oli kun otin kiikarit alas hetkeksi saadakseni selvyyden missä alus oli taivaalla, en nähnyt yhtäkään valoista, en tasaisia valoja enkä vilkkuvaloja. Joko valot olivat erittäin himeät ja pimeäkuva vahvisti niiden näkymistä, tai valot olivat infrapunaa, periaatteessa näkymättömät paljaalle silmälle.

Kertauksena:

1: se oli hiljainen

2: se liikkui erittäin hitaasti

3: valot olivat joko himmeitä tai infrapunaa

4: näin sen läpi, oliko kyseessä adaptiivinen verhoutumisjärjestelmä?

5: en nähnyt mitään ilman pimeäkuvalinssejä. Ohessa on pysätytyskuva videolta.

(Lähde : ufosightingsdaily.com)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.