Satelliittikuvasta paljastuu mystinen alus Area 51:llä

LAS VEGAS (KLAS) — Kolmion muotoinen hävittäjän kokoinen lentokone — mahdollisesti aiemmin koskaan havaitsematon — valokuvattiin maailman tunnetuimman “salaisen” tukikohdan yllä — Area 51 — ja ihmiset ovat innokkaasti keskustelleet havainnosta.

Tyler Rogoway, sotateknologian opiskelija, kirjoitti lentokoneesta The Driveen. Hän sanoi, että Planet Labsin satelliittikuvat tammikuun 26. päivältä 2022 näyttivät kolmiomaisen “möykyn suuren eteläisen hangaarin pohjoispäädyssä”. Paremmat kuvat tulevat antamaan selkeämmän käsityksen tunnistamattoman aluksen yksityiskohdista.

 

Area 51 ei ole enää salaisuus. Se on 80 mailia pohjoisluoteeseen Las Vegasista Groom Laken vierellä. Alue on rajattu yksityishenkilöiltä. Area 51 perustettiin kylmän sodan aikaan ja siitä tuli nopeasti koealue amerikkalaisille vakoilukoneille kuten U-2, SR-71 Blackbird ja F-117 Nighthawk.

Mystisen lentokoneen tultua julki ensi kertaa ihmiset ovat kirjoitelleet blogipostauksia ja analysoineet valokuvia selvittääkseen mikä kohde voisi olla kyseessä.

Eräs henkilö sanoi Secret Projects -blogissaan, “Ei tule muuta mieleen kuin F-16XL, vaikka tällä on selviä eroja rungossa ja siipien muodossa.”

Eräs toinen kirjoitti: “Tämä mysteerijuttu valokuvassa näyttää melkein kuin Saab J-35 Drakenilta.” Jotkut ovat spekuloineet, että se ei olisi edes todellinen. “Mielestäni se on todennäköisesti vain jokin malli minkä he ovat ottaneet esiin kaikkia pelotellakseen.”

Muutamat pitivät sitä vaikeana uskoa, että jotain niin salaista ei peiteltäisi. “Tällaisen todellisen ja arkalauonteisen jutun jättäminen parkkiin kiitoradalle 3-4:ksi päiväksi, kätkemättä? Eivät he tekisi niin.”

Rogoway jatkaa kirjoittamalla, että mystiseen lentokoneeseen voisi liittyä yksi salainen ohjelma, eli NGAD (Next Generation Air Dominance) joka on ollut koekäytössä. Ilmavoimat on myös testaillut yliäänikoneita.

Rogowaylla on paljon lisää tietoa tapauksesta. Voit lukea koko jutun täältä.

 

Artikkelin julkaissut Mystery Wire 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.