Grusch ja hänen maahansyöksyneet UFOnsa

kirjoittanut Kevin Randle

Noin vuosi sitten David Grusch ilmestyi UFO-aiheisiin puhumalla UFO-onnettomuuksista. Paljastustensa aikana hän mainitsi kymmenkunta UFO-onnettomuutta vuosien varrella. Joskus ajattelen, että olen UFO-onnettomuuksien johtava asiantuntija, sillä olen perinyt tittelin edesmenneeltä Len Stringfieldiltä, joten uskon voivani spekuloida UFO-onnettomuuksista jonkinlaisella asiantuntemuksella. Ilman Leniä emme ehkä edes kävisi tätä keskustelua, mutta Len toi koko UFO-onnettomuuksien alaryhmän julkisuuteen.

David Grusch

 

Niille, joille tämä ei ole tuttua, Len alkoi tutkia tarinoita UFO-onnettomuuksista vuosia ennen kuin me muut kiipesimme tähän kelkkaan. Hän keräsi tarinoita, joita hän ei juurikaan kommentoinut kriittisesti. Hänen teoriansa oli julkaista tiedot tietäen, että joku yrittäisi tarkistaa ne. Ilman tuota alkua meillä ei olisi tätä keskustelua tänään.

Siitä pääsemmekin David Gruschiin, joka ”vuoti” jonkin verran tietoa onnettomuuksista, mutta ei kovin paljon. Hän mainitsi kaksi onnettomuutta. Toinen Roswellissa, joka on nyt niin tunnettu, että se oli vastaus Jeopardy! Toisen väitetään tapahtuneen Italiassa vuonna 1933. Amerikkalaiset kaappasivat aluksen italialaisilta toisen maailmansodan lopussa.

Italialaiset UFO-tutkijat, jotka tutkivat tapausta koskevia väitteitä noin kaksikymmentä-kolmekymmentä vuotta sitten, päättelivät, että kyseessä oli huijaus. Näyttäisi siltä, että kaikki sisäpiirissä olevat, eli Grushille tietoja syöttäneet henkilöt, olisivat tienneet sen. Voit nähdä todisteet täältä:

http://kevinrandle.blogspot.com/2023/06/david-grush-and-1933-italian-ufo-crash.html

Roswelliin liittyy myös raportoitu tapaus, jossa alus on pudonnut San Agustinin tasangolla Länsi-New Mexicossa. Tämä tarina yhdistettiin Roswellin UFO-onnettomuuteen, kun Stan Friedman esitti, että kaksi avaruusalusta oli törmännyt toisiinsa, joista toinen putosi maahan Roswellin lähellä ja toinen paljon kauempana lännessä. Parhaat todisteet osoittavat, että tämä Roswellin tapauksen osa on huijausta. Voit lukea siitä lisää täältä:

http://kevinrandle.blogspot.com/search?q=Plains+of+San+Agustin

http://kevinrandle.blogspot.com/2021/04/did-herbert-dick-lie-about-being-on.html

http://www.cufos.org/books/Plains_of_San_AgustinR.pdf

http://kevinrandle.blogspot.com/2015/02/the-plains-of-san-agustin-crash.html

http://kevinrandle.blogspot.com/2022/09/lue-elizondo-and-two-crashes-on-same-day.html

https://www.ufoexplorations.com/other-roswell-crash-secret-of-plain

Siitä lähtien Grusch on sanonut, että hänellä on enemmän tietoa kymmenestä muusta aluksesta, että hän on puhunut ihmisten kanssa, jotka ovat nähneet joitakin näistä aluksista, mutta että hän ei ole itse nähnyt mitään. Don Schmitt, Tom Carey ja minä voimme esittää saman väitteen. Erona on se, että me olemme nimenneet nimiä. Paljon nimiä. Jotkut osoittautuivat huijareiksi, toiset vain halusivat kertoa mielenkiintoisen tarinan, ja muutamat ajattelivat, että se oli tapa saada taloudellista hyötyä. Mutta on olemassa vankka ydin henkilöitä, jotka olivat paikalla ja jotka olivat ensikäden todistajia. Voit tutustua joihinkin heistä täällä:

http://kevinrandle.blogspot.com/2007/07/edwin-easley-and-roswell.html

http://kevinrandle.blogspot.com/2009/09/paul-kimball-lance-moody-ufos-and-me.html

http://kevinrandle.blogspot.com/2023/11/new-documentation-for-roswell-easley.html

Pointtini on se, että jotkut meistä ovat olleet täällä tarpeeksi kauan, jotta voimme selvittää, mistä maahansyöksyistä Gruschille on kerrottu. Tässä ei ole mitään erityistä järjestystä, mitä tiedän tästä. Aztecin onnettomuus New Mexicossa 25. maaliskuuta 1948 on luultavasti ensimmäinen UFO-onnettomuus, joka sai minkäänlaista kansallista huomiota. Frank Scully julkaisi kirjan Behind the Flying Saucers, jossa kerrottiin onnettomuudesta. Vaikka hän mainitsi pari muutakin väitettyä maahansyöksyä, hän keskittyi Aztecin tapahtumaan, koska hän oli puhunut miesten kanssa, jotka tiesivät siitä kaiken.

Tarina oli, että alus oli löydetty läheltä pientä Aztecia, armeija oli ottanut sen talteen, ja siinä oli Venukselta tulleen lentomiehistön ruumiit. Tarina paljastui huijaukseksi, ja niille, jotka ovat kiinnostuneita menemään tähän kaninkoloon, suosittelen lukemaan Scullyn kirjan, sitten William Steinmanin kokoelman hölynpölyä, UFO Crash at Aztec, ja lopuksi Scott Ramseyn The Aztec Incident -kirjan, joka on pro-puolella, mutta jossa tukevat todisteet ovat heikkoja tai olemattomia. Ramsey teki hyvää työtä väitettyjen silminnäkijöiden jäljittämisessä, mutta hänellä ei ollut mahdollisuutta haastatella ketään, jolla olisi omakohtaista tietoa. Toisin sanoen Ramey ja hänen tiiminsä haastattelivat ihmisiä, jotka tunsivat ihmisiä, jotka sanoivat tietävänsä jotain tapauksesta. Ja jotkut näistä todistajista sanoivat, ettei onnettomuutta ollut tapahtunut.

On olemassa hyviä todisteita väitteen toiselta puolelta, voit lukea Monte Shriverin tutkimuksen tästä blogista täältä:

http://kevinrandle.blogspot.com/2013/02/aztec-in-perspective-by-monte-shriver.html

http://kevinrandle.blogspot.com/2013/02/aztec-in-perspective-by-monte-shriver_8.html

Epäilen, että yksi paremmista tarinoista on Kecksburgista, Pennsylvaniasta 9. joulukuuta 1965. Tapausta on tutkinut Stan Gordon, joka oli paikalla muutaman tunnin sisällä ja on tehnyt tutkimuksia vuosikymmenien ajan. Työskennellessään yhdessä Leslie Keanin kanssa Gordon jopa haastoi NASA:n oikeuteen saadakseen lisätietoja. Kuten niin monessa muussakin UFO-onnettomuuksiin liittyvässä asiassa, on kuitenkin olemassa uskottava vaihtoehto. Voit lukea lisää tästä tapauksesta täältä:

http://kevinrandle.blogspot.com/2021/11/x-zone-broadcast-network-stan-gordon.html

http://kevinrandle.blogspot.com/2017/01/x-zone-boardcast-network-stan-gordon.html

Del Rion, Teksasin osavaltiossa tapahtunutta UFO-onnettomuutta on tutkittu jo vuosikymmeniä. UFO-tutkijat hyväksyivät sen aluksi, koska eräs korkea-arvoinen, eläkkeelle jäänyt ilmavoimien upseeri antoi valaehtoisen todistuksen, jossa hän todisti tietojensa aitouden. Tämä onnettomuus, joka oli virheellisesti tunnistettu El Indio-Guerreron onnettomuudeksi, sisältyi MJ-12-asiakirjoihin, mikä lisäsi entisestään sen uskottavuutta. Ongelmana oli se, että korkea-arvoinen upseeri Robert Willingham ei ollut korkea-arvoinen upseeri, hän ei ollut hävittäjälentäjä, kuten väitettiin, ja sekä St. Louisissa sijaitsevan sotilasrekisterikeskuksen että Denverissä sijaitsevan ilmavoimien reservin henkilöstökeskuksen asiakirjat eivät vahvistaneet hänen upseerin asemaansa. Käytettävissä olevien tietojen mukaan hän oli matalassa asemassa oleva sotilas, joka palveli vain kolmetoista kuukautta aktiivipalveluksessa. Voit lukea siitä lisää täältä:

http://kevinrandle.blogspot.com/2011/08/absense-of-evidence.html

http://kevinrandle.blogspot.com/2014/03/ihave-argued-for-years-that-eisenhower.html

http://kevinrandle.blogspot.com/2018/06/mj-12-and-cognitive-dissonance.html

http://kevinrandle.blogspot.com/2010/07/del-rio-ufo-crash-and-mj-12.html

Yksi parin viime vuoden aikana huomiota saaneista kertomuksista oli New Mexicon pikku San Antoniosta peräisin oleva tarina siellä vuonna 1945 tapahtuneesta maahansyöksystä. Tohtori Jacques Vallee julkaisi yhdessä Paola Harrisin kanssa kirjan Trinity: The Best Kept Secret, jossa on kaksi silminnäkijäkertomusta onnettomuudesta ja sen pelastamisesta. Nämä silminnäkijät, jotka olivat nuoria onnettomuushetkellä, antoivat vaihtelevia kertomuksia päivämääristä, muiden silminnäkijöiden nimistä ja sotilaallisesta talteenottooperaatiosta. Douglas Dean Johnson on tutkinut tapausta perusteellisesti ja esittänyt uskomattomia todisteita siitä, ettei sitä koskaan tapahtunut. Voit lukea kaiken siitä täältä:

https://www.jasoncolavito.com/blog/douglas-dean-johnson-exposes-jacques-vallee-and-the-trinity-ufo-hoax

https://douglasjohnson.ghost.io/crash-story-file-the-reme-baca-smoking-gun-interview/

https://douglasjohnson.ghost.io/crash-story-the-trinity-ufo-crash-hoax/

http://kevinrandle.blogspot.com/2021/06/trinity-best-kept-secret-critique.html

Sain tietää Las Vegasin UFO-maahansyöksystä, kun tein tutkimusta Roswellin tapauksesta. Haastattelin Utahissa todistajia, jotka olivat nähneet matalalla lentävän UFOn noin viisitoista minuuttia ennen kuin aluksen nähtiin räjähtävän taivaalla Las Vegasin itäpuolella, Nevadassa. Sadat silminnäkijät Las Vegasissa näkivät tuon räjähdyksen. Ilmavoimat kirjasi tapauksen bolidiksi eli kirkkaaksi meteoriksi, mutta minulla oli alun perin syytä epäillä, että se ei ollut hyvä vastaus. Lisätutkimukset ovat kuitenkin johtaneet minut siihen tulokseen, että ilmavoimien selitys oli todennäköisesti oikea, mutta monet eivät vieläkään hyväksy tätä vastausta. Voit lukea siitä lisää täältä:

http://kevinrandle.blogspot.com/search?q=Las+Vegas+UFO+Crash

http://kevinrandle.blogspot.com/2008/08/las-vegas-ufo-crash.html

Yksi ensimmäisistä UFO-maahansyöksyistä tapahtui piskuisessa Aurorassa, Texasissa huhtikuussa 1897. Aluksen väitetään osuneen tuulimyllyyn ja räjähtäneen. Paikalliset asukkaat löysivät ainoan matkustajan runnellun ruumiin ja hautasivat sen Auroran hautausmaalle. UFO-tutkijat alkoivat vierailla Aurorassa vahvistaakseen tämän varhaisen tapauksen, joka oli dallasilaisen sanomalehden toimittajan aloittama huijaus. Voit lukea tästä lisää täältä:

http://kevinrandle.blogspot.com/2005/03/aurora-texas-story-that-wont-die.html

http://kevinrandle.blogspot.com/2018/04/aurora-texas-again.html

Kingmanin lähellä Arizonassa vuonna 1953 tapahtuneen maahansyöksytapauksen voisi ottaa mukaan, koska alkuperäisen tarinan kertoi mies, joka vaikutti uskottavalta. Hän sanoi, ja todisteet todistivat sen, että hän oli työskennellyt Frenchman Flatsin alueella Etelä-Nevadassa atomienergiaa käsittelevässä hankkeessa. Hän sanoi myös, että hänet oli määrätty jossain ominaisuudessa Project Blue Bookiin. Tämän väitteen paikkansapitävyydestä ei ole todisteita.

Vaikka Raymond Fowler kutsui häntä alun perin Fritz Werneriksi vuonna 1976 julkaistussa artikkelissa, hänen oikea nimensä oli Arthur Stansel. Hän kertoi saaneensa toukokuussa 1953 puhelun jostain tärkeästä ja salaisesta tapahtumasta. Todisteeksi tästä Stansel esitti kaksi sivua työkalenteristaan, joissa mainittiin erityistehtävä, mutta yksityiskohtia ei annettu.

Hän nousi bussiin monien muiden kanssa, ja hänet vietiin paikalle, jossa heille annettiin erityisiä tehtäviä, he eivät saaneet puhua muille bussissa olleille, ja kun tehtävä oli suoritettu, heidät lastattiin takaisin bussiin, ja heitä varoitettiin, etteivät he saisi koskaan mainita tästä. Eräällä ilmavoimien aliupseerilla oli nimilista, jota hän huuteli varmistaakseen, että ihmiset pääsivät työpaikoille, joissa heidän oli määrä työskennellä.

Stansel näki maahan syöksyneen kiekon, ja sattumalta hän näki miehistön kuolleet jäsenet, jotka eivät olleet ihmisiä. Hän palasi Frenchman Flatsiin ja tavalliseen tehtäväänsä.

Vuosia myöhemmin eräs nainen, Judie Woolcott, kertoi, että hänen edesmennyt aviomiehensä oli kuulunut pelastustiimiin, mikä lisäsi tarinan uskottavuutta. Hän väitti, että hänellä oli kirje, jonka mies oli kirjoittanut hänelle Vietnamissa palvellessaan ja jossa kerrottiin joitakin yksityiskohtia. Hän ei kuitenkaan pystynyt esittämään kirjettä. Hän sanoi, että mies oli kuollut Vietnamin sodassa. Hänen tyttärensä otti myöhemmin yhteyttä minuun ja selitti, että hänen äitinsä oli keksinyt tarinoita ja että hänen isänsä ei ollut kuollut Vietnamissa. Voit lukea siitä lisää täältä:

http://kevinrandle.blogspot.com/2011/05/kingman-ufo-crash-really.html

http://kevinrandle.blogspot.com/2015/10/the-decline-and-fall-of-ufology.html

Niille, jotka ovat kiinnostuneita tarinoista, joilla on joitakin fyysisiä todisteita, on tapaus Ubatubasta, Brasiliasta. Suosituimman version mukaan silminnäkijät näkivät aluksen räjähtävän ilmassa ja pudottavan roskia paikalliselle rannalle syyskuussa 1957. Tuntematon silminnäkijä poimi osan siitä ja lähetti sen radioaseman toimittajalle. Materiaali päätyi lopulta APRO:lle tänne Yhdysvaltoihin. Useat organisaatiot ovat analysoineet sitä, mukaan lukien ilmavoimat, jotka vahingossa tuhosivat näytteensä. Voit lukea tästä lisää täältä:

http://kevinrandle.blogspot.com/2010/05/ubatuba-ufo-sample.html

http://kevinrandle.blogspot.com/2021/12/jacques-vallee-and-ten-unexplained-ufo.html

Äskettäin Jacques Vallee ilmoitti, että päivämäärä oli väärä. Räjähdys tapahtui paljon aikaisemmin, ennen toista maailmansotaa. Valleen tiedot ovat ristiriidassa alun perin kerrotun tarinan kanssa, eikä Vallee tarjonnut mitään todisteita.

Len Stringfieldin mukaan häneen otti yhteyttä nainen, joka väitti, että hänen isoisänsä oli käynyt vuonna 1941 Cape Girardeaun lähellä Missourissa tapahtuneen UFO-maahansyöksyn paikalla. Nainen väitti, että tuonpuoleisista olennoista oli otettu kuva, mutta kuva oli kadonnut vuosien saatossa. Hän näki vain kuvan ja kuuli isänsä kertovan onnettomuudesta. Hän ei nähnyt mitään muuta.

Eräs mies, joka ei nähnyt itse mitään, mutta jonka isä oli ollut mukana, kertoi myös tarinansa väitetystä onnettomuudesta. Näiden kahden henkilön lisäksi, jotka eivät ilmeisesti itse nähneet mitään, kukaan muu ei ole ilmoittautunut vahvistamaan väitettä. On niitä, jotka hyväksyvät tarinan todeksi. Voit lukea siitä lisää täältä:

http://kevinrandle.blogspot.com/2019/12/cape-girardeau-ufo-crash-1941.html

Roswellin lisäksi ainoa tapaus, jolla on jonkin verran uskottavuutta, oli onnettomuus, joka tapahtui Shag Harbourin lähellä Kanadassa vuonna 1968. Chris Styles ja Don Ledger ovat tutkineet sitä perusteellisesti. He ovat löytäneet Kanadan virallisia asiakirjoja, joista osa oli alun perin salaisia, jotka todistavat, että jokin putosi satamaan ja että sekä Kanadan että Yhdysvaltojen hallitukset ja armeija vastasivat ja etsivät pudonnutta alusta. Roswellin tapaan kaikki ovat yhtä mieltä siitä, että jokin putosi, mutta sen olemuksesta kiistellään. Voit lukea siitä lisää täältä:

http://kevinrandle.blogspot.com/2021/05/just-last-friday-may14-another-video.html

http://kevinrandle.blogspot.com/2017/02/x-zone-broadcast-network-don-ledger.html

Tämä on siis spekulaationi todennäköisimmistä UFO-maahansyöksyistä, joista David Grusch on saattanut puhua. Se on periaatteessa kokoelma erittäin epäilyttäviä tarinoita, mutta nämä ovat sellaisia, joista monet väitetyt sisäpiiriläiset ovat puhuneet aiemmin. Jotkin Gruschin puheista viittaavat siihen, että hän on tavannut näitä ihmisiä.

Hänen väitteensä Italian onnettomuutta koskevasta sisäpiiritiedosta kumoaa suuren osan hänen sanoistaan. Jos kyseessä on huijaus, kuten se mitä suurimmalla todennäköisyydellä on, silloin sisäpiiriläisillä, jotka syöttivät hänelle tietoja, ei ollut sen enempää sisäpiirin tietoa kuin minulla tai muilla UFO-tutkijoilla. Pääsemme käsiksi tietoon tiedossa olevien mukanaolijoiden haastattelujen, liittovaltion ja paikallishallinnon eri virastojen hallussa olevien asiakirjojen tutkimisen sekä arkistoihin tehtyjen vierailujen kautta.

Olen päätynyt näihin spekulaatioihin raporttien kautta, joita olen saanut monilta muilta UFO-yhteisön jäseniltä. Minulle kerrottiin esimerkiksi, että Grusch vietti aikaa Skinwalker Ranchilla. En aio kommentoida tässä yhteydessä kyseistä tutkimusta. Totean kuitenkin, että sen mukaan Grusch kaveerasi useiden Washingtonin eri hallintojen aikoinaan tärkeiden jäsenten kanssa. Ja tiedän, mitä jotkut heistä ovat aiemmin kannattaneet, mikä viittaa siihen, mistä osa Gruschin sisäpiiritiedosta on peräisin.

Kysymys tiivistyy oikeastaan siihen, kuinka moni edellä mainituista tapauksista on sellaisia, joiden Grusch uskoo olleen totta, ja kuinka paljon näistä tiedoista hän syötti kongressille salassa tehdyissä eri tutkimuksissa?

Tässä on kyse siitä, että ilman tarkempia tietoja Gruschilta ja joiltakin muilta, meillä on hyvin vähän todisteita. Ja jos suurin osa Gruschin tiedoista on peräisin väärennetyistä onnettomuusraporteista, miksi meidän pitäisi tuhlata aikaa muiden jahtaamiseen.

Uskon toki, että Roswell edustaa jotakin, joka on saatettu rakentaa toisessa maailmassa, ja Shag Harbourin tapauksesta on hyvät asiakirjat, mutta paras johtopäätös on, että muut raportit ovat joko virheitä tai vääränlaisia tunnistuksia. Ellei Grusch pysty keksimään jotain konkreettisempaa kuin uskottavien ihmisten kuulemat kertomukset, hän ei edistä asiaa. Pitkällä aikavälillä se vahingoittaa sitä, eikä kukaan muista, että varoitin hyväksymästä sitä, ennen kuin meillä on lisää todisteita. He muistavat vain sen, että Gruschin sisäpiiritiedot olivat vain huhuja, spekulaatioita ja scifiä. Vaikka Grusch saattaa siis olla rehellinen mies, joka on moitteeton, se ei tarkoita, että hänen saamansa tiedot olisivat hyviä. Muistakaa vain, että kuulitte sen täällä ensin.

Jälkikirjoituksena totean, että jos kirjoitat näiden tapausten nimet blogini hakukoneeseen, saat lisätietoja. Kirjoittamalla näiden tapausten nimet Googleen tai muihin hakukoneisiin saatte lisätietoa. Monet sivustot tarjoavat vastakohtia sille, mitä olen luetellut tässä, mutta tarkistin monet näistä sivustoista kirjoituksiani laatiessani ja huomasin usein, että ne eivät ole hyviä lähteitä tai muuta vastaavaa.

 

Artikkelin julkaissut kevinrandle.blogspot.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.