Vuoden 1995 Illuminati-korttipelistä on tullut todellisuutta

Yli kahden vuosikymmenen ajan kuuluisa Illuminati-korttipeli, jonka Steve Jackson on luonut vuonna 1994 ja julkaissut vuonna 1995, on osoittautunut yllättävän tarkaksi mitä tulee tulevaisuuden tapahtumien ennustamiseen.

Korttipelissä pahamaineiset salaseurat kilpailevat keskenään maailman hallitsemisesta karmivin keinoin, laillisin ja laittomin, ja jopa mystisin keinoin, ja sattumaa tai ei, mutta se näyttää monia kuvia onnettomuuksista ja tapahtumista, joilla on globaali vaikutus ihmiskuntaan, jotka ovat sattuneet vuoden 1995 jälkeen.

Sitä yllättyy saadessaan tietää miten viimeaikaiset tapahtumat yhteiskunnassamme ovat vieneet meitä kohti uutta globaalia diktatuuria.

Aloittakaamme seuraavilla korteilla: Epidemia/Karanteeni & Tartuntatautien hoito

Kortti 1 – Epidemia:

Tämä on hyökkäys, jolla voi tuhota minkä tahansa paikan. Se ei vaadi toimintavuoroa. Tämä ei ole välitön hyökkäys, muut ryhmät voivat tulla väliin normaalisti. Jos hyökkäys onnistuu, kohde muuttuu Hajonneeksi. Tämä hyökkäys ei voi oikeasti tuhota kohdetta.

Kortti 2 – Tartuntatautien hoito:

Toimintanaan CDC voi toimittaa Apua yhdelle Hajonneelle kohteelle jokaisella vuorolla. Jos CDC tekee suoran hyökkäyksen tuhotakseen paikan, se voi käyttää biologista sodankäyntiä ja saa +15 hyökkäykseensä. Jos hyökkäys epäonnistuu, hyökätyn paikan omistaja tuhoaa CDC:n automaattisesti.

Kortti 3 – Markkinoiden manipulointi

Osakemarkkinoita manipuloidaan. Uuden Maailmanjärjestyksen suunnittelijoilla on varmasti globaali talousromahdus suunniteltuna.

He alkoivat suunnitella talouden rakentamista ja sitten sen alasajoa kansan ajamiseksi paniikkiin niin, että he hyväksyisivät Uuden Maailmanjärjestyksen uudet säännöt.

Ennen kuluttajien ja kansallisvaltioiden velkojen akkumuloitumista romahduspisteeseen,

Kortti 4 & 5 – Kriisinhallintavoimat & Kansannousu

Kortti 4 – Kriisinhallintavoimat: Tämä kortti voidaan pelata milloin vain, ja se lasketaan sen ryhmän toiminnoksi, johon se vaikuttaa. Lisääntynyt valta tulee voimaan välittömästi. Yhden Valtion ryhmittymän voima nousee arvoon 6. Kytke tämä kortti valitsemaasi Valtio-ryhmittymään.

Huomaa miten rivisotilas tässä kuvassa käsittelee kovakouraisesti tummaihoista vähemmistön edustajaa.

Kortti 5 – Kansannousu: Mellakat jatkuvat maailmalla kolmatta viikkoa, eikä merkkiä näy niiden laantumisesta… Jokaisen pelaajan tulee valita yksi ryhmä hänen Valtarakenteestaan ja heittää se pois. Niitä ei lasketa ”tuhoutuneeksi” kenenkään pistelaskussa.

Me näemme, että nämä kortit välittömästi lisäävät valtion hallintaa ja valtaa. Kuten kuvat kertovat, valtion virastot huijaavat saattaakseen voimaan nämä Kriisinhallintavoimat.

Viimeisenä Kortti 6 – Kuolonaamio

Kuka sitten sitä pitääkin, näkee hieman erilaisen maailman sen silmärei’istä… ja kun maski otetaan pois, erilaisesta maailmasta tulee todellinen maailma.

Linkki kaikkiin kortteihin: Illuminati Card Game

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.