Orbeja Brooklynissa

Havaintopäivämäärä: heinäkuun 6. 2022
Havaintopaikka: Brooklyn, New York USA
Lähde: MUFON

Tämä havainto on peräisin MUFONin raportista. Videolla näkyy hehkuvien valkoisten alusten laivue Brooklynin taivaalla. Henkilökohtaisen lähikohtaamisen perusteella voin sanoa, että nämä kohteet eivät ole oikeasti valkoisia, vaan näyttävät valkoisilta kauempaa, mutta lähempää ne näyttävät helmimäisiltä, niiden pinta on nestemäinen ja hiljalleen pyörimisliikkeessä aluksen ympäri, kun sen värit ja pintakuviot muuttuvat. Eräs henkilö kysyi minulta kanavallani ”Miksi sinun mielestäsi ne antavat itsensä tulla nähdyksi niin monesti nykyään?” No, vastasin että ”Joko ne ovat sitä mieltä että me olemme valmiita, tai elämän loppu odottaa horisontissa.”

Scott C. Waring,  Taiwan

Silminnäkijä kertoo:

Selvyyden vuoksi nimitän nämä valot A, B, C ja D. Pahoittelen jo etukäteen, että minulla on suuntaongelmia, joten käytän kardinaalipisteiden sijasta oikeaa/vasenta/pystysuoraa/vaakasuoraa/diagonaalista, jotta en sekoita itseäni. En myöskään tiennyt, mitä laittaa korkeusasteeksi. Tiedän kuitenkin, että katsoimme kaakkoon siihen kohtaan, jossa katumme risteää Myrtle Avenuen kanssa, jos se auttaa ymmärtämään lentosuuntia. Katselen auringonlaskua parvekkeeltani lähes joka ilta, joten tunnen taivaanrannan hyvin. JFK:lta nousee usein lentokoneita, ja siellä on useita matalia torneja, joissa on punaisia ja valkoisia hehkuvia valoja. Toisinaan näkyy helikoptereita.

En tiedä, mikä tämä oli, mutta se ei muistuttanut mitään sellaista, mitä kumppanini tai minä olemme nähneet aiemmin. Hän kutsui minut ulos, ja näin, että yksi taivaalla olevista valoista (valo A), jota olin alun perin luullut tornin valkoiseksi valoksi, liikkui hitaasti vaakasuorassa suunnassa vasemmalta oikealle kohti toista, kirkkaampaa, paikallaan olevaa valkoista valoa (valo B). Sitten se alkoi nousta kohti toista kirkkaampaa, korkeammalla olevaa paikallaan olevaa valoa (valo C). Valo A tuli lähelle korkeampaa valoa C:tä ja muutti sitten kolmannen kerran suuntaa nousten viistosti oikealle. Kun valo A alkoi nousta vinosti, valo C ja toinen kirkas valo (valo D), joka oli aiemmin pysähtynyt sen vasemmalla puolella, alkoivat liikkua vaakasuoraan toisiaan kohti. Valo C ohitti valon D ja jatkoi sitten nopeaa liikettä samaan suuntaan. Samaan aikaan valo A jatkaa nousuaan vinosti. Tässä vaiheessa olin huolissani siitä, etten pystyisi kuvaamaan kaikkia valoja ruudulle, joten käänsin puhelimeni kameran pystysuoraan. Valo C näytti himmenneen ja välkkyvän.

Muutaman hetken kuluttua valon D ohi vasemmalle, valo C pysähtyi ja käänsi suuntaa ja palasi takaisin kohti valoa D. Vain valot B ja D pysyivät tuolloin paikallaan, ja valo B oli ainoa valo, joka ei näyttänyt liikkuvan lainkaan. Tässä vaiheessa, noin kaksi minuuttia kuvaamisen jälkeen, lopetin kuvaamisen, koska poikaystäväni (joka ei ollut lainkaan kiinnostunut ja jota tämä ilmiö ei häirinnyt) sai minut tuntemaan itseni hulluksi. Liikkuminen jatkui kuitenkin vielä ainakin muutaman minuutin ajan, ja liikettä oli tapahtunut vähän ennen kuin muistin aloittaa kuvaamisen. Kasvoin maatilalla katsellen tähtikuvioita, satelliitteja jne. ja katselen mielelläni taivasta myös Brooklynissa. En ole koskaan nähnyt minkään kohteen liikkuvan näin koordinoidusti, varsinkaan vaihtavan suuntaa useita kertoja. Olisi hienoa, jos jollakin olisi selitys tälle. Liitän mukaan videon, jonka kuvasin puhelimellani.

 

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.