Venuksella on joskus ollut elämää

Venuksen on pitkään tiedetty olevan Maapallon sisarplaneetta, huolimatta siitä että sen ilmakehä on uskomattoman myrkyllinen niille jotka elävät planeetallamme. Syy tälle ”sisar”-statukselle on, että tiedemiehet uskovat, että Venus on joskus voinut olla erittäin paljon kuten Maapallo. Uskotaan, että Venuksella on joskus ollut paljon enemmän vettä jonka se on kadottanut ajan myötä. Jotkut teoriat ovat ehdottaneet, että Venus päätyi kasvihuoneilmiössään paljon pahempaan tilaan kuin mitä voisimme koskaan kuvitella Maahan. Lopulta nämä kasvihuonekaasut aiheuttivat Venuksen vesikadon ja muuttivat ilmakehän kyvyttömäksi ylläpitää ihmiselämää.

Viime vuosina tutkimukset ovat vahvistaneet tämän, ja ne antavat ymmärtää, että Venus oli joskus vesirikas planeetta, ja sillä on joskus ollut kyky ylläpitää älykästä ihmiselämää. Tämä on saanut salaliittoteoreetikot pohdiskelemaan onko Venus joskus ollut koti ihmisen kaltaiselle rodulle ja sattuiko venuslaiset selviämään mullistuksista ja kehittymään uudeksi älykkäiden olentojen roduksi. Idea älykkäästä elämästä niin lähellä Maapalloa on äärimmäisen kiinnostava avaruusolentoteoreetikoille.

Artikkelin julkaissut Listverse

 

Toim. huom. Carla Rueckertin kanavoima Yhden Laki kertoo tietoisuudesta nimeltä Ra, jonka kotiplaneetta on Venus. Ra:n rotu eli kolmannessa tiheydessä miljardeja vuosia ennen elämän syntyä Maapallolle:

RA: Olen osa sosiaalista muistikompleksia joka matkasi pois planeetalta aurinkokunnassanne, siltä jolle olette antaneet nimen Venus. Me olemme teidän mittapuun mukaan vanha rotu. Kun me olimme kuudennessa ulottuvuudessa, fyysinen kehokompleksimme oli kultaa. Me olimme pitkiä ja jossain määrin siroja. Fyysisen kehokompleksimme peitteellä oli kultainen hohde. Tässä muodossa me päätimme tulla keskuuteenne. Väestönne oli kovin erilainen ulkonäöltään meihin verrattuna. Näin me emme sopeutuneet hyvin joukkoonne ja olimme selkeästi erilaisia. Vierailumme oli suhteellisen lyhyt. Tämä tapahtui kun rakensimme pyramidit. (B1, S6, 90)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.