Mitä tapahtuu uskonnoille jos löydämme elämää avaruudesta?

Melkein joka viikko astronomit tuovat meille uutisia uusista planeetoista toisten tähtien ympärillä. Nämä löydökset tuovat mukanaan viisaan astronomin julistuksen siitä, että tämä planeetta johtaa meidät lähemmäksi elämän löytämistä avaruudesta.

Olemmeko me yksin? Vai onko meillä seuraa jossain tuolla? Mikä vastaus onkin, tämä tieto tulee tuomaan mukanaan suurimman intellektuaalisen haasteen ihmiskunnan historiassa. Ei vähintään siksi että se tulee olemaan teologinen Maapallon uskonnoille.

Onko edessämme suuri henkinen herääminen ja vallankumous? David Weintruab Ph.D, astronomian professori @ Vanderbuilt University vastaa mammuttimaiseen kysymykseemme tässä haastattelussa.

 

 

Lähde: http://www.youtube.com/watch?v=nfBDkN_dU1k

 

2 vastausta artikkeliin ”Mitä tapahtuu uskonnoille jos löydämme elämää avaruudesta?”

  1. Ei vaikuta kiihkouskovaisten elämään mitenkään. Normaalin ihmisen ja skeptikkojen elämä mullistuu rajusti. Osa skeptikoista joutuu naurunalaiseksi ja selittely alkaa. Itselle on päivän selvää että avaruus kuhisee elämää, alkeellista ja myös sellaista mistä monet eivät edes osanneet villeimmissä kuvitelmissa olevan. Osa korkeimmasta älystä on myös muunlaisessa muodossa. Vieras älyhän ajatellaan tiedepiireissä samanlaiseksi kuin maapallolla ja tehdään siihen ja maan nykyteknologiaan vertailua esim. avaruusmatkailussa ja valtavien etäisyyksien taittamisessa. Meillä on vielä valtavasti opittavaa.

  2. Ufot ovat edelleenkin taivaan avaruuden henkivaltoja,jotka näyttäytyvät jos vaikka minkä muotoisilta ja joskus käsittämättömän suurilta.Juuri näin paholainen lähestyy ihmiskuntaa valtavalla voimalla tullen yhä röyhkeämmin esiintymään taivaan avaruuksissa,saaden näin monen monet ihmisparat uskomaan valheeseen!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.