fbpx

Tietoa sivustosta

Follow my blog with Bloglovin

Yhteystiedot

Meihin voit saada yhteyden sähköpostilla: info (ät) eksopolitiikka piste fi

Sivuston tarkoitus

Tämän sivuston tarkoitus on herättää keskustelua avaruuden ilmiöistä, erityisesti elämästä ja tietoisuudesta jonka alkuperä on muualla kuin maapallolla. Nämä ilmiöt esiintyvät suomalaisessa mediassa harvakseltaan, mutta ne eivät ole vakiinnuttaneet asemaansa niin että niistä voitaisiin keskustella vakavasti, eivätkä kaikki tunnusta niiden olemassaoloa.

Erotuslausuma (Disclaimer)

Minkä tahansa sivustolla olevan sisällön, esimerkiksi artikkeleiden, raporttien, pääkirjoitusten, kommentaarien, mielipiteiden niinkuin grafiikoiden ja kuvienkin olemassaolo tällä sivustolla ei perusta  kyseistä sisältöä sanktioihin tai myötämielisyyteen; se on ainoastaan olemassa informaationvälitystä varten. Kaikki oikeudet sivustoon pidätetään. Me emme takaa sivustolla olevan materiaalin todenperäisyyttä. Voimme tehdä muutoksia sivustoon milloin tahansa ja ilman ilmoitusta. Materiaali sivustolla saattaa olla vanhaa, emmekä lupaa pitää kaikkia tietoja sivustolla ajan tasalla. Sivustolla oleva materiaali on tarjolla ilman minkäänlaisia vakuuksia tai takuita. Tarjoamme pääsyn ja käyttömahdollisuuden sivustolle lain salliman maksimimäärän sen perusteella, että suljemme pois kaikki vakuudet ja takuut mitä tässä ei ole mainittu sivuston tarkoitukseen tai käyttöön liittyen.

Tiedonanto vapaasta käytöstä (Fair Use Notice)

eksopolitiikka.fi -sivusto saattaa sisältää kopiosuojattua materiaalia jonka käyttö ei välttämättä ole kopiosuojan omistajan sallima. Me julkaisemme materiaalia edistääksemme ympäristön, politiikan, ihmisoikeuksien, talouden, demokratian, tieteen, yhteiskunnallisten oikeuksien ja uskonnollisten asioiden ymmärrystä. Uskomme tämän olevan minkä tahansa tällaisen materiaalin ’vapaata käyttöä’, johon viitataan Yhdysvaltojen kopiosuojauslain kohdassa 107, sekä Suomen tekijänoikeuslaissa. Sivustolla oleva materiaali on jaossa vapaasti ilman taloudellista voitontavoittelua niille jotka ovat ilmaisseet kiinnostuksensa vastaanottaa tällaista informaatiota tutkimus- tai opiskelumielessä.

 

3 vastausta artikkeliin ”Tietoa sivustosta”

  1. Olipa hyva loytaa sivustonne! On kiva lukea naista asioista myos suomeksi silla asun kaliforniassa….
    Keep up the good work 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Eksopolitiikka, UFOt, Paranormaalit ilmiöt, Tietoisuus

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com