Tämänkö takia he eivät palanneet Kuuhun?

Apollo 17 (joulukuun 7.–19. 1972) oli NASAn Apollo-ohjelman viimeinen tehtävä, eikä NASA mennyt sen jälkeen enää Kuuhun.

Nyt jokin on muuttunut ja Artemis-ohjelma aikoo jälleen kerran laskeutua Kuuhun jo vuonna 2025. NASAn mukaan he palaavat Kuuhun tieteellisten tutkimusten, taloushyötyjen ja inspiraation toivossa uudelle sukupolvelle tutkimusmatkailijoita. Mitä nämä löydökset voisivat olla, ehkäpä ihmisten rakentamia rakennuksia, muukalaiskappaleita joita Apollon miehistökin raportoi nähneensä mutta joka on piilotettu kansalta 50 vuoden ajan?

Neil Armstrong sanoi, että jos aikoisin paljastaa sen mitä oikeasti tapahtui, vaimoni, lapseni ja lapsenlapseni tapettaisiin. Että kaikki menettäisivät jotenkin henkensä. Jokin kamala onnettomuus. Ja hän sanoi ettei aikoisi puhua siitä.

Tässä on lainaus alkuperäisestä lehdistötiedotteesta. NASAn tieteentekijät ja insinöörit osallistuivat Marsin ja Kuun tutkimuksiin. He raportoivat löydöksistään briiffauksessa Washingtonin National Press Clubilla maaliskuun 21. päivä 1996. Ensimmäistä kertaa tuolloin kerrottiin siitä, että Kuusta on löytynyt rakenteita ja esineitä.

Tieteilijät puhuivat varsin varovaisesti ja vältteleävsti näistä kohteista, poislukien UFOt. He aina mainitsivat että ihmisten tekemät kappaleet ovat mahdollisia ja esitti, että informaatiota tutkittiin edelleen ja viralliset tulokset julkaistaan myöhemmin.

Mainintaa oli siitä, että Neuvostoliitolla oli ennen joitain valokuvia sellaisesta aktiviteetista Kuussa, ja vaikka kuvista ei käynyt ilmi mitä aktiviteettia siellä harjoitettiin, Apollosta jäi jälkeen tuhansia kuvia ja videoita. Ja myöskin Clementinen avaruusasema näytti monia osia Kuun pinnalta, joissa tämä aktiviteetti ja sen jäljet näkyvät hyvin.

Apollo-ohjlman aikaisia videoita ja valokuvia näytettiin briiffauksessa. Ihmiset olivat äärimmäisen yllättyneitä siitä miksi NASAn asiantuntijat eivät olleet aiemmin julkaisseet materiaalia.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.