6 muuta observatoriota suljettu yhtäkkiä

Tämä on jatkoa artikkelille Kansallinen observatorio New Mexicossa evakuoitu turvallisuussyistä.

Kansallinen aurinko-observatorio Sunspotissa, New Mexicossa, sekä läheinen USA:n postin postitoimisto evakuoitiin turvallisuussyistä syyskuun 9. päivänä 2018. Observatorion viranomaiset kertoivat asiasta, mutta eivät suostuneet kertomaan syytä yhtäkkiselle sulkemiselle.

Sitten NASA on yrittänyt selittää syytä syyskuun 9. päivän tapahtumalle julkaisemalla julkilausuman, että tapahtui kaksi kuun siirtymää auringon ohi.

Tässä on  NASA:n selitys:

“Syyskuun 9. päivänä 2018 NASAn Solar Dynamics Observatory, SDO, havaitsi kuun ohittavan kaksi kertaa auringon. Ohitus tapahtuu kun taivaankappale liikkuu suuremman taivaankappaleen ja havaitsijan välistä.

Kuu ei, tietenkään, oikeasti muuta suuntaansa, mutta se näyttää niin tekevän SDO:n perspektiivistä, johtuen siitä seikasta että avaruusaluksen kiertorata ottaa kiinni ja ohittaa Kuun sen ensimmäisen siirtymän kohdalla.”

On tullut tietoon, että 6 muuta aurinko-observatoriota (Australia, Chile, Espanja, Hawaii (2), ja Pennsylvania) on suljettu. Havaitsemme, että nämä aurinkoa kuvaavat kamerat ovat pimeinä samaan aikaan kuin New Mexicon observatorio:

  • AXIS 232D Network Dome Camera joka sijaitsee Sydneyssa, Australiassa
  • Webcamit SOAR Observatoryssa @ The Southern Astrophysical Research Telescope, joka sijaitsee Chilessa
  • BRT Tenerife Telescope Webcam Espanjassa
  • Webcam joka sijaitsee Mauna Kean observatoriolla @ University of Hawaii Hilo
  • Webcam joka sijaitsee Canada-France-Hawaii Telescope observatoriossa Hawaiilla
  • Webcam JAT Observatoryssa Fairless Hillsissa, Pennsylvaniassa

Mutta sitten on vielä lisää! Syyskuun 11. päivänä 2018 Maria G. Hill  Salemista, Indianasta on valokuvannut jotain uskomatonta auringon lähellä, mitä voitaisiin kuvata suureksi levynmuotoiseksi UFOksi, sekä suureksi laivastoksi pienempiä UFOja jotka ovat suuren levynmuotoisen UFOn mukana.

Gina kirjoitti Facebookiin: syyskuun 11. päivänä 2018 kello 8:02 Salemissa, Indianassa. “Tämä ilmestyi kameraani sen jälkeen kun otin valokuvan auringosta itäisellä taivaalla aamulla. Kuva otettu iPhone 8:lla ja kameran linssiadapterilla.”

“Vihreä, pyöreä ovenkaltainen esine vorteksin tai madonreiän keskellä ja käärmemuoto suoraan sen yläpuolella, pyöreän levyn reunalla. Olen varma että tällä on symbolinen merkitys käärmeineen ja levyineen — kuvia ja videoita on sivullani” Gina sanoo. Kahdessa videossa täällä ja täällä Gina puhuu massiivisesta UFO-lautasesta ja pienempien UFOjen laivastosta.

Jos kappaleet kuvissa eivät ole linssihäröä tai heijastuksia, vaan massiivisia emoaluksia ja pienempien UFOjen laivastoja, niin voisiko tämä olla syy yhtäkkiselle 7 observatorion sulkemiselle?

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.