Andromedalaiset ja ihmiskunnan mentorointi

Tiivistelmä

Tämä on Alex Collierin pitämästä esitelmästä, joka pidettiin Earth Transformation: Super-Healing, New Science, Consciousness & Contact Conferencessa, tammikuun 9, 2010.

Alex Collier on kontaktihenkilö ihmisen näköisille avaruusolennoille Andromedan tähtikuviosta. Hän alunperin sai Maan ulkopuoliset kokemuksensa lapsuudesta teini-ikään asti. Näiden jälkeen kokemukset lakkasivat usean vuoden ajaksi, jonka aikana hän mm. suoritti hänen asepalveluksensa USA:n armeijassa. Kontaktikokemukset jatkuivat vuonna 1985.

Hän tapasi kaksi andromedalaista joista tuli hänen mentoreitaan. He veivät hänet mukanaan heidän aluksilleen, mm. suurelle ulkoavaruuden emoalukselle, jossa hänelle kerrottiin Andromedan opetuksia kolmen kuukauden ajan. Andromedalaiset antoivat hänelle informaatiota kosmisesta henkisyydestä, elämästä universumissa ja Maapallon galaktisesta historasta.

Alex Collier puhuu tuoreimmasta kontaktikokemuksestaan andromedalaisten kanssa, ja siitä miten he ovat mentoroineet ihmiskuntaa siirtymässä osaksi galaktista yhteisöä. Andromedalaisten mukaan avoin kontakti avaruusolentojen kanssa vaatii suurta tarkkanäköisyyttä. Kaikilla avaruusolennoilla ei ole paras etumme mielessään, sen mukaan mitä Alexille on kerrottu. Andromedalaiset varoittavat, että jotkut ryhmittymät antavat lahjoja, ja sen jälkeen pyytävät jotain mitä me emme mitenkään voisi antaa.

Kahden tuhannen vuoden ajan uskonnot ovat uskoneet Ilmestyskirjaan. Ja universumi ei aio pakottaa meitä sen todeksi elämiseen.  Paitsi että kyse ei ole pelastetuksi tulemisesta. Kyse on vastuun ottamisesta, vapaaehtoisesta itsetutkiskelusta ja henkisestä kehittymisestä.

Transkription kirjoittanut Richard Tretowski

Hei hyvät naiset ja herrat, kiitos paljon siitä että olette ottaneet osaa tähän esitykseen. Haluan kiittää tri. Sallaa, Angelikaa  [Whitecliff] ja koko henkilökuntaa tästä uskomattomasta konferenssista. Tämä on merkittävää, vaimoni ja minä olemme riemastuneita olla täällä, rakastamme näitä saaria ja se on hieno pakopaikka mantereelta. En halua tänään mennä paljoakaan taustatietoihin, tietoa on enemmän kuin  tarpeeksi saatavilla. Ajattelin että jos kirjoittaisitte nimeni vain johonkin niin juttua tulee näkyviin, sekä minua vastaan että puolesta, ja haluaisin kannustaa teitä tutkimaan aihetta ja päättämään siitä itse.

Se mitä haluan tehdä on mennä suoraan asiaan, olen perinteisesti erittäin hidas aloittamaan puheissa ja haluan vältellä tuota. Suurin osa puheestani koskee mentorointia. Haluan käyttää noin 15-20 minuuttia vain tuomaan teidät kartalle asioista ja minne ne ovat menossa maailmassa. Selkeästikään en oleta, että te kaikki kiinnittäisitte huomiota siihen mitä tuolla tapahtuu. Maailman on poliittisesti muuttumassa dramaattisesti. Me olemme liikkumassa kohti fasismia. Yksilönvapaudet ja oikeudet ovat häviämässä. Itse asiassa, täällä USA:ssa ainoa syy sille, miksi meillä on vielä kansalaisoikeuksien julistus, on Toinen lisäys perustuslakiin — koska he eivät ole keksineet mitä tehdä aseille. Perustuslaki on olennaisesti mennyttä; he tekevät mitä haluavat, milloin haluavat huolimatta rajoitteista tai kahleista jotka perustuslaki heille asettaa.

Meillä on maailmanlaajuinen talouskriisi, kaikki nämä asiat tehdään kontrollin takia ja olennaisesti se mitä meillä on, että meillä on ollut globaali hallitus jo jonkin aikaa, mutta nyt he alkavat olla yhä avoimempia sen suhteen koska heidän mielestään he ovat niin itsevarmoja siitä että kaikki ovat niillä paikoillaan kuin he haluavat.

Seuraavat pari vuotta tulevat olemaan absoluuttisen hienoja, se tulee tuntumaan 50 vuodelta kaikkien muutoksien kanssa joita tulee tapahtumaan, niin että lopulta me katsomme taaksemme ja huokaamme, Herra Jumala mikä siunaus, koska selvästikään se mitä me teemme ja olemme luoneet itsellemme ei toimi. Se on vain erkaannuttanut meidät paljon ei ainoastaan Maapallosta vaan siitä mitä me olemme sieluina, olentoina. Joten se ei ole millään muotoa kestävää. Vaikka maailman hallitukset puhdistaisivat omatuntonsa ilmoittaisivat ”okei, me kolonisoimme Procyonin ja Altairin, ja me olemme löytäneet nämä resurssit ja tuomme ne Maapallolle ja kaikki menee hyvin”, se on silti kestämätöntä, ja syy on se että me emme elä henkistä elämää. Se on se mitä me olemme, me olemme henkisiä olentoja. Me emme ole luonnonvaroja kenellekään tai millekään.

Ja niiden vuosien aikana jolloin olin Morenaen ja Vasaisin ja muiden kanssa Andromedan tähtikuviosta, se mikä on ollut minulle vaikeaa, oppimiskäyrä minulle, oli muuttaa katsantokantaani siitä mitä he meistä ajattelivat. Se on ollut todellinen haaste, koska tämä todellisuus on niin todellinen, se on niin kiinteä, ja kun on syntynyt ja kasvanut katolisena ja tulee suurperheestä, olen käynyt läpi dogman, indoktrinaation jonka monet ovat käyneet lapsina. Se on ollut rankkaa työntää se vain sivuun ja ottaa jättiharppauksia uskossa, okei, tämä on kaikki väärin tai ei kestävää. Se ei ole oikein, otan vain tuon harppauksen, sen riskin ja tavallaan vain liikun poispäin siitä, esitän kuin se ei olisi siinä ja kokeilen jotain muuta. On ollut suuria haasteita ja tiedän että puhun porukalle joka jo tajoaa, sillä tämä on varsin kehittynyt ryhmä ja tiedän että olette kaikki käyneet sen läpi. Tulikokeet, suuret menetykset elämässä, kaikki nämä asiat haastavat meitä ja ne tapahtumat auttavat määrittämään sen keitä me olemme ja miksi olemme muuttuneet.

Maapallo on monimutkainen; on pimeyttä joka on läsnä maan päällä ja maan alla ja sen ympärillä, En halua teidän ajattelevan että sitä ei olisi olemassa. Maapallon on hieno esimerkki kaksinaisuudesta ja otti aikansa ennen kuin pääsin siihen pisteeseen että voisin olla oikeasti erittäin kiitollinen sille kaksinaisuudelle siitä pimeydestä, jonka avulla opin pimeydestä, koska olen käyttänyt aika paljon energiaa sen haastamiseen, sitä vastaan taisteluun, syyttelyyn, siitä puhumiseen jne. Nyt se on olemassa, se on todellinen ja se on osittain meissä kaikissa. Ja sitten on elementti joka ei ole meissä. Se ei ole inhimillinen, se on dimensionaalinen, henkinen, miksi sitä kutsutkin, mutta se mitä se on tehnyt on saanut minut tajuamaan sen mitä en todellakaan halua.

Kun olet tullut pisteeseen että tiedostat mitä et halua elämältäsi, silloin voit itse asiassa alkaa rakentaa sitä mitä haluat, koska aikomus on tärkein. Sinun täytyy aikoa jotta voisit luoda yhtään mitään, edes itsesi. On ollut alkuaikomus haluta kokea, haluta luoda fyysisesti, haluta pois ikuisuudesta, haluta tulla alas ja alkaa matka fyysisyydessä. Oli se sitten täällä Maassa, oli se sitten Andromedassa, Seulasissa, Orionissa, sillä ei ole väliä, kaikki ovat samalla matkalla. Me olemme vain eri tasoilla, siinä kaikki. Voin kertoa että andromedalaiset, jotka ovat viidennen tiheyden olentoja, eivät halua kolmanteen tiheyteen. Olen antanut heille paljon tilaisuuksia vaihtaa paikkoja minun kanssani: EEEEEIIIIII, he eivät olleet kiinnostuneita. Eivät ollenkaan kiinnostuneita.

Itse asiassa ensikertaa kun ehdotin, Morenae ja Vasais katsoivat toisiaan ja Morenae sanoi Vasaisille telepaattisesti (koska he ovat telepaattisia) ”miten me voisimme edes käyttää rahaa?”. Koska he eivät käytä rahaa, heillä ei ole rahajärjestelmää, se on täysin… he vain eivät tee niin — he eivät ymmärtäneet. Jos olet käynyt läpi tutkimusta, pidin esityksen rahasta heille, Morenae oli pyytänyt minua, ja useiden kontaktien nähtyä tämän esityksen, Vasais vain katsoi minua sen jälkeen kun se oli ohi ja sanoi ”En ymmärrä sitä miksi teidän täytyy maksaa elääksenne planeetalla jolla olette syntyneet?”, ja tuo kysymys piinaa minua edelleen.

Muutoksia tulee ja ne ovat perustavanlaatuisia. Tiedän että on paljon puhetta vuodesta 2012 ja en tiedä tarkkaa päivää, en usko että kukaan tietää koska me edelleen luomme oman tulevaisuutemme. Me luomme sen joka päivä, joka hetki, yksilöllisesti ja kollektiivisesti; mutta silti on jotain uskomattomia asioita joita tulee tapahtumaan tieteessä, lääketieteessä, kvanttifysiikassa jne, ja monet ihanat puhujat tässä konferenssissa tulevat siitä puhumaan. Ja tulee olemaan monia ihmisiä maailmassa jotka puhuvat näistä asioista. Kirjaimellisesti he osoittavat että on niin paljon enemmän kuin mitä me olemme kuvitelleetkaan. Monille teistä, se on kuin ”daa” me tiesimme tuon jo. Te tiedätte että olette piiskanneet hevosta vuosia ja yrittäneet saada ihmisiä viimeinkin tajuamaan sen. Nom ihmeellisesti ihmiset alkavat niin tehdä, ainakin he kysyvät kysymyksiä, mikä on suurta. He ovat avoimia idealle että ehkä tässä onkin jotain pointtia!

Suurin hyppy oli, että ulkoavaruuden rodut ovat innostuneita meidän avautumisestamme ulkoavaruuden elämälle, ensinnäkin; ja toisena, idea siitä että me päästämme irti meidän dogmeistanne; koska jos me emme voi päästää irti dogmeista, emme voi ottaa avosylin vastaan muita mahdollisuuksia. Se mitä me tulemme huomaamaan on, että suurin osa totuutena pitämistämme dogmeista olivat valetta alunperinkin; ja että me olemme rakentaneet sivilisaatiotamme valheiden perusteella.

On myös ohjelma jonka eräs herrasmies nimeltä Clif High on luonut,  Half Past Human ja ”web botit”. En tiedä oletteko tietoisia tästä, tutkikaa asiaa, sillä se on mielenkiintoinen. Lyhyt versio ilmiöstä on, että hän on luonut hakurobotteja (spiders) jotka etsivät tiettyjä sanamuotoja verkosta, ja hän on kyennyt pääsemään kiinni koko internetin kielenkäyttöön. Hän on mielestäni päässyt kiinni koko ihmiskunnan alitajuntaan, mikä on mielenkiintoista. Se on synkkää, mutta jos tajuaa sen ehdollistamisen mitä meille on tehty Maailmanlopusta, siitä että meidän tulisi uskoa että Maailmanloppu on pakko tapahtua, että on pakko olla viimeinen tuomio siitä mitä me olemme tehneet; silloin se olisi varsin järkeenkäypää että meidän tulisi ottaa nämä askeleet päästäksemme sinne pisteeseen missä voisimme osoittaa itsemme olleen oikeassa.

Totuus on, että me emme ole luoneet mitään siitä; se on mahdollisuus meille tarkastella näitä mahdollisia skenaarioita ja sanoa että tiedätkö mitä, en halua tuota. Olen saanut tarpeekseni, valitsen rakentaa jotain muuta ja se on kirjaimellisesti se missä me olemme nyt yhteiskuntana, ihmiskuntana. Palvellen muita me pysymme vapaina, kyse on vapaudesta. Kaikki tämä liittyy vapauteen, vapaaseen tahtoon ja vapauteen, todelliseen vapauteen, Maapallon ei koskaan ollut tarkoitus olla orjaplaneetta. Meidän ei koskaan ollut tarkoitus olla orjia!

Teidän tulisi aina vastustaa sellaista koska se ei ole se keitä tai mitä me olemme, en voi sanoa tätä sen selkeämmin tai yksinkertaisemmin. Se ei tarkoita että pitäisi kääntää toinenkin poski, ja se ei tarkoita että me emme voisi puolustaa itseämme. Meidän täytyy! Jos ei tee mitään, sano mitään, silloin hyväksyy toisten teot. Se ei tarkoita että meidän tarvitsee marssia, mutta se mitä pitäisi tehdä on valinta, lähettää oma aikomus ulospäin joka päivä, joka hetki, että kun jotain tulee vastaan josta et pidä. Lähetä aikomus muuttaaksesi tilanne. Se luo energiapallon, tietoisen energian mikä on jo tapahtumassa ympäri maailman. Tiedän että tämä on kertausta, ja kytken tämän nyt siihen minne olemme menossa.

Se mikä on mielenkiintoista, on että pyörin monissa piireissä, olen ollut ilmailuteollisuudessa pitkään. Olen työskennellyt armeijassa monilla tasoilla, laasereita ja verkkoturvallisuutta ja muuta sellaista. Se mikä on kiinnostavaa on, että nämä kaverit oikeasti alkavat tajuta sen. He todella tajuavat, että on monia ongelmia systeemin sisällä ja että se suunta minne menemme vie maan tuhoon ja sotaan, ja he [eivät] halua mennä sinne. On paljon vastarintaa, he alkavat puskea vastaan. Veteraanit jotka ovat käyneet tämän jo kertaalleen läpi, he tietävät jo, ja he ovat käyneet hommiin. He alkavat sanoa ei, ja tämä kaikki on erittäin positiivista. Se voi näyttää siltä että ei ole niin, koska on paljon kitkaa, mutta se on positiivista koska me nousemme ylös ja sanomme, nyt saa riittää ja se on ensimmäinen askel, se on todellakin ensiaskel. Se rohkaisee monia ulkoavaruuden rotuja, jotka ovat odotelleet ja tarkkailleet meitä, jotka ovat vierailleet Maapallolla, jotka ovat maanalaisissa laitoksissa, meressä, jotka ovat olleet yhteydessä monien eri  ihmisten kanssa.

George Adamski tapaa Orthonin marraskuussa 1952
George Adamski tapaa Orthonin marraskuussa 1952

Meillä on myös tilanne jossa aurinkokuntamme liikkuu aivan erityisen galaksin osion läpi. Me liikumme plasmavyöhykkeen läpi, me liikumme galaktisen tason läpi ja tämä saa aikaan paljon siirtymiä. Se muuttaa kaiken. Se on kuin äärimmäinen Merkuriuksen vetäytyminen. Joka voi olla aika pelottavaakin itse asiassa. Billy Meier ei ole ainoa [joka on tavannut avaruusolentoja], on monia muita. He ovat rohkaistuneita koska nyt on jotain minkä vuoksi työskennellä, koska mitä tahansa ne tekevätkin tullessaan väliin, sellaisen puolestapuhujana toimiminen voimaannuttaa meitä. Muuten olisi turhaa jos emme ottaisi vastuuta itsestämme, kodeistamme, planeetastamme, toisistamme, silloin ei olisi mitään minkä puolesta ponnistella. He ovat äärimmäisen rohkaistuja, niin paljon että Andromedan Neuvosto on alkanut keskustella mentoroinnista Maapallon kanssa ja nyt on neljä rotua jotka ovat jo lähteneet hommaan mukaan ja ovat geneettisesti kytkeytyneet Maapalloon! Geneettisesti kytkeytyminen Maapalloon tarkoittaa, että heillä on täällä menneisyytensä. He ovat mahdollisesti olleet jonkinlaisia jumalina palvottuja olentoja, joilla on ollut jälkeläisiä, ja jotka ovat luoneet sivilisaatioita tänne, ja joiden jäänteitä me olemme. Joten meillä on jo niin monta rotua, tähän liittyy niin paljon.

Tässä on homman pihvi, pahikset aikovat pelata viimeisen ässänsä hihasta, he ovat mennyttä, he ovat jo mennyttä, okei. Me olemme aloittaneet itsemme vapauttamisen prosessin tästä kaikesta paskasta. Bravo, bravo, me olemme tehneet sen mitä satoja vuosia ihmiset eivät ole kyenneet tekemään, eli saamaan kokonaiskuvan tilanteesta ja tajuamaan että emme ole yksin, aivan sama miten paljon olemme eri mieltä, sinä olet veljeni ja sisareni ja ei ole mitään mitä voisin tehdä sen muuttamiseksi. Meidän tulee keksiä miten elää yhdessä, ja todellisuudessa me kykenemme elämään yhdessä. On naurettavaa ajatella ettemme kykenisi, itse asiassa me joudumme työskentelemään kovasti että emme oppisi elämään yhdessä. Sota on vihollinen, se ei ole ratkaisu. Se on muuttunut viholliseksi. Meillä on teknologia jota me emme yksinkertaisesti voi kontrolloida, ja meillä on teknologia josta me emme edes tajua mitään.

Vapaa energia, olet varmaankin kuullut hra. [Sterling] Allanin puheen eilisiltana jos olit täällä. On myös monia muita jotka puhuvat vapaasta energiasta, meillä on se. Itse asiassa kylmäfuusio on löydetty, se on olemassa, ohjelma DARPAn alla on ratkaisuut sen, ja kirjaimellisesti alle $2 miljoonalla he voivat rakentaa systeemin joka antaa virtaa 50 tuhannelle ihmiselle loputtomasti. Se on valmiiksi taputeltu, mutta he panttaavat sitä. He panttaavat myös magneettimoottoreita jotka voitaisiin panna autoihin, jotka pyörivät ikuisesti. Sähköautofirmat panttaavat niitä. Vaikka sinä maksoit siitä, me rakensimme teknologian, me emme omista sitä, yksityiset korporaatiot omistavat, mutta se on ok, koska lopussa ne eivät enää ole täällä, ne ovat mennyttä. Se on kaikki mennyttä, nyt meidän tulee keskittyä siihen mitä me haluamme luoda.

Mentorointi ei ole se millä me pelastumme, että he tulisivat alas ja vartioisivat katujamme. Tämä ei ole sellaista. Heidän [andromedalaisten] mielestä idea mentoroinnista on näyttää mahdollisuudet. Ensimmäinen asia mitä he tekisivät olisi esitellä meidät meille itsellemme. Antaa meille todellinen aito historiamme ja mahdollisesti näyttää meille missä päin planeettaa tuo historia on. Joten me voimme sitten itse kaivella sen maasta ja osoittaa itsellemme että tätä me olemme ja täältä olemme kotoisin, näin oikeasti tapahtui ja tästä kaikki sodan ja vihan ja ahneuden ohjelmat ovat peräisin. Nämä kaikki ovat opittuja käyttäytymismalleja, hyvät naiset ja herrat, opittua käytöstä. Kun me jätimme luomakunnan, kun me jätimme Jumalan, Suuren Hengen, meillä ei ollut tätä kaikkea paskaa niskassamme. Nämä ovat kaikki opittua käytöstä. Me kaikki tipuimme aikaan ja sitten päätimme kokeilla valoa, sitten kokeilla pimeyttä, ja sitten taas valoa, ja sitten taas pimeyttä, ja katsoa miten pitkälle pääsisimme, ja miten palaisimme takaisin kotiin. Se on kaikki ollut osa yhtä suurta koetta, kaikki osa luomisemme prosessia. Se on uskomatonta, aivan kertakaikkisen hämmästyttävää, erityisesti kun pystyy astumaan ulos ajan käsitteestä.

Alex Collier vuoden 2009 Awake & Aware Conferencessa
Alex Collier vuoden 2009 Awake & Aware Conferencessa

Esimerkiksi mentoroinnissa eräs asioista joita ryhmittymä tulee tekemään on puhumaan henkisyydestä. Tästä puhuessa minulle on sanottu, että tulee olemaan ainakin neljä tai eri perspektiiviä henkisyyteen jotka meille esitellään, ei ainoastaan yksi. Niillä kaikilla on jotain yhteistä, mutta eri sivilisaatioilla on eri tapoja ilmaista itseään, ja ei ole vain yhtä ainoaa tapaa ilmaista itseään. Tämä on erittäin herkkä aihe, jonka takia otan tämän esiin henkisyydestä puhuttaessa. Nämä eivät ole uskontoja, nämä eivät ole dogmeja, nämä ovat asioita joita voit itse kokeilla, todistaa itsellesi omasta itsestäsi. Se tulee liittymään sielun tieteeseen. Kovaa fyysistä todistusaineistoa siitä, että olet olemassa sieluna, niin että ei tule olemaan epäselvyyttä. Ja tajuat että me olemme tanssineet tällä tavoin ikuisesti, aina ja ikuisesti.

Mitä tulee mentoroinnin aloittamiseen, minua pyydettiin konferenssissa ottamaan tämä asia puheeksi. He halusivat nähdä, andromedalaiset ja muut ryhmät halusivat nähdä mitä tapahtuisi kun tämä asia tulisi tietoisuuteen. Minua on pyydetty ottamaan seuraava askel nyt.  He ovat innoissaan tästä, koska mentorointi kirjaimellisesti on initiaatiomme paljon suurempaan galaktiseen perheeseen josta en voi edes kertoa teille miten hieno se on, ja siinä ei ole mitään mistä meidän tulisi millään muotoa tuntea itsemme alempiarvoisiksi. Itse asaissa me olemme todella, huolimatta kaikesta, erittäin pitkällä tässä.

Tiedät että tietoisuutesi pysyy, tiedät että sinulla on solumuisti ja syy solumuistille kehossasi on se että sinulla on sielu. Kaikki tämä tullaan osoittamaan meille, todistamaan niin että ilman epäilyksen häivääkään me tiedämme ettemme joudu helvettiin ja että sellaista ei ole olemassa. Että me tiedämme että ei ole kiirastulta, ei mitään sellaista. Se on kaikki puppua. Se on puppua, okei. Me voimme päästää irti dogmasta, se on mennyttä. On karma, mutta sen me olemme luoneet itse. Ne ovat kaikki ne oppitunnit, mutta voit tasapainottaa oppitunnit, me käsittelemme tätä kohta.

Teknologia

Sain paljon kysymyksiä teknologiasta, vapaasta energiasta, tuon luontoisia. Morenaen [Andromedan avaruusolento] meillä on suurin piirtein kaikki mitä me tarvitsemme, se on vain kaikki pidetty meiltä poissa, teknologian alalla. Itse asiassa meillä olisi teknologia nyt, jota käytämme päivittäin, jota voisimme parantaa niin että se kestäisi ikuisesti. Piirilevyt ovat esimerkki asiasta jonka voisimme ottaa käyttöön täydessä potentiaalissaan. Meillä on mitä me tarvitsemme.

Planetologia, he kutsuvat sitä planetologiaksi mitä me kutsumme täällä geologiaksi, on puheenaiheena silloin kun puhutaan energiasta. He opettaisivat meille Maapallon syklit, miten öljyä luodaan, miten bensaa luodaan, ja mitä nuo syklit ovat; niin että jos me päättäisimme mennä niiden mukana, me kykenisimme kierrättämään fossiilisia polttoaineita, maakaasua, aurinkoenergiaa jne. niin ettei olisi epäharmoniaa. Me emme ylikäyttäisi Maapallon resursseja millään muotoa. Me vain emme tunne noita tieteitä. Me etsimme reiän, pumppaamme öljyn pois, täytämme sen merivedellä ja siirrymme seuraavaan. Väärä vastaus!

Sähkö. Meillä on sähköautot, on jo olemassateknologia jota voidaan jo parantaa, heillä ei ole mitään antaa meille paitsi ideoita mitä voimme luoda. Heidän ajatuksensa olivat että miksei kaikissa kaupungeissa, kaupunkien sisällä, käytetä sähköautoja? Koska siellä matkustetaan lyhyitä matkoja.

Miksei käyttää sähköautoja siellä, ja sitten käyttää bensaa kun liikutaan pidempiä matkoja ja kuljetetaan tavaraa, ainakin aloittaa näistä? Heillä oli niin monta ehdotusta joita voisin käyttää heti. Suurin muutos mentorointiin liittyen olisi terveydessä.

Heillä on kamera, holografinen kamera, ja se oli kiinnostavaa. Hra Mellon Thomas [eräs toinen konferenssipuhuja] viittasi tähän eilisillan puheessaan. Heillä on tämä kamera, ja olen puhunut siitä aiemmin, jossa he ottavat kuvia sinusta ja se on holografinen. Se olet sinä syntymästä tähän päivään saakka, fyysisenä. He voivat ottaa siivun siitä, se on holografinen siivu; ja he voivat katsoa kehoasi ja peräkkäisyyksiä. He voivat ottaa esiin alueita joissa kehosi on vahvimmillaan — oli se sitten maksa, munuaiset, luut, hermosto, aivot — se voi olla mitä vain. Sieltä missä kehosi on vahvimmillaan he ottavat siivun ja panevat sen kameraan ja se voimaannuttaa, parantaa koko kehon omalla jäljellä, ja ilmeisesti meillä on kyky luoda sellainen. Kaikki komponentit leviävät, niitä ei vedetä kasaan, mutta me voimme tehdä niin. Me puhumme nyt parantumisesta ilman kirurgiaa, vaikka tulee olemaan tilanteita jolloin sitäkin tarvitaan kaikesta huolimatta.

PolitiikkaMentorointi politiikassa. He pitävät politiikkaa ja uskontoa samana asiana. Okei, tämä alue on se missä he ovat varautuneita meidän suhteen. Syy sille on, että mistä me tiedämme… Sanotaan toisin, voimmeko me, aiommeko me, päästää irti perinteistä ja dogmeistamme ja ottaa avosylin vastaan jotain josta meillä ei ole tietoa. Annan esimerkin. ”Kansalaisoikeudet”, yksilönoikeudet, kesti tuhansia ja tuhansia vuosia päästä siihen asemaan jolla ihmiskunta alitajuisella tasolla oli niin tympääntynyt monarkioihin, tyranneihin, kuninkaisiin ja prinsessoihin että me päätimme kollektiivisesti luoda yksilön oikeudet, ja manifestoida ne fyysisesti USA:a perustettaessa. Tässä me olemme 232 vuotta sen jälkeen ja me meinaamme menettää nuo oikeudet, joiden luominen kesti tuhansia ja tuhansia vuosia.

Se mikä on mielenkiintoista on, että muu maailma, he ovat hämmästyneitä siitä että amerikkalaiset voivat olla näin tyhmiä. Itse asiassa, matkustaessani Euroopassa minulla oli mahdollisuus nähdä kun sveitsiläiset opiskelijat joutuivat pidätetyiksi; ja eräs asioista jonka he sanoivat kytille oli, että olisi parasta lukea minulle Miranda-oikeudet, koska he katselivat amerikkalaista televisiota ja Sveitsin poliisi sanoi ”sinulla ei ole mitään oikeuksia”. Otan tämän esiin koska tämä on ongelma, tämä on vapauden ongelma, ja tämä on tärkeää globaalissa mittakaavassa. Jos suojelet oikeuksiasi, väität muille ja mukaanlukien itsellesi, että olen vastuussa, ja se on prioriteetti numero 1 seuraavan askeleen ottamiseen kohti aikuisuutta ja kohdata kasvotusten hyväntahtoinen avaruusolento. He eivät aio toimia lastenvahteina. Se ei koskaan toimi, se ei ole heidän tehtävänsä. Heidän tehtävänsä on antaa meille alussa apua koska meitä on manipuloitu niin pitkään, mikä tuntuu ikuisuudelta, ja että me emme ole olleet tästä tietoisia. Mutta ihmiset ovat heräämässä, ihmiset alkavat tiedostaa asian, mutta meidän tulee suojella vapauksiamme.

Tämä maailma, Maapallo, ei koskaan ollut tarkoitus olla orjasiirtokunta, orjaplaneetta, se ei ollut tarkoitus ollenkaan, ja meidän ei koskaan tulisi sietää sellaista missään muodossa. Meidän tulee sanoa heille että pussaavat meidän persettä. Se on se suuri huoli, kykenemmekö me loikkaan, päästämmekö irti siitä että meidän tulee olla aina oikeassa tietääksemme totuuden? Minulle on esitetty tuo sama kysymys, suoraan minulle.

Osaammeko todella oppia antamaan anteeksi, koska kaikilla on roolinsa täällä jota näytellä? Meillä kaikilla on roolimme tämän skenaarion luonnissa, tässä pelissä, nyt. Tämä koko juttu liittyy kehittyneeseen aikuisuuteen, tämä koko ulkoavaruuden elämän juttu, tämä koko juttu liittyy henkisyyden paluuseen, tämä koko juttu siitä että opitaan äiti Maan tuntemus ja harmoniassa eläminen uudelleen, ja lopulta annetaan alkuperäiskulttuureille tunnustus, sillä he ovat olleet koko ajan oikeassa. Okei, me olimme väärässä. Teolliset sivilisaatiot, ne eivät ole tasapainossa. Se ei tarkoita sitä että niitä ei voitaisi luoda, vaan sitä että me se minkä me olemme luoneet on täysin poissa tasapainosta, ja se on puskenut Maapallon äärirajoilleen. Joten meidän tulee antaa heille tunnustusta.

Tämä kaikki liittyy meihin. Me olemme niitä jotka tätä edistävät. Me olemme niitä jotka ovat pyytäneet tätä. Me olemme niitä jotka teemme tämän muutoksen itsessämme. Me olemme niitä, ei kukaan muu ole vastuussa meistä, ainoastaan me. Ilmeisesti jollain tasolla me olemme päättäneet että tämän edemmäs ei mennä. Olipa se tietoinen päätös tai ei, globaalisti, mutta tietoisia ihmisiä on tarpeeksi tekemään valintoja että tämä ei mene tämän pidemmälle, ja että se loppuu nyt. Elämä sellaisena kuin me sitä olemme eläneet tulee muuttumaan. Se voi tapahtua erittäin nopeasti, se voi tapahtua asteittain. Asteittain olisi parempi mutta  nyt näyttää siltä että se tulee tapahtumaan nopeasti. Loppuuko maailma? Ei. Se ei lopu. Se ei ole kohtalomme, me emme työskennelleet niin kovasti ja kärsineet kaikkea paskaa vain siksi että se loppuisi. Ei, niin ei tule tapahtumaan, mutta tulee olemaan muutos, ja muutos tulee olemaan fyysinen, mitä kehoihimme tulee. Se tulee olemaan fyysinen mitä Maapalloon tulee. Ja se tulee olemaan suurin haaste kaikille.

Koska me olemme läneet niin pitkään pääasiassa materiaalista elämää tajutaksemme vain, että kaikki energia minkä olemme investoineet materiaalisen elämän luomiseen ei ole tehnyt mitään täyttääkseen sisällämme olevaa tyhjiötä. Ihmisillä on edelleen sielun musta yö.  Kun he pääsevät siitä pois, he katsovat itseään ja toteavat ”Voi paska”, sitä se olikin koko ajan.  Tiedän monia jotka käyvät tätä läpi tällä hetkellä, erityisesti miehet jotka tekivät kaiken oikein, sanoivat kaikki oikeat asiat, tekivät oikeita töitä, omistautuivat, antoivat omasta itsestään, huomatakseen olevansa täysin tyhjiä. He joutuvat tarkastelemaan sitä, ja he joutuvat tajuamaan, että kaikki mitä heille on opetettu, suuri osa siitä, ei ollutkaan tämän tarkoitus lainkaan.

Se tulee olemaan rankinta miehille. Naiset, te olette valmiiksi jo niin intuitiivisia, te vain tiedätte…. ”Minähän sanoin”. Okei, minä jo kuulen tuon ”minähän sanoin sinulle”, joten sanoin sen teidän puolestanne. Mutta jätkät nyt, jätkät nyt joutuvat menemään sisälle itseensä ja tarkastelemaan tuota intuitiivista osaa. Me joudumme oppimaan luottamaan siihen intuitioon, eikä vain kykyymme mentaalisesti strategisoida kaikkea mitä maailmassa tapahtuu — jos tämä tapahtuu minä voin tehdä sen, jos tuo tapahtuu minä en voi, mutta sitten on myös tämä, joten minun tulee kompensoida tätä. Me teemme itsestämme hullun tuolla lailla!

Koska me emme todella ole oppineet pääsemään sisällämme tuohon paikkaan jossa me vain luotamme flow’hun, koska me emme ole luottaneet siihen hyvin pitkään aikaan ja en välttämättä tarkoita gentleman-ryhmää joka täällä on, okei, mutta puhun siitä mitä muualla on. On monia jotka kamppailevat kovasti koska he ovat tehneet kaiken oikein ja he eivät ymmärrä miksei se toimi ja he syyttävät Jumalaa, syyttävät suhteita, syyttävät kaikkea, syyttävät hallitusta, ja se ei ole mikään noista. Se on vain se että me olemme olleet väärällä polulla ja olemme rakentaneet vääränlaista elämää ja nyt meillä on tilaisuus tehdä jotain muuta. Se mitä meidän tarvitsee tehdä on keskittyä siihen mitä me haluamme luoda. Miltä näyttää rauhan planeetta? Miltä näyttää planeetta ilman sotaa? Haluammeko me edelleen planeetan jossa on rahajärjestelmä? Haluammeko me planeetan jossa ei ole lääkeyrityksiä? Me voisimme käyttää luonnon menetelmiä paranemiseen, värejä, valoa ja ääntä.

Nämä eivät ole yhden yön muutoksia, vaan valmistelua. Ne meistä jotka ovat tajunneet asian, ja ovat tehneet hommia 20, 30, 40 ja 50 vuotta, havaitsevat nyt että tulee puhdistus ja tulee ihmisiä jotka odottavat heitä sanoen ”mistä tiesit”, ”voitko opettaa minulle kaiken”, ”minun tarvitsee tietää kaikki nyt”, koska selviytymisvietti on niin vahva, ja me tajuamme että meidän systeemi ei toimi. Se hajoaa, ja me olemme siunattuja että se ei ole tapahtunut kaikki kerralla, ja että me otamme tämän asteittain mutta se tapahtuu. Siteet otetaan pois ihmisten silmiltä ja he heräävät koomastaan ja tämä on se mitä tapahtuu ja se tapahtuu kaikenlaisille ihmisille.

Puhutaan hieman 2012-skenaariosta. Oletetaan, että napojen siirtymä tapahtuu. Okei, tämä on täysin hypoteettista, ja se on kiinnostava harjoitus. Oletetaan että tapahtuu napojen siirtymä, ja puolet maailman populaatiosta ei selviä. Maailma kykenee elättämään vain puolet, ja valtio sanoo että ”hei tämä tapahtuu nyt oikeasti”. Että maailma elättää vain puolet ja että me olemme valmistelleet itsemme, rakentaneet omat bunkkerimme, sori ne eivät ole teitä varten! Ja meillä on kaikki tämä kehittynyt teknologia, mutta ei ole pointtia antaa sitä teille koska tämä tapahtuu planeetalle, te olette omillanne. Ei sillä että he olisivat koskaan rehellisiä. Okei, joten oletetaan että tietäisitte varmaksi että meillä on puolitoista vuotta aikaa, kukaan ei tiedä sitä kuka selviää. Ette tietäisi missä on turvallista, mitä silloin tekisitte elämässänne eri tavalla? Mitä tekisitte niillä viimeisillä parilla vuodella?

Alkaisitteko myymään kiinteistöjä? Alkaisitteko taiteilijoiksi? Sallisitteko itsenne rakastua jälleen kerran? Sallisitteko antaa itsellenne anteeksi että olette kieltäneet jonkun toisen? Haluaisitteko parantaa vanhat suhteet? Kirjoittaisitteko kirjan? Haluaisitteko matkustaa? Haluaisitteko oppia uimaan? Mitä tahansa, mitä tekisitte eri tavalla jos tietäisitte että teillä on kaksi vuotta aikaa? Puhun nyt koko planeetasta. Yksittäinen ihminen kohtaa nämä realiteetit joka päivä, sairauksien ja sellaisten kautta, ja he ovat rohkeimpia ihmisiä maailmassa, koska heille on annettu diagnoosi siitä että tämä on parantamaton. Monet eivät kuole, mutta jotkut kuolevat, he elävät tuollaisten kanssa joka päivä ja heillä on rohkeutta nousta ylös ja jatkaa sen tekemistä mitä he haluavat. Mitä me tekisimme yhteiskuntana, globaalina planeettana, tämä ei ole vain amerikkalaisten ongelma. Tämä on koko planeetan ongelma, ja minun on kerrottava, että avaruusolennot eivät näe venäläisiä, kiinalaisia, amerikkalaisia, japanilaisia. He näkevät meidät yhtenä rotuna. Huolimatta meidän eroistamme, me olemme yhtä heille. Vain me emme usko niin, me olemme ainoat jotka eivät usko. Mitä me tekisimme eri tavalla, mitä te tekisitte elämällänne, miten sen eläisitte? Kuka olisi hyväntahtoisin tuntemanne ihminen? Menisittekö toista reittiä, olisitteko gangsteri, laulaisitteko rakkauslauluja? Syy miksi kysyn on että tulevaisuus ei ole kiveen hakattu.

Kuulin jotain tähdestä joka oli muuttumassa supernovaksi noin kolmenkymmenen kahden valovuoden päässä Maasta. Älä huoli, se ei ole käymässä meille. Se voi muuttua novaksi, mutta on olemassa teknologiaa ja resursseja aurinkokunnassamme juuri nyt varmistamassa että niin tämä ei pääty, koska heitä on monia ja he ovat tavattoman kiinnostuneita meistä. Sanon tämän siksi, että me olemme planeetta jolla on 22 tiettyä geneettistä merkkiä. Me olemme kokoelma, kollaasi, hakemisto monista ulkoavaruuden roduista jotka elävät yhdessä, ja se ei ole yleistä tuolla muualla. Erityisesti kolmannessa tiheydessä monimutkaisessa ekosysteemissä joka meillä on, sellaisia ei ole monia, ja he ovat täällä vahtimassa meitä koska me olemme sivilisaatio paikassa jossa monet ovat olleet aiemmin; ja että me kehitymme henkisesti. Samaan aikaan me olemme luoneet teknologiaa jota me tuskin tunnemme miten hallita ja käyttää. Teknologia luotiin pelosta, ne jotka sitä käyttävät, pitävät sitä, kontrolloivat sitä, elävät pelossa.  Ihmiskunta kuitenkin on tilassa jossa on aika astua ulos todellisuuteen luomaan jotain muuta. Joten meillä on tietoisuus joka näkee itsensä muuttuvan täysin epärelevantiksi, mikä tekee niistä arvaamattomia, ja ydinaseet eivät koskaan ole naurun aihe, ei koskaan!

On ulkoavaruuden rotuja, hyväntahtoisia ulkoavaruuden rotuja jotka jotka ovat kontaktissa armeijan lähteisiin Maapallola eri maissa. Herra Jumala, on niin paljon käynnissä tällä hetkellä, ja ässä hihassa todella on me, me olemme keskipiste, meidän tulee jatkaa tätä liikettä pysyäksemme yhdessä ja keskittyäksemme siihen mitä me todella haluamme. Minkälaisen maailman me todella haluamme? Me emme todellakaan voi olla vakavissamme halutessamme maailmanhallitusta joka kontrolloi jokaista elämämme aspektia, katsokaa mitä he ovat tehneet jo maailmalle, miksi meidän pitäisi luottaa heihin kaiken muun kanssa? Me emme voi, me emme yksinkertaisesti voi, koska he eivät ole me, he näkevät meidät luonnonvarana, siksi meidän tulee kääntää fokuksemme täysin poispäin heistä ja luoda se mitä me haluamme, niin että  heidän paradigmansa romahtaa täysin itsekseen, ja sen tulee tehdä niin koska se ei ole todellinen, se ei ole mitä me olemme, se liittyy vain heihin.

Joten, millaisen maailman me haluamme?

Kontaktiprotokollat, tämä on erittäin vaikea [asia] ja se mikä tekee siitä vaikean ei ole se varsinainen ”okei tässä me nyt ollaan, nyt te näette meidät, tässä on aluksemme, nyt tiedätte että me ollaan totta”, vaan vaikea osio on, miten me rakennamme protokollat, miten lähestymme niitä samanarvoisina? Ilman että palvomme niitä, koska se saa ne lähtemään alta aikayksikön. Hyväntahtoiset ainakin, he eivät aio ryhtyä tuollaiseen. Ne regressiiviset, ne enemmän kuin mielellään antaisivat meidän palvella niitä, koska meillä on sellainen historia jo muutenkin. Se on raamatussa, vanhassa testamentissa, egyptiläisissä kirjoissa, sumerilaisissa teksteissä, meillä on paljon historiaa siitä, eikä se ole ollut meille kauhean hyväksi.

Alkakaamme itsessämme visualisoimaan miltä protokollat näyttäisivät. Viime keskustelussa, joka minulla oli, kysyin mikä kansa olisi kaikkein todennäköisimmin, niinkuin asiat nyt ovat, se jonka kanssa he aloittaisivat dialogin mentorointiin liittyen. Vastaus mahdollisesti yllättää teidät. Se ei todellakaan ole USA vaikka meillä on mahdollisesti kaikkein edistyneintä teknologiaa maailmassa Atlantiksen jälkeen. Se on japanilaiset: se olisi Japanin hallitus tällä hetkellä johtuen sen harkitsevaisuudesta, johtuen sen rehellisyydestä, johtuen sen omistautumisesta omalle kansalleen. Se on jotain mitä sietää miettiä. Tämä on maa joka otti vastaan kaksi ydinasetta, ja katsokaa miten pitkälle he ovat tulleet.

Joten milloin se tapahtuu? Ei voi sanoa varmaksi, sen tiedän että tämän hetken ja tuon vuoden syksyn välissä tapahtuu suuria asioita, jotkut ovat absoluuttisen ihania ja toiset eivät. Haluan myös että tiedätte, että andromedalaiset ovat erittäin huolissaan Maapallon liikkumisesta gravitaatioplasmakentän läpi, jota me nimitämme galaktiseksi tasoksi, on heidän huolensa että planeetta itsessään, kun se osuu siihen, johtuen sen värähtelystä, sen taajuus pomppaisi pois ensi kertaa ja saisi aikaan suuren globaalin maanjäristyksen.

On ollut myös puheita siitä tulisiko tulla väliin, toisin sanoen tuoda jotain Maapallon eteen avaamaan polku sen läpi, tai sallia tämän tapahtua luonnollisesti. Luonnollinen osuus on tämä, kun Maapallo liikkuu galaktisen tason läpi ja Schumann-resonanssi planeetalla muuttuu. Se tulee olemaan paljon korkeampi kuin mitä se on nyt. Kaiken alkuperäisen elämän planeetalla täytyy muuttaa sen harmonista taajuutta vastaamaan planeetan omaa, monet lajit eivät kykene siihen. Monet ihmiset eivät kykene siihen, mutta niille jotka kykenevät, se tulee olemaan luonnollinen siirtymä siihen minkä me tunnemme neljäntenä tiheytenä.

Ne lapset jotka nyt syntyvät kolmella DNA-ketjullaan, he kykenevät siirtymään kolmen ja neljän välillä, neljästä viiteen, ne kykenevät kertomaan meille, he tulevat takaisin ja opettavat meille mitä tulevaisuudessa tapahtuu. He muuttuvat kouluttajiksi. Puolet heistä on avaruusolentoja muutenkin, jotka ovat vapaaehtoisesti halunneet saapua planeetalle yksinkertaisesti siksi koska kukaan esi-isistämme ei ole koskaan kokenut tätä aiemmin. Joten en tiedä jos he tekevät intervention. Tulee olemaan kuitenkin maanmuutoksia.

Ja en tiedä tällä hetkellä mikä tulee olemaan turvallisin paikka. En tiedä sitä tällä hetkellä. Te tulette kyllä tajuamaan, että te tulette olemaan tasan tarkkaan siellä missä teidän kuuluukin olla, ja te tulette tietämään tasan tarkkaan sen mitä teidän tulee tehdä. Teidän tulee tietää se koska se on se mistä tässä puhutaan. Kun me läpäisemme tuon tason, planeetta muuttuu agraariyhteiskunnaksi jälleen kerran, joka on mielenkiintoista koska hra. Mellen Thomas puhui siitä eilen, perustuen hänen kuolemakokemuksiinsa se on mitä hänelle näytettiin, että me muutumme agraariyhteiskunnaksi uudelleen. Se ei tarkoita että valmistaminen menee pois, mutta me muutumme alkuperäiskansaksi jälleen kerran tälle planeetalle.

Minulle kerrotaan myös että monet, kun me olemme siirtyneet tämän tason läpi, tämän taajuuden ja harmonian muutoksen, että monet ihmiset valitsevat mennä muihin tähtijärjestelmiin ja edustaa Maapalloa, edustaa meidän sivilisaatiotamme. Tulee olemaan suuri etu siinä että olemme ainoa planetaarinen yhteiskunta joka voi käydä tällaisen siirtymän lävitse, ja se seikka että me edustamme 22 eri avaruusolentorotua täällä geneettisesti, ja että meitä pidetään geneettisinä kuninkaallisina joita kutsutaan ottamaan osaa tasoille jotka ovat täysin kuvittelemattomissa tällä hetkellä. Me muutumme suurlähettiläiksi, me tulemme opettamaan muita yhteiskuntia ja kertomaan mitä ei kannata tehdä, okei, koska me olemme professoreita, me olemme muuttuneet professoreiksi.

Herrasmies jolle puhuin, en tiedä onko hän täällä, hänen nimensä oli Gilbert, puhuin hänen kanssaan eilen, pyysi minua antamaan yhdellä lauseella tämän kaiken pointin, ja olen etsinyt sitä yhtä lausetta koko elämäni. Mutta kuulin eräältä toiselta eilen, ja se on yksinkertaisesti ”rakasta elämääsi”, ei voi sanoa sitä paremmin. Me olemme eläneet kaksinaisuudessa, pimeässä ja valossa, mutta me olemme lähes täysin jättäneet huomiotta sen että on kolmaskin aspekti ja se on tasapaino, me olemme aina olleet jonkin verran noiden kahden välissä emmekä tajunneet, että tasapaino on itse asiassa oma kaksinaisuutensa, ja kukaan meistä ei ole antanut sille tarpeeksi huomiota.

Ja me todellakaan emme opeta henkisissä filosofioissamme tai uskonnoissamme Maapallolla tasapainon löytämistä. Monet alkuperäiskulttuurit ovat tienneet tuon kokoajan. He ovat tienneet tasapainosta ja sanon sen nyt koska se pitää tuoda esiin että USA on muuttanut maailmaa, muuttanut sen näkökulmaa, muuttanut sen suunta. Tähän mennessä se on tehnyt mahdollisesti enemmän hyvää kuin haittaa mutta Amerikan tietoisuus on radikaalisti muuttunut viimeisessä 60 vuodessa, me olemme luoneet vihollisia, taistelleet niitä vastaan, luoneet vihollisia, taistelleet, fasismia, kommunismia, tyranniaa; ja sitten luoneet tyranniaa, kommunismia, fasismia. Niin paljon että hallituksemme on nyt muuttunut hirviöksi jota vastaan se on taistellut alunperin. Siinä on suuri oppitunti että muutut siksi jota vihaat. Me joudumme kohtaamaan tuon.

Haluan teidän tietävän että ei ole yksittäistä hyväntahtoista avaruusolentorotua tuolla, joka tekisi mitään hallituksellemme. Se on meidän ongelmamme, me olemme päästäneet tämän käsistämme, me olemme päästäneet sen irti, me olemme antaneet heidän viedä oikeutemme, me olemme antaneet heidän rakentaa kaiken tämän teknologian ilman että siitä jaetaan muillekin, me olemme antaneet heidän juosta vapaina, me emme ole hoitaneet perustuslaillista valtiotamme ja me olemme antaneet heidän viedä oikeutemme, se on meidän vastuullamme korjata. En sano että pitäisi syrjäyttää hallitus, mutta sanon että tulisi puolustaa itseään ja ei enää antaa tämän hevonpaskan jatkua. Me emme enää yksinkertaisesti voi tehdä niin, se on muuttunut planeetan haitaksi, ja me olemme siitä vastuussa.

Nyt kun tuo on sanottu, tämä on  tahaton tri. Sallan kirjan mainos  [Exposing U.S. Government Policies On Extraterrestrial Life: The Challenge Of Exopolitics], mutta aioin puhua siitä jokatapauksessa. 1950-luvun lopulla USA:n hallitus allekirjoitti sopimuksen avaruusolentojen rodun kanssa jonka uskottiin olevan hyväntahtoinen, ja sopimukseen päästiin ja siinä oli ehtoja. Pian sen jälkeen kun tuo kirjoitettiin ja hyväksyttiin, avaruusolennot rikkoivat sopimuksen, koska teknologisesti ne ovat paljon kehittyneempiä kuin mitä me niitä pidimme. Joten valtio huijattiin siihen, kuitenkin, me olimme itse aiheuttaneet tuon itsellemme. Me toimme tuon kokemuksen itsellemme johtuen sopimuksistamme ja niiden pitämisistä. Kysykää vaikka alkuperäiskansoilta, me kirjoitimme 263 sopimusta Amerikan intiaanien kanssa, ja me rikoimme 263 sopimusta, ja tämä vain jatkuu ja jatkuu. Joten jos tarvitaan todisteita karmasta, tässä sellainen on, me saimme tuon aikaan ja me joudumme pitämään sanamme. Me puhumme siitä, me laulamme siitä urheilutapahtumissa, me hakkaamme rintaamme mutta me emme tee niin kuin se sanoo, se on edessämme nyt hyvät naiset ja herrat, se on edessämme nyt.

Ja jälleen kerran Amerikka on tämän kaiken eturintamassa. Tämä talouskriisi lopulta tulee olemaan Luojan lykky koska se mitä tapahtuu on että ne naurettavat lait ja rajoitteet ja säännöt jotka olemme itsellemme asettaneet huuhtoutuvat kaikki pois, koska niille ei löydy tukea mistään. Se on ensimmäinen seikka. Toinen, se mikä tekee meistä suuria on että me osaamme ajatella kaavoihin kangistumatta, me luomme jotain tyhjästä, me luomme ratkaisuja mahdottomiin ongelmiin. Se on se mikä on tehnyt meistä suuria. Meidän tulee uudelleen syleillä tuota henkeä, tuota villiä henkeä joka vapautti maailman, joka muutti maailman. Se ei tarkoita ettemmekö voisi jakaa tuota henkeä muiden kansakuntien kanssa, koska muut kansakunnat ovat pääsemässä sinne. Hitto, Venäjä on yhtä vapaa kuin me olimme 25 vuotta sitten. Ne ovat muuttuneet niin dramaattisesti, ne ovat tajunneet että se mitä teemme ei enää toimi — tuossa on oppitunti. Putin oli erittäin tarkka siitä ettei mene takaisin kommunismiin joka ei toimi. Tämä ei liity nyt politiikkaan, tämä liittyy kontrolliin. Tämä kaikki liittyy kontrolliin, sinuun, minuun, meihin, ja lapsiimme. On aika luoda jotain.

Kaikki mitä tarvitsee tehdä, kaikki mitä olen pyytänyt teitä tekemään on tietoisesti aikoa ajatella sitä miltä maailman tulisi näyttää, miltä uusi maailma näyttää, sellainen kuin me sen haluamme olevan. Haluatko keskitettyä hallitusta? Haluatko rahajärjestelmän? Haluatko käyttää fossiilisia polttoaineita? Haluatko vapaata energiaa? Mitä haluat? Me emme voi antaa kourallisen ihmisiä päättää kaiken ihmiskunnan suunnasta. He tulevat palvelemaan vain itseään, tämä on meidän vastuullamme, koska tämä on meidän todellisuutemme. Me luomme tämän yhdessä, ja jos me syleilemme sitä, jos me otamme vastuun kaiken tuon luonnista, me voimme muuttaa sen niin nopeasti että se räjäyttää tajuntamme! Koska me olemme kaikki uskomattoman voimakkaita, katsokaa vain mitä olemme saaneet aikaan, katsokaa mitä me olemme jo tehneet, se on häikäisevää!

Kokemus joka minulla oli…. kun astuin [andromedalaiseen alukseen], he ovat viidennen tiheyden olentoja, välittömästi kun astuin laivaan, minulle annettiin vyö ja se vyö oli mikä piti kaikki atomini kasassa, niin että en hajonnut koska olen kolmannen tiheyden olento. Värähtelyni on todella hidasta verrattuna niihin, tämä vyö reguloi sitä, reguloi atomieni värähtelyä niin että pystyin olemana olemassa niiden kanssa. Mikä on kiinnostavaa viidennessä tiheydessä, on että kehoni liikkui ennen ajatuksiani. Toisin sanoen, jos aloin kävellä, kävelin sinne ennen kuin aloin ajatella kävelyä, koska olen suorassa yhteydessä korkeampaan itseeni, sieluuni. En odota egoni väliintuloa ja sanovan että ”okei ala kävellä”.

Toinen asia joka oli todella vaikeaa, ja annan Joan Oceanille tästä tunnustuksen koska hän toi asian esiin eilen keskustelussamme, on että tuntuu siltä kuin kadottaisit itsesi, tuntuu siltä kuin hajoaisi, muuttuisi näkymättömäksi vaikka oikeasti ei niin teekään. Se mitä tapahtuu on, että korkeamman tason värähtelyssä egoa ei ole olemassa, se menee pois, se yksinkertaisesti ei voi olla olemassa siinä harmoniassa, sillä ei ole minkäänlaista relevanssia. Ja sitten mikä tapahtuu on, kestää hetken aikaa totutella siihen, että kohtaat sen mikä todella olet. Sinut esitellään itsellesi, ja ensiksi et tunnista sitä koska me olemme niin ehdollistettuja. Me olemme niin ehdollistettuja kaikelle tälle, että tämä kaikki tuntuu aidolta.

Loogisesti me tiedämme että meillä on sielu, kun me meditoimme me voimme päästä siihen tilaan, mutta me olemme silti täysin tietoisia siitä että meillä on fyysinen muoto. Siellä, viidennessä tiheydessä, kokemukseni oli että sitä fyysistä ei edes ajattele, sitä vain liikkuu, fyysinen muoto yrittää pysyä mukana. Se on todellakin uskomatonta. Mikä myös oli huikeaa on, että jos sulkee silmänsä, näkee 360° ympärilleen. Tietää tasan tarkkaan mitä kaikkialla tapahtuu.

Kykenin tuntemaan kaikki jotka olivat ympärilläni. Kykenin tuntemaan heidän tunteensa. Tunsin kuinka he katselivat minua. Tunsin kuinka he ajattelivat ulkonäöstäni, mitä edustin, miten seisoin, kaikki nuo asiat. En aina kuullut telepaattista kommunikaatiota koska suuri osa siitä ei ollut suoraan osoitettu minulle. Kun se oli, sen kuuli ja se oli kuin puhuisin nyt teille, ja te tietäisitte että se tulee joltain, koska he katsovat suoraan sinua. Paitsi että heidän suunsa ei liiku, silti ollaan dialogissa, ja ne teistä jotka ovat meedioita tai kanvia, tiedätte tasan millaista se on.

Me siirrymme kaikki noihin kyllä, me tarvitsemme mentorointia jotta me emme sekoaisi, niin että me voisimme todella ymmärtää miten arvostaa olennaisinta elämäämme, mihin tämä kaikki liittyy, sitä koko tarkoitusta ihmiskunnan tämän kaiken läpikäymiselle, kaikki tuhansien vuosien koettelemukset, testit, tulikokeet, aiemmat napasiirtymät [jne]. Kaikki tuo oli sitä varten että voisimme harjoitella siirtymistä kolmannesta tiheydestä neljänteen. Se on se mihin tämä liittyy. Kaikki tuo on ollut koulua ja me olemme olleet vapaaehtoisia. Ketään teistä ei viety pois aluksesta, heitetty ikkunasta ja sanottu ”koita keksii ite”, se ei ole se miten tuo tapahtuu. Toivon että se olisi koska silloin meillä olisi tekosyitä, mutta meillä ei ole, ja tämä on kaikki se mihin tuo liittyy.

Yhä useammat, mahdollisesti monet teistä tässä huoneessa, alkavat saada kontaktia. Se tulee tapahtumaan ympäri maailman, se tulee kasvamaan eksponentiaalisesti. Monet rodut ovat olleet täällä tutkimassa meitä, ja ehdottaisin että tutkisitte eversti Wendell Stevensin työtä koska hän on ollut keulimmainen auktoriteetti kontaktihenkilöille maailmassa, hänen kirjansa ovat saatavilla. On ollut monia rotuja jotka tutkivat meitä, he tuntevat meidät paremmin kuin me tunnemme itsemme, ja monet astuvat esiin ja sanovat ”okei meidän tulee osallistua tähän prosessiin auttaaksemme meitä liikkumaan eteenpäin koska ne ymmärtävät meitä”. Ne ovat olleet läsnä, meidän keskellämme, tarkkailleet meitä, ne tietävät ne haasteet jotka meillä on. Monet noista roduista ovat tasan samassa kohtaa kuin me olemme nyt, ja ne tietävät miten päästä näiden yli. Ne tietävät miten välttää ansat, ne joihin me saatamme astua täällä.

Taaskin tiedän että monet teistä tässä huoneessa, josko ei kaikki, ovat omistaneet uskomattoman määrän aikaa itsenne kehittämiseksi, tasapainon löytämiseksi, voiman löytämiseksi, ottamaan selkoa siitä kuka olette ja mitä olette, ja ottamaan selkoa siitä missä olette niin että tiedätte paikkanne. Bravo, ansaitsette kaiken suitsutuksen! Seuraava askel teille, nyt kun olette siinä, on auttaa rakentamaan maailma. Millaiselta haluatte maailman näyttävän? Meidän tulee tehdä tämä, kukaan muu ei tee tätä puolestamme.

[Se] tulee tapahtua ruohonjuuritasolla. Vaaditaan ainoastaan keskustelu; jos vain asetat aikomuksen ”minun tulee tietää tästä informaatiosta” ja välität sen tuonne jonnekin ja jatkat sen välittämist, vaikka se olisi vain 10 sekuntia päivässä, vedät silloin puoleesi informaatiota ja tietoa. Oikeat ihmiset tulevat polullesi. Tilaisuuksia ilmestyy sinulle. Sinun vain tulee luottaa siihen. Minä opin luottamaan siihen, koska olen mies joka edelleen ylianalysoi kaikkea. Mutta vaimoni potkii minua persiille siihen suuntaan ja varmistaa että tajuan tämän (rakastan sinua sen takia).

Tämä kaikki liittyy meihin. Me olemme vetäneet puoleemme koko kokemuksen ja meidän tulee ottaa se haltuun, ja mitä nopeammin otamme sen, sitä voimaantuneemmiksi muutumme prosessissa, sitä enemmän tässä kaikessa on järkeä, sitä älykkäämmin voimme puhua siitä ja tämän prosessin alkaessa ihmiset ympärilläsi — no, he löytävät itsensä johtoasemasta ja huomaatte että teistä on tullut opettajia.

Sterling Allanin esityksessä oli hieno lause, jossa hän sanoi ”Jos olet askeleen edempänä maailmaam, olet nero, jos olet kaksi askelta edempänä, olet sekopää”. Se oli hieno lause, joten lainaan sitä, me olemme kaikki sekopäitä! Pian me olemme neroja, mutta se on silloin kun oikea työ alkaa. Idea on yrittää saada kaikki muut samaan tahtiin. Tee mitä voit. Tee vain se mitä pystyt. Älä ylitä itseäsi siihen pisteeseen asti ettet voi pysyä enää tasapainossa ja keskittyneenä itseesi, sinun tulee pitää itsesi keskittyneenä. Ei ole tarpeellista pelastaa maailmaa, tai haluta pelastaa maailmaa. Jos toimit esimerkkinä, se heijastuu muille ja muut tajuavat sen ympärilläsi. Suuntaus on kääntymässä, taajuus on muuttumassa, ja haluan vain sanoa tämän kerran vielä. Jos sinulla olisi kaksi vuotta aikaa elää Maapallolla, mitä tekisit elämälläsi? Mitä tekisit? Mieti sitä. Mitä tekisit eri tavalla? Jos et tekisi mitään, bravo, olet siellä, jos tekisit jotain eri tavalla, mitä se olisi? Mikä tekisi sinut onnelliseksi?

Hyvät naiset ja herrat, olette veljiäni ja siskojani, rakastan teitä. Kunnioitan teitä, haluan teidän tietävän että olen tehnyt parhaani meitä edustaessani. Minulla on omat ongelmani, haasteeni hoidettavana, mutta lopulta minulla on kuitenkin absoluuttinen usko meihin. Maailma ei lopu vaan se tulee muuttumaan. Sen täytyy, ja se tulee muuttumaan paremmaksi, mutta meidän tulee olla tuon muutoksen ajuri. Ihmiskunta on muutoksen ajuri, ei valtio. Älä koskaan, ikinä luovuta vapauksiasi valtiolle, se on liian itseään palveleva ja se ei luo mitään muuta kuin lakeja jotka rajoittavat vapauksiamme. Tiedät että et tarvitse enempää esimerkkejä siitä.

 

 

Artikkelin julkaissut Exopolitics Journal

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.