Andromedan perspektiivi galaktiseen historiaan, osa 1

Andromedan perspektiivi galaksin historiaan

Alex Collier Global Wings Conference, elokuu 2002 [transkriptio tehty kesäkuussa 2007].

[Päätoimittajan huomautus. Tämä oli Alex Collierin viimeinen luento ennen hänen ‘eläköitymistään’ UFO-piireistä vuonna 2002. Sitä ei ole koskaan julkaistu aiemmin. Se käsittelee hänen ‘Andromedan’ avaruusolentokontakteja ja galaktista historiaa. Tämä informaatio on elintärkeää pyrittäessä ymmärtämään avaruusolentojen ihmisten asioihin puuttumista historiallisesti. Exopolitics Journalin päätoimittajan tekemät tutkimukset viittaavat Alex Collierin uskottavuuteen miehenä joka on fyysisesti ollut tekemisissä avaruusolentojen kanssa. Paljon kiitoksia Alex Collierin luvasta julkaista tämä informaatio. Esitys on pyritty pitämään niin tarkkana kuin mahdollista.]

Transkriptio: Teri Callaghan, kesäkuu 2007

Lyhenteet

[AC – Alex Collier]

[K – yleisön kysymys]

Johdanto

Nimeni on Alex Collier, haluan kiittää teitä paljon tulostanne, tämä tulee olemaan erikoisjuttu minulle. Rakastan näitä pieniä, intiimejä ympäristöjä, näitä olohuoneen tyyppisiä. Olen tehnyt oloni erittäin mukavaksi ja elementissäni ollessani tykkään puhua, ja varmasti olen puhefiiliksellä. Aamulla jakamani informaatio, käyn sitä hieman uusiksi läpi, lyhyesti, koska se meni niin nopeasti ja jotkut eivät olleet täällä. Erityisesti mitä me puhuimme 22 avaruusolentojen rodusta. Kirjani joka valmistuu tänä keväänä tulee olemaan nimeltään “Defending Sacred Ground II, ET 22”. Olen odottanut tämän kirjan tekoa kymmenen vuotta ja nyt on aika tehdä se. Syy sille on, että aurinkokunnassamme on käynnissä niin paljon kaikkea ja me tarvitsemme uuden tilaston. Toivon kykeneväni jakamaan tietoa, jota on kerrottu minulle siten kuin nämä olennot ovat sen tehneet, siitä miten he liittyvät meihin ja Maapalloon.

(lue ykköskirja: http://www.alexcollier.org/alex-collier-defending-sacred-ground-1996.pdf )

Tiivistetysti, me olemme usean rodun komposiitti, 22 rotua tarkalleen ottaen. Se on fysiologinen fakta, että planeetallamme on 22 kehotyyppiä. Ja se on tulosta avaruusolentojen roduista. En voi kertoa kaikkea kahdessa tunnissa, koska olen puhumassa yhdessä Mike Russin kanssa. Mutta olen täällä ja saatavilla ja informaatio laitetaan myös verkkoon. Teillä on se heti kun se on valmis. Kirjaversio tulee olemaan myös saatavilla, mutta siihen mennessä olette jo saaneet informaation. Jos se on jotain minkä haluatte ostaa vaikka ystäville, se tulee olemaan saatavilla. Se tulee olemaan ilmainen kuitenkin.

En tule menemään siihen miten tämä kaikki on osaltani saanut alkunsa 13 vuotta sitten. 13 vuoden ajan olen yrittänyt kertoa tarinaa ja kieltäydyin kertomasta sitä enää. Jos haluatte tietää, voitte mennä sivuille http://www.bibliotecapleyades.net/esp_andromedacom.htm, kaikki info on siellä, kuten on myös ensimmäinen kirjani.

Maapallon historasta, meille opetettiin varsin pinnallinen versio. Meille opetettiin myös, että me olemme kehittyneet yksittäisestä solusta, joka oli olennaisesti vahinko. Kaikki me olemme pelkää vahinko. Jotain tapahtui, jotain todella omituista, mutta kuitenkin ihmeellistä, tapahtui parille simpanssille ja tadaa, tässä me ollaan! Se on niin yksinkertaista.

Itse asiassa pidän oikeasta versiosta paljon enemmän kuin tästä sepitetystä versiosta.

Kerron nyt jotain Maapallon historiasta ja tulen käymään läpi muutamia tiettyjä aikakausia ja sitten menemään asiaan. Tämä on paljon yksityiskohtaisemmin kirjassa.

Maapallon informaatio, aloittakaamme prekambrikaudelta, 4.5 miljardia vuotta sitten viiva 554 miljoonaa vuotta sitten.

Meille opetettu Maapallon historia

Maapallo muotoutuu yhdessä muiden planeettojen kanssa. Maapallo syntyy, elämä herää. Ensimmäiset mannerlaatat alkavat liikkua. Sienet, kasvit, eläimet ja organismit kehittyvät ja ilmakehä rikastuu hapesta.

Andromedalaisten opettama historia

Muinainen rotu, nimeltään Perustajat, joiden andromedalaiset ja seulaslaiset uskovat olevan muinainen rotu nimeltä Paa Tal, toteuttaa planeettojen elinympäristöjen muokkausohjelmaa. He tekevät tämän tehdäkseen planeetoista elinkelpoisia ja aurinkokunnista asuttavia ja sopivia elämälle. He luovat ekosysteemejä jotka ovat täynnä happea, vetyä, metaania ja ammoniakkia. Ekosysteemit, joista jotkut ovat happi-, toiset metaani-, jotkut ammoniakki- ja jotkut vetypohjaisia. Kaikki nämä ovat kaasuja, joilla mikro-organismit ja kaiken tyyppiset elämänmuodot voivat elää planeetoilla. Itseään replikoivat koneet ja komeettojen pommitus ja planetoidit joilla muuttaa planeettojen kiertoratoja ja kemiaa. Tulemme kohta itsereplikoituviin koneisiin.

Kuiden teko ja siirtely planeettojen kiertoratojen muuttamiseksi lähemmäksi ja kauemmaksi Auringosta joko kasvattaa tai pienentää planeetan säteilyä. Haluan teidän tietävän, että planeettojen siirtely kauemmaksi ja lähemmäksi, kuiden siirtely, kuiden lisäämien, ovat käytänteitä joita tehdään tänäkin päivänä täysillä ympäri galaksia ja muissa galakseissa. Se on aurinkokunnan rakennusta. Sitä tapahtuu paljon. On rotuja, jopa andromedalaisia, jotka kykenevät luomaan aurinkokunnan.

Kaikki projektit, ilmeisesti, on suunniteltu tekemään monia taivaankappaleita orgaaniselle elämälle elinkelpoisiksi. On löydetty pieniä koneita, jotka on rakennettu niin kauan sitten että kukaan ei tiedä kuka ne on rakentanut.

Annan teille esimerkin andromedalaisista. Andromedalaiset ovat arviolta 4.3-4.5 tuhatta vuotta meitä kehittyneempiä teknologisesti. Se on meidän vuosissa. Vuosi on 365 päivää. Tämä on yksi rotaatio Aurinkomme ympäri. Andromedalaiset laskevat aikaa aivan toisella tavalla. Itse asiassa melkein kaikki avaruusolennot tekevät. Heidän ikäkäsitteensä, mitä he pitäisivät vuotena on se kun kaikki solut heidän kehossaan ovat jakautuneet, replikoituneet. Jos me tekisimme niin, tuollainen vuosi meidän tapauksessamme olisi seitsemän vuotta. Kestää arviolta 34 vuotta keholle replikoida jokainen solu kehossa. Joten on vaikeaa antaa tarkkaa aikaa siitä kun he puhuvat jonkin tapahtuneen jonain vuonna. Todellisuudessa, jos sanon että se oli 4000 vuotta sitten, se on oikeasti pidempi aika kuin tuo. Mutta heillä on ollut vaikeaa selittää minulle meidän maa-ajassamme asioita, koska heillä ei ole sellaista aikakäsitettä. Heillä vain ei ole. Annan teille näitä lukuja Maapallon vuosissa antaakseni teille kuvan siitä miten pitkä historiamme on.

Hienosti kyllä nämä koneet toimivat edelleen. Koneilla ei ole nimeä englanninkielessä. Niillä ei ole edes symboleja joita me voisimme ymmärtää. Se on selitetty minulle antimateriakoneena. Se luo materiaa. Se luo molekyylejä, jotka luovat atomeja, jotka luovat fyysisyyttä. Ja nämä ovat oikeita koneita. Ne ovat kuin tietokoneita, jossa voi ohjelmoida niihin mitä haluaa. Ja nämä koneet tuovat sen esiin ja manifestoivat sen, ja sitten se on fyysisesti siinä. Jos jokainen meistä omistaisi tällaisen koneen, se olisi kuin voittaisi lotossa joka päivä. Mike tykkää autoista. Hän voisi ohjelmoida itselleen uuden auton aina kun uusi malli julkaistaan, heti kun hän tietäisi mitä hän haluaa. Minä voisin luoda lastenhoitajan jotta minä ja vaimoni voisimme mennä ulos. Nämä ovat arkeologisia löydöksiä, löytöjä, nämä atominluomiskoneet, paremman nimen puutteessa. Yksi sellainen on täällä Maapallolla.

He myös löysivät kehittyneitä rakennuskomplekseja, erittäin suuria koneita ja kokonaisia ekosysteemeja. Maankaltaista orgaanista elämää löytyy paljon vähemmän kuin vetykaasuekosysteemejä galaksissamme, koska meillä on rajallinen, happiekosysteemi, ne on rajattu veden geologiseen läsnäoloon. Happielämänmuodot, joita kaikki meidän planeettamme elämä on, vaativat vettä. Kaikkein arvokkain asia on meidän oma ekosysteemimme, biosfäärimme. Toiseksi arvokkain asia on vesi. Kun me pääsemme Nibiruun, koko planeettamme oli ennen makeaa vettä. Meret on salinoitu. Ja juuri Nibiru oli tullut Boötesin tähtijärjestelmästä. Se halusi kontrolloida vettä. He suolasivat meren. Ja tuohon aikaan makeaa vettä oli vain 4%, ja heillä oli siitä täysin kontrolli. Kesti 36 vuotta täysin suolata meret. Ja se antoi myös aikaa, että kaikki elämänmuodot adaptoituivat siihen hiljalleen. Mutta me emme voineet juoda tuota vettä sen jälkeen.

Tämä on kaikki meidän vuosissamme, sillä se on ainoa tapa miten voin esittää tämän teille; muutoin menee sekavaksi. Vetyekosysteemit ovat paljon yltäkylläisempiä, kuten myös metaaniin perustuvat, koska ne eivät ole monimutkaisia ekosysteemejä. Happiekosysteemit ovat monimutkaisia, kaikkein kompleksisimpiä galaksissamme. Arkeologiset todisteet, arkistot ja legendat puhuvat Perustajista, Paa Tal, tämän galaksin luojina ja huoltajina. Perustajien katoaminen ja/tai sukupuutto on ilmeisesti tarkoituksellista. Ja se tarkoittaa, miten tämä minulle selitettiin, että me kaikki tiedämme mitä katoaminen tarkoittaa. Andromedalaiset, kun he puhuvat sukupuutosta, jos ei ole fyysistä jälkeä heistä kolmannessa tiheydessä, he ovat sukupuutossa kolmannesta tiheydestä. Se ei tarkoita, että he ovat kadonneet. Voi olla, että he ovat ylösnousseet tai kehittyneet korkeammalle taajuudelle tai he laskeutuivat alemmas kolmannelle taajuudelle ylempää ja heidän lopetettuaan he poistuivat. Mutta kolmannessa tiheydessä he ovat sukupuutossa.

Kertomalla tätä informaatiota teille on tärkeää, että pyritte ajattelemaan tässä holografisesti. Tällä informaatiolla on niin monia implikaatioita ja on vaikeaa yrittää ilmaista sitä koska englanninkieli on niin rajoittunutta, jotta voisin antaa teille kuvan siitä miten tämä kaikki tehtiin.

Kun Paa Tal lähtivät pois, muut elämänmuodot, muut älylliset elämänmuodot, liskot, ihmiset, plasmat, metaanielämä, kaikki nuo alkoivat ilmaantua; ja niitä on galaksissamme niiden täydessä muodossaan. Mietippä, ne ilmaantuivat niiden täydessä muodossa. Se tarkoittaa, että ne tulivat jostain muualta tai ne tuotiin jostain muualta. Ei ollut miljoonia ja miljoonia vuosia evoluutiota. Ja se on sama ongelma, joka arkeologeilla on myös Maapallon kanssa. He koittavat kannattaa evoluutiota, mutta evoluutiosta ei ole todisteita geologisessa, arkeologisessa mielessä. Sitä vain ei ole.

Asiat ilmestyivät täydessä muodossaan. Se on uskomatonta. Paa Tal, ovatko he arkkienkeleitä, ovatko he jumalia?

Kukaan ei tiedä mitä he ovat tai miksi heistä puhutaan Perustajina, koska he eivät tiedä. He eivät tiedä. Andromedalaiset sanovat, että on olemassa “luomakunta”, “luoja”. He omissa traditioissaan sanovat, että sillä ei ole dominanttia urosfrekvenssiä. Heidän mielestään sillä on dominantti naarasfrekvenssi. Heidän mielestään, ja sanon teille että he ovat todellisia miehiä, luoja on jumalatar. Se on olemassa.

Paleotsooisella maailmankaudella, 554-245 miljoonaa vuotta sitten, tapahtui dramaattinen monimuotoisuuden, monisoluisten eläinten kasvu. Niin sanotaan koska kaikki oli yhtäkkiä siellä, se lukee geologisissa tiedoissa. He eivät tiedä miten elämä sinne pääsi, mistä se tuli, mutta se on siellä, joten he vain sanovat että “No, se räjähti, siellä se on!” Kaikki nämä eri asiat tulevat tyhjästä. Lajit ilmaantuvat tyhjästä muutamassa miljoonassa vuodessa. Tässä ei ole mitään evoluutioprosessia käynnissä. He vain alkavat nähdä niitä arkeologisissa todisteissa ja kaikki ne löytyvät eri puolilta moderneja mantereita.

Siihen aikaan kun tämä tapahtui, pohjois- ja etelänapa olivat eri kohdissa. Planeetta kirjaimellisesti köllötteli kyljellään. Sen navat olivat siirtyneet, yksi monista napasiirtymistä. Siirtymässä pohjois- ja etelänapa kääntyvät ja sitä seuraa magneettisten napojen siirtymä, jos se ei tapahdu itsekseen. Jos sitä ei tapahdu itsekseen, se johtuu planetoidista tai asteroidista, joka iskeytyy planeettaan, liikuttaa planeettaa ja sitten magneettiset navat joko korjaantuvat ajan mittaan tai saavat planeetan kääntymään takaisin, tai magneettinavat menevät maantietellisten napojen perässä. En ymmärrä itse tuon mekaniikkaa.

Pohjois-Amerikan länsirannikko kulki itään ja länteen päiväntasaajaa pitkin. Afrikka oli etelänapa. Yhtäkkiä tämän periodin aikaan, 245 miljoonaa vuotta sitten, 90% kaikesta merielämästä ja eläimistä kuolee sukupuuttoon: eläimet, mutta ei kasvit, vaan merenelävät ja eläimet. Voisi luulla, että jotain dramaattista on tapahtunut mikä vaikuttaa kaikkeen.

Mutta niin ei käynyt. Se oli nisäkkäät ja eläimet. Samaan aikaan 544 miljoonasta vuodesta 245 miljoonaan vuotta: avaruusolentojen historia, Andromedan historia. Rodut aurinkokunnassa alkoivat kehittää avaruusmatkailua. Useimmat kykenivät matkaamaan omien tähtijärjestelmien sisällä. Jotkut kuitenkin kykenivät matkaamaan tähtijärjestelmien ulkopuolelle ja alkoivat solmia yhteyksiä ja etsiä muita kulttuureja. Tähtijärjestelmien välillä alettiin käydä kauppaa. Kauppareittejä perustettiin ja niistä neuvoteltiin. Teknologiaa vaihdettiin ja uusia avaruusmatkailun järjestelmiä kehitettiin, koska nyt avaruudessa oli siirtokuntia eri roduilla jotka olivat perustaneet niitä, jotka kehittyivät huippuunsa ja alkoivat pohtia miten päästä omalta planeetalta pois. He alkoivat saada eri perspektiivejä ja jakaa ideoita ja mielipiteitä.

En ole käsitellyt tätä enkä mene siihen tässä luennossa, mutta silloin oli myös paljon väärinymmärrystä, erityisesti vety- ja happikulttuurien välillä. Ja selitän sen miksi kun päästään pidemmälle luennossa.

Tähtijärjestelmien ja rotujen välillä solmittiin sopimuksia. Eräs tietty älykkäiden olentojen rotu, joka oli paljon muita kehittyneempi avaruusmatkailussa, joka lähti tutkimaan galaksia, oli Alfa Draconiksen Ciakar-rotu. He olivat andromedalaisten mukaan ensimmäisiä, jotka pääsivät lähtemään planeetaltaan. Ja he olivat tuohon aikaan kaikkein kehittyneimpiä.

He ovat uskomaton rotu…. Heillä oli uskomattoman naurettavia ennakkoluuloja ja asenteita. Mutta se ei vienyt heiltä mitään pois, varsinkaan sitä seikkaa että kulttuurina he olivat saaneet aikaan uskomia asioita ja monet muut rodut ovat oppineet heiltä myös. Heidän avaruusaluksensa, tuohon aikaan, olivat ontoksi koverrettuja kuita ja planetoideja, joita he sisustivat, rakensivat, jonne he loivat omat ekosysteeminsä ja asensivat työntövoimalaitteet. Jotkut niistä käyttivät polttoainetta, joka ei ole öljyä niinkuin meillä täällä, vaan eräänlaista geeliä, jota louhittiin heidän tähtijärjestelmästään. Ja he loivat kineettisen energian moottoreita, se on eräänlaista sähköä minun ymmärryksen mukaan.

Mesotsooinen aikakausi, joka on 245 miljoonasta vuodesta 65 miljoonaan vuotta e.a.a.:

Maapallon historia

‘Mesotsooinen’ tarkoittaa välivaiheen eläimiä. Se on aikaa, jolloin maailman eläimistö muuttui perusteellisesti. Se ei muuttunut sitä ennen, mutta nyt yhtäkkiä se muuttuu. Ja tapahtui suuri muutos Maapllon kasvillisuudessa. Dinosaurukset kehittyivät, no, ne tulivat yhtäkkiä jostain ja kehittyivät tri- ja sitten jurakausiksi, ja sen jälkeen yhtäkkiä katosivat. Toinen planeettaan törmännyt asteroidi osuu Maapalloon ja Atlantin valtamereen nykyisen Columbian edustalla. Olivatko nämä tarkoituksellisia? Kukaan ei näytä tietävän olivatko ne vaiko eivät. Mutta kiinnostavaa on, että joka kerta kun planeetalle osuu asteroidi tai kun on napasiirtymä, tapahtuu radikaali muutos Maapallon ekosysteemissa. Silloin käy niin, että siitä tuli ihmiselämälle suotuisampaa. 244 miljoonaa vuotta sitten me emme olisi voineet elää tällä planeetalla. Täällä oli liikaa juttuja jotka olisivat vahingoittaneet meitä.

Maan ulkopuolinen historia

245 miljoonasta vuodeta 65 miljoonaan vuotta sitten: Monet sivislisaatiot ovat saavuttaneet täyden avaruusmatkailukyvykkyyden. Planeettainvälinen kauppa on erittäin [hyvin] järjestettyä; tarve luonnonvaroille kasvaa ja saa kehittyneet lajit tutkimaan galaksia. Avaruusmatkailu ja kauppa on ollut käynnissä 17 miljoonaa Maan vuotta tässä kohtaa; 17 miljoonaa vuotta. Katsokaa mitä on saavutettu 4 tuhannessa vuodessa. Ja me tiedämme, että meidän kehitystämme on jarruteltu ja me tiedämme myös, että meiltä on pidetty teknologiaa salassa.

Kaikkein tunnetuimmat tähtirodut ovat Alfa Draconiksen Ciakar eli Dracot, Orionin tähtijärjestelmän sivilisaatiot sekä Lyran Vega-tähtijärjestelmä. Siirtokuntien rakentaminen on täydessä käynnissä. Monet planeettaliitot ovat luoneet sääntöjä siirtokunnille, ja me siirrymme yhä vain ulommas galaksissa. Joten 245 miljoonaa vuotta sitten esi-isämme, tähtiserkkumme, koska he ovat niitä, koska me olemme 22 rodun yhteistä tuotosta, esi-isillämme oli jo avaruusmatkailu. He kehittivät sääntöjä siirtokuntatoiminnalle keskuuteensa. Se on minulle varsin huikeaa.

Avaruuden kiitoratojen löytäminen; se mitä tieteentekijämme teoretisoivat madonreikinä. Ne ovat avaruuskäytäviä. Näiden löytäminen tapahtui tänä aikana. Nykypäivään mennessä on löydetty galaksistamme 17 sellaista pelkästään, 17 madonreikää. Ja ne jotka eivät tiedä mistä puhun, tämä on meidän galaksimme [osoittaa karttaa], pikku pisteet ovat tähtiä, ja sitten on tunneleita jotka menevät eri osiin galaksiamme. Antaakseni esimerkin, tieteentekijät teoretisoivat, että kun käyt yhdestä päästä, olet yhtäkkiä toisella puolella galaksia hetkessä, silmänräpäyksessä. Se on kuin elokuvassa “Stargate”.

Useat näistä kytkevät galaksin eri osat yhteen. Ja me joudumme olettamaan, että ainakin yksi näistä kytkee Andromedan galaksin oaamme, joka on täällä. Joten on aukko, on reikä tässä, ja sitten pääsee tänne, uskomattoman nopeasti. Joten se on tilanne jossa menet rakettiin ja sitten kun saavutat kohteesi täällä, kaikki ovat jo kuolleet vanhuuteen, koska galaksi on niin valtava ja laajenee jatkuvasti. Mutta galaksin laajentuessa monet näistä tiivistetyn ajan putkista, se on Andromedan perspektiivi madonreiälle, tiivistetyn ajan putki. En voi selittää sitä enempää. Minulla on joitain muistiinpanoja jossain tallessa. Itse asiassa minulla on laatikollinen muistiinpanoja, mutta ei mennä nyt siihen. Jotkut näistä putkista ovat menneet poikki.

Galaksin laajentuessa näissä madonrei’issä, näissä kiitoradoissa on tapahtunut murtumia. Nykyaikana ei yksikään galaktinen rotu, ja tämä on siis 11 kuukautta sitten Maapallon aikaa, yksikään ei tiennyt kuka ne on rakentanut tai miten ne on rakennettu, eikä niitä voida korjata, koska he eivät tiedä miten ne on rakennettu. Kukaan ei tiedä miten ne on rakennettu. On olemassa oletus, että Perustajat loivat ne. Siten he ovat kyenneet kaikkeen planeetanmuokkaukseen ja ekosysteemin rakennukseen galaksissa heidän valmistellessaan galaksia elämälle. On oletus siitä, että ketkä ne on rakentanut. Totuus on, että me emme osaa sanoa varmaksi. Se on voinut olla jotkut heitä ennen, me emme tiedä. Andromedalaisten mukaan kolmas tiheys, siten kuin me sen tunnemme, on 21 miljardia vuotta vanha. Universumi, siten kuin me sen tunnemme, mihin kuuluu kaikki dimensiot, on 21 tuhatta miljardia Maapallon vuotta vanha, mikä on aika iso luku.

Andromedalaisten mukaan vain kaksi madonreikää ei ole mennyt poikki galaksissamme. Joten 17:sta kaksi on edelleen toiminnassa. Kaupan lisääntyessä elämänmuodot ovat myös levittäytyneet. Elämän ja kasvillisuuden levittämisen kokeiluja tehdään täyttä häkää. Palatkaamme nyt vuosilukuihin.

245 miljoonasta 65 miljoonaan vuotta sitten

Maan ulkopuoliset esi-isämme siirtävät nyt kasvillisuutta ja elämänmuotoija yksistä tähtijärjestelmistä toisiin. Elämänmuotojen siirtämisellä on potentiaalia. Oikea määritelmä tuolle potentiaalille ei ole minun tiedossani. Mutta Moraneyn mukaan potentiaali voi kehittyä monimutkaisiksi ekologioiksi. Ja kaikista monimutkaisin ekologia tai ekosysteemi galaksissa on O2-happimolekyyliin perustuva, jota me olemme. Todella monimutkaisia ekosysteemeitä esiintyy vain suhteellisen pienellä määrällä planeettoja galaksissamme. Planeettoja voi olla useita miljardeja, mutta kun ottaa huomioon miten monta aurinkoa ja miten monta oikeaa tähtijärjestelmää meillä on, se on itse asiassa pieni lukumäärä, vaikka voisimmekin sanoa “Hyvä Luoja, tuollahan on kaksi sataa miljardia maapalloa?” Se on huikea luku meille. Mutta suuressa kuvassa se on oikeasti pieni määrä, koska vetyekosysteemejä on huomattavasti enemmän kuin muita.

Tästä johtuu, että monimutkaiset koko planeetan ekosysteemit ovat kaikkein arvokkaimpia universumissa tietoisuuden suhteen. Lajeja tulee ja menee. Todella rikas biosfääri kestää niin kauan kuin sitä ei uhkaa mikään. Dinosaurukset, linnut, hedelmäpuut, niitä tuodaan aurinkokuntaamme ja istutetaan kolmeen ekosysteemiin omassa aurinkokunnassamme: Maapallolle, Marsiin ja Uranukseen.

Kaikki kehittyneet Maan ulkopuoliset rodut ovat jo takoneet omaan sivilisaatioonsa läpi sen, että biosfäärin konservointi oli ja on yksinkertainen pakko. Tämä oli 245-65 miljoonaa vuotta sitten. He jo tuolloin opettivat lapsilleen ekosysteemin konservointia.

Kainotsooinen aikakusi: 65 miljoonaa vuotta sitten – nykyhetki

Me käymme tämän läpi ja sitten menemme hauskoihin juttuihin.

Maapallolla opetettu historia

Joskus tätä nimitetään nisäkkäiden aikakaudeksi, koska suurimmat maan päällä elävät eläimet ja nisäkkäät ilmestyivät tällöin kuvioihin. Sitä myös nimitetään kukkivien kasvien, hyönteisten, kalojen ja lintujen ajaksi. Andromedalaisten opettama historia

Aurinkokunnassamme vieraillaan yhä enemmän. Kolme erittäin monimutkaista ekosysteemiä on jo olemassa, se on käsitelty. ensimmäinen täysin eristetty biosfääri oli nimeltään “Eeden”, ja käytän tuota nimeä koska orionilaiset kutsuivat sitä sillä nimellä, nibirulaiset kutsuvat sitä sillä nimellä ja myös plejadilaiset kutsuivat sitä sillä nimellä. E-Den, kuin puutarha. Se oli täysin siirrettävä biosfääri, jossa oli kaikki tarpeellinen olemassaoloon missä tahansa paikassa.

Me emme todellakaan arvosta sitä miten älykkäitä esi-isämme olivat, koska he eivät aina matkaa avaruudessa suurilla avaruusaluksilla. Mutta sen mitä he ovat oppineet tekemään on matkaamaan kevyesti ja varmistamaan, että kaikki se mitä he tarvitsevat on heillä mukanaan tai heidän kasvatettavissa. Käytännössä jokaisessa emoaluksessa on oma sisäinen ekosfäärinsä. Tässä näemme partioaluksen. Näemme neljän, viiden, kuuden mailin mittaisen aluksen. Sadan mailin pituinen alus voi sisältää jonkinlaisen ekosfäärin, koska siellä on miehistö jonka pitää syödä, joten he luovat puistomaisia ympäristöjä ja ekosfäärin aluksen sisään. Useimmat Maapallolle osuneista aluksista ovat pieniä partioaluksia. Jos sata mailia pitkä emoalus törmäisi Maapallolle, meillä olisi sellainen napasiirtymä minkä kaikki näkisivät. Mutta erittäin suuret alukset, annan teille esimerkin Andromedan emoaluksesta.

Ne ovat kokonaisia palloja, ja niiden sisällä on kokonainen maailma itsessään. Aluksen keskellä, ja heillä voi olla näitä jopa kolme, on ekosysteemit, puistomaiset, jopa 21 mailin mittaiset. Se jonka minä näin oli 21 mailia päästä toiseen. Se emoalus oli 900 mailia pitkä, ja jotta minä olisin nähnyt tuosta aluksesta kaikki yksityiskohdat, siihen olisi mennyt 25 vuotta, niin suuri se oli. Siinä oli kaikkea. Näissä puistoissa ei kyennyt erottamaan sitä että oli avaruusaluksessa, sitä luuli että oli puistossa, Kalifornian Agora Hillsilla, Rocky Mountainin kansallispuistossa, tai Central Parkissa mutta ilman kaikkea rikollisuutta. Ja ne ovat kokonaisuuksia, kaikki kasvatetaan aluksessa. Joten kun he saapuvat ja lähettävät tiimin planeetan pinnalle, he sanovat “Ok, me pystytämme nyt Eedenin, koska me jätämme tiimin verran meikäläisiä tänne tutkimaan planeetan elämää, planeetan geologiaa, mineraaleja, mitä siellä on.” He kirjaimellisesti pudottavat… jopa 12 eri tyyppistä sylinterimuotoista rakennelmaa. He istuttavat nämä rakennelmat maahan, ainakin mailin verran maan sisään. Ja sitten he kääntävät ne päälle, ne saavat yhteyden toisiinsa. Ja kun ne yhdistyvät, ne luovat kupolin, värähtelytaajuuden kupolin. Ja niistä purkautuu kasvit, hedelmäpuut, kaikki heidän tarvitsemansa, ja tämä biosfääri on sovitettu juuri heidän fysiologialleen. Siinä ei ole liikaa happea, liikaa hiiltä, siinä on juuri sen verran kaikkea kuin he tarvitsevat. Se voi olla jopa vetyä, koska silloin he pistävät avaruuspuvut päälle ja menevät töihin. Mutta kun he palaavat töistä, he palaavat omaan biosfääriinsä ja se on kuin eläisi kotiplaneetallaan. Siitä minä puhun, se on Eeden. Tästä Richard Hoagland puhui kaikki ne vuodet, kupolirakenteista; nämä jutut ovat tällaisia ja niitä käytettiin juuri tähän. Se on hienoa, tulee kylmät väreet!

Aivan ensimmäinen pystytettiin nykyiseen Pohjois-Amerikkaan, nykyisen New Mexicon ja Arizonan rajalle. Ciakarit olivat niitä jotka sen pystyttivät, he ovat vetypohjainen elämänmuoto, joten heidän piti tehdä tällä tavalla. Vety on kaasu: se ei ole jotain mitä me voimme käyttää. Oma fysiikkamme ei mahdollista sen hengittämistä ja sellaisessa ympäristössä elämistä. Mutta vetyolennot tuppaavat olemaan isoja, hiukan hitaampia liikkeissään, heidän kehonsa taajuudessa, heidän biorytminsä tuppaavat olemaan paljon hitaampia kuin happieliöillä, ja vetyeliöillä ei ole mahdollista matkata valoa nopeammin avaruudessa. Happieliöt tiedetään siitä, että ne ovat kulkeneet neljä kertaa valoa nopeammin. Se on ollut ongelma vetypohjaisille eliöille. Vuosia sitten luennolla puhuin siitä miten ennakkoluulot ovat avaruusolentojen perspektiivi. Me olemme oppineet kaikki meidän ennakkoluulomme. Me olemme muodostaneet omamme, mutta nämä tyypit ovat opettaneet meille alkuvaiheen “en tykkää teidän rodusta”-ajattelun miljoonia vuosia sitten.

Ciakarit loivat ensimmäisen Eedenin 899,701 Maan vuotta sitten New Mexicon/Arizonan rajalle. Reptiliaanit edelleen tykkäävät aavikosta. Tässä biosfäärissä asui ensimmäisenä… reptiliaanien sivilisaatio, joka on kastijärjestelmä. Se on monarkia, mutta myös kastijärjestelmä ja huomaat, että se on häikäisevän samanlainen kuin Englannissa, jossa on kuninkaallisia. On virkamiesluokka, jossa on herttuat, jaarlit. Sitten on torpparit jotka tekevät kaiken likaisen työn, jotka tekevät kirjaimellisesti kaiken työn. Se on juuri niin. Moraneyn mukaan reptiliaanien virkamiesluokka rakensi tämän ensimmäisen biosfäärin ja he olivat ensimmäisiä jotka siinä asuivat. He eivät olleet oikeita siniverisiä.

[Päätoimittajan huomautus. Tammikuun 4. 2008. Alunperin tässä kohtaa oli toinen tekstiksi kirjoitettu sivu ja puolet Alex Collierin vuoden 2002 luennosta. Myöhemmin saatiin selville, että 45 minuuttia Alex Collierin luennosta oli mystisesti kadonnut DVD-nauhoitteesta, josta pauuttui paljon elintärkeää informaatiota useista avaruusolentojen lajeista. Kun päätoimittaja havaitsi erheen tammikuun 2. päivä 2008, Teri Callahan kirjoitti puhtaaksi puuttuvat 45 minuuttia seuraavaan Exopolitics Journalin numeroon. Kun otetaan huomioon se minkä laatuista materiaalia katosi, ei olisi epäasianmukaista spekuloida sillä, että joku avaruusolentojen lajeista, joita kritisoitiin puuttuvien 45 minuutin aikana, ei halunnut saada tätä materiaalia ulos. Materiaali esitetään seuraavassa osassa. Voit lukea englanninkielisen materiaalin Exopolitics Journalista.]

*

Alex Collier on kontaktihenkilö ihmisiltä näyttävän avaruusolentojen rodun kanssa Andromedan tähtikuviosta. Hän alkoi kokea avaruusolentokontaktin lapsuudessaan, joka jatkui teini-ikään. Kokemukset lakkasivat vuosiksi, kun hän oli armeijassa helikopteripilottina. Kontaktikokemukset jatkuivat vuonna 1985. Hän tapasi kaksi andromedalaista, joista tuli hänen mentoreitaan ja he veivät hänet alukselleen, mm. eräälle suurelle emoalukselle, jossa hänelle opetettiin andromedalaista tietoa kolmen kuukauden ajan. Andromedalaiset antoivat hänelle informaatiota kosmisesta henkielämästä, elämästä univerusmissa ja Maapallon galaktisesta historiasta.

 

Artikkelin julkaissut Exopolitics Journal

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.