Avaruusolennot ovat jo täällä!

Valtiot ympäri maailman yhdessä maailman eliitin kanssa pitävät meitä pimennossa siitä faktasta, että he ovat jo löytäneet Maan ulkopuolista elämää. He pitävät tiedon salassa, koska he eivät halua menettää kontrolliaan populaatiosta.

Maan ulkopuolisen elämän olemassaolo tarkoittaisi oven avaamista universumile ja mahdollisuudelle tutkia sitä.

Se tarkoittaisi uskontojen ja valtioiden välisten rajojen katoamista, jotain mitä sekä valtiot että uskonnolliset instituutiot välttelevät kaikin keinoin.

UFO-havainnot muuttuvat yhä vain yleisemmäksi näyksi, ja valtiot ovat hyvin tietoisia tästä. On huhuja siitä, että valtiot ovat tehneet sopimuksia käydäkseen vaihdantaa avaruusolentojen kanssa.

Eräs monista tavoista, joilla valtiot aivopesevät meitä on televisiolla ja sosiaalisella medialla. Kuitenkin asiat ovat muuttumassa ja näyttää siltä, että ennemmin tai myöhemmin vaivannäkömme päästä irti matrixista maksaa vaivan.

Avaruusolennot paljastavat ihmisille mistä ne tulevat ja keitä ne todella ovat. Kun me hyväksymme ne, silloin me kykenemme pääsemään pois vankilastamme.

Katso allaoleva video ja kerro mielipiteesi.

 

  Artikkelin julkaissut Knowledge Time

5 vastausta artikkeliin ”Avaruusolennot ovat jo täällä!”

 1. Kun ei ymmärretä tutkia asiaa Raamatun valossa,mitä se kertookaan avaruuden hallituksista,valloista/henkivalloista niin tämä on tulos.Luovutaan uskonnosta/nnoista,sehän juuri näillä henkivalloilla onkin tarkoitus,saadakseen ihmisparat täysin valtaansa.Minä en ainakaan luovu Jeesuksesta,sillä juuri Hän on näistä varoittanut!

 2. Kari:

  Avaruusolennot ovat jo täällä!

  Salailu ei liity mitenkään, lainausmerkeissä, alieneihin, se liittyy pelkästään geopoliittiseen valtaan ja rahaan, kuten tavallista.

 3. Salailu liittyy tuhansia (jopa paljon enemmän) vuosia vanhaan lähtökohtaan, jossa esimerkiksi Annunakeista, Archoneista ja muista E-terrestaalisista entiteeteistä koostuvat ryhmät eivät halua paljastaa orjille (ihmisille) ihmiskunnan ja planeetta Maan salaista ja todellista historiaa. Nykyään näitä salaisuuksia valvovat useat salaseurat (esim. OTO, Jesuiitat, Freemasons, Illuminati, IXXI-group, MJ-666, Sirius B Clan, Mungrai Monolith ja MIB (Men in Black).

 4. Jotkut edellä mainituista salaseuroista löytyvät vain ultranetistä, johon vaaditaan korkeimman tason turvaluokitus (G108 Classified).

 5. Darmas Akkoulukos:

  Vaikea uskoa että Maan ulkopuoliset ryhmät eivät halua paljastaa väitteesi mukaan orjille (ihmisille) ihmiskunnan planeetta maan todellista historiaa. Ufoja nähdään kaikkialla maailmalla yhä enemmän ja enemmän. Tämä heidän näyttäytyminen viittaa juuri nyt siihen että maan ulkopuoliset ryhmät haluavat nimen omaan paljastaa maan todellisen historian. Eli totuus lienee päinvastainen maan ulkopuolisten ryhmien osalta.

  Vallassa olevat eliitti, jotka omistaa öljyteollisuuden autoteollisuuden ja kuljetusfirmat, eivät halua paljastaa avaruusolentojen olemassaoloa. He pelkäävät että avaruusolentojen vapaaenergia teknologia syrjäyttää eliittin öljyteollisuuden, autoteollisuuden ja kuljetusfirmat. Tämä liittyy pelkästään geopoliittiseen valtaan ja rahaan, kuten tavallista. Eliittiä pelottavat erityisesti kysymykset jossa avaruusolentojen teknologia ovat heille suuri uhka.

  Vapaan energian laitteita ei haluta päästää markkinoille, koska se tekisi öljystä tarpeettoman ja kaataisi öljyteollisuuden hyvin nopeasti. Vapaan energian saatavuuden laajamittaisen toteutumisen esteenä onkin se, ettei kukaan voi tienata sillä rahaa. Tästä syystä se ei kiinnosta useimpia tiedemiehiä eikä yrityksiä; tärkein motivaatio puuttuu. Vapaaenergiateknologia muuttaa rahan arvoa. Rikkaimmat perheet ja luotonantajat eivät halua kilpailua. He haluavat pitää yllä nykyisen monopolin rahavarantojen hallinnassa. Heille vapaaenergiateknologia ei ole vain jotakin sellaista, mikä on tukahdutettava, vaan se täytyy pysyvästi kieltää. Monopoli asema rahavarantojen hallinnassa on myös ilmiselvän hyvä peruste vapaaenergian loputtomaan salailuun. Valtaapitävä eliitti on käyttänyt monenlaisia keinoja, kuten uhkailua, sekä totuuden manipulointia edistämällä sellaisen tieteellisen teorian yleistä hyväksymistä, jonka mukaan vapaaenergia on mahdottomuus.

  Ufosalailussa on pitkälti kyse siitä että maailma on hyvin öljyvetoinen edelleen. Ufosalaisuus kääntää maailmamme päälaelleen laajemmin kuin osaamme kuvitellakkaan. Uskon, että paljastuminen tapahtuu hitaasti. Ensin paljastetaan vähän jotain tekniikkaa, jota on saatu pimeiden projektien myötä. USA:n hallitus on käyttänyt salassa miljardeja ja taas miljardeja tutkiakseen, ymmärtääkseen ja jäljitelläkseen teknologiaa, jota se on saanut käsiinsä maapallon ulkopuolelta.

  Salaliiton motivaatorina on pelko, että siinä meni öljybisnes. autobisnes, paremmat kuljetuskeinot. Siinä menivät kuljetusfirmat, sähkön jakelu, paremmat tietokoneet ja viestintäjärjestemät jne. Raha taloudellinen kaaos. Vapaat, puhtaat energia järjestelmät olisivat voineet korvata fossiilisia polttoaineita jo kauan aikaa sitten. Nämä uudet järjestelmät voisi helposti korvata kaikki energiantuotannot ja propulsiojärjestelmät maapallolla ja niiden kanssa, koko geopoliittisen ja taloudellisen järjestyksen planeetallamme.

  • Ei enää tarvetta ulkoisista polttoainelähteistä.
  • Ei tarvetta öljyyn, kaasuun, hiileen, ydinvoimaloihin tai polttomoottoreihin.
  • Ei enää tarvetta maanteillä. Eikä enää liikkumisesta koidu saastumista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.