Avaruusolennot vierailivat venäläispoliitikon luona, hänet vietiin alukseen vuonna 1997

Eksentrinen venäläinen poliitikko, joka on maailman shakkijärjestön puheenjohtaja, väittää että hänen luonaan on vieraillut avaruusolentoja. Hän harkitsee asettumista ehdolle FIFAn puheenjohtajaksi.

Kirsan Iljumzhinovin sanotaan harkitsevan Sepp Blatterin haastamista kun Venäjän Shakkifederaation presidentti Andrei Filatov kehoitti häntä hakemaan pestiin.

Tässä hänen tarinansa hänen omin sanoin.

Hämmästyttävää tässä tarinassa on se, että ihmiset eivät tuolloin välttämättä olleet paniikissa siitä, että avaruusolennot olisivat vieneet Iljumžinovin tai käyneet hänen luonaan, vaan siitä, että hän olisi saattanut paljastaa valtiollisia tai sotilaallisia salaisuuksia. Se todella osoittaa, miten eri kulttuureissa suhtaudutaan samaan asiaan.

ABC:n Alexander Marquardt raportoi Moskovasta:

Muukalaiset tulivat hakemaan häntä 18. syyskuuta 1997. Kirsan Iljumžinov oli kotona moskovalaisessa asunnossaan, kun ne tulivat sisään ja kaappasivat hänet ja veivät hänet avaruusalukseensa, jossa ne kommunikoivat hänen kanssaan telepaattisesti.

Tällaisen tarinan Iljumžinov kertoi suositulle venäläiselle televisiojuontajalle viime viikolla esitetyssä ohjelmassa. Iljumžinov ei kuitenkaan ole vain yksi niistä tuhansista, jotka väittävät joutuneensa avaruusolentojen sieppaamaksi, vaan hän on myös Venäjän Kalmukian tasavallan kuvernööri ja Maailman shakkiliiton puheenjohtaja. Nyt eräs venäläinen parlamentin jäsen haluaa kuulustella Iljumžinovia, koska pelkää hänen antaneen avaruusolennoille ”salaista tietoa”, kertoo Moskovan Kaiku -radioasema. Eikä kuka tahansa kuulustele, vaan Venäjän presidentti Dmitri Medvedev.

Valtion duuman edustaja Andrei Lebedev esitti pyynnön presidentille kirjeitse, kertoo uutissivusto GZT.ru. Lebedev ei usko Iljumžinovin väitettä, jonka mukaan häntä vain esiteltiin aluksella ja päästettiin vapaaksi, joten hän on pyytänyt presidenttiä selvittämään, mitä muuta tapahtui, ja raportoimaan asiasta duumalle. Lebedev on erityisen kiinnostunut siitä, mitä Iljumžinov on mahdollisesti kertonut muukalaisille työstään ja onko sieppaus vaikuttanut kuvernöörin kykyyn hoitaa virkatehtäviään.
Iljumžinov sanoi, että avaruusolennot eivät ilmoittaneet itsestään muulle maailmalle, koska he eivät olleet valmiita, ja lisäsi, että hän kommunikoi heidän kanssaan telepaattisesti, koska happi ei riittänyt. ”Uskon, että puhuin heille ja näin heidät. En ehkä uskoisi sitä ilman kolmea todistajaa – kuljettajaani, ministeriä ja avustajaani”, jotka olivat ilmeisesti asunnossa tuolloin, Iljumžinov sanoi.

 
Artikkelin julkaissut Educating Humanity

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.