Galaktinen Vapauden Päivä

Exopolitics Instituten tiedote

Vapaa julkaistavaksi heti

Viikko ennen Galaktista Vapauden Päivää pidetään tapahtuma jolla lopetetaan salailu avaruusolennoista

[Kona, Hawaii – Elokuu 1, 2008 ]  Monikansallinen kansalaisjärjestöjen yhteenliittymä ensi viikolla pitää yllä positiivsta aikomusta koskien salaisia valtioiden ja korporaatioiden sopimuksia, joihin liittyy Maan ulkopuolinen elämä ja teknologia. 8/8/08 päivänä henkilöt ja pienet ryhmät ympäri planeetan kokoontuvat juhlistamaan Galaktista Vapauden Päivää. Tämä tulee olemaan ensimmäinen laatuaan globaali tapahtuma, joka pyrkii paljastamaan ja kumoamaan salaiset Maan ulkopuolista elämää koskevat sopimukset.

Tapahtuman järjestäjien mukaan 08/08/08 pidettävä tapahtuma aloittaa prosessin, jolla kumotaan salaiset sopimukset koskien Maan ulkopuolista elämää, jotka ovat solmittu salassa eri valtioiden valtuuttamien virastojen, korporaatioiden ja osastojen nimissä. Joissain tapauksissa nämä sopimukset ovat velvoittaneet kehittyneitä Maan ulkopuolisia sivilisaatioita, joiden olemassaolosta ei ole kerrottu kansalle. Todisteet näistä salaisista sopimuksista, sekä Julistuksen koko teksti, erityiset Galaktisen Vapauden Päivän tapahtumien aikataulut, sekä verkossa oleva addressi ovat saatavilla virallisilta verkkosivuilta: www.GalacticFreedomDay.com

Kansalaisryhmät USA:ssa, Kanadassa, Hong Kongissa, Britanniassa, Espanjassa ja Etelä-Afrikassa ovat valinneet päivän ja kellonajan 08/08/08 kello 8 illalla (Greenwichin aikaa) ajaksi jolloin henkilöt ja kansalaisjärjestöt ympäri maailman voivat kollektiivisesti liittyä juhlimaan vaatimaan tällaisten sopimusten purkua. Galaktinen Vapauden Päivä tulee olemaan globaalisti koordinoitu tapahtumaan yhtä aikaa kaikkialla, kello 20 GMT joka on kello 16 USA:n itäistä aikaa, kello 13 länsirannikon aikaa, 22 Keski-Euroopan aikaa ja kello 06 Australian itärannikon aikaa. Konvertoidaksesi paikallisen aikasi Greenwichin ajaksi, käy osoitteessa: http://www.earthsky.org/article/universal-time (tai http://wwp.greenwichmeantime.com ). Niille jotka eivät kykene ottamaan osaa positiiviseen aikomukseen kello 20, on myös hyväksyttävää pitää harjoitus kello 20 omaa paikallista aikaa.

Osallistujia pyydetään käyttämään 30-60 minuuttia meditaatiossa, rukouksessa tai vastaavassa sopivassa vaihtoehdossa koko tilaisuuden ajan. Tavoitteena on keskittää positiivinen aikomus lopettaa kaikki salaiset sopimukset koskien Maan ulkopuolista elämää. Osallistujia pyydetään visualisoimaan maailma ilman salaisia sopimuksia koskien Maan ulkopuolista elämää, ja kehittyneiden Maan ulkopuolisten teknologioiden käyttöönottoa ja avointa eettisten Maan ulkopuolisten sivilisaatioiden esiin astumista.

Seuraavia askeleita voivat käyttää henkilöt tai pienet ryhmät valmistautuessaan positiivisen aikomuksen tapahtumaan, joka juhlistaa Galaktista Vapauden Päivää.

  1. Valmistautuminen. Jos olette ryhmässä, arviolta 10-15 minuuttia ennen tapahtumaa, muodostakaa piiri ja antakaa jokaisen piiriläisen lyhyesti kertoa oma visionsa siitä miltä maailma ilman salaisia sopimuksia koskien Maan ulkopuolista elämää ja teknologiaa näyttäisi. Jos olet yksin, anna itsellesi 3-5 minuuttia aikaa määrittää selvästi ja/tai artikuloida oma visiosi.
  2. Yhteyden otto. Kello 20:00 (UT), aloita positiivinen aikomus avaamalla oma sydämesi ja lähettämällä positiivisia ajatuksia muihin muille ryhmäläisille ja mualle maailmaan, niille jotka ottavat osaa Galaktiseen Vapauden Päivään. Jos teet tämän yksin, visualisoi ja/tai empaattisesti ota yhteys muihin ympäri maailman.
  3. Henkilökohtaisen vastuun kantaminenKollektiivisesti ihmistietoisuus on luonut nykyisen todellisuuden jossa nämä salaiset sopimukset on solmittu. Henkilökohtaisen vastuun kantaminen tässä hetkessä on mahdollista tekemällä valinta tulla linjaan tämän todellisuuden kanssa korkeimmilla aikomuksillamme.
  4. Luova visualisaatio. Käytä luovaa visualisaatiota kuvitellaksesi maailman ilman salaisia sopimuksia; TAI käytä hymnejä, rukouksia tai laulua saattamaan Galaktinen Vapauden Päivä voimaan.
  5. Lopetus. Lopettakaa tilaisuus pitämällä kädestä ja ilmaisemalla kiitoksenne kaikkia ryhmään osallistuneita ja muita tapaukseen osallstuneita kohtaan, jotka juhlistivat globaalia ykseyttä.

Galaktisen Vapauden Päivän julistus

Me olemme kansalaisjärjestöjen ja yksityisten kansalaisten yhteenliittymä, joka on omistautunut tutkimukselle julkiselle koulutukselle ja poliittiselle aktivismille koskien Maan ulkopuolista elämää. Siinä tapauksessa, että meidän intressejämme eivät kansalliset valtiot edusta uskollisesti, me tunnustamme luonnollisena oikeutenamme harjoittaa kansalaishallintoa. Täten me siis teemme seuraavan julistuksen.

Me tunnustamme, että Maan ulkopuolisen elämän todellisuus ja sen  kehittyneiden teknologioiden, tieteellisten periaatteiden ja universaalin tiedon käytön ja ymmärryksen.

Me tuemme kaikkien kansalaisten luonnollista oikeutta olla turvallisessa ja avoimessa kontaktissa Maan ulkopuolisiin vierailijoihin, ja ottaa osaa epäviralliseen diplomatiaan; ja tuemme ihmiskunnan sydämellistä aikomusta elää rauhassa ja yhteistyössä Maan ulkopuolisten sivilisaatioiden kanssa.

Me vakuutamme, että kansallisvaltioiden hallitukset, jotka väittävät edustavansa omien kansalaistensa etuja, ovat toistuvasti epäonnistuneet paljastamaan totuuden Maan ulkopuolisesta elämästä, periaatteista ja tiedosta jotka sellaisella elämällä on, yli 60 vuoden ajan.

Me hyväksymme todisteita useista lähteistä, mm. tieteentekijöiltä, tutkijoilta, armeijan kantahenkilökunnalta, korporaatioiden työntekijöiltä, sisäpiiriläisiltä ja ”kokemusasiantuntijoilta” joita valtion viranomaiset USA:ssa ja muissa maissa ovat saattaneet näihin sopimuksiin osapuoliksi koskien Maan ulkopuolista elämmää ja/tai teknologiaa. Joissain tapauksissa nämä sopimukset on solmittu Maan ulkopuolisten sivilisaatioiden kanssa, ja ne on nostettu kansainvälisten sopimusten asemaan.

Me ymmärrämme, että nämä sopimukset antavat luvan valmistaa ja jaella teknologiaa ja tietoa, joka on johdettu Maan ulkopuolisilta sivilisaatioilta. Joissain tapauksissa avauusolennot ovat voineet perustaa tukikohtia Maahan, noutaa erilaisia resursseja ja suorittaa tungettelevia lääketieteellisiä proseduureja kansalaisille.

Me vastustamme sitä, että nämä sopimukset pidetään salassa eikä ole paljastettu kansalle tai ratifioitu perustuslaillisin prosessein USA:ssa ja muissa valtioissa.

Me julistamme, että salaiset sopimukset rikkovat pyhää luottamusta, joka kansallisvaltioiden hallituksille on annettu heidän uskollisesti edustaessaan omien kansalaistensa etuja, avoimissa ja läpinäkyvissä neuvotteluissa ulkovaltojen ja Maan ulkopuolisten sivilisaatioiden kanssa.

Me täten käytämme luonnollista oikeuttamme kansalaishallintoon ja julistamme, että 08/08/08 kello 20 (Greenwichin aikaa):

• kaikki salaiset sopimukset minkään valtion valtuuttaman viraston, tahon, organisaation tai korporaation tai Maan ulkopuolisten sivilisaatioiden tai ryhmien kanssa niitä koskien ovat mitättömiä ja pätemättömiä;

• kaikki tulevat sopimukset minkään valtion valtuuttaman viraston, tahon, organisaation tai korporaation tai Maan ulkopuolisten sivilisaatioiden tai ryhmien kanssa niitä koskien, joita ei julkisesti tuoda kaikkien kansalaisten tietoon ja avoimesti ratifioida ovat mitättömiä ja pätemättömiä;

• kaikki salaiset sopimukset, joiden osapuolina on kansallisvaltioiden hallituksista riippumattomia korporaatioita tai ryhmiä tai kansainvälisiä organisaatioita, ja joita ei paljasteta kansallisille hallituksille ja kansalle yleisesti ovat mitättömiä ja pätemättömiä.

Me julistamme, että 08.08.2008 tulee olemaan tästä eteenpäin tunnettu Galaktisen Vapauden Päivänä jolla juhlitaan luonnollista oikeuttamme kansalaishallintoon.

Me kutsumme kansan jäseniä näyttämään tukensa allekirjoittamalla tämän julistuksen ja juhlimalla Galaktisen Vapauden Päivää 8/8/08, ja siitä eteenpäin tämän juhlan vuosipäivinä 8. elokuuta.

 

Artikkelin julkaissut Exopolitics Spain

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.