Hiljentääkö deep state UFO-tietovuotajia?

Hiljattain kaksi sisäpiiriläistä, jotka ovat sanoneet joidenkin UFOjen olevan amerikkalaisen ilmailualan korporaatioiden valmistamia takaisinmallinnettuja aluksia, on hiljennetty eri tavoin.

Tämä Exopolitics Today Podcast tutkii huhtikuun 6. päivän takinkääntöä, jossa entinen ilmavoimien elektroniikka-asiantuntija Mike Turber todisti vuoden 2004 Tic Tac -tapauksen olevan salaisia ilmavoimien omia aluksia, joita testattiin laivaston USS Nimitz -taisteluryhmää vastaan.

Viikkoa myöhemmin huhtikuun 13. päivä 2021 Mark McCandlish, joka tunnetaan paremmin hänen  vuoden 2001 UFO Disclosure Projectin todistuksestaan kolmesta UFO-teknologiasta takaisinmallinnetusta ARV:sta (Alien Reproduction Vehicles), joita hänen mukaansa havaittiin vuonna 1988 Edwardsin ilmavoimien tukikohdassa, löydettiin kuolleena kotoaan päähän ammuttuna.

 

Podcast tutkii näitä kahta erillistä tapausta tulevan kesäkuun 2021 UAP-tiedusteluraportin valossa, jota tuotetaan Yhdysvaltain senaatin tiedustelukomitealle, ja sitä onko näiden välillä yhteys kun otetaan huomioon se, että nämä henkilöt uhkasivat syntyvää ”UFOt ovat uhka kansalliselle turvallisuudelle”-narratiivia, jota valtavirran media tällä hetkellä kovasti koittaa ajaa sisään.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Yksi vastaus artikkeliin ”Hiljentääkö deep state UFO-tietovuotajia?”

 1. ”Hiljattain kaksi sisäpiiriläistä, jotka ovat sanoneet joidenkin UFOjen olevan amerikkalaisen ilmailualan korporaatioiden valmistamia takaisinmallinnettuja aluksia, on hiljennetty eri tavoin.”

  Vapaa energia keksijöitä on kautta-aikojen hiljennetty monin eri tavoin. Nikola Tesla vapaan energian oppi-isä oli varmasti ensimmäinen, joka hiljennettiin, eikä monet edes tiedä vieläkään kuka Tesla oli. Tieto siitä, kuinka vapaa energia voidaan muuttaa sähköksi ilman poltettavaa ainetta tai atomin halkaisemista on onnistuttu tukahduttamaan niin hyvin, ettei tästä Nikola Teslan löydöstä ja sen sovelluksista vieläkään kerrota kouluissa eikä edes tietosanakirjoissa. Siksi emme tiedä käsitteestä ”vapaa energia” juuri mitään, ja vain harva tietää kuka Tesla oli.

  Myös mies nimeltä Lester Hendershot kehitti vapaaenergiageneraattorin, samoin kuin englantilainen professori John Searl, joka sai syytteen laittomasta sähkön tuotannosta ja joutui vankilaan. Kun Searl lopulta vapautui, hän joutui huomaamaan että hänen laitteensa ja dokumenttinsa oli hävitetty. Myöhemmin hän luennoi vapaaenergia teknologiasta täysille saleille.

  Tällä hetkellä Nollapistekentän energian tuottamismahdollisuuksia tutkitaan intensiivisesti eri puolilla maailmaa, ja yksilöt useissa maissa ovat onnistuneet kehittämään toimivia vapaaenergiageneraattoreita. Vaihtoehtoiset energiantuotanto menetelmät alkavat varmasti jossain vaiheessa tuottaa hedelmää ihmiskunnan sivilisaatiolle ja pikkuhiljaa syrjäyttää fossiiliset polttoaine lähteet.

  Maapallolla on käyneet kehittyneet Tähtienväliset Sivilisaatiot mahdollisesti jo tuhansia vuosia ja voivat kulkea muita ulottuvuuksia nopeammin kuin valon nopeus. He käyttävät energiaa ja käyttövoimajärjestelmiä, jotka voisivat tuoda meidät uuteen aikakauteen. Ihmiset ovat myös kehittäneet näitä vapaaenergia järjestelmiä, mutta eliitti vallanpitäjät ovat tukahdutettiin ja hiljentäneet heidät pitääkseen meidät fossiilisten polttoaineiden armoilla.

  Vapaan energian saatavuuden laajamittaisen toteutumisen esteenä onkin se, ettei kukaan voi tienata sillä rahaa. Tästä syystä se ei kiinnosta useimpia tiedemiehiä eikä yrityksiä; tärkein motivaatio puuttuu. Vapaaenergiateknologia muuttaa rahan arvoa. Rikkaimmat perheet ja luotonantajat eivät halua kilpailua. He haluavat pitää yllä nykyisen monopolin rahavarantojen hallinnassa. Heille vapaaenergiateknologia ei ole vain jotakin sellaista, mikä on tukahdutettava, vaan se täytyy pysyvästi kieltää. Avaruusolennot ovat todellisia, mutta salailun syy on teknologia, joka kaataisi mm. öljyteollisuuden.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.