Kaasuvalottaako hallitus amerikkalaisia UFOista?

kirjoittanut Jazz Shaw

Kun tiedusteluilmiantaja David Gruschista kertovat uutiset tulivat ilmi ensi kertaa koskien hänen väitteitään salaisesta valtion ohjelmasta, joka piilottelee avaruusolentojen (okei… “ei-ihmisälyjen”) aluksia, ihmiset selvästikin näyttivät kiinnittävän huomiota. Sen jälkeen on tapahtunut joitain juttuja, mutta aihe on muuttunut laajemman debatin keskipisteeksi, ja monia kysymyksiä nostetaan nyt pöydälle.

Ensin pari päivitystä. Kuulimme viikonloppuna, että Gruschia tiedusteluyhteisön päätiedustajan kanssa käydyssä oikeudenkäynnissä edustava lakiasiaintoimisto ilmoitti tänään, että se oli ”saattanut onnistuneesti päätökseen” Gruschin edustamisen. Prosessin loppuosa kestää vielä jonkin aikaa, ja yleisö voi saada tai olla saamatta tietää tuloksista, kun se tapahtuu. Lisäksi Gruschin koko haastattelu, jonka mainitsin tiistaina, esitetään huomenna sunnuntaina 11. kesäkuuta kello 21.00 NewsNationilla.

Mitä tulee jatkuviin kysymyksiin, kun ensimmäisen kerran käsittelin juttua viime viikolla, väitin, että uskon David Gruschin uskovan, mitä hän sanoo. Mutta kaikki hänen tietonsa tulivat hänelle toisesta kädestä. Ehdotin mahdollisuutta, että muiden virastojen työntekijät, jotka olivat kertoneet hänelle salaisesta avaruusolentojen takaisinmallinnusohjelmasta, olisivat saattaneet syöttää hänelle väärää tietoa. Mutta miksi? Miksi he tekisivät niin, kun he käsittelevät näin vakavaa aihetta salaisessa ympäristössä? Uskokaa tai älkää, mutta joitakin ehdotuksia on alkanut syntyä.

Tuskin olen ensimmäinen henkilö, joka spekuloi tällä, mutta onko mahdollista, että hallituksen sisällä on ihmisiä, jotka todella halusivat tämän tarinan julkisuuteen sen jälkeen, kun he olivat muka piilotelleet sitä kaikki nämä vuosikymmenet? Ja jos näin on, voisiko olla, että heidän syynsä eivät ole kovinkaan kunnialliset, eivätkä he oikeasti yritä ajaa UFO-/alieni-”paljastusta” maailmalle? En usein lue tai siteeraa New York Timesia, mutta en voinut vastustaa tätä kolumnisti Ross Douthatin artikkelia. Ainakin osittain hän näyttää ajattelevan samoilla linjoilla kysyessään: ”Haluaako Yhdysvaltain hallitus teidän uskovan UFOihin?”.

Pelkästään tämän ilmiantajan olemassaolo on kuitenkin osoitus kiehtovasta muutoksesta julkisessa UFO-keskustelussa. Avaruusolentoja ei ehkä ole olemassa, mutta kansallisen turvallisuuskompleksin sisällä on nyt selvästi ryhmittymä, joka haluaa amerikkalaisten uskovan, että avaruusolentoja saattaa olla olemassa, ja antaa näille tarinoille uskottavuutta sen sijaan, että ne hylätään.

Todisteena tästä muutoksesta on muun muassa armeijan uusi halukkuus paljastaa outoja ilmakehän kohtaamisia. Siihen kuuluu myös sen työryhmän perustaminen, johon Grusch määrättiin. Siihen sisältyy hallituksen outo, huomiota herättävällä tavalla salamyhkäinen käytös, joka liittyy sotilaiden ampumiin ilmapalloihin, jotka olivat oletettavasti ilmapalloja aiemmin tänä vuonna.

Se sisältää myös muita esimerkkejä pätevistä henkilöistä, kuten Stanfordin patologian professori Garry Nolanista, jotka väittävät, että heille on annettu todisteita maan ulkopuolisesta kontaktista. Ja se sisältää myös erilaisia outoja tarinoita, joita syötetään kirjoittajille, jotka ovat valmiita toimimaan outojen tieteiden alueella.

Puhuakseni yhtenä edellä mainituista kirjoittajista, joka toimii ”oudon tieteen alueella”, nämä kysymykset ovat liian mehukkaita, jotta voisin jättää ne väliin. Lähtökohtana on, että mitään tällaista ohjelmaa ei todellisuudessa ole olemassa eikä hallituksen hallussa ole mitään ei-inhimillisen älykkyyden luomia aluksia. Mutta jos näin on, miksi ihmiset uskovat, että kaikki on totta? Douthat tarjoaa useita mahdollisuuksia. Ehkä se on tapa herättää yleisön kiinnostus, jotta he voivat perustella Pentagonin entistä suurempaa budjettia. Ehkä UFO-harrastajien joukko on soluttautunut puolustuslaitokseen. Ehkä kyse on PSYOPista, jolla pyritään häpäisemään kansallisen turvallisuusvaltion arvostelijat.

Nämä kaikki ovat varmasti kiehtovia mahdollisuuksia. Mutta on olemassa myös vaihtoehtoinen teoria, ja siihen liittyy Pentagonin UFO-tiedottaja Susan Goughin jyrkkä kielto mistään tällaisesta ohjelmasta tai teknologiasta. Jos Gruschilla on todisteita ja ohjelma on todellinen, miksi he silti kiistävät sen? Ja miksi AARO:n johtaja Sean Kirkpatrick kiisti aivan hiljattain kaiken tiedon ehdotuksista maan ulkopuolisesta teknologiasta todistaessaan kongressille, jos hänelle oli tiedotettu tästä salaisesta ohjelmasta?

Erillisessä raportoinnissa on jo esitetty, että jotkut lähteet eivät ole halunneet tulla esiin, koska he eivät luota AARO:n toimistoon eivätkä luota siihen, että Kirkpatrick käsittelee asianmukaisesti heidän mahdollisesti paljastamiaan tietoja. Mitä jos Gruschin tarina onkin totta, mutta AARO on itse asiassa vain muuttunut Pentagonin uusimmaksi versioksi Project Blue Bookista? Entä jos Sean Kirkpatrick on nykyaikainen vastine J. Allen Hynickille, Blue Bookin kumoamisasiantuntijalle, joka tutki UFO-raportteja ja selitti ne sitten mitä tahansa väärin tunnistetuista meteorisuihkuista suokaasuun. (Kyllä, hän kirjaimellisesti syytti yhtä raporttia suokaasuksi.)  Tässä skenaariossa Kirkpatrick itse asiassa pitää hyvää esitystä yleisölle ja saa sen näyttämään siltä, että UFOjen tutkintaan suhtaudutaan vakavasti, mutta hänen tehtävänään on ohjata tutkinta pois kaikista liian arkaluontoisista asioista, joita Pentagon ei halua kongressin (tai yleisön) näkevän.

Tässä vaiheessa ajattelette, että olen mennyt täysin syvälle salaliittoteorioiden alueelle, eikö niin? No… toki. Mutta käymme vuonna 2023 vakavaa keskustelua UFOista ja avaruusolennoista. Missä menee raja, jossa jokin on ”liian hullua” tässä vaiheessa? Palaamme asiaan huomenna illalla lähetettävän haastattelun jälkeen.

 

Artikkelin julkaissut hotair.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.