Kanadan UFO-ohjelman johtaja: Avaruusolennot ovat kolonisoineet Maan useasti

Kanadan UFO Magnet -projektin johtaja Wilbert Smith työskenteli vanhempana radioinsinöörinä Kanadan liikenneministeriölle 1940- ja 1950-luvuilla.

Kiitos hänen, Kanadan ja USA:n välillä saatiin aikaan radioviestintäyhteys.

Harva kuitenkin tietää, että Smith vakuutteli Kanadan hallituksen perustamaan UFO-valvontaohjelman, joka lopulta löysi UFOja, joiden hän sanoi olevan toisesta maailmasta.

Wilbert Brockhouse Smith

Hän kysyi amerikkalaisilta UFOjen olemassaolosta, ja vastaukseksi hänelle kerrottiin, että Yhdysvaltain hallitus pitää tätä aihetta tärkeänä, ja että se on vieläkin salaisempi kuin atomipommi.

Vuonna 1950 Kanadan UFO-tutkimusohjelma Project Magnet perustettiin liikenneministeriön alaisuuteen Smithin ohjaukseen. Valtio virallisesti rahoitti projektia neljän vuoden ajan, jonka jälkeen se on saanut epävirallista rahoitusta.

Vuonna 1952 hän perusti observatorion Shirley Bay:n tutkimaan UFO-havaintojen tuloksia osana Project Magnetia. Hän oli henkilökohtaisesti kiinnostunut geomagnetismista, joka mahdollisti hänen todeta, että UFOt ovat tulleet Maan ulkopuolelta, niitä ohjaavat magneettiset voimat ja ne ovat itse asiassa rinnakkaisulottuvuuksien edustajia.

Smith sanoi: “Uskon, että toisista maailmoista tulleet käyttävät monenlaisia menetelmiä saadakseen meihin yhteyden, ja että heidän teknologia ja ymmärryksensä on paljon omaamme parempi, he voivat käyttää menetelmiä, joita me pidämme täysin käsittämättöminä.”

“Eräs tärkeistä asioista, joka minun piti tajuta, oli että me emme ole yksin. Ihmisrotu ihmismuodossaan löytyy kaikkialta galaksista ja se on uskomattoman vanha.

Lisäksi sen ilmaantuminen fyysisessä muodossa on ainoastaan yksi monista ilmentymistä kehityspolulla. Tämä planeetta on kolonisoitu monta kertaa, tulijat ovat tulleet toisista maailmoista, ja nykyinen ihmisrotumme on näiden olentojen sukulaisia. Onko se yhtään ihme, että he ovat kiinnostuneita meistä”, sanoo Wilbert Smith.

Vuonna 1961 hän piti puheen Vancouverin UFO-kerholla, jossa hän väitti kommunikoineen avaruusolentojen kanssa, ja hän kutsui niitä “taivaan pojiksi”.

Lisäksi hän sanoi, että avaruusolennot olivat selittäneet hänelle, että valonnopeus ei ole vakio, ja että aika universumissa toimii toisella tavalla, ei Maapallon lineaarisella tavalla, vaan “kenttäfunktiona”, joka muuttuu läpi universumin.

Marraskuun 21. päivänä 1950 Smith kirjoitti muistion, joka salattiin “huippusalaiseksi”, mutta joka myöhemmin löytyi Ottawan yliopiston arkistoista.

Muistion mukaan Kanadan hallitus otti UFOt vakavasti ja kehitti salaista teknologiaa, joka hyödynsi merisäteilyä, taustasäteilyä ja geomagnetismia. Lisäksi hän kirjoitti, että hänen työnsä liittyi geomagnetismiin ja energiaan, joka toimii lentävien lautasten voimanlähteenä.

 

Artikkelin julkaissut anomalien.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.