Kansallinen observatorio New Mexicossa evakuoitu ”turvallisuussyistä”

New Mexicon National Solar Observatory on evakuoitu ja suljettu. FBI on mukana hommassa ja he eivät kerro meille syytä.

Lue muista uutislähteistä:

http://www.foxnews.com/science/2018/09/14/new-mexico-observatorys-sudden-closure-sparks-wild-speculation.html

https://www.yahoo.com/news/few-details-fuel-speculation-us-observatorys-closure-175248686.html?guccounter=1

https://www.newsweek.com/conspiracy-theorists-are-going-mad-after-new-mexico-solar-observatory-was-1119405

Voisiko olla niin, että astronomit jotka työskentelevät observatoriossa ovat valokuvanneet ”jotain” lähellä aurinkoa tai avaruudessa, niin että tämän tulee säilyä salaisuutena? Jotain on selkeästi tapahtumassa, mutta nyt sitä pidetään salaisuutena.

National Solar Observatory Sunspotissa, New Mexicossa, ja lähellä oleva USA:n postitoimisto evakuoitiin turvallisuussyistä torstaina, observatorion viranomaiset sanovat.

”Me olemme päättäneet hetkellisesti ottaa tämän tilan haltuun varotoimena. Ja me työskentelemme viranomaisten kanssa tämän ongelman ratkaisun eteen”, Association for Universities for Research in Astronomyn edustaja Sheri Lofson sanoi.

Perjantaina molemmat tilat olivat kiinni kansalta, keltainen turvanauha vain ympäröi niitä.

Sunspot sijaitsee Sacramenton vuorilla Oteron piirikunnassa noin 15 mailia etelään Cloudcroftista. Tällä hetkellä teleskoopin parissa työskentelee ihmisiä observatoriossa, jossa New Mexicon osavaltion yliopistolla on myös tutkimusta.

”Paikallisena mielestäni meidän tulisi saada tietää mitä tapahtuu”, Cloudcroftin asukas Roger Wiley sanoi. Oteron piirikunnan sheriffin viraston puhemies sanoi, että he eivät ole mukana tutkimuksissa.

Postitoimisto alueella on myös suhljettu. Postitoimistolle ei ole kerrottu miksi.

”Juuri nyt se mitä meille kerrotaan on, että he ovat hetkellisesti evakuoineet alueen. Meille ei ole kerrottu miksi tai milloin evakuaatio lakkaa”, sanoo  Rod Spurgeon, USPS reportsin edustaja KVIA.News – KVIA: videouutisissa.

Erään kommentoijan mukaan ATS:ssa

”Mutta se että FBI tuli mukaan noin nopeasti ja että he ovat niin salaperäisiä asiasta, täytyy olla ollut paljon käynnissä siellä”, House sanoo. ”Black Hawk -helikopteri oli siellä, paljon porukkaa antennien ympärillä ja tornien parissa työskenteleviä ihmisiä, mutta kukaan ei kertonut meille mitään, mikä heidän tehtävänsä oli.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.