Kennedy pyysi UFO-tietoja 10 päivää ennen kuolemaansa

John F. Kennedyn murhan salaliittoteoriat ovat saaneet uutta potkua viime aikoina, kiitos mm. yllättävän CNN:n artikkelin jonka mukaan CIA olisi ollut tässä mukana.

Ehkä se johtuu siitä, että 10 päivää ennen presidentti patisteli CIA:ta antamaan hänelle pääsyn NASAn UFO-tietoihin.

Vuosia sitten reportteri Jim Marrs löysi kasan salattuja dokumentteja jotka kertovat tarinan erittäin salaisesta ryhmästä tiedemiehiä, bisnesmiehiä ja CIA:n toimijoita, nimeltään Majestic tai Majority 12, jotka presidentti Truman oli asettanut tutkimaan UFO-ilmiötä ja levittämään aiheesta väärää tietoa kansalaisille. Jotkut dokumentit —joihin kuuluu kuuluisa poltettu muistio –– kuvailevat yksityiskohtaisesti suunnitelmat päästä eroon ”Lancerista” (JFK:n lempinimi) hänen nuuskimisensa takia.

Vaikka nämä dokumentit ovat päässeet läpi vaikka minkälaisesta syynistä, vuosia ennen toinen tutkija oli pyytänyt (kirjailija William Lester) että CIA julkaisisi nämä dokumentit Freedom of Information Actin alaisuudessa.

Tässä on ensimmäinen näistä julkistetuista kirjeistä. Tämä on JFK:lta CIA:lle:

Picture

Ja tässä on sen tiivistelmä:

Muistion aihe oli: Kaikkien UFO-tiedustelutiedostojen luokittelun läpikäynti, jotka vaikuttavat kansalliseen turvallisuuteen.

Muistion leipäteksti:

”Kuten keskustelin kanssanne aiemmin, olen tehnyt aloitteen (tummennettu) ja olen käskenyt James Webbia kehittämään ohjelman Neuvostoliiton kanssa yhteisestä avaruuden ja kuun tutkimuksesta. Olisi erittäin avuliasta mikäli haluaisitte käydä läpi suurten uhkien tapaukset jotta identifioitaisiin bona fide vs. salatut CIA:n ja USA:n ilmavoimien lähteet.

On tärkeää, että teemme selkeän eron tunnettujen ja tuntemattomien tapausten välillä mikäli neuvostoliittolaiset erehtyvät luulemaan laajennettua yhteistyötä salaiseksi tiedusteluoperaatioksi jolla urkittaisiin tietoja heidän maanpuolustuksesta ja avaruusohjelmista.

Kun data on käsitelty, haluaisin teidän jakavan datanne NASAn kanssa jossa tuntemattomat ovat tekijä. Tämä auttaa NASAn missioiden johtajia heidän puolustukseen liittyvissä vastuissaan.

Haluaisin väliraportin datan läpikäynnistä viimeistään helmikuun 1. päivä 1964.

/allekirjoitus/ John F. Kennedy”

(Käsin kirjoitettu huomautus allekirjoitustilan vieressä: ”Vastaus Colbylta, (sic) Angeltonilla on MJ-direktiivi 11/20/63”)

Toisessa kirjeessä JFK puhuttelee NASAa suoraan.

Vaikka näitä dokumentteja on vaikea löytää .gov-verkkosivuilta, ne eivät näytä olevan väärennöksiä. Ne ovat varsin samannäköisiä kuin muutkin dokumentit jotka voi löytää FBI:n ja NSA:n arkistoista. Ne liittyvät suureen määrään hetki sitten julkiseksi tehtyjä muita dokumentteja jotka saattavat auttaa todistamaan että UFOt ovat todellisia ja ne otetaan hallituksen ja NASAn toimistoissa vakavasti.

 

Artikkelin julkaissut Texas UFO Sightings

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.