Kenraali varoittaa Maata kiertävistä ’pahoista voimista’

Kenraali Douglas MacArthur oli amerikkalainen sotasankari ja eräs tunnetuimmista armeijan henkilöistä 1940- ja 1950-luvuilla.

Harva kuitenkaan tietää hänen vahvasta kiinnostuksestaan UFO-ilmiötä kohtaan, niin paljon että hän varoitti ”pahoista voimista” Maapallon ulkopuolella kolmeen eri kertaan julkisesti elämänsä viimeisten 15 vuoden aikana.

Kaksi näistä varoituksista annettiin puheiden aikana — harvoin kuultu ääniraita on tällä videolla.

Mitä mieltä olet? Oliko MacArthurin varoitus UFOista, että ne pyörivät Maapallon ympärillä hyökätäkseen tänne tulevaisuudessa, pelkkää paranoiaa? Vai olisiko se voinut olla varhainen avaruuden aseistamisen motiivi?

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

3 vastausta artikkeliin ”Kenraali varoittaa Maata kiertävistä ’pahoista voimista’”

  1. EIKÖ TEILLÄ OLE TÄMÄN VUOSIKYMMENEN JUTTUJA VANHOJA SUMEITA FEIKKI JUTTUJA KUNNON TODISTEET JA SELVÄT KUVAT JA VIDEOT HUONOSTI TEHYT JUTUT EI OLE YTIMESSÄ

  2. Todisteita löytyy esim.Raamatusta varoituksen muodossa sielläkin..,mutta kun ei uskota siihen kirjaan,niin sitten huudellaan ”todisteita” yms.Kyseisessä kirjassa on varoituksia esim.ufoista!

  3. I´s Real. The Human race exists today only because of the nuclear weapons of the mankind, Therefore the Aliens are afraid and try to examine the nuclear power plants. The nuclear explosion opens up a gateway into other dimensions like has happened in White Sands in 1940´s and beyond. L. Ron Hubbard and Jack Parsons managed to open up the portals to another dimensions by Occult Rituals of Alisteir Crowley and by the help of the Alien Entity called The LAM.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.