Krill-arkistot: Tilanneraportti avaruusolentojen teknologiasta, osa 4

Tämä on neljäs ja viimeinen osa Krill-papereista. Sarjan aiemmat osat ovat ensimmäinen, toinen ja kolmas osa.


No, aivan kuin tämä ei olisi vielä riittänyt, tarkastellaanpa niitä perusväitteitä, jotka Gary Stollman esitti, kun hän piteli tyhjää ilmapistoolia David Horowitzia vastaan KNBC Channel 4:n kanavalla Los Angelesissa lokakuussa 1987.

Gary luuli selvästi, että hän oli tietonsa kanssa yksin, ja kääntyi ilmeisesti epätoivoisesti saadakseen yleisön tietoiseksi siitä, mitä hän tiesi. Lyhyyden vuoksi teen vain yhteenvedon väitteistä ja esitän halutessani kommentteja:

 • Hänen fyysinen isänsä on itse asiassa CIA:n ja muukalaisvoimien luoma klooni.
 • Kloonaus on osa juonta, jonka tarkoituksena on kaataa Yhdysvaltain hallitus.
 • CIA ylläpitää mielisairaaloita.
 • Rohlmanin psykiatrisessa sairaalassa Cincinnatissa puhelimet suljettiin 48 tunniksi hänen saapumisensa jälkeen.
 • Entinen CIA:n virkamies antoi KPFK:n radiossa haastattelun, jossa hän kertoi yliopisto-yleisölle, että CIA on hinaillut New Yorkin sataman poikki proomuja, jotka olivat täynnä tauteja.
 • CIA on saattanut luoda AIDS-viruksen hävittääkseen homoväestön. Kommentti: Hmmm, missä olemme kuulleet TÄMÄN aikaisemmin?
 • CIA murhasi John F. Kennedyn ja 22 aihetodistajaa, jotka kuolivat kahden vuoden sisään. Kommentti: – Tämä ei ole totta: Hmmmm, minäkin olen kuullut tuon.
 • Hän vaatii ilmavoimia luovuttamaan kaikki tiedot UFOista.
 • Hän vaatii, että tiedot Wright-Patterson [AFB]:n Hangaari 18:sta julkistetaan.
 • Hän kertoo puhuneensa erään tytön kanssa Florida Junior Collegessa, joka kertoi hänelle, että seitsemän hänen ystäväänsä oli ”korvattu”.
 • CIA ei luota ihmisiin, jotka käyttävät tietokoneita.
 • Pasadenassa sijaitsevan Optimist Boys Schoolin henkilöt värvättiin toisten toimesta ja heille annettiin väärät henkilöllisyystodistukset ja syntymätodistukset.
 • On olemassa salainen ryhmä, jota johtaa presidentin oma henkilökunta.
 • Ympärillä on olentoja, joilla on kyky teleportata hetkessä ja tehdä samoin muille; jotka voivat lukea ja hallita mieliä ja muuttaa materiaa toisiin muotoihin ja luoda sitä mielensä mukaan.
 • Hän pyytää kongressin tutkimusta ja liittovaltion suojelua.
 • Hän toteaa, ettei hän voi vahingoittaa ketään tyhjällä ilmakiväärillä.

No, mitä mieltä sinä olet? [Nimi poistettu alkuperäisestä, korvattu sanalla ”MUFON”] otti yhteyttä herra Stollmanin asianajajaan joulukuussa 1987 ja kertoi hänelle, että osa siitä, mitä Gary oli sanonut, saattoi olla totta. Stollmanin asianajaja häipyi välittömästi.

Joillekin teistä, jotka seuraatte uutisia, presidentti (Reagan) on sanonut joitakin mielenkiintoisia asioita joissakin puheissaan:

Fallston High Schoolin oppilaille Fallstonissa, Marylandissa, 4. joulukuuta 1985 hän sanoi:

”Gorbatshovin kanssa käymissämme keskusteluissa — kun pysähdytään ajattelemaan, että me kaikki olemme Jumalan lapsia, asuimmepa missä päin maailmaa tahansa, en voinut olla sanomatta hänelle, että ajatelkaa, kuinka helppoa hänen ja minun tehtäväni voisi olla näissä kokouksissamme, jos yhtäkkiä tähän maailmaan tulisi uhka jostakin toisesta lajista, joltain toiselta planeetalta, muualta maailmankaikkeudesta. Unohtaisimme kaikki ne pienet paikalliset erot, joita meillä on maidemme välillä, ja huomaisimme lopullisesti, että olemme todella kaikki ihmisiä yhdessä tällä maapallolla.

”No, emme kai voi odottaa, että joku muukalaisrotu tulee ja uhkaa meitä….”

Yhdistyneiden kansakuntien 42. yleiskokoukselle 21. syyskuuta 1987:

”Pakkomielteissämme tämän hetken vastakkainasetteluista unohdamme usein, miten paljon kaikkia ihmiskunnan jäseniä yhdistää. Ehkä tarvitsemme jonkin ulkopuolisen universaalin uhan saadaksemme meidät tunnistamaan tämän yhteisen siteen. Ajattelen toisinaan, kuinka nopeasti maailmanlaajuiset erimielisyytemme katoaisivat, jos meitä uhkaisi tämän maailman ulkopuolelta tuleva vieras uhka. Ja kuitenkin kysyn teiltä, eikö vieras voima ole jo keskuudessamme? Mikä voisi olla vieraampi kansojemme yleismaailmallisille pyrkimyksille kuin sota ja sodan uhka?”

Kommentti: Reagan ei ilmeisesti ymmärrä, että sota EI ole vierasta rauhan pyrkimyksille — se on aina ollut täällä.

Tietääkö herra Reagan jotain, minkä me tiedämme, mutta suuri yleisö ei tiedä siitä, mitä tapahtuu ja mitä tulee tapahtumaan seuraavien viiden vuoden aikana?

Olentojen yleiset tyypit

Harmaita tiedetään olevan kolmea eri tyyppiä:

 • Harmaa 1: Metrin pitkä. Suuri pää. Suuret viistot silmät. Palvovat teknologiaa eivätkä välitä meistä. Strieberin ”Communion”-teoksessa popularisoitu tyyppi.
 • Harmaa 2: Sama yleisilme, joskin sormien asettelu on erilainen ja kasvot hieman erilaiset. Hienostuneempi kuin Harmaa 1. Heillä on jonkin verran tervettä järkeä ja he ovat hieman passiivisia. Ei tiedetä, tarvitsevatko ne Harmaa 1:n tarvitsemia eritteitä.
 • Harmaa 3: Sama perustyyppi. Huulet ohuemmat. Alisteinen kahdelle muulle tyypille.

Muita olentoja, joiden tiedetään liikkuvan tällä planeetalla:

 • Vaaleat/ruotsalaiset/pohjoismaiset: Tunnetaan millä tahansa näistä nimistä. Samanlaisia kuin me. Vaaleat hiukset, siniset silmät. Eivät riko sekaantumattomuuslakia auttaakseen meitä. Puuttuisivat vain, jos harmaiden toiminta vaikuttaisi maailmankaikkeuden muihin osiin.
 • Ulottuvuuksien väliset: Entiteetit, jotka voivat ottaa erilaisia muotoja. Periaatteessa rauhanomaisia.
 • Lyhyet humanoidit: 0,5-0,75m pitkiä, ihon väri sinertävä. Nähdään melko usein Meksikossa lähellä Chihuahuaa.
 • Karvaiset kääpiöt: 1,5 metriä pitkiä. Painavat noin 35 kiloa. Karvaisia. Neutraaleja. Kunnioittavat älyllistä elämää.
 • Erittäin pitkä rotu: Näyttävät meiltä, mutta ovat 2-2,5m pitkiä. Yhdistetty ruotsalaisten kanssa.
 • Pohjoismaiset kloonit: Näyttävät samanlaisilta kuin me, mutta heidän ihonsa on harmaa. Nämä ovat harmaiden luomia droneja. Lapsen kaltainen mentaliteetti.
 • Miehet mustissa (MIB): Itämaisia tai oliivin värisiä. Silmät herkät valolle. Silmissä on pystysuorat pupillit. Joillakin tyypeillä hyvin vaalea iho. Eivät sopeudu helposti sosiaalisiin malleihimme. Pukeutuvat yleensä mustiin vaatteisiin, ajavat mustilla autoilla ja käyttävät aurinkolaseja. Ryhmissä pukeutuvat kaikki samalla tavalla. Joskus ajantaju sekaisin. Eivät kestä psykologista ”vetkuttelua” tai keskeytyksiä suunnitelmiinsa. Pelottelevat usein UFO-todistajia ja esiintyvät hallituksen virkamiehinä. Vastaavat meidän CIA:ta. Toisesta galaksista.

Vaikka maailmassa vierailee tällä hetkellä noin 40 tai enemmän tunnettua muukalaistyyppiä, nämä ovat yleisimmin havaitut tyypit.

Lainaus teoksesta: ”UFO Contact from Undersea” (Sanchez/Stevens)

Istunto 1: Regressioistunto, Filiberto Cardenas (kohde)

Tapahtumapäivä: 3. tammikuuta 1979 UFO CEIII.
Regressioistuntojen aikana saatiin esiin seuraavat tiedot:

1. Kohde vietiin yhteen kolmesta pyramidin perustasta. Kaksi pyramiditukikohtaa on meren alla, yksi maalla. Kohde vietiin tukikohtaan Berinin ja Santiagon välillä Chilen rannikolla. Toinen vedenalainen tukikohta on Atlantilla määrittelemättömässä paikassa. Tukikohtaan mentiin vedenalaisen tunnelin kautta. Muukalaiset ilmoittivat olleensa siellä tuolloin 36 kuukautta.

2. Muukalaiset kertoivat kohdehenkilölle, että siellä oli kuusi (6) muuta henkilöä, joihin muukalaiset olivat ottaneet yhteyttä.

3. Koehenkilö totesi, että avaruusolennot ilmaisivat, että he aikoivat lopulta tehdä itsensä tunnetuksi maailmalle.

4. Avaruusolennot totesivat, että he kontrolloivat kiinalaisia ja että he ovat toimittaneet kiinalaisille laitteen, joka voi ”halvaannuttaa kunnat ja kaupungit kokonaan”.

5. Avaruusolennot totesivat, että laite tulee aiheuttamaan muutoksen, joka ”tulee olemaan jotain, mitä maailma ei voi odottaa”. Kiinalaisten on määrä aiheuttaa tiettyjä tarkemmin määrittelemättömiä muutoksia, ja että noissa muutoksissa ”negatiiviset ihmiset katoavat”.

6. Koehenkilö muistaa nähneensä (tulevaisuudessa) kohtauksia, joissa ihmiset juoksevat sekaisin pitkin teitä, ja että katastrofi on tulossa.

7. Vedenalaisen tunnelin yksityiskohdat kuvataan ” lujitetun veden” seinämiksi, ei kallioksi. Alus ilmeisesti synnytti voimakentän, joka torjui vettä sen ympärillä.

8. Muukalaisten oletetaan asentaneen koehenkilön päähän laitteita. Myöhemmät röntgenkuvat eivät paljastaneet mitään.

(Istunto 3)

1. Ensimmäinen kontakti näihin muukalaisryhmiin alkoi 4000 vuotta sitten.

2. On kulunut tuhansia vuosia siitä, kun tämä ryhmä viimeksi laskeutui maahan.

3. Jos edistys maan päällä ei jatku, avaruusolennot käyttävät voimakkaampia mielenosoituksia saadakseen asiansa selväksi, että meidän on saatava rauha ja edistys.

4. Yhdysvaltain turvallisuus- ja tiedustelupalvelut kuulustelivat kohdehenkilöä 15 päivän ajan tapahtumien jälkeen.

5. Muukalaisilta saadut tiedot liittyivät myös ”tiettyjen maanpäällisten voimien suunnitelmiin sisältyvään julmuuteen”.

6. Kohde oli seitsemänvuotias, kun kontakti avaruusolentoihin tapahtui ensimmäisen kerran.

7. Muukalaisilla on kyky dematerialisoida aluksensa.

8. Avaruusolennot totesivat, että meidän tulisi varoa muita avaruusolentoryhmiä, jotka esiintyvät hyvässä valossa, mutta jos ne pyrkivät ”huonoihin tavoitteisiin meitä vastaan, ne voivat tehdä kaksi asiaa. He voisivat tuhota tämän planeetan samoilla aseilla, joita tällä planeetalla on, tai päinvastoin kuljettaa pois kaikki aseemme yhdellä operaatiolla, mikä ei veisi kuin 20 minuuttia ajastamme. Ne voivat olla näkyvissä tai olla näkymättömissä, ihan miten vain.”

9. Tekstissä viitataan 81 muuhun risteytykseen (negatiivisista) avaruusolennoista, jotka ovat suorittaneet tehtäviä maapallolla. Puoliksi avaruusolento, puoliksi maan asukas = risteytys.

10. Muukalaiset puhuivat suurten maa-alueiden ja kokonaisten kaupunkien katoamisesta [sic]. Mexico City ja Kalifornian suuret kaupungit.

Historia ja operaatiot — Operaatio Troijan hevonen

Lentävien lautasten huvittava pieni mysteeri kehittyy hitaasti monimutkaiseksi sarjaksi yhteensattumia ja paradokseja, kun sukellamme yhä syvemmälle ja syvemmälle tietoihin, emme sulje mitään pois ja tarkastelemme kaikkea niin objektiivisesti kuin mahdollista.

Taivaamme on kautta historian ollut täynnä ”Troijan hevosia”, ja kuten alkuperäinen Troijan hevonen, ne näyttäisivät kätkevän sisäänsä vihamielisen tarkoituksen.

Useat tosiasiat ovat nyt ilmeisiä:

 • Kohteet ovat aina päättäneet toimia salamyhkäisesti, valiten salaperäisesti pimeän ajan salaperäistä toimintaansa varten harvaan asutuilla alueilla, joissa mahdollisuus tulla havaituksi on vähäinen.
 • Vihamielisyyttä tukee myös se, että kohteet ovat useimmiten esiintyneet muodoissa, jotka voimme helposti hyväksyä ja selittää omaksi tyydytykseksemme — ilmalaivoista meteoreihin ja tavanomaisilta näyttäviin lentokoneisiin.
 • Epätavallisen muotoiset kohteet muodostavat epäilemättä harhaanjohtavan vähemmistön kaikista ilmakehässämme lentelevistä parafyysisistä kohteista.

Toisin sanoen lentävät lautaset eivät ole lainkaan sitä, mitä olemme toivoneet niiden olevan. Ne ovat osa jotain muuta. John A. Keel kutsui tuota jotain muuta ”Troijan hevoseksi”.

Kun todella perehtyy UFO-kirjallisuuteen, käy helposti selväksi, että ylimaalliset ihmiset välittivät tarkoituksellisesti sellaista vaikutelmaa, joka sopisi tuon ajan käytettävissä olevaan viitekehykseen.

Vuoteen 1848 asti ilmiö käytti jatkuvasti uskonnollista viitekehystä. Kun ihmisen teknologia kehittyi, monet vanhat uskomukset hylättiin, ja ”ilmiön” oli pakko päivittää ilmenemismuotojaan ja luoda uusia viitekehyksiä. Vuonna 1947 ei nähty enempää kohteita kuin mitä oli nähty vuonna 1847. Näimme ne yksinkertaisesti uudella tavalla. Meidän kanssamme pelattiin uutta peliä.

On syntynyt uusi peli: artefakti- tai laitteistopeli. Ilmiö on aina pakottanut meitä istuttamalla vääriä todisteita kaikkialle maisemaan.

UFO-kultistit vangitsivat itsensä toivottomaan tilanteeseen lähes alusta alkaen. Useimpien laskeutumisten ilmeisenä tarkoituksena näyttää olleen edistää uskoa viitekehykseen, ei antaa absoluuttista todistetta viitekehyksen aitoudesta.

Fyysiset todisteet

Kaikenlaista romua on pudonnut taivaalta kautta historian. Ivan T. Sandersonilla on arkistossaan laajoja luetteloita, jotka ulottuvat roomalaisaikaan asti. Naurettavia asioita, kuten kivipilareita ja raskaita metallipyörästöjä, on pudonnut tyhjästä, ja on olemassa lukemattomia tapauksia, joissa jäälohkareita, joista jotkut painoivat satoja kiloja, on pudonnut ympäri planeettaa. Lentävät lautaset ovat sylkeneet kaikenlaista roskaa ympäri maisemaa. Lähes kaikissa tapauksissa nämä materiaalit osoittautuvat aina tavallisiksi maallisiksi aineiksi, kuten magnesiumiksi, alumiiniksi, kromiksi ja jopa tavalliseksi tinaksi. Jokainen näistä tapauksista antaa skeptikoille uusia ammuksia.

Salaperäisiä onttoja palloja on myös pudonnut taivaalta eri puolilla maailmaa. Australian autiomaasta löydettiin kolme tällaista palloa vuonna 1963. Ne olivat halkaisijaltaan noin 14 tuumaa, ja niissä oli kiiltävä kiillotettu pinta. Ponnistelut pallojen avaamiseksi epäonnistuivat, ja ne luovutettiin USAF:lle. Muita metallipalloja on pudonnut taivaalta Meksikossa (1967) ja Conwayssä, Arkansasissa (1967). Meksikolainen teräspallo tunnistettiin titaaniksi, Arkansasissa oli teräskuula.

Pienempiä värillisiä palloja löytyi hajallaan Ranskan maaseudulta vuosina 1966-67, aivan kuin siellä olisi satanut palloja. Mistä kaikki tämä kama on peräisin? Samasta paikasta kuin kivipilarit ja jäälohkareet. Lukemattomat tapaukset kosketuksista ja laskeutumisista on huuhdeltu ufologisesta viemäristä alas tarkoituksellisten ”negatiivisten tekijöiden” vuoksi. Vilpittömät todistajat on itse asiassa pilattu, koska amatööri-ufotutkijat ovat syyttäneet heitä valehtelijoiksi ja pahemmaksi.

Toinen kiehtova peli, jota ufonautit pelaavat kiivaasti, on ”korjaus”-kikkailu. Vuodesta 1897 lähtien on ollut loputon virta tarinoita ja raportteja, monet luotettavien silminnäkijöiden kertomuksia siitä, kuinka he ovat kohdanneet maahan pudonneen UFOn ja havainneet sen matkustajien tekevän jonkinlaisia korjauksia. Kaikkien näiden tarinoiden perustiedot ovat niin samankaltaisia, että vaikuttaa siltä, että ufonautit noudattavat huolellisesti harjoiteltua menettelyä.

Yleisesti ottaen on olemassa kolme (3) olentotyyppiä, joita on havaittu UFOihin liittyen:

 • Normaalin näköiset ihmiset, myös naiset.
 • Itämaiset, tummaihoiset olennot.
 • Tunnistamattomia olentoja, jotka ovat todella yrittäneet piiloutua silminnäkijöiltä.

Kummallista kyllä, kun kaikki raportit ja tiedot on saatu, ilmiön laajuus ja raporttien ylivoimainen määrä kumoavat sen paikkansapitävyyden. Tapausten analyysi osoittaa, että lentävät lautaset eivät useimmissa tapauksissa ole vakaita koneita, jotka tarvitsevat polttoainetta, huoltoa ja logistista tukea. Suurin osa niistä on mitä todennäköisimmin energian transmutaatioita muista ulottuvuuksista, eikä niitä ole olemassa samalla tavalla kuin paperia jolle teksti on kirjoitettu.

UFO-ilmiö näyttää olevan suurelta osin subjektiivinen: toisin sanoen tietynlaiset ihmiset joutuvat siihen osallisiksi ja ilmiö itse asiassa manipuloi heitä samalla tavalla kuin se manipuloi materiaa. Nämä subjektiiviset kokemukset ovat tutkimuksemme kannalta paljon tärkeämpiä kuin ”satunnaiset” pinnalliset havainnot. Meidän on pakko unohtaa havainnot ja keskittyä kontaktien väitteisiin ja kokemuksiin.

Vuodesta 1882 lähtien on otettu tuhansia UFO-kuvia. On vain yksi ongelma. Hyvin harvoja poikkeuksia lukuun ottamatta yksikään UFO-kuva ei ole samanlainen. Havainnot pakottavat meidät kahteen hyväksymättömään vastaukseen:

 • Kaikki todistajat erehtyivät tai valehtelivat.
 • Jokin valtava tuntematon sivilisaatio ponnistelee kaikin voimin valmistaa tuhansia erilaisia UFOja ja lähettää ne kaikki planeetallemme.

Maailman hallitukset ovat avoimesti säilyttäneet ensimmäisen ehdotuksen muunnelmia. UFO-harrastajat hyväksyvät toisen. On olemassa kolmaskin ehdotus, joka ansaitsee jonkin verran huomiota: jotkut ”kovat” esineet ovat varmasti olemassa tilapäisinä materialisaatioina muista ulottuvuuksista. Ne jättävät maahan painaumia laskeutuessaan. Todistajat ovat koskeneet niitä ja jopa olleet niiden sisällä. Nämä ”kovat” esineet voivat olla houkutuslintuja, jotka peittävät ”pehmeiden” esineiden moninaisen toiminnan. ”Pehmeät” esineet ovat yksi mysteerin avaimista. On olemassa lukemattomia havaintoja esineistä, jotka ovat muuttaneet kokoaan ja muotoaan todistajien nähden, jotka usein saavat vaikutelman, että se oli elävä, että se ei käyttäytynyt lainkaan mekaanisen esineen tavoin.

Ei ole lainkaan epäilystäkään siitä, että on olemassa älykkyyksiä, jotka voivat manipuloida tai materialisoida minkä tahansa esineen ulottuvuuteemme. Katsotaanpa hetkeksi sähkömagneettista spektriä. Kuten tiedätte, visuaalinen spektrimme muodostaa pienen osan kokonaisuudesta. Katsokaa, mitä UFOihin liittyy:

Ultravioletti
Sininen______ UFON SAAPUMISKENTTÄ_____
Syaani____________________________________
Vihreä
Keltainen Valon näkyvä spektri
Punainen _________________________________
Magenta __________________________________
Infrapuna_____UFON POISTUMISKENTTÄ____
Lämpö
Radio

Jos suhteutatte tämän teille tuttuihin tapauksiin ulkonäön, spektrin siirtymisen lennon aikana jne. osalta, huomaatte yllä olevan kaavion sovellettavuuden.

Kun UFOt vakiintuvat ulottuvuuteemme, ne säteilevät energiaa kaikilla taajuuksilla ja muuttuvat hehkuvan valkoisiksi. Radikaalit manööverit edellyttävät taajuusmuutosta, joka tuottaa värimuutoksia. On mielenkiintoista huomata, että Blue Bookin raportissa nro 14 he korvasivat sanan ”sähkömagneettinen ilmiö” sanalla ”tuntematon” suurimmassa osassa näistä tapauksista. Miksi? Ei ole epäilystäkään siitä, että jälleen kerran on olemassa tilanne, jossa meillä on useita todellisuuksia myös UFO-alalla. On selvää, että emme ole tekemisissä satunnaisten ET-vierailijoiden kanssa. Siihen kaikkeen liittyy äärimmäinen tahallisuuselementti. Silpomiset alkoivat huhtikuussa 1897 Alexander Hamiltonin vasikan sieppauksella, jota useat ihmiset todistivat. Se on yksi vakio, joka on ollut kanssamme, joka ei ole muuttanut viitekehystä. Kuinka moni miettii niitä kolmea tummaihoista tietäjää, jotka ilmestyivät ennen Jeesuksen syntymää, kertoivat tapahtumasta ja katosivat jälleen. Kaikki tummaihoiset miehet kolmen ryhmissä. MIB. Se panee miettimään. Hmmmm.

Mysteerin kartoittaminen

No, tässä sitä taas ollaan. Kun otos on 33 prosenttia noin 10 000 tapauksesta eli noin 3330 tapausta, havaitsemme, että 730 tapausta on niin sanottua tyypin I tapausta, eli luotettavien todistajien havaitsemaa ja raportoimaa matalan tason kohdetta. Todettiin, että 2600 oli tyypin II kohteita, korkealla sijaitsevia kohteita, jotka esiintyivät hallitusti ja erosivat tavallisista lentokoneista ja luonnonilmiöistä. Havaintojen ajankohta riippuu siitä, missä päin olet. Jos olet maaseudulla, havainnot alkavat sopivasti klo 22 jälkeen. Asutulla alueella niitä olisi 2:n ja 4:n välisenä aikana. Jostain syystä monissa havaintoryppäissä keskiviikkona oli noin 20,5 % havainnoista. Hmmm.

Jos UFO-ilmiöllä (ja inhoan tuota sanaa) olisi puhtaasti psyykkinen perusta, luulisi, että lauantaina, jolloin ihmiset ovat tilastollisesti enemmän liikkeellä kuin keskiviikkona, olisi enemmän havaintoja. Kaikesta on tietysti merkittäviä poikkeuksia, joista yksi oli 16. elokuuta 1966 tapahtunut ”rypäs”, joka tapahtui tiistaina.

Ilmoitukset näyttävät keskittyvän valtioiden poliittisten rajojen sisäpuolelle, ikään kuin osavaltioita tutkittaisiin järjestelmällisesti rajalta toiselle. Jos UFO olisi luonnollinen tapahtuma, voisi odottaa muuta.

Tuhansia havaintoja voidaan sovittaa ”suuren ympyrän” reitille, ja usein päivämäärät ovat porrastettuja niin, että näyttää siltä, että ilmiö liikkuu järjestelmällisesti pisteestä pisteeseen.

Jokaisessa Yhdysvaltojen osavaltiossa on kahdesta kymmeneen ”ikkunaa”. Nämä ovat alueita, joilla UFOja esiintyy toistuvasti vuodesta toiseen. Esineet ilmestyvät näille paikoille ja kulkevat kursseja, jotka rajoittuvat sektoreille, joiden säde on noin 200 mailia. Suuri ympyrä Kanadasta (jota ei pidä sekoittaa perinteiseen suurpiiriin) luoteeseen keskiosavaltioiden läpi ja takaisin Koillis-Kanadaan on suuri ikkuna. Tämän ympyrän sisällä on satoja pienempiä ikkunoita. Toinen suuri ikkuna sijaitsee Meksikonlahdella ja kattaa suuren osan Meksikosta, Teksasista ja lounaasta.

Kuten aiemmin mainittiin, monet ikkunat keskittyvät suoraan magneettisen poikkeaman alueelle.

UFOt näyttävät kokoontuvan näillä ikkunoiden alueilla korkeimmille saatavilla oleville kukkuloille. Ne tulevat näkyviin näissä keskuksissa, ja sitten ne säteilevät ulospäin kulkien joskus 100-200 mailia ennen kuin katoavat jälleen.

Laiminlyötyjen ja huomiotta jätettyjen UFO-tietojen suurten kasojen joukosta löytyy satoja ”mini-ihmisten” kertomuksia. Näitä julkaistaan hyvin harvoin missään, koska ne ovat yleensä niin uskomattomia. Useimmat niistä ovat identtisiä menneen ajan keiju- ja tonttutarinoiden kanssa. Näiden tapahtumien todistajat voivat kokea sidekalvotulehdusta, akinesiaa (halvaantumista), muistinmenetystä ja muita vaikutuksia, joita tavanomaisempien tapahtumien todistajat usein havaitsevat. Yksi merkittävä tapahtuma sattui Seattlessa, Washingtonissa, elokuun loppupuolella vuonna 1965. Eräs nainen heräsi noin kello 2 aamulla ja huomasi, että hän ei pystynyt liikuttamaan lihasta eikä päästämään ääntäkään. Hänen ikkunansa oli auki, ja yhtäkkiä pieni, jalkapallon kokoinen tylsänharmaa esine leijui ikkunan läpi ja leijui maton päällä lähellä hänen sänkyään. Esineestä laskeutui kolme jalkaa, ja se laskeutui lattialle. Siitä jatkui pieni luiska, ja viisi tai kuusi pikkuruista ihmistä kiipesi ulos ja näytti tekevän jonkinlaisia korjaustöitä esineeseen. Heillä oli tiukat vaatteet. Kun he olivat valmiit, he nousivat kyytiin, ja esine lähti lentoon ja purjehti ulos ikkunasta. Siinä vaiheessa hän pystyi liikkumaan. Tapausta tutki J. Russell Jenkins Seattlessa.

Voitte helposti ymmärtää, miksi juuri mitään tämäntyyppisiä tarinoita ei koskaan julkaista, paitsi okkultismiin suuntautuneessa kirjallisuudessa. Jos kuitenkin toivomme voivamme arvioida todellista UFO-tilannetta, meidän on tutkittava kaikki nämä tarinat. Emme voi oppia mitään tarkastelemalla vain niitä tapauksia, jotka ovat meille emotionaalisesti ja älyllisesti hyväksyttäviä.

AIKA on yksi tärkeimmistä näkökohdista UFO-asiassa. Sillä on outo mutta merkittävä rooli. Osa vastauksista ei ehkä löydy tähdistä vaan takan yläpuolella tikittävästä kellosta.

Maailmamme on kolmiulotteinen. Voimme liikkua moniin suuntiin näissä ulottuvuuksissa. Avaruutta ei ole olemassa, paitsi kun me teemme siitä olemassa olevan. Meille aineemme atomien välinen etäisyys on niin pieni, että se voidaan laskea vain hypoteettisilla mittauksilla. Jos kuitenkin asuisimme atomissa ja kokomme olisi suhteessa sen kokoon, etäisyys seuraavaan atomiin tuntuisi mahtavalta.

On olemassa toinenkin ihmisen tekemä mitta, jota kutsutaan ajaksi. Toisin kuin kolme muuta ulottuvuutta, aika on näennäisesti ansassa. Ajasta tulee meille hyvin todellista, ja näyttää siltä, ettemme voisi elää ilman sitä. Silti aikaa ei oikeastaan ole lainkaan olemassa. Tämä hetki on olemassa meille. Tarkoittaako tämä, että hetki on sama muille planeetoille?

UFO-ilmiö näyttää todellakin olevan hallittu. Se noudattaa älykkäitä malleja. Jos esineet itsessään ovat korkeampien energioiden ilmentymiä, niin jonkin on jotenkin manipuloitava noita energioita ja alennettava ne näkyviin taajuuksiin. Sen lisäksi, että ne siirtyvät näkyviin taajuuksiin, ne ottavat muotoja, jotka vaikuttavat meistä fyysisiltä ja todellisilta, ja ne suorittavat toimia, jotka vaikuttavat älykkäiltä.

Näin pääsemme alkulähteeseen. Alkulähteen on oltava älykkään energian muoto, joka toimii taajuusspektrin korkeimmassa mahdollisessa kohdassa. Jos tällaista energiaa ylipäätään on olemassa, se saattaa läpäistä koko maailmankaikkeuden ja pitää yhtä lailla hallussaan kaikkia sen osia. Koska sen taajuus on hyvin korkea, niin korkea, että energiahiukkaset ovat käytännössä pysähtyneet, alkulähteellä ei ole tarvetta täydentää itseään millään tavalla, jonka ympäristötieteemme hyväksyisivät. Se voisi itse asiassa luoda ja tuhota materiaa manipuloimalla alempia energioita. Se olisi ajaton, koska se on olemassa kaikkien aikakenttien ulkopuolella. Se olisi ääretön, koska sitä ei rajoita kolmiulotteinen ”avaruus”.

Lapset. Lapset sopivat hyvin tähän, ja he ovat aina sopineet. Lapsen mieli, erityisesti ennen niin sanottua järki-ikää, jolloin logiikkapiirit alkavat muotoutua, on selkeä väline, avoin ja mielipiteiden ja johtopäätösten vaikutuksen alainen. Tämä on tärkeä seikka UFO-mysteerin kannalta.

Ehkä jos olisimme puhtaassa energiatilassa, jokainen energiahiukkanen toimisi itsessään synapsi, ja informaatio voitaisiin tallentaa pienellä taajuuden muutoksella. Esimerkiksi kaikki ruusun muistinpätkät tallentuisivat yhdelle taajuudelle, ja koko energiamuoto voisi virittäytyä tuohon muistiin taajuuksia säätämällä, kuten me voisimme säätää radiovastaanotinta. Toisin sanoen mitään monimutkaisia virtapiirejä ei tarvittaisi. Mitään kehoa ei tarvittaisi. Energiamallit eivät tarvitsisi aineellista muotoa. Se läpäisisi koko maailmankaikkeuden. Se voisi ympäröidä teidät täysin juuri tällä hetkellä ja olla tietoinen kaikista aivojenne läpi kulkevista heikoista matalan energian impulsseista. Halutessaan se voisi hallita näitä impulsseja ja siten ajatuksiasi. Ihminen on aina ollut tietoinen tästä älykkäästä energiasta tai voimasta. Hän on aina palvonut sitä.

Ensimmäinen johtopäätöksemme on, että UFOt ovat peräisin oman aikakehyksemme tai aikasyklimme ulkopuolelta. Toinen johtopäätöksemme on, että alkulähde tuntee täysin ennalta ihmisten tapahtumat ja jopa yksittäiset elämät. Koska aika ja avaruus eivät ole absoluuttisia, nämä kaksi johtopäätöstä ovat yhteensopivia.

Kyse on siitä, että kaikki inhimilliset tapahtumat tapahtuvat samanaikaisesti, kun niitä tarkastelee suurempi älykkyys. Jos suurempi älykkyys haluaa kommunikoida alemman muodon kanssa, syntyy kaikenlaisia ongelmia. Viestintä on toteutettava tavalla, joka on alemmalle elämänmuodolle mielekäs ja ymmärrettävä. On löydettävä ja käytettävä hyväksyttävää viitekehystä.

UFO-ilmiöt, erityisesti ”pehmeät” ilmiöt, ovat usein heijastavia; toisin sanoen havaitut ilmentymät näyttävät olevan tarkoituksellisesti räätälöityjä ja sovitettuja todistajien yksilöllisiin uskomuksiin ja asenteisiin. Yhteydenottajille annetaan tietoa, joka useimmissa tapauksissa vastaa heidän uskomuksiaan. UFO-tutkijat, jotka keskittyvät yhteen tiettyyn näkökohtaan tai teoriaan, löytävät itsensä näennäisen luotettavien raporttien suuren määrän keskeltä, jotka näyttävät vahvistavan kyseistä teoriaa.

John Keelin laajat kokemukset tästä heijastustekijästä saivat hänet tekemään outoja kokeita, jotka vahvistivat, että suuri osa raportoiduista tiedoista on keksittyjä ja tarkoituksellisesti vääriä. Todistajat eivät ole tekijöitä, vaan ainoastaan uhreja.

Kaiken tämän väärän tiedon ilmeinen tarkoitus on moninainen. Suuri osa niistä on tarkoitettu hämmennyksen ja harhautuksen aikaansaamiseksi. Joitakin niistä on käytetty tukemaan tiettyjä uskomuksia, jotka olivat virheellisiä mutta jotka toimivat ponnahduslautana kohti korkeampaa, monimutkaisempaa totuutta. Kokonaisia sukupolvia on tullut ja mennyt uskoen iloisesti väärään tietoon tietämättä, että he olivat vain lenkkejä ketjussa.

Jos kaikki ymmärrettäisiin liian pian, saattaisimme murtua totuuden painon alla. Tämä maa on täynnä ikkunoita noihin muihin näkymättömiin maailmoihin. Jos meillä olisi välineet niiden havaitsemiseen, huomaisimme, että nämä ikkunat ovat superkorkeataajuisten aaltojen — muinaisten tarujen ”säteiden” — polttopisteitä. Nämä säteet saattavat tulla Orionilta tai Plejadeilta, kuten muinaiset väittivät, tai ne saattavat olla osa suurta voimaa, joka säteilee koko maailmankaikkeudesta. UFOt ovat antaneet meille todisteita siitä, että tällaisia säteitä on olemassa. Nyt meille kerrotaan hitaasti, miksi.

On myös ilmeistä, että jotkut entiteetit nauravat meidän kustannuksellamme. Kuten aiemmin mainittiin, kirjallisuus osoittaa, että ilmiö kultivoi varhaisten aikojen huolellista uskonnollista viitekehystä, aivan kuten nykyaikaiset ilmentymät ovat huolellisesti tukeneet maan ulkopuolista viitekehystä.

Entisaikojen paholaisen lähettiläät on korvattu salaperäisillä ”miehillä mustissa”. UFO-ilmiön tärkeä, mutta vähän tutkittu näkökohta on siis pikemminkin teologinen ja filosofinen kuin puhtaasti tieteellinen. Fyysikot ja tiedemiehet eivät voi koskaan ratkaista UFO-ongelmaa, elleivät he ole miehiä, jotka ovat perehtyneet myös muihin tieteenaloihin.

Maapallo oli vallattu ennen kuin ihminen saapui tai luotiin. Tämä on tärkeä seikka, joka on otettava huomioon. Alkuperäiset asukkaat olivat parafyysisiä ja heillä oli aineen muuntamisen voima. Ihminen oli tunkeilija. Väistämätön konflikti syntyi fyysisen ihmisen ja planeetan parafyysisten omistajien välille. Ihminen hyväksyi tulkinnan, jonka mukaan tämä konflikti raivosi hänen luojansa ja paholaisen välillä. Uskonnollinen näkemys on aina ollut, että paholainen on hyökännyt ihmisen kimppuun (yrittäen päästä hänestä eroon) aiheuttamalla hänelle tuhoa. On olemassa historiallisia ja nykyaikaisia todisteita siitä, että näin voi olla.

On mielenkiintoista, että parapsykologit ovat jo pitkään päätelleet, että kontaktien kokema halvaantuminen on osasyynä; että entiteetti saattaa materialisoitua hyödyntämällä havaitsijan itsensä energiaa.

John Keelillä on kansioissaan satoja tapauksia, joista osa on nyt pätevien psykiatrien tutkimia, joissa UFO-ilmiöstä pakkomielteisesti kiinnostuneet nuoret miehet ja naiset ovat kokeneet pelottavia vierailuja ilmestysten luona, joita ovat seuranneet salaperäiset mustat Cadillacit, jotka ovat ilmestyneet ja kadonneet yhtäkkiä, ja jotka ovat pelästyneet niin, että ovat joutuneet lopettamaan UFOjen jahtaamisen. Ilmiö on jälleen luonteeltaan heijastava; mitä enemmän uhri pelkää, sitä enemmän ilmenemismuodot kiihtyvät. Ajatelkaa sitä.

Kolikon kääntöpuoli

Luonnossa on tasapaino, ja myös UFO-kuvassa näyttää olevan tasapaino. Ihmisiä on todella kuollut altistuttuaan UFOjen gamma- ja UV-säteilylle. Mutta toiset ihmiset ovat itse asiassa parantaneet sairautensa vastaavilla säteillä. Okkultistinen kirjallisuus on täynnä tämäntyyppisiä kertomuksia.

Lukuun ottamatta niitä, jotka saatetaan rakentaa erityisesti incubus- ja sukkubus-toimintaa varten, näyttää todellakin siltä, että ”enkelimme” ja ”avaruusmiehemme” tulevat monissa tapauksissa maailmasta, jossa on seksiä — ja hyvin todennäköisesti maailmasta, jossa ei ole järjestäytynyttä yhteiskuntaa; maailmasta, jossa kukin yksilö on vain kokonaisuuden yksikkö ja jota kokonaisuuden kollektiivinen älykkyys tai energiamassa hallitsee täysin. Toisin sanoen näillä olennoilla, tai ainakin joillakin niistä, ei ole vapaata tahtoa. He ovat hyvin korkeatasoisia orjia. Usein he yrittävät välittää tämän havaitsijoille lausumillaan: ”Me olemme yhtä”, ”Me olemme orjuudessa”.

Meillä on edessämme suuri tehtävä, kun yritämme eristää UFO-ilmiön suuremmasta ja tärkeämmästä ”kokonaiskuvasta”, kokonaistilanteesta, josta UFOt ovat vain pieni osa.

Elementtiolennot ovat toinen osa sitä maailmaa, jossa elämme. Lapset näkevät niitä enemmän kuin aikuiset, ehkä edellä kuvatuista syistä. Historialliset merkinnät osoittavat varmasti, että pieniä ihmisiä on aina ollut kaikkialla tällä planeetalla; että niillä on lentämisen voima, näkymättömyyden voima ja vaihtelevassa määrin voima hallita ja kontrolloida ihmismieltä. Lähes jokaisesta kulttuurista löytyy kertomuksia pienistä humanoideista, joilla on yliluonnollisia voimia.

Ilmiöt ovat pysyneet samoina läpi historian. Vain tulkintamme näistä tapahtumista ovat muuttuneet. Se synnytti spiritismin, joka oli kukoistuskaudellaan 1850- ja 1860-luvuilla, ja se oli vain yksi yhteydenpitomuoto maan ulkopuolisten ja meidän välillemme.

UFO-läpimurrot ovat myös samansuuntaisia poltergeist-tapausten puhkeamisen kanssa. Kaikki liittyy toisiinsa.

Jos oletetaan, että jokainen löydetty historiallinen raportti edustaa suurempaa määrää julkaisemattomia tai löytämättömiä raportteja, aivan kuten nykyiset UFO-raportit edustavat keskimäärin 250 raportoimatonta tai julkaisematonta havaintoa, voimme päätellä, että ryppäitä oli olemassa esimerkiksi vuosina 1820, 1834, 1844, 1846 ja 1849. Huomaamme myös, että poltergeistejä esiintyi vuosina 1835, 1846 ja 1849.

1800-luvun edetessä raportointi parani, ja pystymme tekemään tarkempia korrelaatioita. Vuonna 1850 esiintyi UFO-ilmiö, ja myös poltergeistitapauksia oli useita. Suurempi poltergeist-epidemia puhkesi vuonna 1867, kun vuosina 1863-64 oli sattunut useita tapauksia. UFO-toiminta kiihtyi vuodesta 1870 alkaen, ja vuosina 1872, 1877 ja 1879 olii merkittäviä tapauksia. 1880-luvulla tapahtui suuri räjähdysmäinen räjähdys kaikenlaisten ilmiöiden, kuten ihmisten äkillisten katoamisten, lisääntyminen. Poltergeist-tapauksia oli tuolla vuosikymmenellä runsaasti, erityisesti suurina rypäsvuosina 1883 ja 1885.

Astrofyysikko Morris K. Jessup nimitti vuosia 1877-87 ”uskomattomaksi vuosikymmeneksi” tutkittuaan tuon ajan tähtitieteellisiä lehtiä. Tähtitieteilijät tekivät noina vuosina joitakin merkittäviä löytöjä. Marsin aiemmin havaitsemattomat satelliitit ilmestyivät näkyviin vuonna 1877, kuuhun ilmestyi uusia kraattereita, ja kaikenlaisia outoja esineitä leijaili yläilmakehässä.

Transsi-ilmiö ansaitsee perusteellisen tutkimuksen, koska niin monet sen näkökohdat liittyvät suoraan kontakti-ilmiöön. Molemmista löytyy samoja ristiriitaisuuksia. Näyttää siltä, että toiminnassa on sekä hyviä että pahoja voimia. Hyvät tarttuvat ihmisiin, joilla on erityisen vastaanottavainen mieli, ja tekevät heistä transsimedioita, ja pahat käyttävät samoja menetelmiä kontaktien mielen peukaloimiseen ja jopa epäsuoraan murhaan. Koska tämäntyyppisiä tapauksia voidaan jäljittää kautta historian, näyttää todennäköiseltä, että nämä voimat ovat aina olleet täällä planeetalla. Välittävätkö ylimaalliset todella meistä? On paljon todisteita, jotka viittaavat siihen, että he eivät välitä. He välittävät vain siinä määrin, että voimme täyttää arvoituksellisen käyttötarkoituksemme heille.

Viimeisten 150 vuoden aikana on ollut lukemattomia psyykkisiä huijauksia, ja monet niistä ovat samansuuntaisia kuin UFO-huijaukset. Ufologiassa joudumme kamppailemaan teini-ikäisten kuumailmapallojen kanssa, ja psyykkisissä ilmiöissä joudumme olemaan huolissamme nuorista, jotka ampuvat kiviä taloihin. UFO-havaintoja on kuitenkin enemmän kuin muovipalloja, ja poltergeistejä, jotka heittelevät kiviä olohuoneisiin, on enemmän kuin villiintyneitä nuoria, joilla on ritsat. Ylimaallisia olentoja on myös enemmän kuin okkultistit tai UFO-tutkijat voivat edes uneksia.

Jättimäiset siivekkäät olennot, joita yleensä kuvataan päättömiksi, ovat olennainen osa UFO-ilmiötä. Siivekkäitä ihmismuotoja on nähty lentämässä monilla maailman alueilla. John A. Keel kirjoitti kirjan nimeltä ”Mothman Prophecies” ja Gray Barker kirjan nimeltä ”The Silver Bridge”, joissa käsitellään yksityiskohtia. Niitä kuvataan yleensä siten, että niillä on palavat punaiset silmät syvällä hartioissaan.

Toukokuun 13. päivänä 1917 kolme portugalilaistyttöä oli Cova da Iria -nimisen paikan niityillä Fatiman ulkopuolella Portugalissa, kun he näkivät kirkkaalla taivaalla valon välähdyksen. He juoksivat suojaan puun alle ja luulivat sen olevan salama. Kun he pääsivät puun luokse, he pysähtyivät hämmästyneinä, sillä siellä leijui aivan lähistöllä olevan kolmen metrin korkuisen ikivihreän yläpuolella loistava valopallo.

Tämän pallon sisällä oli hohtavan valkoiseen kaapuun pukeutunut olento, jonka valon kasvot häikäisivät ja satuttivat silmiä.

Hahmo ilmoitti olevansa taivaasta ja pyysi tyttöjä tulemaan sinne 13. päivänä kuuden kuukauden ajan peräkkäin. Lokakuun 13. päivänä 1917 paikalle oli kokoontunut arviolta 70 000 ihmistä. Yhtäkkiä väkijoukko huusi, sillä pilvien läpi tuli jotain: valtava hopeinen kiekko, joka pyöri nopeasti laskeutuessaan kohti väkijoukkoa. Se näytti vaihtavan väriä, käyden läpi koko spektrin. Tämä pyöriminen jatkui kymmenen minuuttia. Kilometrien päässä muutkin katselivat samaa esinettä.

Fatiman tapaus oli ilmeisesti huolellisesti suunniteltu ja tarkoituksellisesti toteutettu mielenosoitus. Fatiman tärkeimmät profetiat oli kirjoitettu muistiin ja sinetöity kirjekuoreen, ja ne oli luovutettu Vatikaanille. Niiden oli määrä paljastua maailmalle vuonna 1960. Fatiman salaisuus? Yksi paavi murhattiin vain 30 päivän virassaolon jälkeen, kun Vatikaani uskoi hänen paljastavan sen. Sen sanotaan olevan ennustus maailmanlopusta. Näytös oli siis epäonnistunut, mitä tulee maanpäällisiin olentoihin. Tällaiset demonstraatiot osoittautuivat erittäin tehokkaiksi Raamatun aikoina, mutta ajat olivat muuttumassa ja uusia menetelmiä tarvittiin.

Fatiman kaltainen tapahtuma järjestettiin Garabandalissa 2. heinäkuuta 1961. Vielä hätkähdyttävämpää oli se, että entiteetin oikealla puolella he näkivät ”punaisen tulen neliön, joka kehysti kolmion, jossa oli silmä ja jotain kirjoitusta. Kirjoitus oli vanhaa itämaista kirjoitusasua”. Kolmas silmä. Emmekö ole kuulleet siitä ennenkin?

Muistatteko Kolmannen Silmän kansakunnan — MIB:t jne?

KIRJOITTAJAN LISÄYS

Gravitaatiovoimanlähde

No, olen päässyt näin pitkälle selittäessäni teille joitakin asioita. Voisin yhtä hyvin siirtyä suosikkiaiheeseeni — gravitaatiokuljetukseen. Paras paikka aloittaa on erään henkilökohtaisen tuttavani ponnistelut, jonka minulla oli onni tavata Englannissa — herra J. R. Searlin. Hänen tutkimuksensa painovoimapropulsiosta ovat osoittautuneet varsin paljastaviksi — hän on tehnyt sen, ja haluan kertoa teille siitä.

Vuonna 1949 hän oli Midlands Boardin palveluksessa elektroniikka-asentajana. Hän oli hyvin innostunut sähköstä, vaikka hänellä ei ollut muuta muodollista koulutusta aiheesta kuin mitä hänen työnsä edellytti. Koska hän ei tuntenut tavanomaisia käsityksiä sähköstä, hän tutki aihetta itse. Työskennellessään sähkömoottoreiden ja -generaattoreiden parissa hän huomasi, että pyörivät metalliosat tuottivat pienen sähkömotorisen voiman (EMF) — negatiivisen voiman ulospäin ja positiivisen voiman pyörimisakselin suuntaan.

Vuonna 1950 hän kokeili pyöriviä liukurenkaita ja mittasi pienen sähkömagneettisen voiman tavanomaisella mittarilla. Hän huomasi myös, että kun renkaat pyörivät vapaasti ja sähkövirtaa ei otettu, hänen hiuksensa kihartuivat. Hänen johtopäätöksensä olivat, että metallissa olevat vapaat elektronit pyörivät ulos keskipakovoiman vaikutuksesta, jonka metallissa oleva staattinen kenttä synnyttää. Sitten hän päätti rakentaa generaattorin samalla periaatteella.

Siinä oli segmentoitu roottorikiekko, joka kulki sähkömagneettien läpi sen kehällä. Sähkömagneetit saivat virtaa roottorista, ja niiden tarkoituksena oli lisätä sähkömagneettista voimaa.

Vuoteen 1952 mennessä oli rakennettu ensimmäinen generaattori, jonka halkaisija oli noin kolme metriä. Searl ja hänen ystävänsä testasivat sitä ulkona. Ankkuri saatiin liikkeelle pienellä moottorilla. Laite tuotti odotetun sähkötehon, mutta odottamattoman korkealla potentiaalilla. Suhteellisen alhaisilla ankkurin nopeuksilla saatiin aikaan 10^5 voltin suuruusluokkaa oleva potentiaali, kuten lähistöllä oleviin esineisiin kohdistuneet staattiset vaikutukset osoittivat.

Sitten tapahtui todella odottamaton asia. Kun generaattori vielä kiihtyi, se nousi ja kohosi noin 15 metrin korkeuteen maanpinnasta, jolloin sen ja moottorin välinen yhteys katkesi. Siellä se pysyi jonkin aikaa, kiihtyen edelleen ja ympäröimällä itsensä vaaleanpunaisella hehkulla. Tämä osoitti ilman ionisoitumista paljon pienemmässä, noin 10^-3 mmHg:n paineessa. Mielenkiintoisempi oli sivuvaikutus, joka sai paikalliset radiovastaanottimet syttymään itsestään. Lopulta koko generaattori kiihtyi fantastista vauhtia ja sen uskotaan lähteneen avaruuteen.

Tuon päivän jälkeen Searl ja muut ovat valmistaneet noin kymmenen tai useampia pieniä lentäviä aluksia, joista osa on kadonnut samalla tavalla, ja kehittäneet jonkinlaisen hallintakeinon. Suurempia aluksia on rakennettu — joitakin 12 jalan ja kaksi 30 jalan halkaisijaltaan.

Kun kone on ylittänyt tietyn potentiaalijännitteen kynnysarvon, energiantuotto ylittää syötetyn energian. Energiantuotto näyttää olevan lähes rajaton. Teimme siellä ollessani joitakin mittauksia, ja sikäli kuin pystyimme näkemään, arvioitu teho on jossain 10^13-10^15 watin tuntumassa. Kun kynnyspotentiaali, noin 10^13 volttia, ylittyy, generaattorista ja siihen liitetyistä osista tulee inertiapainottomia. Kiihtyessä poispäin maasta tapahtuu myös jonkin verran ”materiaryöppyä”, koska generaattorilla on taipumus viedä mukanaan hieman ”turvetta” mennessään.

Tapahtumien analysointi on melko helppoa. Generaattori aiheuttaa ”stressiä” ympäröivään tilaan. Tila hajoaa tuottaakseen magnetismia, joka lievittää jännitystä, mutta generaattori imee energian sivutuotteena, mikä vahvistaa kenttää.

Tässä vaiheessa on syytä huomata, että vain hyvin pieni määrä avaruuskankaasta kulkee aluksen läpi ja vielä pienempi määrä muuttuu energiaksi. Olen kuitenkin huomannut, että pienet muutokset eetterivoimissa johtavat suuriin fyysisiin vaikutuksiin. Se osoitettiin osuvasti, ja olin vaikuttunut.

Hiljattain herra Searl joutui (1987) tekemisiin viranomaisten kanssa, kun hän alkoi yksinkertaisesti tuottaa itse sähköä omaan taloonsa. Nyt hänellä ei ole kovin suurta taloa, mutta sähkölaitoksen johtokunta ei pitänyt siitä, että se oli menettänyt monopolinsa. Nyt hän asuu Birminghamissa salanimellä. Yksinkertaista, eikö?

 

Artikkelin julkaissut v-j-enterprises.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.