Linda Moulton Howe: In Memoriam Jim Marrs

In Memoriam

Jim Marrs

joulukuu 5, 1943 – elokuu 2, 2017

“Goddammit, I want to stay in Texas!”

En koskaan nähnyt rakasta ystävääni Jim Marrsia ilman hänen hattuaan ellei sitten tuuli puhaltanut sitä hänen päästään. Jim oli syntynyt 73 vuotta sitten Fort Worthissa, Teksasissa, pelottoman sielun ja salamannopean mielen kanssa joka kykeni aina näkemään ironiaa ja huumoria kanssaihmisissä ja poliittisten pelinappuloiden happamissa piilotetuissa kerroksissa. Valmistuttuaan Paschal High Schoolista Fort Worthissa jossa hän kasvoi osaksi sitä paikkaa missä hän sitten olikin, Jim lähti opiskelemaan journalismia vuonna 1966 University of North Texasiin Dentoniin. Sitten tuli toimittaminen Denton Record Chroniclessa, Lubbock Avalanche Journalissa ja tutkivan journalistin sekä sarjakuvapiirtäjän hommat  Fortworth-Star Telegramissa.

Eräs aihe, joka piinasi aina häntä yhtenä suurena valheena, oli Washingtonin ”virallinen” tarina presidentti John F. Kennedyn murhasta marraskuussa 1963. Vuoteen 1988 mennessä Jimillä oli iso tiedosto joka oli vastoin teoriaa siitä, että Oswald olisi yksin käsin ollut ainoa ampuja. Jimillä oli monia lähteitä, jotka sanoivat salamurhan olleen kytköksissä siihen että JFK halusi kertoa totuuden UFOista ja avaruusolentojen läsnäolosta maapallolla. Joten Jim kirjoitti vuoden 1989 bestsellerinsä Crossfire: The Plot That Killed Kennedy josta Hollywood-ohjaaja Oliver Stone teki elokuvan.

Sen jälkeen Jim kaivoi syvemmälle UFO- ja avaruusolentopuolelle JFK:n murhaan liittyen ja tuotti bestsellerinsä Alien Agenda: Investigating the Extraterrestrial Presence Among Us vuonna 1997. Siitä asti tähän kesään 2017 Jim jatkoi maapallon valtapelureiden happamien kerrostumien kaivelua. Heinäkuussa 2017 julkaistiin Jimin viimeiseksi jäänyt kirja The Illuminati. Se oli hänen kahdestoista kirjansa.

Hänen jälkeensä jäi 49-vuotias Carol-vaimo, heidän kaksi tytärtään, Cathryn Lafitte, jolla on kolme lasta, sekä Jayme Castle. Carol kertoi minulle tänään muutama tunti Jimin sydämen pettämisen jälkeen että hän ei koskaan halunnut poistua 30 eekkerin tilaltaan Teksasin Springtownista. Hänen sairastuessaan niin pahasti tänä kesänä hän joutui dialyysilaitteeseen, ja hän sanoi turhautuneena ”Jumalauta, haluan pysyä Teksasissa!” Joten niin kuukauden tai parin jälkeen Carol aikoo pitää “isot ruumiinvalvojaiset ja levittää Jimin tuhkat siihen maahan jota hän niin kovasti rakasti.” Jumala sinua suojelkoon, Jim, missä oletkin nyt.

Linda Moulton Howe

 

Artikkelin julkaissut JimMarrs.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.