Luento 6.4.2019: Avaruusolentojen viesti

Sivilisaatiomme on pääsemässä yhä lähemmäksi avaruusmatkailun aikaa, suunnittelee kolonisoivansa Marsin ja matkaavansa jopa pidemmälle. Samaan aikaan kehitys geeniteknologiassa sallii luoda elämää laboratorioissa. Ja kehitys muilla aloilla kuten tekoälyssä muuttaa maailmaamme myös merkittävästi. Mitkä ovat tällaisen kehityksen implikaatiot mitä tulee uskontoihin, talouteen, tieteeseen ja yhteiskuntaan? Muutummeko me itse ”luojiksi”?

Kaikki tämä tapahtuu vain 100 vuotta ensimmäisestä lentokoneesta. Mitä voimme odottaa seuraavien 20, 50 tai 100 vuoden aikana?

Toistaako historia itseään? Mitä jos ”jumalat” ja enkelit ennen muinoin olivatkin, itse asiassa, avaruusolentoja jotka ”tulivat taivaista”? Ihmiskunnan historia on täynnänsä kertomuksia tapamisista näiden olentojen kanssa.

Merkkejä on joka puolella ympärillämme, jos me vain katsomme avoimin mielin muinaisia kirjoituksia, seuraamme tieteen viimeisimpiä kehityskaaria ja kuuntelemme tuhansia UFO-raportteja ympäri maailman.

Joulukuun 13. päivänä 1973 Rael kohtasi ihmisolennon toisesta aurinkokunnasta. tämä olento selitti, että hänen sivilisaationsa on vieraillut maapallolla tuhansia vuosia, ja nyt, kiitos tieteellisen kehityksemme, on tullut aika jolloin voimme myös itse ymmärtää, sen sijaan että sokeasti uskoisimme.

Tervetuloa kuulemaan tätä vallankumouksellista viestiä, täynnä viisautta, joka koskettaa monia elämän, yhteiskunnan, tieteen sekä mahdollisen tulevaisuutemme osa-alueita.

Päivämäärä: 6 huhtikuuta 2019
Aika: 14:30-16:00
Missä: Turku/Åbo. Hotel Scandic Julia,
Eerikinkatu 4 / Eriksgatan 4

Vapaa pääsy.

Luento pidetään englanniksi.

SAA JAKAA!

Lisätietoa:
http://www.rael.org
http://www.elohimembassy.org
http://www.youtube.com/raeltv

 

Facebook:

https://www.facebook.com/events/2292861914316791/

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.