Michio Kaku puhuu UFOista ja USA-Kiina -avaruuskilvasta

Amerikkalaisfyysikko ja futuristi Michio Kaku käsittelee kaikkea UFOista yliääniaseisiin ja Kiinaan avaruudessa Talking Postin neljännessä episodissa. Mukana on myös South China Morning Postin Yonden Lhatoo.

Säieteorian keksijälle sekä kirjan The God Equation: The Quest for a Theory of Everything kirjoittajalle mikään ei ole liian kaukana.

 

Artikkelin julkaissut Latest UFO Sightings

Yksi vastaus artikkeliin ”Michio Kaku puhuu UFOista ja USA-Kiina -avaruuskilvasta”

  1. Mielestäni Michio Kaku pisti tuossa videolla vähän halvalla menneisyyden UFO-havaintoihin liittyvää asiaa sanoessaan että UFOt ovat tarkkailleet meitä vasta noin parikymmentä vuotta? Ihmiset tekivät muka silloin vain epämääräisiä UFO – havaintoja joihin ei voinut uskoa? Eikö Roswell UFO – onnettomuus alkanut jo vuonna 1947 ja sitäkin ennen on ollut havaintoja ja UFO – onnettomuuksia? Tuohan tekee ajassa jo reilut 75 vuotta UFO – havaintoja joita yritetään edelleen pimittää. Ylisti vain noita viimeaikaisia USAn armeijan kuvaamia UAP videoita, ikään kuin ne olisivat ainoa kunnon todiste mahdollisesta Maan ulkopuolisesta olemassaolosta. Tiedetään kyllä entuudestaan jo että tiedemiehet on aina olleet skeptikoita UFOjen suhteen ja valtavirtatieteeseen kallellaan olevia yksilöitä.

    Michio Kaku (s. 24. tammikuuta 1947 San José, Kalifornia, Yhdysvallat) on yhdysvaltalainen teoreettinen fyysikko, professori ja yksi säieteorian haaroihin kuuluvan säiekenttäteorian kehittäjistä.

    Teoreettinen fysiikka on fysiikan osa-alue, jossa tutkimus ei välittömästi perustu kokeelliseen tutkimukseen vaan tutkittavaa kohdetta kuvaavien matemaattisten mallien tarkasteluun. Teoreettisen fysiikan pyrkimyksenä on selvittää mekanismit luonnossa kokeellisesti havaittavien prosessien taustalla.

    Säieteorioita on useita: M-teoria, F-teoria ja useita eri supersäieteorioita. Yhtäkään näistä teorioista ei ole todistettu paikkansa pitäviksi.

    Futuristi on taiteilija joka edustaa futurismin tyylisuuntaa. Sanaa ”futuristinen” käytetään myös väljästi merkityksessä ’tulevaisuuteen suuntautuva, tulevaisuutta hahmottava, oletetun tulevaisuuden mukainen’.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.