Miksi eksopolitiikka?

Kirjoittanut Ed Komarek, 13-osaisen sarjan ensimmäinen osa

Monet ihmiset, joilla on jonkin sortin kiinnostus UFOja ja Maan ulkopuolista elämää kohtaan, eivät välttämättä tajua sitä, mutta uudenlainen tutkimusala on syntymässä vanhasta UFO/ET-kentästä.

Eksopolitiikka määritellään Maan ulkopuolisten suhteiden tutkimuksena monien raportoitujen avaruusolentojen lajien kesken, tai yksinkertaisemmin ilmaistuna universumin politiikkana.

Eksopolitiikka on nyt jo parisenkymmentä vuotta vanha ja kasvaa jatkuvasti ympäri maailman, jopa silloinkin kun valtavirran media ja jopa monet UFO-yhteisön jäsenet sen sivuuttavat.

  Vaikka ala on ristiriitainen johtuen sen eräistä kyseenalaisista harjoittajista, uskon sen olevan täällä pysyäkseen. Eksopolitiikan ajattelijat eivät ole kiinni kysymässä samoja kysymyksiä uudelleen ja uudelleen, kuten törmäsikö UFO Roswelliin ja mikä tuo valo oli taivaalla ja tapasiko Eisenhower avaruusolentoja vuonna 1954 tai onko olemassa salaista avaruuslaivastoa? Kirjassani UFOs, Exopolitics and the New World Disorder käsittelen sitä miten minut kasvatettiin ekologien perheessä ja niitä samankaltaisuuksia joita esiintyy luonnontieteistä syntyvän ekologian ja UFO/ET-alalta kehittyvän eksopolitiikan välillä.

Muistan miten vuosia sitten monet luonnontieteen alalla olivat erittäin skeptisiä ekologian suhteen, ja esittivät että ekologia oli perusteeton tiede koska se perustui suhteisiin joita ei ollut olemassa.

Varhaisille luonnontieteen taksonomeille, jos jokin ei ollut fyysisesti kosketeltavissa, tunnettavissa, maistettavissa tai kuultavissa, sitä ei ollut olemassa.

Nykyään kuulen samoja perusteettomia argumentteja, että eksopolitiikalla ei ole faktuaalista perustaa koska avaruusolentojen ruumiita tai aluksia ei ole näytillä julkisesti. Kriitikos sivuuttavat suuret määrät uskottavia tietovuotajien ja kontaktihenkilöiden todistuksia, jotka ovat saatavilla julkisesti.

He myös sivuuttavat tietovuotajien todistuksen siitä, että globaali eliitti ja globaalit korporaatiot ovat suuren salailun ja totuuden peittelyn taustalla ylläpitääkseen monopolia yhteydestä avaruusolentoihin ja pitääkseen kansalta poissa innovatiiviset teknologiat jotka ajaisivat monet perinteiset liiketoiminnan alat konkurssiin.

Olen eräs tämän nousevan eksopolitiikan alan perustajista, ja olen kirjoittanut kirjan jonka uskon asettavan eksopolitiikan vakaalle faktuaaliselle perustalle käyttäen käsitteitä, jotka perustuvat uskottavien tietovuotajien ja Maan ulkopuolisten olentojen kontaktihenkilöiden tapauskohtaisiin todistuksiin.

Uskon, että on erittäin tärkeää tässä vaiheessa eksopoliittista kehityskulkua, että me rakennamme institutionaalista muistia, aivan kuten Aldo Leopold teki Sand County Almanacin kanssa ekologialle, ja Eric Drexler teki nanoteknologian kanssa hänen kirjallaan Engines of Creation.

Eksopolitiikka kehittyy monella tapaa samalla tavoin kuin ekologia, ja kuten ekologian kehitys se tulee myös ottamaan aikansa jotta se ymmärretään ja hyväksytään kansan piirissä.

Jos salailulle tulee loppu ja kansalle esitetään informaatio tasapainoiseen tapaan, me voimme katsoa eteenpäin kohti kirkkaaseen tulevaisuuteen jossa seuraamme eettisempiä Maan ulkopuolisia, kehittyneitä rotuja. Toisaalta jos Bilderberg-ryhmittymä ja muut salaseurat jatkavat informaation ja teknologian julkistamisen hallinnointia säilyttääkseen etuoikeutetun asemansa yhteiskunnassa, silloin edessämme on pimeän tulevaisuuden rankat ajat.

Minä ja muut eksopolitiikan piirissä ennustamme, että kun salailu loppuu ja alukset ja ruumiit tuodaan julkisesti näytille, silloin globaalin eliitin taktiikka muuttuu. Uusi taktiikka on Werner von Braunin vuosikymmeniä sitten ennustama epärehellinen avaruusolentojen hyökkäykseen perustuva false flag -paljastus, joka on käsikirjoitettu aiheuttamaan suurta pelkoa kansan mieleen jotta luotaisiin orwellilainen diktatuuri.

Me ennustamme, että Salainen Avaruuslaivasto tulee simuloimaan avaruusolentojen hyökkäystä ulkopuolelta, jolla peitellään sisäpuolelta tapahtunut soluttautuminen ja kontrolli. Tämän takia on olennaista miettiä eksopoliittisesti eikä pysyä kiinni vanhoissa ajatuskaavoissa.

Lyhyt johdatus eksopolitiikkaan

Ajattelin, että olisi hyvä idea parsia kirjani UFOs, Exopolitics and the New World Disorder lyhyeksi kurssiksi. Mielestäni minun tulisi tehdä tämä informoidakseni kansaa uudesta nousevasta eksopolitiikan alasta sekä niistä vakavista ongelmista ja seuraamuksista, joita käynnissä olevalla Maan ulkopuolisella kontaktilla on.

Olen päättänyt julkaista kurssin aluksi MessageToEaglessa, jotta muu media voi sieltä lukea 13-osaisen artikkelisarjan ja jakaa eteenpäin, olettaen että minulle kirjoittajana annetaan kaikki kunnia ja MessageToEaglelle maininta julkaisulähteenä toimimisesta.

Kurssi alkaa lyhyellä esittelyllä Miksi Eksopolitiikka, ja sitä seuraa muut kirjan kappaleet. Kappaleet ovat: Muiden Maailmojen Evoluutio, Armeijan Kanssakäyminen Avaruusolentojen Kanssa, Breakaway-sivilisaatio, Salainen Avaruusohjelma, Wright-Patterson -Elektrogravitaatiodokumentti, Avaruusolentojen Resurssikartelli, Pitkät Valkoiset Avaruusolennot, Harmaat Avaruusolennot, Taivaallinen Mega-populaatio, Avaruusolentojen Sodankäynti, Paranormaalit Ilmiöt Jotka Imitoivat UFOja & Avaruusolentoja, Tulevaisuutemme Haltuunotto, sekä Se Todella Laaja Kuva Asioista.

Artikkelin julkaissut Message to Eagle

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.